Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 11. září 2009 ve 4:29® Piranha
-
osprey> Co jsem odnesl?To nevim, reagoval jsi jak jsi reagoval, beru tvoji reakci at je jaka je,ja si za svojim nazorem stojim a tak to je.Psal jsem ti to osobkou, abych zde zbytecne nesiril nejaky hadky a doufal jsem ze mi odpovis.Ja si nejsem vedom toho, ze bych te nejak urazil, jen mi to proste prislo od tebe malinko arogantni.Nebudu tu psat to, co jsem uz psal jednou.Nemam proc se do tebe poustet.Uz jsem rekl, ze si te vazim jako rybare.Jen mi pripadalo nefer, aby tu nejaky lidi nadavali za to, ze neodpovim cloveku poptavajici nejakou zkusenost a pan osprey, otec cele diskuze muze.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 23:39® CeP
-
Libor> auvajs.. nech si to s tema sutrama jooo..??
Tento příspěvek byl editován 10.9.2009 23:39:31 uživatelem CeP. - Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:17® sus1
-
Sander> Du na tv.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:16® Sander
-
sus1 > tobě též.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:15® sus1
-
Sander> Dobrou.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:14® Sander
-
sus1 > co blbneš, jen piš
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:10® sus1
-
Sander> Dneska jsem to s těma přízpěvkama nějak přepísk,tak zatim.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:04® sus1
-
Sander> Jen se nebuj,mě už zná dobře.:)))i když dobře je za 3.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:02® Sander
-
sus1 > teď si on musí zvyknout na tebe…což může pár desetiletí trvat
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 21:00® sus1
-
osprey> Já už sem si na tebe zvyk.
Co tet??
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:56® osprey
-
sus1: Až překonáme tyhle začátečnický časy a zvyknem si na sebe, bude líp.
A až tady po mně bude vidět kus práce, snad to taky lidi začnou vidět jinak.
Aktuálně uvažuju, že budu muset udělat, co jsem si myslel, že už nikdy neudělám – zpracovat pro chytej nové základní články o feederu. Základy nejzákladnější. Chybějí tu a ty, co jsem dal na MRK, ty zůstanou kde jsou.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:49® sus1
-
Chtělo by to možná občas proložit nějakým Ftipem a ono se to uvolní.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:47® sus1
-
Libor> Takovej neexistuje.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:41® Libor
-
osprey> šup po vás říčním oblázkem
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:38® osprey
-
Flid: Tak jsme spoluzrádci. Hanba nám. Seženeme někoho, kdo nikdy neopustil poklidné vody chytej a ten nás bude veřejně kamenovat
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:25® Sander
-
osprey > jo, už ji vidím, výborná! Leč netrefil jsem se .-)
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:20® Flid
-
osprey> Míro je to tajný,ale taky chodím na MRK, ale nikomu to neříkej
Je dobré mít „KONKURENCI“ jelikož je potom z čeho čerpat a já v tom nevidím nic špatného ba naopak.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:18® Sander
-
osprey > žádnou nevidím, beztak si vymaž čokýs
EDIT: když narážíš na ten druh – napadá mě tloušť z obalu DVD, že ano? :o)
Tento příspěvek byl editován 10.9.2009 20:20:43 uživatelem Sander. - Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:16® osprey
-
Sander: Už tam tu fotku mám. Doufám, že jsi spokojen s rychlostí provedení i výběrem rybího druhu, který doprovází můj, cituji Luba: „profláknutý ksicht“.
spike: Jdu na to, co jsi mi poslal.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:06® spike
-
v sobotu poprvé k vodě s feederem. Jdu na řeku kde je dost podhouství, tloušťů a proudníků. Tak věřím v úlovek.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 19:47® osprey
-
spike: V pohodě, tohle jsou kamarádi a rejou, aby zjistili, co vydržím
Já jim to příležitostně vrátím…
O to tady právě jde, aby tu nechcíp pes a lidi spolu nějak vycházeli.
Kolega Piranha to dnes odnesl i za pár jiných. Trochu mě to mrzí, ale ono těch postranních řečí bylo už tolik, že jsem to vytáhl ven – radikálně a doufám, že naposled.
A pokud jde o to, co ti druzí dokázali a já ne – tak třeba udělat řidičák
Já to teda ani nezkusil…
No a ta DVD – věř, že existuje dost lidí, se kterými by se to dalo natočit i líp. To je důvod, proč neustále shazuju svou mediální tvář. Kdyby natočili Lov tloušťů na plavanou s Petrem Křížkem – Sanderem, byl by hvězda kolega Sander. Jenom nevím, kolik by mu museli nabídnout, aby do toho šel.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 19:30® spike
-
Proč tady do ospreye pořád ryjete. Jako redaktor je dobrý a chtěů bych vidět vás jestli by jste dokázal to co on. Vždyť na nějaké fotce na profilu nezáleží, jestli chceš vědět jak vypadá tak se podívej na nějaké DVD. Není povinností mít fotku na profilu.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 19:24® Sander
-
lubo OV > toš, o fotosrazu ho poznali dva rybáři a povídá se o tom u nás ve městě ještě teď – včera mi o tom říkal prodavač.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 19:23® lubo OV
-
Sander> ospreyův ksicht je už tak profláknutý, že ho stejně každý pozná
))
- Čtvrtek 10. září 2009 v 19:10® osprey
-
Sander: Budiž, s tím se dá něco udělat.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 18:58® Sander
-
osprey > té nahrávky hned využiji – jakožto redaktor by jsi nám, řadovým uživatelům, měl jít příkladem. No už je to skorem měsíc co jsme se s hechtem (rada mladších) shodli, že postu redaktora nepřísluší nemít v profilu svou fotku. Tudíž by jsi v rámci nastolení pořádku na Chytej.cz měl tento nedostatek napravit.
muhehe
- Čtvrtek 10. září 2009 v 17:57® osprey
-
spike: Je mi líto, k tvému článku jsem se ještě nedostal. Snad někdy večer, vydrž.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 17:56® osprey
-
Piranha: Tohle není podraz. Tohle je otevřená nahrávka na smeč všem, kdo by mi chtěli něco vytknout. Teď se tu do mě může pustit každý, kdo si myslí, že dělám něco špatně. Ať je jednou pro vždycky jasno. Vysvětlím vše, obhájím se, jak dovedu, mstít se nikomu nebudu.
Za co z toho, co jsi mi napsal, se stydíš? Já bych se na tvém místě nestyděl za nic. Ale buď bych mlčel nebo vystoupil veřejně. Tím (kromě samotného obsahu sdělení) jsi ponížil zase ty mě, takže jsme si kvit. Můžeme to smazat a snažit se pochopit jeden druhého anebo se nenávidět až do smrti, to záleží na nás. Já to překousnout dokážu a mohu ti nabídnout pomyslnou ruku na usmířenou. Ber nebo neber, to už já neovlivním.
Uvědom si, že jsem tě o tu osobku nežádal. Navíc nejsi jediný, kdo tak nějak různě hřeší moje „poklesky“. Nechci se zpovídat několikrát do týdne každému extra. Denně dostávám tolik osobek, že jejich řešení mě stojí půl pracovní doby. Devadesát procent z nich může být veřejně napsáno v diskuzích.
Soukromé zprávy svůj užitek neztrácejí – já můžu jen na ty, co jsou určeny mě. Jestli mi někdo pošle informace o nějakém místě, musí si přebrat, proč to dělá a co si od toho slibuje.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 16:54® spike
-
osprey: tak jsem si byl dnes vybrat ten prut a zítra si ho jdu koupit. Ještě dotaz : co ten článek co jsem ti poslal.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 16:54® spike
-
osprey: tak jsem si byl dnes vybrat ten prut a zítra si ho jdu koupit. Ještě dotaz : co ten článek co jsem ti poslal.