Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 26. října 2009 v 17:01® spike
spike

opět to tu vázne… přední nebo zadní brzda??

Neděle 25. října 2009 v 18:57® lubo OV
lubo OV

spike> chytám s feederem už 7 let prakticky jenom s kukuřicí „na vlas“

Neděle 25. října 2009 v 17:29® HaD
HaD

mirmen> :-((

Neděle 25. října 2009 v 17:20® Jak.novi
Jak.novi

spike> Jo občas. Natržuji tak boilie a kukuřičku.

Neděle 25. října 2009 v 17:13® Piranha
Piranha

spike> jasan, letos jsem na non stopce chytal na boilies.Ono to zas tak boiles nebylo.Byl to BUZZ baits nevim zda se to tak jmenovalo, nebo to byla znacka, ale bylo to mekky jako testo.I pres to jsem to nastrazoval na vlas.Bile kulicky s prichuti bila cokolada.Prakem jsem si nastrilel krmeni na kapry s kukurici a samozrejme nejakou zivou a nekolik kouli.Do hodinky na to zacali skakt kaprici.Nebyli to zadni obri, ale na feeder a dobry zachytani to bylo pekny, kor kdyz to bylo za tmy na chem. svetelko.To zboznuju takovej lov. Jinak neni problem nastrazovat kukurici a jinou nastarhu, ale u feederu je to spis zdrzovani pokud se nejde cilene na kapra, ci amura.Daji se nastrazit i cervi na takovej klip, ale myslim si ze je to zbytecny a casove narocnejsi.Pokud pujdu na vetsi ryby s nejakym Heawyčkem tak samozrejme pelety, boilies kuku, nebo obri kukurici na vlas ANO.

Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 16:17:01 uživatelem Piranha.
Neděle 25. října 2009 v 16:59® spike
spike

chytáte na feeder i na vlasový přívěs??

Neděle 25. října 2009 v 16:58® spike
spike

opět to tady nežije, tak se pokusím nahodit nějaké téma

Pátek 23. října 2009 ve 21:05® mirmen

propiska001> nedával jsi ten dotaz taky na MRKu v pokecu o přívlači pod nickem uragan? Jestli jo, tak jsem ti tam odpověděl.

Pátek 23. října 2009 v 17:47® rehulac

acam> na feeder moc v noci nechytam ae když už snažím se to krmit kousek od břehu a házet tak tak jsme co nejbliž lovněmu mistu ae stejne v noci davam prednost „tezke kaprarine“ :-D

Tento příspěvek byl editován 23.10.2009 17:47:25 uživatelem rehulac.
Pátek 23. října 2009 v 17:37® acam

rehulac> No rybáři by řvali a ryby by zdrhly … :-)

Pátek 23. října 2009 v 17:35® rehulac

dneska urejpanej..sorry

Pátek 23. října 2009 v 17:34® rehulac

acam> sorry ja to blbe pochopil tak to jo to není špatnej nápad…ak vem hallogen tak 500W agregát a světla budeš mnět dost ae co na to řeknou ryby a rybáři to už ti nepovím :-d

Pátek 23. října 2009 v 17:28® acam

propiska001> To nesmíš, blesk by do tebe udeřil :-)) ))))))))

Pátek 23. října 2009 v 17:25@ propiska001

mam prut na privlac ktery je tvrdy a gumu v tom neni citit…muzu chytat ta gumy s feederem..??tedko tim vyrazem gubu myslim treba kopyta ,twistra…diky za odpoved,kterou prosim poslat na email

email:propiska001@seznam.cz

Pátek 23. října 2009 v 17:20® acam

rehulac> Jo uznávám už je to ujetý :-)) ) ale pro pořádek, nechci vidět pod hladinu ale na hladinu a to v noci abych věděl kam mi lítá nástraha. Obvzlášť u přívlače by se to hodilo ale i u FEDEERu, viz. jestli to lítá na zakrmený místo ale i to už ujetý :-)) )))))

Pátek 23. října 2009 v 15:40® Jak.novi
Jak.novi

rehulac> :-D

Pátek 23. října 2009 v 15:17® rehulac

A co potapečské vybavení a rovnou tu nastrahu kontrolovat??:-D :-D :-D možná nepovedenej vtípek ae tak co už :-D ae tak když chceš videt podhladinu slyšel už od podvodní kameře???Takovej malej robot co se pohybuje po dně a ty to na břehu pěkne sleduješ :-´)

Pátek 23. října 2009 ve 12:49® acam

osprey> teď mě napadá …, pokud by se ukázal noční lov s takovým přístrojem jako efektivní, tak by to mohlo být téma pro DVD. Už jsou běžně používané echoloty, takže rybařina ve stylu starého šlechty už je stejnak tatam. Sice mě tento „moderní“ stav moc netěší ale co nadělám …

Pátek 23. října 2009 v 11:57® acam

osprey> Jo ta cena je fakt hnusná ale jak by řekl klasik, „život je buď sranda, nebo nuda“ a já jsem ateista, takže vím, že na světě jsem jenom jednou a život je krátký. :-)) )

Ještě uvidím, pořádně si to rozmyslím, ty ceny mě moc nebavěj, pro mě je i 10 000 dost, za to byl TWIN POWER CI4

Tento příspěvek byl editován 23.10.2009 12:01:41 uživatelem acam.
Pátek 23. října 2009 v 11:46® osprey
osprey

acam> Koukal jsem na to – 20 000 je dost, monokulár stojí plus minus polovičku. Navíc je tam přístroj na zbytkové světlo, ten si nesvítí vůbec – a měl bys vystaráno.

Pátek 23. října 2009 v 11:44® acam

Když nad tím vším tak přemýšlím, tak jsem rád, že jsem člověk a ne ryba :-/

Pátek 23. října 2009 v 11:28® acam

osprey> Já myslím, že něco takového už by mohlo k něčemu být: http://www.dalekohledy.cz/…s_detail.asp?…

Pátek 23. října 2009 v 11:19® osprey
osprey

acam> Opravdu je síla toho zdroje nevelká a pronikavost infračervených paprsků malá. Podívej se jenom, jak rychle voda pohlcuje barvy spektra. Kousek pod hladinou je červená pryč. Nejhloub projde modrá a proto jsou taky podmořské záběry tolik do modra – čím hloub tím víc (dokud si tam dole nerozsvítí světla).

Pátek 23. října 2009 v 11:15® acam

osprey> Já jsem vypozoroval, že oni ty ryby nejsou úplně pitomí, obzvlášť ty starší. Když je přes den pořád někdo ruší, tak se krmí až když je tma a u vody je klid. Záběry jsou důvěřivější a dokonce mám pocit, že když je tma, tak se ani tolik při zdolávání nebrání.

Pokud ryby vnímají světlo jako lidi, tak by jim to infračervený světlo nemělo vadit, asi to zkusím a pak dám vědět ale až příští sezónu.

Pátek 23. října 2009 v 11:09® osprey
osprey

acam> Tak to ti neporadím. Ani nevím, jestli ti bude pohled do toho dreku co platný, protože i kdybys ten dopad viděl, nevím, jak se budeš v tom obraze prostorově orientovat. Ale na tu dálku bude to záření tak rozptýlené, že bych si s tím vůbec nelámal hlavu.

Pátek 23. října 2009 v 11:00® acam

osprey> Ale jo chci, potřebuju vidět, kam mi padá nástraha.

Pátek 23. října 2009 v 10:56® osprey
osprey

acam> Zkušenosti nemám, ale infračervené vlny jsou na tom energeticky hůř než světlo, jejich pronikavost do vody je nižší a síla toho zdroje nebude nijak světoborná. Ostatně do vody s tím snad nahlížet nechceš…

Pátek 23. října 2009 v 10:54® acam

Tak jo není to přímo o FEEDERu ale s rybami to souvisí. Přemýšlel jsem o tom, že bych si na noc pořídil infračervený vidění, ale nevím, jestli to neplaší ryby jako normální baterka, pak by to byly vyhozený peníze. Máte s tím někdo zkušenosti?

Pátek 23. října 2009 v 10:29® osprey
osprey

acam> No jo, ale ty nás odvádíš od tématu. Tak načni něco o tom feederu, chlape! :-))

Pátek 23. října 2009 v 10:04® acam

Ufff …, no jsem rád, že se tu diskutuje opět o FEEDERu. Už jsem se bál, že z toho bude politický kroužek …