Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 22. října 2009 v 17:37® osprey
-
spike: To pak ale nejsou podoustve všech velikostí, to jsou malé podoustve.
V tom případě vynech tu gumu, na tyhle chuděry je zbytečná.
Trofejní podoustev má 50+.
- Čtvrtek 22. října 2009 v 17:32® spike
-
osprey> podoustve všech velikostí- znamená že nejdu chytat trofejní kusi je mě jedno jestli chytím 15cm nebo 30cm chci si hlavně pěkně zachytat
- Čtvrtek 22. října 2009 v 17:03® osprey
-
spike: Jestli to má znamenat, že budu lovit podoustve 6 m od špičky prutu, tak pokud bude sestava dost jemná a budou trochu žrát, tak je to skoro jedno. Jinak je o něco lepší paternoster – tak 15 cm ke krmelci a 60 k háčku. Abych mohl zjemnit návazec, dal bych krmelec na gumu, ale není to nutné. Důležitý je i háček.
Čemu říkáš podoustve všech velikostí?
A shodnout se nemusíme. V mnoha případech je víc řešení.
Tento příspěvek byl editován 22.10.2009 17:04:19 uživatelem osprey. - Čtvrtek 22. října 2009 v 15:57® spike
-
osprey: Míro mám pro tebe takovou otázku: jedná se o to jakou bys použil montáž na pozdeji zmíněný revír. Já svůj názor na montáž mám ale chci vědět i tvůj, zda se shodneme. Revír: odlehčovací rameno,řeky proud velmi mírný, šíře řeky 8m, hloubka v loveném místě 2m budu chytat na středu řeky, nástraha červ. Cílová ryba podoustev všech velikostí
Tento příspěvek byl editován 22.10.2009 16:00:03 uživatelem spike. - Čtvrtek 22. října 2009 v 10:12® Azbest
-
acam> není o čem diskutovat.To jsou jen obecně známé pravdy a skutečnosti.
- Čtvrtek 22. října 2009 v 8:06® acam
-
Azbest> To by byla diskuze na hodně dlouho, já jdu od toho …
- Středa 21. října 2009 ve 23:12® Azbest
-
acam> sítě jsem neviděl,ale každýho cejna vyvlečou po šutrech na břeh,tak do něj kopaj…hovada. Z východu nikdy nic dobrýho nepřišlo…
- Středa 21. října 2009 ve 21:02® acam
-
Azbest> Jo taky jsem slyšel, že rusové chytají na našich vodách do sítí ryby (viz. dva čluny a mezi nimi síť) a pak je prodávají do našich restaurací. Ale vzhledem k tomu, že je nikdo nikdy nechytil, je mi celkem jasný kdo všechno v tom asi jede.
Ale nechápu, jak to souvisí s tou fakultou v Plzni. A to co se děje na té fakultě …? Já už chodím po světě dost dlouho na to, abych věděl, že ryba smrdí vždy od hlavy a proto nevěřím tomu, že o tom nevěděl nikdo z nejvyšších, z těch, co nám tzv. vládnou. Všechno ostatní vysvětluje moje předchozí reakce.
- Středa 21. října 2009 ve 20:20® Azbest
-
acam> je na tom něco nesrozumitelného?Německá značka na autě vůbec nutně neznamená,že ho řídí němec. Rusoněmci zamořujou všechny pohraniční vody. Velice vydatně zbavují vody kontaminace rybinou. Navíc se chovají k rybě,jako hovada a je po nich na břehu nehorázný svinec…nemluvě absolutním nedodržování jakýchkoli předpisů,pravidel a řádů. Ty budeš volit někoho na právnické fakultě v Plzni?
Tento příspěvek byl editován 21.10.2009 20:22:41 uživatelem Azbest. - Středa 21. října 2009 v 18:25® acam
-
osprey> Jo o tom vím a je mi to ukradený co si panďuláci dohazujou, budu volit někoho, kdo tam ještě nebyl a pokud možno někoho, kdo je tak zaškvárovanej aby neměl za potřebí čórovat.
Ale já se ptal „Azbesta“, jak to myslí, viz.: „oni tady všude kolem operujou hlavně německý rusáci a ti sežerou všechno,co se pohne…“
Tento příspěvek byl editován 21.10.2009 18:27:51 uživatelem acam. - Středa 21. října 2009 v 18:18® Jak.novi
-
osprey> Aspoň v něčem je Plzeň slavná
- Středa 21. října 2009 v 18:17® osprey
-
Azbest: Nebo na fiftýn a půl (plus třikrát doživotně)
acam: Existuje jistá aféra s plzeňskou právnickou fakultou. Vím o tom málo, jen tolik, abych nebyl za blba. Podrobnosti na zpravodajských serverech pár dní nazad.
- Středa 21. října 2009 v 18:10® acam
-
Azbest> Jak to myslíš?
- Středa 21. října 2009 v 18:08® acam
-
osprey> Věřím že tam nějaký ještě jsou ale to už bude jen pár jedinců …
- Středa 21. října 2009 v 18:02® Azbest
-
osprey> úplně to není,ale tohodle boha by klidně do nějaký zamřížovaný kaple na sixtýn zalígrovat mohli..
- Středa 21. října 2009 v 18:01® osprey
-
acam> Ryba odchovaná v akvakultuře je totální chudák. Odmala jí padá řrádlo na hlavu a najednou ji hodí do vody, kde žádné žrádlo není. Pak se pokouší sežrat cokoli, na co narazí…
Ale zrovna duhák, když ho někdo hned nesejme, se časem naučí na přirozenou potravu a pak už to není jen tak dostat se mu na kobylku, zvlášť na větší vodě…
- Středa 21. října 2009 v 18:00® Azbest
-
acam> oni tady všude kolem operujou hlavně německý rusáci a ti sežerou všechno,co se pohne…
- Středa 21. října 2009 v 17:51® acam
-
osprey> Na Nechraňkách mají němci pstruží farmu a dávají jim žrát nějaký pelety, no a jednou jim někdo rozstříhal pletivo a ty pstruzi jim utekli
). Nějaký čas se tam pstruzi chytali na všechno možný. Ale teď už je to vychytaný a němci jsou jak ostříži …
- Středa 21. října 2009 v 17:43® osprey
-
Azbest: Půvabné dílo… Hned jsem si říkal, že Sixtinská kaple to asi nebude
- Středa 21. října 2009 v 17:43® osprey
-
acam: Jednoduchý. Chtěl jsem na pstruhovce parmu. No a čím tam nakrmíš?
Tak jsem tam hodil plechovku kukuřice půlku a půlku na dva fleky a vrátil se za hodinu. Když jsem odřízl dva lipany a čtvrtého duháka, skončil jsem s tím jednou provždy. Od té doby jsem do pstruhovky nehodil nic než umělé nástrahy.
Jediná rozumná montáž na duháka by byl asi půlbalaton na gumě.
Dál se ptej těch, co zjara kapraří na Jestřabicích.
- Středa 21. října 2009 v 17:40® Prutos
-
spike> A k čemu je užitečný nechat toho mrňouse aby to do sebe nasoukal a pak mu skrz papuli plnou švestky páčit háček?
- Středa 21. října 2009 v 17:05® Azbest
-
Tak jsem si dneska vyfotil na plzeňský právnický fakultě v jejich aule moc pěknou fresku… Standa přebíral momipstruhovou doživotní povolenku
- Středa 21. října 2009 ve 14:53® acam
-
osprey> Jak to bylo s těma duhákama?
)
- Středa 21. října 2009 v 11:42® spike
-
jj je chvilku mu to trvá potahuje ale až o dá do tlamy tak se rozjede, taková je moje zkušenost
- Středa 21. října 2009 v 9:56® Jak.novi
-
spike> No dvacitku jsem na půlku švestky ještě nikdy nechytil. Do teďka jsem myslel že to nežní možné, ale asi je.
- Středa 21. října 2009 v 9:55® Jak.novi
-
Piranha> To je to. Nedopsal jsem to.
- Středa 21. října 2009 v 7:46® rehulac
-
osprey> tak bude mnět asi vetší volnost ten háček takže by případně mohl kapr nasát víc…ae nějak mně tady to nesedí ae veřim ti..Mně se tohle teda ješte nestalo vetšinou jsme nezasekl z mé blbosti nebo jsme vymenil haček a vše ok..
- Středa 21. října 2009 v 5:41® spike
-
Jak.novi> pokud si dáš půlku švestky na háček na nějakou 40cm tlouště a dojede ti k tomu 20 tak jí to chvulku trvá. Nemluvím o červech ty mají tloušti někdy hodně hluboko
Tento příspěvek byl editován 21.10.2009 05:48:59 uživatelem spike. - Středa 21. října 2009 ve 4:22® Piranha
-
Jak.novi> ® Jak.novi
Jak.novičabi> Páternoster vynáší do sloupce a to kapři nemaj rádi.
Reagoval jsem na toto.
A Hampejse neres uz je tu klid a ja jsem rad ze uz se nemusi resit zadny sceny.Je to uzavrena vec.Prosim, nerozmíchávej to.Odstranim to hned z karty zapomel jsem na to.
- Úterý 20. října 2009 ve 23:33® Jak.novi
-
cormaxx> S tim plně souhlasim.