Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 14. října 2009 v 7:10® Beer.Beda
Beer.Beda

výča> Já nekupuji v docela slušném obchodě a am mi bylo porazeno to co jsem ti psal, protože v těch krabičkách je víc pilin než červů, kdežto v pytli s litrem červů mám jistotu, že tam ten litr je.Do těch malých kelímků nejdřív nasypou piliny a pak až červy.Do pytle ti dají litr červů a pak zasypou pilinama.Alespoň tak je to u nás.Nekupuju to často tak 2krát do roka, protože si myslím, že takové množství na obyčejné chytaní je zbytečné.Raději si koupím dvě krabičky a když má na krámu nějaké starší už z kuklama tak mi k tomu dá jednu nebo dvě krabičky a mám toho až do pr…

Středa 14. října 2009 v 6:03® spike
spike

osprey> hrouzky jsem lets chytl 3

Úterý 13. října 2009 ve 22:06® osprey
osprey

Zkuste E-shop Milo Brno. Litr bílých červů by mohl být někde mezi 120 – 140 Kč.

Ale důležité je pak to nasypat tam, kde jsou slušné ryby, jinak nakrmíte hrouzky…

Úterý 13. října 2009 ve 20:34® výča

Beer.Beda> a je v tom nějaký rozdíl myslím v ceně.

Úterý 13. října 2009 ve 20:33® výča

spike> u nás taky ne nebo aspon o tom nevim myslím jsi že by my to pomohlo v ůspěšnosti protože tyto krabyčky jsou poměrně drahé když jich máš kupovat 10 do kkrmné směsi.

Úterý 13. října 2009 ve 20:32® Beer.Beda
Beer.Beda

spike> myslím, že když si dojdeš do obchodu kde kupuješ menší množství a řekneš jim že by si chtěl 1l tak by ti to měli zařídit.Zajdi tam v pondělí a řekni, že je chceš na pátek např, a snad to půjde.Mě to takhle funguje a né v jednom obchodě.

Úterý 13. října 2009 ve 20:31® Dejwík2504
Dejwík2504

jj, jenom ty malé misky, ale zjistil jsem jak si dělat červi doma. Mám morče + králíka, jejich exkrementy :-D (defakto hnůj) jsem jednou nechal a zahradě delší dobu na zkoušku, a asi za 3 dny se tam objevili červi… bylo to od much, takže to zkusím na ryby a uvidíme

Úterý 13. října 2009 ve 20:24® spike
spike

výča> to taky u nás to nemají

Úterý 13. října 2009 v 19:46® výča

spike> taky nevim kupujito po 1dcl. ale jinak nevim taky by mě to zajímalo spíš kde se to dá koupit.

Úterý 13. října 2009 v 19:31® spike
spike

výča> nevíte kolik tak stojí 1l červů??

Úterý 13. října 2009 v 19:30® lajči
lajči

mate pravdu chlapci. Jedna krabicka staci aj na par vychadzok, ale potom ulovenie parmy je len vecou nahody. Ak ju chces lovit cielene, tak 2 – 3 dl cervov je minimum na jednu vychadzku. Ani to vsak nezabezpeci istotu, ze ju ulovis. Ak vsak mas financny, problem ( ako vacsina z nas), tak sa daju lovit aj bez krmiva a s malym mnozstvom zivej a v celku spolahlivo. V prvom rade musis lovit na miestach, kde sa prirodzene vyskytuje. Take miesta sa daju v celku jednoducho najst. Byvaju v prudivejsich usekoch a mrena ( parma) sa na takych miestach obcas vyhodi nad hladinu. Ak v silnom prude skoci nejaka ryba, na 90% to bude mrena a na takych miestach ju najskor ulovis. Tu nie je moc nutne ani krmit, len treba ponuknut spravne susto. Ja na taketo miesta chodim s rosnakmi bez krmiva a ulovok nebyva nahodny. Ak su pri chuti, za tri hodiny ich mozes ulovit aj okolo 10 kusov v roznych velkostiach. Zatial najviac, co sa mi takto podarilo ulovit, bolo 15 kusov od 25 do 65 cm za tri hodiny. Horsie, je ak im z nejakeho dovodu nechuti. Vtedy si rad, ze lapnes aspon jednu. Ak sa vsak vyhadzuju nad hladinu, zpravidla aj nejaka zaberie. Zabery prichadzaju vacsiniou vo vlnach. Mas par ( 3, 4, niekedy aj viac) zaberov po sebe a potom je chvilu klud. Ked sa potom po nejakom case dostavi dalsia skupinka, mas zas par zaberov. Najlepsi cas na ne je pred zotmenim a potom aj v noci je to celkom zaujimave. Da sa to aj takto, ale je viac o nahode. Ak na takomto mieste trochu prikrmis a nasypes do vody aj zivu spolu s krmivom, uspech je istejsi.

Úterý 13. října 2009 v 17:12® výča

Salmo> moje slovo taky my stačí 1 krabička červů na několik vycházek a bohatě tto stačí.

Úterý 13. října 2009 ve 13:52® Salmo
Salmo

spike> Neber to doslovně. Já chytám na feeder dost často a v pohodě mi vystačí jedna krabička červů na 2 i více vycházek. Když červy necpu do krmení,jako udržovací složku použiji třeba kukuřičkou z plechovky a červy dávám pouze na háček, tak tu krabičku obyčejně ani nestačím zchytat do zakuklení. Jinak s tím studentem ti rozumím, jsem na tom stejně ;-)

Úterý 13. října 2009 ve 13:29® spike
spike

Piranha> no jo 0,5l červů je u nás velmi problematické. A pro mě jakož to pro studenta i finančně náročné. U nás prodávají jen červi v těch kelímkoch za 25kč… a 15 rousnic za 40kč

Úterý 13. října 2009 v 7:34® Piranha
Piranha

spike> stejne dopadnes jako ja.Braval jsem si na ryby cervy, hnojaky, kukurici, medovky od cukku, foukanou psenici, burizony, dva druhy chleba, cerstvej rohlik, parenej rohlik a stejne jsem pak celej den a pozdeji icelej roky chytal na červy, hnojaky a kuku.Z 99% na červy. Je toho tolik ze uz te to ani pak nebavi porad menit a sridat.Vetsinou mi po 15minutach najeli na flek haldy ryb a bylo jedno co jsi jim dal, pak uz si stejne zacinaj vybirat a daj prednost kaloricky bombe cervu.Proto je lepsi jit k vode aspon s 0,5l cervu pokud si chce clovek pekne zalapat.

Úterý 13. října 2009 v 5:52® spike
spike

Macekb> já jsem na sýr chytl 1 malou parmu, podpoustve a cejny. Na rýži mě brali oukleje a plotice. Jinak na játra jsem to zkoušel podle M.Maťáka a chytl jsem na to pár tloušťů a cejna.

Pondělí 12. října 2009 ve 22:44® Macekb

Sýr jsem zkoušel mockrát a nikdy jsem na něj krom jednoho tlouště nechyt. Spíš bych se v těchto nástrahách přikláněl k lluncheonmeatu.

Pondělí 12. října 2009 ve 21:48® osprey
osprey

spike: A ještě jedna věc – na Otavě parmy sýr moc nežerou, na Berounce žerou.

1. Kde myslíš, že jsem to vyčet?
  2. Dá se z toho usoudit, jetli budou brát sýr parmy z Moravy?
  3. Ta informace nahoře je stará asi 4 roky. Platí ještě dneska? Dočtu se o tom něco?

Platí jediné – co si sám nezjistíš, to nevíš. Články jsou inspirace, nic víc.

Pondělí 12. října 2009 ve 21:38® osprey
osprey

spike: Tož sýr nebo játra vedle nabitého krmelca, to by mě samotného zajímalo, co to v té vodě dělá…

Pondělí 12. října 2009 ve 20:05® spike
spike

Jak.novi> já tím ale nevnadím na vnadění mám krmnou směs a na háček dám tyto níže zmíněné složky

Pondělí 12. října 2009 v 19:34® Jak.novi
Jak.novi

spike> Spařeným rohlíkem a chlebem se mi blbě vnadi :-)

Pondělí 12. října 2009 v 18:32® skwor
skwor

Prutos> Nerejpej ;-) Mišmano bude jenom na picker, u vláčky zatím měnit nebudu.

Pondělí 12. října 2009 v 18:30® spike
spike

jo o tom to sice je ale kdo to má vše vědět letos jsem zkoušel kroupy,rýži,sýr a vepřová játra..

Pondělí 12. října 2009 v 18:12® Prutos
Prutos

skwor> Svatá pravda budoucí shimanisto :-) To objevování je na tom to nejlepší.

Pondělí 12. října 2009 v 17:22® skwor
skwor

spike> Proč články? Zkoušej, v tom je půvab rybaření. Přijít k hotovému je nuda.

Pondělí 12. října 2009 v 16:54® spike
spike

Uvítal bych kdyby někdo napsal článek o návnadách. např. těstoviny, spařený rohlík, chléb a jiné.

Neděle 11. října 2009 ve 20:58® skwor
skwor

Hany> Barbare :-) Já si koupil třetího místo Pižóna.

Neděle 11. října 2009 ve 20:50® Kubah

skwor> jinak jsem prodal Dragona

Neděle 11. října 2009 ve 20:47® Kubah

skwor> nebaví mně to tam. Ve 2 jsem na koleji, do 8 spím a pak jdu chlastat :-)

Neděle 11. října 2009 ve 20:44® skwor
skwor

Hany> Nelíbí na VŠ? Mám od září taky nějak fofr, všeobecně, nejen ve škole (to je vidět i na mojí aktivitě tady). Pokud to tak půjde dál, rybařina bude v příštím roce odsunuta na druhou kolej. Což je ale dobrá informace pro vás, protože by byl výprodej woblerů :-D