Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. března 2005 v 15:47® polalafo
-
Petrův zdar všem rybářům. Líbí se mi plavaná chtěl bych si pořídit slušnou výbavu a touto cestou prosím o radu. Jde mi především o kvalitu kterou jsem ochoten zaplatit. Jsem začátečník, můj známý mi doporučil MATCHOVÝ prut. Jakou mám volit značku, odhozovou zátěž, délku… Chodím chytat především na Labe (střední tok), rybníky do 2Ha, ale mám rád i menší vody říčky, tůně… Za jákékoliv osobní zkušenosti a rady předem díky.
- Středa 9. března 2005 v 15:45
-
hraji: Ten chlap na to dost chvátal, tak moc dík za radu. Podle slov toho obchodníka to bude za cenu toho kratšího (cca 350 kč doma). No, teď jen aby ten zkur****j sníh co nejdřív slez.
- Středa 9. března 2005 v 15:30® HaD
-
jo, jak to bude možné, tak to nafotím
- Středa 9. března 2005 v 15:20® Tomash
-
HaD : Uau! Tak to si mě fakt moc mile překvapil!!! Určitě to prubnu! Jen vědět, jak se to nastražuje…
- Středa 9. března 2005 v 15:17® HaD
-
> Tomash: řeknu ti to takhle – v létě, kdykoliv jdu na sumce a potřebuju hodně rychle a efektivně nachytat vhodný ryby, tak nasazuju tuhle řasu nebo pijavičky a nebo chrostíky – jsou dny, kdy každý splavání mám na řasu rybu, někdy chtěji raději něco jinýho, ale tráva je na tlouště, plotice, skaláky stejně nebo lépe účinná než chrostík, pijavka apod. a navíc jdu k vodě jen s prutem bez nástrah. Na trávu jsem chytil určtitě už tisíce ryb. Možná to nebude účinné tam, kde jí je málo nebo žádná, ale kde jsou na to ryby zvyklé, tak tam je to většinou mazec
- Středa 9. března 2005 v 15:08
-
hraji: Údajně ano jen je o 15g těžší.
- Středa 9. března 2005 v 15:01® Tomash
-
CeP , HaD : Jo, tak to vím, ale jak to mám nastražit? BLEEE a na to se fakt chytá a berou? Mně přijde lepší hnoják, bílý červ, pařenka než takovýhl bláto… Je to fakt velký favorit mezi nástrahami???
- Středa 9. března 2005 ve 14:54® hraji
-
Elanius: těch třicet centimetrů nehraje až takovou roli. Pokud se ti nechce jej hledat v jiném e-shopu, tak do něj jdi, pokud ovšem ostatní parametry jsou stejné
- Středa 9. března 2005 ve 14:37® HaD
-
> Tomash: článek je v plánu, jen musí být k dispozici a to ted není, takže někdy v létě (bude to podrobně popsáno a. samozřejmě dobře nafoceno)
- Středa 9. března 2005 ve 14:32
-
hraji: SOS poraď mi prosím: Volal mi chlap z e-shopu, že to Mikádo 330–390 nemají a budou mít až tak za dva měsíce. Nabízí mi, ale to samé v délce 360–420cm. Není to na Lužnici a menší stojáky moc dlouhé? Z tý vláčky jsem přeci jenom zvyklej na podstatně kratší proutky.
- Středa 9. března 2005 ve 14:16® CeP
-
> Tomash: dyt je to hnedle na kazdym sutru ve vode. takovy to mazlavy blaticko, jakoby zelena vata ve vode. nerikej ze jsi na tom jeste nikdy neuklouzl kdyz jsi brodil naboso…?
- Středa 9. března 2005 ve 14:09® Tomash
-
HaD : A jak ta řasa vypadá, jak se nastražuje. atd. ? Nechceš o ní napsat článek?
Je to asi fakt super nástraha… Spousta rybářů na ni úspěšně loví a já o ni vůbec nic nevím… :-/
- Středa 9. března 2005 ve 13:54® HaD
-
v zimě je to s tou řasou asi horší-nikdy jsem si ji v zimě neopatřoval a nevim, jak moc bude pro ryby atraktivní, ale v létě je to zejména na jezech, na kamenech pod jezy – vždy tam kde rychle proudí voda – jinak je to sqělá nástraha na tlouště, skaláky, plotice, občas i amur-vyskytuje-li se, poměrně často v jednom místě dostávám při stahování i boleny (40–65 cm)
- Středa 9. března 2005 v 11:49® hraji
-
chose: omlouvám se, že lezu to dotazu, ale řasy se dají najít ve vodě na kamenech a to i v zimním období, jen to získávání není moc příjemné.
- Středa 9. března 2005 v 11:33® Chose
-
HaD-hele psal si mi o chytání tloušťů na řasy… kde je bereš? možná si to psal ve fóru,ale nemůžu to najít. díkec.
- Středa 9. března 2005 v 9:56® hraji
-
pif: Martin Maťák tam dost podrobně probíral na co a jak chytal i jaké ryby.
- Středa 9. března 2005 v 9:54® pif
-
jo,dik,hodim vočko. to se mě teda tak brzo stávat nechce-:(((uvidim,třeba vstanu
- Středa 9. března 2005 v 9:47® hraji
-
pif: jestli se chytá od sedmi, tak to je pozdě. To budeš sedět až na galerii
. Radši trošku dřív, na té špici bývá tlačenice. Ale pokud se podíváš na MRK, tam tam probírali v Můj lov lov na kanálu v pondělí včetně dost podrobných informací.
- Středa 9. března 2005 v 9:42® pif
-
chceš citrus,pomeranč nebo obyč?-.)))chcu chytnout flek hned na špici,tak tam budu v sedm hodin,mysliš,že jeto pozdě?
- Středa 9. března 2005 v 9:37® hraji
-
pif: no to si piš, za Ferneta ti seženu místenku do třetí řady
Chce to přijet zavčasu. V současné době je to jediné místo, kde se dá hodně chytat.
- Středa 9. března 2005 v 9:35® pif
-
hraji:chtěl bych v sobotu prubnout kanal na na jihlavě(iváň)ale uvidim,podle počasí,už sem to dvakrát vzdal. akorát mám strach,že tam bude hafo lidí.
- Středa 9. března 2005 v 9:31® hraji
-
pif: má se poněkud oteplit, myslím, že jsem včera zahlédnul v TV teploty kolem + 3 stupňů přes den v sobotu a neděli. Ale od pondělka semá zase ochlazovat. Já mám v sobotu výroční schůzi, tak si možná půjdu v neděli spravit hlavu taky, na Svitavě je pár nezamrzlých míst
- Středa 9. března 2005 v 9:06® pif
-
jj,chápu. o víkendu,pokud se počasí umoudří,to prubnu-:)
- Středa 9. března 2005 v 9:04® hraji
-
Nastražují se na úplně nejmenší a nejtenčí háčky,svého času se taky lepily pomocí speciálního lepidla. Ono je to jako se vším, když tamnejsou ryby, nic nepomůžou ani patentky.
- Středa 9. března 2005 v 9:00® pif
-
hraji. já sem slyšel,že je to bomba,staší do obyčejnýho partiklu přidat patentky a jsou latka-.))dají se i nastražit na háček,asi jsou moc malinkatý,že-.(((
- Středa 9. března 2005 v 8:50® hraji
-
pif: patentky se dají koupit ve Zverimexu (pro akvarijní rybičky). Jsou dost drahý. Používají je plavačkáři, přidávají je do krmení. Zkoušel jsem v malém na Svitavě a je to dost dobrý, ale drahý. Litr patentek cca 300,– kč.
- Středa 9. března 2005 v 8:42® pif
-
pouzivate někdo patenntky na vnadění?jak se použivají a kde se dají koupit,dik
- Středa 9. března 2005 v 0:01® CeP
-
neco mi rika ze 3,1415926535
- Úterý 8. března 2005 ve 23:38® OakenHead
-
Vždycky jsem si myslel, že to číslo je 3,1415926539 …
- Úterý 8. března 2005 v 19:44® Fishmaniak
-
Ludolfovo číslo ma hodnotu 3,14157653589