Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. října 2009 ve 20:11® Macekb

já jsem našel místo kdemjsou fakt velký a když říkám velký tak myslím velký, jenomže je nemůžu dostat at dělám co dělám nic krom takovejch těch 40–60cm

Pátek 9. října 2009 ve 20:07® spike
spike

Macekb> jj mě zajela po záseku do vázky a vyhákla se a byla fakt velká

Pátek 9. října 2009 v 19:44® Macekb

jo já jsem se do nich taky zamiloval, akorát jsou to nevipočitatelný mrchy:)

Pátek 9. října 2009 v 19:40® spike
spike

Macekb> čeče to bych uvítal jelikož je parma mojí oblíbenou rybou

Pátek 9. října 2009 v 19:32® Macekb

No co se týká dvd mě tady chybý dvd o parmách jako v anglii tam jich je jako nas… Nebo jen knížka.

Pátek 9. října 2009 v 18:14® acam

osprey> „borec přijde, pár slov, namíchá krmení, zasedne, tahá ryby“ … :-) , jojo je to tak, pořád to samí. Ale na druhou stranu, já viděl film např. o Drákulovi, taky nejmíň už v pěti verzích a klidně bych se podíval na další. Jde o to jak je to udělaný, žádná situace není úplně stejná a já myslím, že pro rybářská videa to platí dvojnásob. Je jasný, že FEEDER už má svůj zenit za sebou, takže pojmou další video s FEEDERovo tématikou tak, jako že „HIT“, no tak to je asi nesmysl, nic méně jako relaxační video bych se na to rád podíval.

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 18:16:35 uživatelem acam.
Pátek 9. října 2009 v 17:28® spike
spike

osprey: třeba jestlisi jak HaD.

Pátek 9. října 2009 v 15:31® osprey
osprey

spike: Ne. Co tě k té myšlence vede?

Pátek 9. října 2009 v 15:28® spike
spike

osprey> jezdíš chytat s feederem i za naše hranice??

Pátek 9. října 2009 v 15:02® osprey
osprey

acam: Právě proto. Tradiční video – borec přijde, pár slov, namíchá krmení, zasedne, tahá ryby. Dokud bych sám neměl pocit, že tomu dokážu dát víc, tak se do toho sám za sebe nepohrnu.

Já o sobě žádné zvláštní mínění nemám, po medializaci zas tolik netoužím a fakt nevím, kde bych dokázal v rozpětí dvou tří vycházek vytahat z vody několik pěkných dravců. A kdybych věděl, udělám všechno proto, abych ten flek neprovalil. Zbývá nějaký soukromák a na to jsou zas někteří lidé hákliví…

Pátek 9. října 2009 ve 14:52® acam

osprey> Pokud mám mluvit za sebe, tak já už mám problémy udržet pozornost při sledování videí s FEEDER tématikou. Mě už to ničím neobohacuje, všechno už jsem viděl nebo sám zkusil. Ale stejně to nakonec zkouknu tak jako že relax a někdy je to docela příjemný uvolnění … :-)

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 14:52:48 uživatelem acam.
Pátek 9. října 2009 ve 14:45® osprey
osprey

acam: Ani já ne. :-)

Pátek 9. října 2009 ve 14:10® acam

osprey> Máš pravdu. Na dravce se musí čekat a čas jsou peníze ale znám spoustu lidí, co nedají FEEDER z ruky a určitě by si takové DVD koupily. Otázka je jestli by náklady byly v přijatelné rovnováze se ziskem, to posoudit neumím …

Pátek 9. října 2009 ve 13:53® osprey
osprey

acam: Tohle už napadlo hodně lidí. Ale jak to točit? Předvést národu, jak se tahají candátci 30+? K tomu mě nikdo nedonutí. Chytat candáty 60+ a štiky 70+? To za mnou štáb vysedí do země díry a HaD přijde na buben.

Navíc já osobně sice dravce na feeder chytat umím, bo na tom prd je, ale jsem vláčkař a hodnota dravce, který sežral kus masa a nechal se přitom chytit, ta je v mých očích hodně nízká…

Pátek 9. října 2009 ve 13:20® acam

osprey> Jestli můžu dát typ, tak „FEEDER A DRAVCI“. Nevybavuji si, že bych viděl video, které se touto tématikou zabývá.

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 13:20:53 uživatelem acam.
Pátek 9. října 2009 v 7:31® Piranha
Piranha

Macekb> jako spravnej Plzenak by jsi mel psat ,,ze s Plzne,, :-)) )

Čtvrtek 8. října 2009 ve 21:38® Macekb

Nejste někdo z Plzně? Nemáte informace jak to jde v Lobzích pod jezem?

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:47® osprey
osprey

Beer.Beda> Ukecejte HaDa, já se kvůli vám obětuju. Mě na nějaké ostudě nesejde:-))

A abys věděl, žábu na prut jsem chytil už někdy když mi bylo deset. To by mi potíže nedělalo. Jen by mi bylo líto té žáby.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:35® Beer.Beda
Beer.Beda

osprey> Jojo s tím dvd to neni vůbec špatný nápad.Mohlo by se to jmenovat, feeder lov v extrémních podmínkách.Třeba by si mohl lovit z 10ti metrového břehu nebo na vyschlém potoce a cílové úlovky by mohly být např.žáby, pulci a taková ta droboť co se pohybuje okolo vody.:-)) To bych si teda taky koupil. :-)

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:12® osprey
osprey

spike: To řekni HaDovi. To je teď můj šéf. Ber to tak, že pokud se nemám opakovat, má se tam objevit něco nového a mimo jiné i pěkné ryby, bude to slušný balík natáčecího času. To stojí hromadu peněz a dalšího času na zpracování. A dalších peněz na reklamu…

Prostě je to podnikatelský záměr. O tom, zda se do toho půjde, rozhoduje producent, v daném případě David. Já jsem jen zaměstnanec:-)

Čtvrtek 8. října 2009 v 11:26® spike
spike

osprey> další dvd by se hodilo určitě bych si ho koupil

Čtvrtek 8. října 2009 v 11:17® siky123

osprey> Myslel jsem stejný tým, jako u prvních dvou DVD. Myslím, že by jste o tom s HaDem měli popřemýšlet, protože to hodně dá mladým a nezkušeným, jako třeba mě. Pro rejpaly: mladej nejsem, ale nezkušenej jo.

Čtvrtek 8. října 2009 v 10:19® osprey
osprey

siky123: To vůbec nezáleží na mě. A pokud otázka vyzněla ve smyslu, zda sám plánuju stoupnout si před kameru, pak musím konstatovat, že sám takové ambice nabo potřebu nemám.

Čtvrtek 8. října 2009 v 10:05® siky123

osprey> Samozřejmě jsem myslel celkový výsledek a proto pochvala patřila všem tebou uvedeným. Bude další kousek?

Čtvrtek 8. října 2009 v 9:27® osprey
osprey

siky123: Díky. I když by to zasloužili i režisér, kameramani, zvukaři, střihači apod. – tedy bratři Havlíčkové a David Bonaventura.

A nevěřil bys, co dalo práce najít nové Technium. V záruce už nebylo, nový díl neexistoval, nakonec jsem našel jeden zapomenutý exemplář v jakémsi provinčním obchůdku.

Čtvrtek 8. října 2009 v 6:37® siky123

osprey> Kdyby jsi někdy potřeboval na kameru zlomit prut, dej vědět, já bych taky potřeboval nový :-) . Co se toho DVD týče, i přesto, že se někdy nedařilo, výsledný produkt je VYNIKAJÍCÍ a ty to určitě víš. A jestli ne, tak ti to teď říkám :-) .

Čtvrtek 8. října 2009 v 6:34® siky123

Piranha> Jo, jo. Protože jsem línej a lempl k tomu, na tuhle montáž jsem odchytal celý závody v Berouně. A umístění bylo nad očekávání dobré. Jen jsem na tom delším vlasu udělal očko a do něho spojoval návazce, protože při závodech musíš měnit rychle a ne 5 minut převazovat. Problém je, že ten slabší návazec se tam tak „chytí“, že je potom oříšek ho bez újmy na kmeni sundat, ale spraví to trocha cviku. Při normálním chytání to neřeším, tam není takovej rybářskej tlak a ryba jen tak neodjede.

Středa 7. října 2009 ve 12:07® Piranha
Piranha

Macekb> ja si delam velikou smycku na kmenucca 0.5m a pak jednu stranu smycky prekousnu pod uzlikem smycky cca v 1/3 a na jeden konec, ten delsi dam hacek a na druhej obratlik s karabinkou na kosicek a horovo, je to rychlovka a drzi to dobre.Ta strana s tim hackem se da jeste upravit aby jsi nemel navazec s hackem silnej jako kmen, tak si na nej pripnes slabsi navazc.Delka pateru je uz na tobe jak si to odstrhas, ja mam dobry zkusenosti s navazcem 40cm az 100cm.Navazec s kosickem davam ted radeji kratsi , aby byl pri zdolavani ryby u brehu vysoko nad rybou a nezapadl nekde za kamen.

foto/diskuze/feeder/2009/th-img27050.jpg
Středa 7. října 2009 v 8:42® sus1

Prutos> A to si ještě vem v potaz to,jak si tady nedavno řikal,že musíš na nás(mě) pracovat,jo??tak to je výsledek tvé práce,ten prut s tim navijákem.:-) Eště toho je třebe koupit víc,tak se snaž.Dííííííky.:-))

Úterý 6. října 2009 ve 23:52® osprey
osprey

Nevím, ale jsou doby, kdy ryby radši berou nástrahu v klidu a jindy v pohybu. Těžko říct. Pokud parma nemá hlad, je to pěkně náladová potvora a umí brát nechutně jemně (jednou jsem dal z několika desítek záběrů dvě ryby). Vedle tehdá seděl Prutos a šlo mu to stejně blbě. Nebudeš věřit, ale napíchl jsem tenkrát larvu chrostíka po celé délce, že vypadala jak nymfa typu bobeš. Jemný drb, háček oholený a nesekl jsem si. Několikrát po sobě. Pak jsem ji trefil – za špičku nosu. A když jsem pak večer vymyslel jak na ně, tak prostě druhý den nebyl ani záběr…