Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:41® Sander
-
Piranha > oboje. Dvě se podle mého soudu k tomu prutu vůbec nehodí, jsou moc jemné, spíše tak na 2,70 picker. Další dvě jsou také jemné, ale občas je na kratší vzdálenost na stojáku použít lze, no a pátá skáče do absolutní tvrdosti na hranici použitelnosti. Takže ten skok od 3/4 oz do té neoznačené tvrdé jsem musel nečím vyplnit.
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:27® Kubah
-
Piranha> Nechci se s tebou hádat ani Ti něco nutit, ale Z-force je na tom líp než Alivio i Hyperloop. Obě shimana jsem viděl u kámošů a i oni sami uznali že je lepší…
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:18® Kubah
-
Sander> člověče to mně u Semy praskla jedna mojí vinou, jinak v pohodě. Objednal jsem ji z fishopu + jsem vzal i jiný gramáže a dobrý.
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:18® osprey
-
Blue Shark: Chytat dravce na feeder a chytat klasickou technikou na tytolské dřívko, to nejde moc dohromady. Můžeš ho ale použít jako speciální zátěž, která na dně stojí. Já nevím, co ti kluci na té Vltavě dělají, budeš to s nimi asi muset konzultovat.
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:15® osprey
-
Sander: Amnesie je opravdu dobrá, ale špičková akce sama o sobě není známkou super kvality prutu. Právě tak je dobrý třeba Beast Master, pokud rybář požaduje zdolávací akci. Navíc lidi strašně podceňujou kvalitu špiček, což, jak jsi sám viděl,je kapitola sama pro sebe.
Shimanu v minulosti dost ublížila cenová politika výhradního dovozce. Já ty jejich klacky docela můžu a zastávám se jich, ale opravdu potřebují tužší proutek na nižší cenové hladině.
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:14® Piranha
-
Sander> ty amnesiacky spice jsou uhlihovy nebo sklovky.
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:05® Sander
-
Piranha > a za týden to bude klenot?
Ne, teď si z tebe střílím. Sema podělala špičky, z těch pěti co mi přišly k Amnésii, se mi líbí jen dvě. Zbylé jsem musel dokoupit a stále mi jedna chybí.
A shodou okolností je ta nejlepší šimánovská, kterou jsem zbrousil asi o dvě desetiny.
- Středa 5. srpna 2009 ve 20:04® osprey
-
Hany: Je to jenom o vůli lidí diskutovat. Ve chvíli, kdy se to rozjede, pokračuje to setrvačností.
Ciffik: Tebou popsaný problém programátor aktuálně řeší, jenže já jeho práci vůbec nerozumím a tak nevím, jak těžké a časově náročné může být tuhle pakárnu odstranit. Každopádně dík a oficiálně potvrzuji, že se na tom pracuje.
- Středa 5. srpna 2009 v 19:59® Piranha
-
Sander> nezmenilo to nic na tom ze bych dal prednost shimanu pred semou, driv jsem rikal ze je to zas…j klacek, dneska rikam ze to celkem ujde.
- Středa 5. srpna 2009 v 19:38® Sander
-
Hany > to víš, žehlím s tou samou. Luxusní to délka.
- Středa 5. srpna 2009 v 19:38® Sander
-
Piranha > mi je to celkem fuk, předešlá debata dopadla stejně – tvůj urychlený distanc. A dnes tu čtu, že jsi přestřelil, přesně jak jsem říkal. Třeba bude mít časem aktuální debata stejný výsledek.
- Středa 5. srpna 2009 v 19:20® Piranha
-
Sander> a jsme u toho, nizsi rada shiman je srovnatelna s tou stredni Semy.Ale opravdu uz to nebudu resit, je to proste muj nazor, ty rekni ne a koncime s tim,OK? Ja jen rikam ze ta amnezka a klacky nizsi tridy od Semy, nejsou zas tak spatny za ktery jsem je mel.Mel jsem pro to svoje duvody a ty jsem nyni vyloucil po opetovnem pruzkumu tech prutu.
- Středa 5. srpna 2009 v 17:55® Kubah
-
Sander> 3,90. Jsem na podobnou dýlku zvyklej od svých Mikad(3,95) a vyhovuje mi…
- Středa 5. srpna 2009 v 17:27® Sander
-
Hany > v jaké délce?
- Středa 5. srpna 2009 v 17:04® Kubah
-
Sander> Tak nějak… Už se na ni těším
- Středa 5. srpna 2009 v 16:50® sus1
-
Ciffik> Jo,jo, nedělá to jenom tobě.Prej se o problému ví,tak vydrž.
- Středa 5. srpna 2009 v 16:35® Ciffik
-
osprey> diky za tip…
jinak poznamka k chodu chytej, nejak mi haprujou fora…koukam se koukam a naraz bum a jsem o mesic zpet, ale pritom na nejnovejsi strance…udelalo mi to v rubrice z lovu, feeder atd. bracha konstatoval stejny problem na jinem pc…
- Středa 5. srpna 2009 v 16:20® Sander
-
Piranha > potom si nedovedu představit co říkáš na cenu Šimán, které se vyrovnají Amnésii až v té vyšší řadě.
Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 16:20:55 uživatelem Sander. - Středa 5. srpna 2009 v 15:31® Kubah
-
Piranha> Koncem srpna Amnesii budu mít
- Středa 5. srpna 2009 v 15:25® BlueShark
-
Osprey: počkej, kluci z Vltavy chytaj na feeder a používaj to právě na dravce… tak teď jsem asi mimoň
Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 15:29:47 uživatelem BlueShark.Podle mě se dá využít snad všude
- Středa 5. srpna 2009 v 15:23® Piranha
-
Hany> tu Semu jsem dost kritizoval, mel jsem ji parkrat v ruce a nedavno jsem ji videl v akci a malinko prehodnocuju.Jen treba t amnezka je celkem na nase pomery draha, to tomu vytykam nejvic.
Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 15:23:43 uživatelem Piranha. - Středa 5. srpna 2009 ve 13:21® Kubah
-
osprey> Od tý doby co jsi tady víc se tato diskuze lepší a je víc příspěvků…
Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 13:21:16 uživatelem Kubah. - Středa 5. srpna 2009 ve 13:18® Kubah
-
licus.10> Tahle Sema je výborná. Já s ní začínal, ale ve 3,30m. Chytal jsem s ní všude. Pak jsem koupil Mikada a Semu dal sestře, která začíná chytat…
- Úterý 4. srpna 2009 ve 22:28® yerrx
-
yerrx> teda velké a ne malé
- Úterý 4. srpna 2009 ve 22:27® yerrx
-
osprey> já nikam jezdit nechci, já chci u nás na rybníku tahat malé a né velké
, vím že tam jsou ale ikdyž tam dam velkou nastrahu ti malí do toho furt rypou a při větším štěstí to veme kapr, toho jsem ale na feeder ještě nechyt
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:01® osprey
-
Ciffik: Mivardi Professional jsem vnutil již dvěma kamarádům. S prutem jsou velice spokojeni – má nádherný blank se spíše špičkovou, ne však tupou akcí a mě osobně se nejvíc líbí dvojdíl ve 330 cm. Absence jedné spojky výrazně zlepšuje poit z prutu, ale musíš při balení vyndat špičku.
Špičky jsou trošku slabina. Jsou takové té běžné kvality a jak se zdá, není až tak těžké je zlomit.
Majitelem mnou popsaného prutu je například kolega hecht, zkus mu poslat osobku.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:57® osprey
-
yerrx: Ono se to běžně děje – z hejna cejnů chytáš určitou velikost, adekvátně použité násraze atd.
Co je problém, je ulovení největších kusů ať už z hejna nebo z revíru. Mám opakovaně informce, že cejni výjimečně dorůstají naprosto neskutečných rozměrů (až přes metr), ale nikdy nikdo takového nechytil na prut. A narozdíl od kapra nikdo neumí ty největší cíleně lovit.
Jinak o problematice cejnů kolem metru psal i jeden ruský server (četl jsemto osobně), takže to asi není jen nějaká moje fikce, ale závěr ten samý – asi existují, ale chytit nejdou.
Pokud chceš velké cejny, je nejlepší zajet tam, kde je velikostní průměr hodně vysoko – doporučuji Nové Mlýny a okolí. 50 – 55 cm naprosto normálně.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:52® osprey
-
BlueShark: S tyrolským dřívkem jsem pouštěl proudem bílé červy nebo hnojáka a občas to něco vzalo. Technika je to zajímavá, je třeba to trochu vychytat, ale Piranha má pravdu – tohle nemá s feederem co dělat.
- Úterý 4. srpna 2009 v 18:26® Piranha
-
BlueShark> myslim ze je tohle diskoška o feederu a ne o vlaceni.Mam za to ze se s t. drevem vlaci, aspon co jsem se docetl. PS: rekni lojzovi Honzo on si nejaka udelal.
- Úterý 4. srpna 2009 v 18:11® Ciffik
-
páni, jsem rád, že jsem před rokem nekoupil zajíce v pytli, vlastním mivardi imperium a je to přesně pro mě, tvrdší klacek…tedˇ se poohlížím, po něčem podobným ve vyšší cenové relaci, dlouho toužím po mazlíkovy…pokukoval jsem po řadě profesional, ale nemám možnost si ho osahat,,,