Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 16:44
-
hraji: Tady u nás odešly ledy poměrně dost komplikovaně před 14 dny(ledové bariéry nad Bechyní které málem vzaly sebou dům „bratra“ Kalouska) a tak už jsem se začínal pomalu chystat a bác ho! Mrzne až praští a v klidnějších partiích řeka zase zamrzá.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 16:33® hraji
-
Elanius: v pohodě, klidně oslovuj, jak je ti příjemné a přirozené, já to zvládnu, včera jsem koukal na naši řeku, je to místama bez ledu, ale zase je tam silný proud
- Čtvrtek 3. března 2005 v 15:18
-
hraji:
no dobrá na netu rád. Já jen, že jedna snad bývalá součást bývalé NF trvala na tykání a její příslušníci tykali nám všem, ale ta mě tedy srala teda fest. Ne teď vážně těch –18°C je fakt na mrtvici, řeka nám zase zamrzá.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 15:08® hraji
-
Elanius: já jsme zapomněl, prosím nevykat, jsme rybáři
- Čtvrtek 3. března 2005 v 15:07
-
hraji: Dám určitě na Vaše doporučení a půjdu do toho Mikáda. Už aby bylo trochu slušné počasí a pak to musím vyzkoušet v praxi.
- Čtvrtek 3. března 2005 ve 14:57® hraji
-
Elanius: omlouvám se překlep se vloudil, to je to rychlé psaní všemi prsty
- Čtvrtek 3. března 2005 ve 14:57® hraji
-
Wlanius: nevím, nemám s Browningem žádné zkušenosti, kromě navijáku, což není nic moc.
- Čtvrtek 3. března 2005 ve 14:30
-
hraji: Byl jsem tady pod jiným nickem a chtěl jsem si ho předělat na stejný jako na MRKu. Jenže mi to v příspěvku po kliknutí na mojí ikonku s informacemi vedle nicku napsalo, že nejsem registrovaný uživatel. Teď už to chodí a tak můžem zpět k prutu Mikádo. V prodejně v Táboře mi nabízel prodavač prut toho samého typu (330–390) od Browningu za téměř stejnou cenu jen ta gramáž byla nižší 90g.
- Čtvrtek 3. března 2005 ve 13:07® hraji
-
Elanius: co to vlastně zkoušíš?
- Čtvrtek 3. března 2005 ve 12:03
-
No jo jde to tak to fakt budou ty pracky
(
- Čtvrtek 3. března 2005 v 11:59® František
-
No a když to zkusíme s jiným nickem tak to půjde?
- Čtvrtek 3. března 2005 v 11:38
-
Pomalu přicházím na chuť poštovním holubům
. Nedaří se a nedaří.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 11:35® CeP
-
jj, olše je měká. stačí i malý tlak.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 11:15® hraji
-
Elánius: musíš zloušet a zkoušet, zlomí se to.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 11:05
-
Hraji: Zdravím, snažím se zadat do osobních údajů pár drobností a ruce jsou asi fakt olšové.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 10:36® hraji
-
Elánius: net chodí fajn, chyba je většinou v obsluze nebo v technice
- Čtvrtek 3. března 2005 v 10:22
-
Tak teď se to snad zadaří.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 10:09
-
Malý pokus jak chodí net.
- Středa 2. března 2005 ve 22:17® CeP
-
Oficialni stranky veletrhu viz. url
Seznam vystavovatelu
- rybárskeho nacini viz. url
- rybarskych doplnku viz. url
Doprovodny program viz. url : Ukázky vázání umělých mušek Praktické ukázky rybolovné techniky Výstava fotografií „Mongolsko 2004“ – Ing. M. Rozsypal Rybářské trofeje – M. Žiak Obrázky z rybích šupin – M. Bubelová Autogramiáda knihy Přívlač na mimopstruhových vodách – V. Fikar Přehlídka rybářského oblečení Dovednostní soutěže Promítání a přednášky
Plánek výstaviště, plánky pavilonů a volných ploch, virtuální procházka areálem viz. url
- Středa 2. března 2005 v 18:26® HaD
-
> jaryn & pif: i zde na chytej je pozvánka na veletrh s oním zmiňovaným představením vystavovatelů viz. url
- Středa 2. března 2005 v 18:24® pif
-
to mě nenapadlo,dik
- Středa 2. března 2005 v 18:23® jaryn
-
pif -koukni do březnového Kajmana, jsou tam představeni vystavovatelé. Tak nejlépe zjistíš co můžeš čekat.
- Středa 2. března 2005 v 18:05® pif
-
myslíte,že na výstavě v Brně budou tyto značkové firmy prodávat splávky?musi je nakoupit a nevím,jestli počkat nebo je už koupit
- Úterý 1. března 2005 v 0:17® jaryn
-
já mám angličáky Tubertini už 4 roky a bez problémů. Na dvou místech jsem zlomil brko astále to drží včetně laku. Jinak mám dobré zkušenosti s PEFA a Akaj
- Neděle 27. února 2005 v 16:58® CeP
-
zkousel jsem Aquazona, Sema, Pefa, Palten, Exner. nejvic se mi osvedcily Palten a Exner, ale 90% odchytam na vlastni vyrobu a koupenejma se jenom chlubim. kdo by je taky chtel macet za ty penize. ze. „home by“ potesi nejvic, a jeste kdyz jsi na nej uspesny tak to potesi dvojnasob!
- Neděle 27. února 2005 v 16:41® mirmen
-
tak jsem ho překřtil, správně Edmund Gutkiewicz a k nahlédnutí na viz. url
- Neděle 27. února 2005 v 16:39® mirmen
-
Gutmix vyrábí firma nějakého polského závodníka – snad Gutowski????
- Neděle 27. února 2005 v 16:32® mirmen
-
u waglerů mmně vyhovuje Gutmix , ale jak ostatní firmy, moc mně jich rukou neprošlo a po Gutmixu jsem šáhl na základě dobrých referencí. Dřív jsem si jich koupil pár od fy Pefa, taky na základě doporučení a byl jsem spokojenej, neměl jsem důvod měnit firmu.
- Neděle 27. února 2005 v 16:11® pif
-
tak teda kterou značku splávků doporučujete?
- Neděle 27. února 2005 v 16:03® mirmen
-
Prostě – pokud pod povrchovou úpravou není velice odolný pevný podklad, tak to skořepina ze slabého laku nemá šanci vydržet a lupne.