Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. srpna 2009 v 18:59® yerrx
-
když krmím vločkama mám je vařit?
- Neděle 9. srpna 2009 v 18:20® Piranha
-
Hany> mam taky cervy a jeste nejaky suchy, tak zitra cestou dom se stavim nachvilku na Labi.Pokud se mi ty mrchy nezakuklej, ale daj se i po ceste dokoupit. Ja dneska docela parada.Krasny plotice kilovy, ostroretky a jina havet ale parada.
- Neděle 9. srpna 2009 v 18:17® Kubah
-
Piranha> Ještě mi zbyla vařená kuku s kroupama a bonduelkou, takže zítra ráno dojedu pro červy a odpo někam vyrazím.
- Neděle 9. srpna 2009 v 18:15® Kubah
-
Piranha> byl jsem, ale Lorpio mám na zbytek roku, takže šlo 2kg + strouhanka
Na ty blumy nic, na červy kapříci a cejni
- Neděle 9. srpna 2009 v 18:05® CeP
-
Piranha> nevotravuj!
- Neděle 9. srpna 2009 v 18:02® Piranha
-
nejakej zbabělouš mi pise skryte z netu SMS at neotravuju
) nemohu bohuzel poslouzit.
- Neděle 9. srpna 2009 v 17:58® Piranha
-
Hany> jak jsi dopadl v patek.Si rikal ze mas cervajze a 10 kilo krmča, byl jsi nekde vařit?
Tento příspěvek byl editován 9.8.2009 17:58:31 uživatelem Piranha. - Neděle 9. srpna 2009 v 17:03® Kubah
-
osprey> To na mém fleku dnes nic, a pak se tam pořád motaly nějaký holky a řvaly jak na lesy tak jsem přejel jinam a ven šlo několik podouství a plotic.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:52® osprey
-
Hany: Dneska jsem taky hodil kilo zrní do vody, ale šel vláčet. Zítra udělám totéž. Pak možná ještě jednou. Je to pořád dost vysoké a jestli naprší, zase budu v háji. Na svých flecích potřebuju ideálně tak o 30 cm míň vody než je teď. Normálně chytám dvojku špičku, dnes bych si trojkou nebyl jist. Nejsem si jist ani tím, že ryby v těch úsecích jsou. Povodeň to vymetla a jde o to, kde se zastavily.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:31® Kubah
-
capricorn66> pokus jezdíš autem tak ten prut ani v pouzdru mít nemusíš. Já mám tašku 120cm a v ní tyč na podběrák, naviják + bižuterii atd., prut nosím v ruce
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:30® sus1
-
capricorn66> Nemáš zač.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:29® Kubah
-
osprey> Tak za chvíli vyrážím na říčáky, řeka je zase ok. Pokud nepujdou tak půjdu na jiný flek si normálně zalapat. Uvařil jsem kroupy a kuku, umíchal futro, tak uvidím…
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:29® capricorn66
-
sus1> děkuji za ochotu
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:28® capricorn66
-
osprey> děkuji za ochotu
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:19® sus1
-
capricorn66> Když je řeč o Mivardi.Já vlastnim prut Spectrum Cross Feedr ve zminovaných 3 metrech, 30 – 80Gr a naprosto s přehledem zvládá řeky na Plzensku i v Plzni,o stojáku nemluvě.Ve složeném stavu měří celých 106cm, tak že tě ho můžu klidně doporučit,pasujou tam semácký špičky,která stojí o něco mín než mivardi,ale neni to zase takovej rozdíl.Jinak,já používam právě ty semácký,zdají se mě měkčí o něco,než ty Mivardi,ale to je jen o chuti každého z nás.
Joo,ještě sem zapoměl,Sema má kratší špičky než mivardi,tak když si ji tam dáš,tak nebudeš mít 3m ale 2,90 –5(asi).
Tento příspěvek byl editován 9.8.2009 12:21:55 uživatelem sus1. - Neděle 9. srpna 2009 v 11:38® osprey
-
capricorn66: Koukni na Mivardi Imperium feeder na stránkách fish-pro.cz Stojí to asi 1500,– a má to ty požadované tři metry ve trojdílu, takže transportní délka bude někde kolem 110 cm. Je to spíš tužší prut, takže spíš na kapříky než na zimu na bílou rybu, ale jinak celkem pohodový výrobek. Čtyři špice je taky nadstandard.
- Neděle 9. srpna 2009 v 11:30® osprey
-
capricorn66: Jestli nebudeš házet přes 20 m nebo jen sem tam, tak by to nemusel být žádný problém. Feeder je v podstatě položenářský prut s chvějivou špičkou navrch. Představ si, že bys na těch vodách měl chytat s teleskůpkem tak 270 cm. Pokud v tom nevidíš problém, měl by ten třímetr v klidu stačit. Jdu se ti po něčem podívat.
Během dne (každého) tuhle rubriku několikrát navštívím, takže v klidu komunikuj, já si tě tu vždycky najdu.
- Neděle 9. srpna 2009 v 11:25® osprey
-
Sander: Kdeže. Napsal jsi to dobře, ale takhle mě tady zaměstnávat, zatímco ty zdrháš za fiškou…
- Neděle 9. srpna 2009 ve 4:51® capricorn66
-
osprey> V podstatě budu opravdu chytat na menších stojatých revírech.Jsem ze Šluknovského výběžku a tam bohužel žádnou větší vodu daleko široko nemáme , na řeku je to přibližně 60 km a tam se dostanu tak 5× za rok.Pokud i na takové vody je lepší delší feeder, tak do něj půjdu.
- Sobota 8. srpna 2009 ve 23:54® Sander
-
osprey > doufám že jsem nenapsal něco co jsem neměl
Každopádně pospíchal jsem, tak jsem nechal odkaz na zkušenějšího.
- Sobota 8. srpna 2009 ve 21:50® osprey
-
Sander: Šmejde!
capricorn66: Sander má pravdu – jak v tom, co ti radí, tak co se týče toho, že si mě tu HaD kromě jiného platí, abych se lidem věnoval.
Takže se pokus nastínit svoje potřeby ohledně toho feederu a na ten futrál zapomeň. Pokud ho potřebuješ naplnit, koukni po nějakém teleskopu na plavanou – něco kolem metru by se mohlo najít. Nebo mrkni na třímetrové trojdílné pruty – taková ta univerzální kategorie.
Pokud bys chtěl třímetrový feeder, tak jedině na menší stojatý revír. Jinak jsou obvyklé delěí pruty.
- Sobota 8. srpna 2009 v 18:29® Sander
-
capricorn66 > feeder vybírej podle vody, na které chceš chytat a podle ryb, které chceš chytat. Stoják, řeka, velikost a síla proudu… Musím teď mazat pryč, kdyžtak tu můžeš jakékoliv otázky nechat ospreyovi, on je rád zodpoví, bo to má myslím v popisu práce :o))
- Sobota 8. srpna 2009 v 18:20® capricorn66
-
Sander> ještě jsem na něj nikdy nechytal, chci začít, tak vlastně tápu, jak a co , uvítám jakoukoliv radu, nejraději bych to však nacpal do té tašky, když už ji mám, mám ji již od února, tak výměna nepřipadá v úvahu.
- Sobota 8. srpna 2009 v 18:07® Sander
-
capricorn66 > asi bych jí uvařil kávu, pustil romantický film a v jeho průběhu zvolna začal řešit problematiku výměny pouzdra za delší :o))
Nedělej tu chybu a nekupuj třímětrový feeder jen kvůli tomu, že je skladnější. Na řece by jsi se s ním trápil.
- Sobota 8. srpna 2009 v 18:07® CeP
-
capricorn66> na druhou stranu ti ji zavidim.. ze te v rybarine podporuje a je ochotna i neco koupit.
- Sobota 8. srpna 2009 v 18:04® capricorn66
-
capricorn66> když já jsem si musel všechny věci narovnat do toho futrálu a dělat spokojeného, neměl jsem to srdce , aby vypadala zase jako po té koupi té stoličky, když jsem se rozčílil, že potřebuji jiné věci za ty prachy a ne takovou p.....
- Sobota 8. srpna 2009 v 18:02® skwor
-
capricorn66> Mivardi imperium feeder 3m. Je to trojdíl, takže do té transportní délky se vejdeš.
- Sobota 8. srpna 2009 v 18:00® capricorn66
-
CeP> když ona chce vždycky udělat radost a je to tragedie,nic nepomohlo vysvětlování, že já jí taky boty a šaty nekupuju, prostě slyšela je to prý vynikající..
- Sobota 8. srpna 2009 v 17:31® yerrx
-
capricorn66> nebo v tom nos něco jiného a dělej že ti to k něčemu je, za měsíc na to zapomene…
- Sobota 8. srpna 2009 v 17:28® CeP
-
capricorn66> nebylo by lepsi zeptat se manzelky jestli ma jeste od pouzdra ucet, zkusit ho s doplatkem vymenit za odpovidajici a nejakou nenasilnou formou ji vysvetlit at uz do budoucna radeji nic nekupuje bez predchozi porady?