Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 1. srpna 2009 ve 22:15® osprey
osprey

Hany: Já jdu zítra vláčet a taky mám doma dost práce. Dnes jsem strávil za feederem skoro celý den. Můžeš se kouknout do Z lovu, právě to tam jdu nasázet.

Sobota 1. srpna 2009 ve 22:13® osprey
osprey

Sander: A myslíš, že mu prodají Amnesii se zabrušovanýma špičkama Shimano?:-)) Jestli sis všiml, my dva i jinak zdoláváme. Já nechám tu rybu cestou vycukat, ty ji bereš dost hákem. Mám prut, který se té Amnesii podobá, nosím ho na tlouště – je rychlý.

Všude říkám, že půl důvodu, proč mám feedery Shimano, je to, že mi vyhovují jejich špičky. Jejich cenu mám na háku, v životě jsem žádnou nezlomil.

Sobota 1. srpna 2009 ve 22:00® Kubah

osprey> Tak zítra bude další pokus na říční kapry, snad se zadaří.. Mám plechovku kukuřice + budu mít trochu vařené, kdyby nešli tak beru vláčák.

Sobota 1. srpna 2009 ve 21:51® Sander
Sander

osprey > já je koupil jako třicítkové desetiložiskové Jaxony VX Machine.

http://www.fishparadise.cz/…0-p-461.html

Síla, napíšou tam SPRO, oželí pár ložisek, které možná v tom Jaxonu ani nejsou, a hned je cena pod litr.

Sobota 1. srpna 2009 ve 21:41® osprey
osprey

alef: Ohledně navijáku koukni na tenhle odkaz. Jde o typ Sportsman. Sander má dva, za tu cenu na tom nevidím chybu.

http://rybarskysvet.cz/…-brzdou-spro?…

Sobota 1. srpna 2009 ve 21:40® Sander
Sander

osprey > a nebylo to kvůli té blbé špičce? Říkal jsi že prut se ti líbí, ale špička je hrozná, což bylo fakt. S tou co jsem tam měl dnes ten prut makal úplně jinak. Aj oku to víc ladilo.

Sobota 1. srpna 2009 ve 21:33® osprey
osprey

alef: Viděl jsi, jak jsme tu nedávno řešili toho Colmica a Mitchella?

Potřebuju vědět, co od toho prutu chceš. Věř, že existuje dost prutů, které vykazují tak malé rozdíly, že je jedno, který máš. Jinde je rozdíl jasný, ale já nevím, co ti vyhovuje.

Dnes jsem chytal se Speedmasterem vedle kamaráda, co měl Amnesii. Oba pruty jsou z toho nejlepšího, co trh nabízí, ale každý je jiný. Když jsme si je nedávno vyměnili, vůbec mi ta Amnesie neseděla. Ale věřím, že po chvilce byxh si na ni zvykl.

Takže se může stát, že ti něco vyberu a vůbec ti to nesedne. Navrhuju postupně projít co od toho feederu chceš, kdy budeš chytat, jestli chceš spíš špičkovou nebo parabolickou akci a pak se k něčemu prokopem. Souhlas?

Naviják jsem nedávno viděl velice zajímavý a za pár korun (přesněji řečeno za litr. Vše v kovu, málo vůlí, velice slušný chod, 6 ložisek. Pokud budeš chytat na menší vodě, pak není feeder taková raubírna, abys ho nějak rychle odepsal. Jestli budeš chodit na Nové Mlýny, dej si na to Baitrunner. Bez legrace.

Sobota 1. srpna 2009 ve 13:19® alef

Ospreey>Chtěl bych se jen zeptat,jaký feeder a naviják by jsi mi doporučil:prut-kolem 2500,– a naviják také kolem 2500,–. Díky

Sobota 1. srpna 2009 v 7:18® Kubah

osprey> U nás je Sázava v normálu

Pátek 31. července 2009 ve 23:20® osprey
osprey

Hany: Mám pocit, že není správná doba. Ještě víc tepla a klesnout voda. Dnes jsem běžel s multíkem kolem oblíbeného fleku a už začínám mít cukání. Za týden tu mám Prutose, tak s nimi počkám až přijede.

Letos jsem zatím bez kapra (násaďáky nepočítám). A ani se vlastně moc nesnažím. Dnes jsem vláčel okouny a objevil docela fajn flek. Feeder zase ostrouhá:-))

Pátek 31. července 2009 ve 20:17® stupy
stupy

tak to byva u mě často

Tento příspěvek byl editován 31.7.2009 20:17:33 uživatelem stupy.
Pátek 31. července 2009 v 19:40® Kubah

osprey> Tak dnes na mně říčáci zase kašlali :-)

Pátek 31. července 2009 v 19:27® Hora
Hora

lubo OV> to bys koukal.Na vlastní voči jsem to viděl.A chvílema jsem mu nestačil.

Pátek 31. července 2009 v 19:01® lubo OV
lubo OV

Hora> staker chodí pěšky?? Tu čumím :-)) Se teda skusím polepšit.....:-))

Pátek 31. července 2009 v 18:56® Hora
Hora

lubo OV> to mi neříkej ani ze srandy ! Na co máš ty klacky po kterejch chodíš ? Já si musím ku vodě vždy trochu šlápnout.Jinak to není vono.Vem si příklad ze stakera.Pořádně nacpanej bágl a 2 feedery a maže si to ku vodě a že to je kus chlapa.

Tento příspěvek byl editován 31.7.2009 18:57:16 uživatelem Hora.
Pátek 31. července 2009 v 18:40® lubo OV
lubo OV

Hora> máš rozum ????? Autobusem nejezdím ani do centra a to to mám cca 15 minut pěšky na náměstí v centru :-)) )

Pátek 31. července 2009 v 18:38® lubo OV
lubo OV

osprey> perfektní reakce :-)) )) Dokazuješ, že budeš vynikající redaktor

Pátek 31. července 2009 v 18:26® Hora
Hora

lubo OV> vyplývá z toho pro Tebe jedno – že budeš chvíli jezdit na ryby autobusem.

crazykapr> tak na Semu jsem úplně zapomněl.Jinak já dávám u prutu dost na první pocit,takže vybírám trochu jinak.

Pátek 31. července 2009 ve 12:52® osprey
osprey

lubo OV: A co z toho je větší průser? :-))

Pátek 31. července 2009 ve 12:36® lubo OV
lubo OV

osprey> tolik „štěstí“ v jednom dni. Napřed mi moje žena nabourá auto a na to ještě Osprey redaktorem… :-)) )))

Pátek 31. července 2009 v 0:12® Flid
Flid

Scanix> nožná to sem napatří,ale pěkné video.Taky sebou beru Vendu a je to pro něj zábava a doufám ,že mu to i dlouho vydrží.

Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:53® Scanix
Scanix

osprey> ok, v pohode, jinak porad plati do odvolani ta nabidka i pro vlacku, nakonec je to jen na tobe, ozvat se, snad nebudu zrovna u more, nekdy v puli srpna neco planuju, ale jeste to neni jiste…

Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:49® osprey
osprey

Scanix: Myslím na to už dva roky. Ale příští týden nemůžu. Pak se ti zkusím ozvat.

Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:33® Scanix
Scanix

osprey> jinak bych byl rad, kdybys mi udelal tady malou vypravu na ty parmy, verim, ze bychom mohli nejake spolecne lapit, ale ja to nemumim, nevim ani, jake vhodne krmeni do toho proudu a uz vubec ne montaz, co bych v tech sutrech hned neutrh a jestli je vubec sance to s kratkym 270cm pickerem lapat…

foto/diskuze/feeder/2009/th-img25491.jpgfoto/diskuze/feeder/2009/th-img25492.jpg
Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:26® osprey
osprey

lUbiC.xD: Není to nejhorší volba. Je to asi jako když vybíráš auto a máš třicet tisíc. Ale chytat to bude, neboj. a ty špice nevypadaly úplně nejhůř.

No a od Braunstara bys ho mohl mít za dva dny doma.

Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:24® osprey
osprey

Před nedávnem jsem v této skomírající rubrice sliboval malé překvapení. Aktuální článek ho myslím vysvětluje zcela a jasně.

Teď už se mě tu jen tak nezbavíte, bando:-))

Čtvrtek 30. července 2009 ve 22:51® cormaxx
cormaxx

Sander> Co já bych za takovýho Slintu dal. Včera jsem tahal ploťky a hlavně perlíny v dost velkym množství.Dost z nich překračovalo 30cm. Kdyby bylo mezi nima i takovýhle zrcátko,tak jsem byl spokojenější:-))

Čtvrtek 30. července 2009 ve 21:46® Sander
Sander

Hergot, dneska všude berou slintáci. Faktem je, že v proudu pod jezem už docela táhl a 53cm také není k zahození.

foto/diskuze/feeder/2009/th-img25486.jpg
Čtvrtek 30. července 2009 ve 20:50® crazykapr
crazykapr

Hora> K tomu mladýmu prodavačovi v hrabůvce… Nevim jestli je to závodník…vim jen že na feeder chytá a umí. Lepší to ale bylo před přestavbou této prodejny když tam ještě prodával „DAVČA“. S tim jsem tam vydržel kecat i hodinu a byl celkově přátelštější. To byla poznámka len tak mimo :-)

Čtvrtek 30. července 2009 ve 20:46® crazykapr
crazykapr

lUbiC.xD> Když jsi z té ostravy tak bych jak radí Hora zašel ke Kotlářovi, tam mají nějaký kousky. Ta prodejna na Klegové je taky dobře zařízená ale ve feederu ne až tak dobře…většina klacků co tam je jsou ESOXY a ty se mi nelíběj :-) Určitě bych zašel ještě do Semy (za Janáčkovou konzervatoří). Myslím si že když projdeš tyhle krámy a osaháš si nějaký klacky tak by sis vybrat mohl.