Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:54® Piranha
-
BlueShark> ja si myslim ze to sem opravdu nepatri, pokud chces chytat dravce na feeder se drivkem, tak to zt si na kratkej paternoster nacvakej par nejvetsich broku a mas to same.Drivko je proste vlaceci zatez a vlaceni je malinko jinede v diskuzich. Stejne te to prestane bavit az to parkrat nechas na labi mezi kamenama
Zkus se poptat na vlaceci diskuzi.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:53® BlueShark
-
uvidíme
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:47® jarek b
-
BlueShark-to je pravda taky tam moc nechodim ale je tam snizena mira na 35 tak budou zachvili venku.i tak da se trosku zabery omezit tim za krmis jenom kukurici a to varenou z klasu a ne z plechovky.za chvili vyrazim mrknout na jinej revir kde sem dlouho nebyl tak uvydime
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:28® BlueShark
-
Když Ti je tam tak nayspou tak to musí být tahačka až by mě to nebavilo
a rybí maso je rybí maso …
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:20® jarek b
-
BlueShark-jj na podzim tam nasipali hromadu malejch kapru a oni tet nemeji co zrat.tak vezmou za vdek i rybym masem.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:57® BlueShark
-
a né malej
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:54® jarek b
-
osprey-jasne ze berou i na rohlik a kukurici ale kdyz jde clovek na uhore a berou mu jenom kapri to je pak problem.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:46® osprey
-
jarek b: Jestli ti kapříci berou i kukuřici, rohlík a podobně, pak je škoda zabíjet rybu kvůli cárkům.
Jeden z důvodů, proč málo nabíjím rybku na feeder je to, že buď mi berou ryby, kvůli kterým ji tam dávat nemusím nebo candátci do 40 cm, kterým se vyhýbám jak můžu.
A když už jedu na nějakou vodu s rybami, tak vláčím.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:40® jarek b
-
osprey-to unas na jednom rybniku by sis urcite zachytal ryby tam na mrtvou rybku(nebo carek) docela dobre berou ale bouzel jenom kapri
opravdu jenom kapri malo kdy nejakej uhor a candati tam snad ani nejsou.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:40® osprey
-
BlueShark: Přívlač, feeder, plavaná – jako vždycky. Jen ryby jsou menší než by měly.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:37® BlueShark
-
Osprey: S těma rybama je to hold tak no… Jenže s tím my dva nic neuděláme
A co vlastně preferuješ za lov teď a co tě nejvíc baví i vůči momentálním podmínkám a stavu ryb? Já zkouším dravce, nejsem nikterak zkušenej harcovník, ale plavaná a tloušťáci a jeseni, to je moje
To je adrenalin i v nej vedru, kde berou ještě lépe
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 17:15® osprey
-
BlueShark: A zdali jsi chytal s tyrolským dřívkem?
Ty ho můžeš použít jako speciální zátěž na feeder, ale na to ti stačí i paternoster s kusem korku.
S tyrolským dřívkem se loví dynamicky s prutem v ruce.
Kup si ho, není tak drahé, a vyzkoušej to, jak uznáš za vhodné. Třeba ti to nějak vyhovovat bude.
Jo – a na mrtvou rybku na feeder jsem chytal. Je to u nás pěkná nuda, občas tě zachrání nějaký ten tloušť. Prostě nejsou ryby, no.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:50® BlueShark
-
Osprey: Já teď nevláčím, chytám na feeder dravce a klasická montáž průběžná s olovem není tak citlivá a mze váznout u šutrů. Jen mě to napadlo no…
Nebo jak si chytal dravce zda-li si chytal na těžko na feeder?
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:45® osprey
-
BlueShark: A na to potřebuješ feeder? Já bych to klidně tahal na vláčáku – ideálně tak 3 m do 60 g.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:41® BlueShark
-
Osprey: No šlo mi o to, aby někde v točáku díky rybičce trošku pochodovalo po dně a ať už je živá nebo vyvážená mrtvá. Ale aby fungovalo proti vázkám a ještě pořádně prohledávalo podvodní terén
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:30® sus1
-
lubo OV> Tak ten je v pořádku,ale dle mě,pro někoho nemusí bejt.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 16:22® lubo OV
-
A co takhle SEMA Cartel? Už jste si s ním někdo „zacvičil“ ?
- Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 13:47® osprey
-
Sander: Tam nešlo ani tak o tu akci jako šlo o srovnání té Amnesie se Shimany. Ona je jiná (což je dobře). Ale je těžko říct, se kterým Shimanem ji srovnávat, aby se dalo říct, že v její ceně nemá Shimano odpovídající prut. Prostě bych to nedělal. Amnesia taky není levný prut a je hodně lidí, kterým vyhovuje natolik, že si koupili hned několik kusů. Jak jsi viděl, já bych si k ní musel vztah hledat. Krom toho, že různí lidé mají na pruty různé požadavky, je problém v tom, že kvalita neroste lineárně s cenou. Prut za 4000,– může být jen o málo lepší než prut za 1600,– Stačí original Fuji SiC očka, lepší špičky, kvalitnější povrchová úprava a zatímco na rybách nemusí být rozdíl na první pohled vidět, cena je hned někde jinde. Navíc do ní promlouvá i úroveň servisu. Po zkušenostech s jednou italskou firmou pro mě budou všechny jejich pruty drahé.
Prostě si člověk musí prut prohlédnout a rozhodnout se sám, jestli mu to za ty prachy stojí. Nějaká stupnice jak dobrý prut za kolik peněz prostě neexistuje.
Celkově nejlepší investice asi bylo to Trabucco, co prodal za dvě stovky Brčko Fugasovi
Jinak samozřejmě nehlásám slovo Boží, ale diskutuju
Tento příspěvek byl editován 6.8.2009 16:36:28 uživatelem osprey.Třeba se i vyjadřuju blbě nebo nemám pravdu.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 12:00® Fugas
-
skwor> a co plánuješ za klacík? klidně to hoď do přívlače.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 11:36® skwor
-
Fugas> Ten se dostane ke slovu až na podzim
Teď chytám hlavně na woblery a tam je to s třímetrákem otročina. Ale taky si už letos svoje odchytal.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 11:31® Fugas
-
skwor> a co sumcobijec Skeletor??
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 11:26® skwor
-
Hany> Já radši vláčáky
A tam jsem stoprocentně věrný firmě s ještěrkou ve znaku
Dokonce se asi schyluje k třetímu prutu od nich.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 9:43® lubo OV
-
pepimo> jsem pro totéž, co cormorán. Používám průběžnou montáž se dvěma jednoháčky navázané kousek nad sebou. Moje montáž sestává z kmenového vlasce- kvalitnější monofil 0,18mm, jako návazec pletenku 0,08 a háčky s očkem větší velikosti, dle velikosti nástrahy. Chytám většinou na rybí ocásek.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 9:29® cormoran
-
pepimo> Chytali jsme je na feeder pod jezem s páternosterem, ale chtělo to pohotovej zásek. Jinak bych volil asi klidně průběžku a použít systémek se dvěma háčky
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 9:25® pepimo
-
Ahoj, chyta někdo candaty na feeder,potřeboval bych poradit jakou sestavu použít
- Středa 5. srpna 2009 ve 21:15® Kubah
-
skwor> jojo, Gábinku máme stejnou, ale mám radši feedery…
- Středa 5. srpna 2009 ve 21:08® Sander
-
skwor > jo jo, prcanice necháme betálným firmám.
- Středa 5. srpna 2009 ve 21:04® crazykapr
-
skwor> Garbolino 4ever
Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 21:05:24 uživatelem crazykapr. - Středa 5. srpna 2009 ve 20:47® skwor
-
Stejně jednou všichni skončíme u pickeru
A tam se může jít šímo zahrabat jako první a sema s mivardi hned po něm
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:44® Sander
-
osprey > já nikde netvrdil že špičková akce zaručuje kvalitu prutu. To je samozřejmě hloupost.