Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 8. srpna 2009 v 16:04® capricorn66
-
Dobrý den, nevíte někdo náhodou, zda se nedělá feeder s transportní délkou max.110cm ? Nalezl jsem pouze něco podobného ve formě teleskopu.Od ženy jsem dostal pouzdro na pruty a nemohu jí zase "poděkovat " jako mi když koupila křeslo, které je pro mne naprosto k ničemu.
- Sobota 8. srpna 2009 v 15:08® lubo OV
-
Zcuter> Dobrá volba
- Sobota 8. srpna 2009 ve 14:55® Zcuter
-
já jsem hodně spokojenej s Kamatsu..vydrží dost ryb, při naostření a cena je hodně solidní. Dokonce i dobře drží jako takové, že se nelámou jako ownery ale praská silon.
- Sobota 8. srpna 2009 v 9:59® sus1
-
CeP> sem přišel dneska z hospody,tak sorík za ten caps.
))
- Sobota 8. srpna 2009 v 9:58® sus1
-
Já to taky tak dělam,radši.
- Sobota 8. srpna 2009 v 9:52® Kubah
-
sus1> žádný brousek, prostě jakmile se mi zdá háček méně ostrý jde pryč. Ale ty Ownery 50339 drží dlouho…
- Sobota 8. srpna 2009 v 9:39® CeP
-
sus1> pf pf. brousek at si kupujou kaprari. ja radeji prevazu.
- Sobota 8. srpna 2009 v 9:37® sus1
-
CeP> tAK,TET SME U TOHO.kUPOVAT BROUSEK A NEBO NE???
- Sobota 8. srpna 2009 v 9:36® Kubah
-
Ciffik> Owner 50339 s lopatkou. Bez problémů, výborný háčky.
- Pátek 7. srpna 2009 ve 23:58® CeP
-
Ciffik> zadny hacek nevydrzi vecne a kazdy se jednou otupi. s tim by ses mel smirit. osobne nejvice pouzivam Colmic NK800, N500, Maruto 9731, 2813 KnotGrip, Mustad Bream Feeder – lopatkove a Owner 50922 s ockem.
- Pátek 7. srpna 2009 ve 23:47® Ciffik
-
jsem se chtel zeptat…hacky na ktery chytate…ja zacal s ownery, ale zdalo se mi, nebo jsem si skoro jist, ze po cca 20 rybach se spicka jakoby otupi a pak sem rybu nezasekl, pak chvilka testovani noname hacku taky nevedla k cily, chvilku jsem chytal mila s kteryma jsem krome ceny nemel problem…bohuzel v cele ostrave jsem uz na ne nenarazil…letosek chytam na sasamy a zatim bez problemu tak uvidime…cena se taky da…
- Pátek 7. srpna 2009 ve 23:44® Ciffik
-
lubo OV> vzdyt ja ho nehanim…sam jsem psal ze jsme jen mozna narazili na spatnou varku…stejny obchod…je to mozne…nicmene uz to asi riskovat nebudu…po bezstarostem plavackovem roce s tubertiny jsem presedlal i feeder na tuto znacku tak uvidime… plavacka tubertiny dynato, feeder tubertiny feeder…
ted jeste dopilovat hacky a jsem zpokojenej…
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:44® bonsusek
-
možná jo možná ne
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:43® lubo OV
-
bonsusek> ty jsi vůbec rychlý … Rychle se anonymně zaregistruješ, hned chceš rychle odpověď a předpokládám, že pak stejně rychle anonymně zmizíš
)
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:42® Kubah
-
bonsusek> Radši počkej… Navíc ti to hned nikdo nepošle, bude víkend. A já mizím, čeká na mně přítulka.
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:38® bonsusek
-
no tak já teda ještě uvidím a ten co jsi mi ukazoval je parabolický? a mám to objednat v tom e-shopu? je spolehlivý?
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:37® Kubah
-
bonsusek> To nepočká?
Většinou se těmito akcemi prodejci snaží prodat zbylé zboží, ale ten prut jsem neviděl, nevím. Ten co jsem ti psal jsem u vody viděl, zdá se dobrý…
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:34® bonsusek
-
aha ale já to potřebuju vědět hned, jdu to totiž objednávat už teď
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:33® Kubah
-
bonsusek> neznám, navíc názory na tyto akce tu už byly, přečti si to zpátky – někdo to tu řešil.
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:32® bonsusek
-
Hany> díky za tip a co říkáš na tyhle? http://www.tropicliberec.cz/…rma-1859-360-
Mitchell Premium Feeder 3,6m 60–100g + ZDARMA nav.Mitchell z branustar.cz?
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:28® Kubah
-
bonsusek> Jde o to, kde chceš chytat… A hlavně jestli to má cenu kupovat, protože Tě to chytne určitě… Do 1000 nic moc, ale co jsem slyšel, tak tenhle není špatný… http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?…
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:24® lubo OV
-
Ciffik> je mi líto
Tento příspěvek byl editován 7.8.2009 21:30:22 uživatelem lubo OV.) Klidně ti najdu dalších 5 lidí, kteří na něj nedají dopustit. Zrovna dnes jsem s jednim seděl u vody. Na jednom feederu měl tenhle mivardi a na druhém jiný vlasec. Neustále se mu všelijak kroutil atd. Jinak proč vlasec nedrží může být z různých důvodů. Já si např. předloni objednal přes e-shop naviják i s namotaným vlascem (už nevím značku). Po telefonu ho proejce vychvaloval do aleluja (že prý je závodník a sám jej používá), ale po páté vycházce se trhal jako, nit. Napsal jsem mu e-mail, že mi poradil pěkný zmetek, ale on odpověděl, že trvá na řečené vynikající kvalitě. Nakonec jsem zjistil, že vlasec je velmi dobrý, akorat ho v tom obchodě blbě namotali. Při navíjení na cívku jej překroutili, on stratil potřebnou strukturu a tím i pevnost. A stačilo málo a všude v diskuzích by dostal nálepku „zmetek“. Může to být i špatně vázaným uzlem, nebo nějaká nepovedená várka, nakoupená někde ve firmě na odpady (to by ses divil, co jsou dnes prodejci schopni nabídnout). Každopádně je to velmi kvalitní vlasec za velmi rozumnou cenu. PS: u sousedů máš SZ.
- Pátek 7. srpna 2009 ve 21:08® bonsusek
-
ahojte, mám problém s výběrem feederu, chci teprve začít takže si koupím nějaký levný proutek do 1000kč, více ne, naviják už mám poradí někdo?
- Pátek 7. srpna 2009 ve 20:32® Ciffik
-
lubo OV> jaj, tak to si nemel psat…prave tohodle se hce zcuter zbavit
, uprimne jsem s nim taky nebyl spokojen, ale je jen mozne,ze jsme dostali spatnou varku jelikoz jsme kupovali plus minus ve stejnou dobu na stejnym miste…
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:58® skwor
-
Sander> Krom toho šitana o ničem nevím, nemám tyhle kompromisy rád.
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:54® Kubah
-
Sander> http://www.mikado.cz/wedka.php?…
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:52® Sander
-
Hany > bodla by fotka, nikdy jsem se o tyhle prodlužovací věci nezajímal.
Teď už ale frčim.
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:51® Sander
-
yerrx > to nechci. Když bych měl měnit špičku, tak jedině mačovkovou (horní díl).
Dva díly pro oba shodné, zbytek výměnný, taková je představa má.
Tento příspěvek byl editován 7.8.2009 19:52:03 uživatelem Sander. - Pátek 7. srpna 2009 v 19:50® Kubah
-
Sander> počkej, ten díl má 1 očko – první díl prutu s navijákem nemá očko, a bud tam přidám díl nebo ne…
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:49® Sander
-
skwor > neříkej že exprt jako Ty na netu nic nenajde.
Jedu na fišku, tak doufám že až se vrátím, nezklameš