Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 11. září 2009 ve 22:55® osprey
-
Tak jsem dorazil. Byl jsem u vody a půl dne mi nešel Internet. Koukám, že už tu běží normální diskuze a to je dobře.
Piranha: Skončíme to. Jsem rád i za ty urážky, co ti na závěr ujely. Přesně proto jsem s tebou chtěl diskutovat veřejně.
spike: Nemůžu tu sedět pořád, to bych byl za chvíli rybář teoretik, včera jsem dal 12 hodin za klávesnicí, dneska jsem musel ven. Docela jsem si to užil. O víkendu ryby nebudou.
Gratuluju k novému prutu. Ať ti to s ním chytá.
- Pátek 11. září 2009 ve 22:51® Jak.novi
-
spike> Krmítka se používaj podle síly proudu a kolik tvůj prut dokáže.
Žížalku na feeder použít samořejmě můžeš. Feeder není v nástrahách omezení. Můžeš tam, rousnice, rybičku nebo suchý z nosu
Opravdu to funguje
Přeju ti hodně úlovků svelkým V.
- Pátek 11. září 2009 ve 22:18® BlueShark
-
Okusuje skříně nebo chytá v ZOO piraňhe
- Pátek 11. září 2009 ve 20:14® spike
-
Osprey dnes není on line??
- Pátek 11. září 2009 v 19:33® spike
-
Hany> tak to už neníé ted jsi se netrefil
- Pátek 11. září 2009 v 19:27® Kubah
-
spike> jo
- Pátek 11. září 2009 v 18:53® spike
-
Hany> Ultraviolet? co to je?? myslíš typ??
- Pátek 11. září 2009 v 18:29® sus1
-
Hany> No
Tento příspěvek byl editován 11.9.2009 18:30:13 uživatelem sus1.Ještě jí měl taky Wiky Cabadaj ve Sněženkach.
- Pátek 11. září 2009 v 18:28® spike
-
lubo OV> O.k mám 30g krmtko půl kulaté, zítra jdu na ryby poprvé s feederem možná půjde i kámoš ktrý by nahrával několikaminutoou instruktáž a pak bych sem dal sestříhanou verzi.
- Pátek 11. září 2009 v 18:27® Kubah
-
sus1> to byl náš učitel na autoškole
Zavál průvan a jedna strana hlavy holá
- Pátek 11. září 2009 v 18:26® Kubah
-
spike> Mám to v oku
Ultraviolet?
- Pátek 11. září 2009 v 18:25® spike
-
Hany> jo je to Mikado.. jak jsi to poznal??
- Pátek 11. září 2009 v 18:23® sus1
-
Hany> Přehazovačka je,když se někdo češe na patku.
Řikávalo se tomu ,,přehazovačka."
- Pátek 11. září 2009 v 18:08® pipa
-
Piranha> prostě feroví jednaní
- Pátek 11. září 2009 v 18:04® Kubah
-
spike> Co to je za prut? Tipuji Mikado?
- Pátek 11. září 2009 v 18:03® lubo OV
-
spike> volba váhy krmítka záleží na tom, kde chceš chytat. Např. na stojáté vodě postačí běžně 20–25 g jakéhokoliv tvaru. Na řeku 30 až třeba i 60g, podle síly proudu. Ale vždy hranatého nebo půlkulatého tvaru, aby se tolik vlivem proudu nekutálelo.
- Pátek 11. září 2009 v 18:03® Kubah
-
spike> Proč ne žížaly, chytaj na ně snad všichni – hnojáčci. Krmítka se používají tato- http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-Kostal.html a kolikagramová? To záleží podle toho, kde chytáš, nebo kolik zvládne odhodit Tvůj feeder.
- Pátek 11. září 2009 v 18:02® jarek b
-
Čau.nebil někdo z vás v poslední době na revíru morava 13.já dnes a žádná sláva.jsou tam vubec ryby?
- Pátek 11. září 2009 v 17:59® Kubah
-
spike> Jestli máš špičky barevně odlišené bez gramáží, tak to ničemu vůbec nevadí. Prostě si je vyzkoušej v ruce, a poznáš nejtvrdší atd. U vody většina lidí chytá s jemnýma na stojáku, tvrdšíma na řece…
- Pátek 11. září 2009 v 17:57® Kubah
-
Piranha> Krmítko s přehazovačkou není nic. Název je trošku jiný, tak se nediv, že osprey hned nepochopil o co jde.
- Pátek 11. září 2009 v 17:45® Piranha
-
skwor> proto jsem mmu to psal osobkou, nemyslel jsem ze to vykvaka jako nactileta holcina.
osprey> na tobe mi nevadi nic na diskuzi taky ne i kdyz zatim jsem nepostrehl ze by se to postrcilo nekam dopredu, ja nemam zadny problem, proste jsem spis reagoval na to jak jsi reagoval ty na dotaz nejakyho novacka mozna mladyho kluka pri otazce ohledne krmitka s prehazovackou.Nelibil se mi proste tvuj pristup a jakoz to clovek kterej pise, toci a buh vi co jeste by jsi mel reagovat malinko slusneji. Mnoho uznava tvuj prinos do ceskeho feederu ale diky tomu ze jsi ted na spici mi to prislo malinko arogantni. Uz to zase pisu a pisu to snad po treti a zacina se tu rozpitvavat uplny hovno, to jsem nechtel, proto jsem ti to psal do osobni posty a uz je to tu.Diky slepici prdílce je to venku.Tak uz se k tomu vyjadrovat dal nebudu, muj nazor zde byl slysen.Radeji se tu taky nejaky cas neukazu a bude to pro mne vyreseny.
- Pátek 11. září 2009 v 17:30® spike
-
Osprey: Jsem mega šťastný, dnes jsem si byl koupit feeder prut třídy L. A zítra ho letím vyzkoušet a doufám že by se nějaká rybka podařila chytit. Ješte bych potřeboval poradit jak je to se špičkami. K prutu jsem jich dostal 5 a jsou barevně značené. Viz foto.
Tento příspěvek byl editován 11.9.2009 17:33:42 uživatelem spike. - Pátek 11. září 2009 v 17:28® spike
-
Chatá někdo na feeder i na žížalku??
Tento příspěvek byl editován 11.9.2009 17:32:11 uživatelem spike. - Pátek 11. září 2009 v 17:28® spike
-
Kolikatigramové krmítka se při feederu používají.
Tento příspěvek byl editován 11.9.2009 17:31:18 uživatelem spike. - Pátek 11. září 2009 ve 14:36® skwor
-
I když jsem svojí aktivitu na tomto serveru radikálně omezil, nedá mi to, abych se k téhle věci nevyjádřil. Z téhle aféry je mi docela smutno. Ospreyovi v jeho činnosti na chytej fandím a zatím jsem na jeho zdejší práci nenašel jedinou chybu. Kritika uvedená dole Piranhou je hon na čarodějnice, který má k objektivní kritice hodně daleko. Míro, hodně štěstí. A já opět mizím, mějte se tu krásně.
- Pátek 11. září 2009 v 11:27® Kubah
-
osprey> Já si to, co psal P., o Tobě nemyslím.
- Pátek 11. září 2009 v 11:00® BlueShark
-
Žabomyší války budou vždy a všude to je náboj nebo reakce na něco, že se někomu něco nebo někdo nelíbí… Těžko bojovat, ale hodně tomu pomůže třetí sttrana, což je Osprey…
- Pátek 11. září 2009 v 10:38® Libor
-
Jsem spokojen, jediné co mi vadí jsou právě tyto žabomiší války. Kdykoliv jsem se zeptal, téměř okamžitě mi bylo porazeno.
- Pátek 11. září 2009 v 10:32® osprey
-
To all: A když už jsme v tom, tak bych poprosil všechny, komu záleží na kvalitě téhle rubriky, aby se vyjádřili k její kvalitě, náplni, tomu, co od ní očekávají apod. Chvíli tu přestaneme plkat a pořešíme tohle.
Buďte, prosím, věcní, konkrétní a slušní. Pokuste se naopak unést nepříjemné pravdy, pokud budou takto sděleny.
A uvědomte si, že obsah diskuze tvoří její účastníci, takže např. požadavek „aby sem chodilo víc lidí“ nejde zařídit nějakým organizačním zásahem ze strany chytej.cz.
- Pátek 11. září 2009 v 10:06® osprey
-
Piranha: Asi budeš muset být konkrétní, protože já ti s výjimkou toho, že si stojíš za svým názorem, nerozumím. A vůbec nerozumím větě, že lidi nadávají na to, že ty neodpovíš a „pan osprey“ může. On tě někdo omezuje v tom, co chceš napsat? Piš si co chceš, ale pokud prezentuješ své myšlenky, počítej s tím, že si je obhájíš. Pokud se ti na mě něco nelíbí, klidně to napiš kdykoli, ale počítej s tím, že tím neseš svou kůži na trh. Když se v té diskuzi ukáže, že já nemám pravdu, je to pro mě dobrý signál k tomu, abych dělal věci jinak. Právě proto jsem to vytáhl ven – pokud se ti už tenkrát něco nelíbilo, měl jsi to říct hned a otevřeně.
Za otce celé diskuze se nepovažuju, spíš se to tu snažím postrkovat někam dál. Jsem tu ráno v devět a někdy až do jedné do rána a dělám, co se dá. Mezitím dělám tisíc jiných věcí. Byl bych celkem rád, kdyby mi lidi řekli, co se jim líbí i nelíbí. Ale konkrétně – ne, že jsem zpychnul, protože někdy asi něco bylo.
Abych byl konkrétní i já – odnesl jsi to, že tady se pokoutně řeší spousta žabomyších sporů a já tři hodiny z pracovní doby odpovídám na osobky, které by klidně mohly být v diskuzi. Dostal jsem osobky od jiných, kde jsi byl zmiňován i ty. Tak jsem to celé vytáhl, protože ta špína se tu teď vypere a dál se budeme bavit o feederu.
Psal jsi v té osobce, že od té doby, co jsem admin, jsem zpychnul. Dokud jsem nebyl admin, tak jsem do této otázky vůbec nechodil. Tato otázka mě zažila pouze jako admina – už v červenci před mým „oficiálním“ nástupem jsem měl administrátorská práva. Předtím jsem na chytej prakticky nechodil.
Takže se překonej, v klidu sem napiš, co ti vadí na mě, na téhle diskuzi apod. Já se pokusím, v případě, že budeš mít pravdu, s tím něco dělat. Jsi tady dlouholetý a uznávaný člen komunity a tvoje slova přehlížet nebudu – budou ale napsaná jasně a veřejně.
A poslední – za slušnou kritiku se neurážím, nemstím a v mých očích můj oponent nijak neklesá – dokud si udrží svou úroveň.
Tento příspěvek byl editován 11.9.2009 10:34:36 uživatelem osprey.