Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 30. července 2009 ve 13:32® lUbiC.xD

tak jste mě teda přesvědčili mno, že kupovat ty pruty s navijákem zdarma je blbost, tak jsem koukal po nějakých lepších a našel jsem pruty od značky Mitchell je to dobrá značka?

Čtvrtek 30. července 2009 ve 13:18® Kubajs
Kubajs

Flid:byl jsem s ním opravdu maximálně spokojenej ted mám asi 2měsíce hyperloop a myslím že ten kingfisher určitě nebyl lepší proutek ale jako začátečnický prut nic lepšího asi k nalezení do 1000kč není

Čtvrtek 30. července 2009 ve 12:35® Flid
Flid

Kubajs> Já používám Kingfisher déle jak rok a zatím v pohodě,ale je pravda ,že ted se koukám po jiném prutu a to po prutu od znyčky S.P.R.O. a Mivardi.

Čtvrtek 30. července 2009 v 10:20® crazykapr
crazykapr

lubo OV> Já bych to zas tak směšně nebral :-) Podle mě je to hodně podobný pravdě :-)

Čtvrtek 30. července 2009 v 9:51® lubo OV
lubo OV

osprey> neboj, on se časem poučí. Hlavně v tom bodě 5. Párkrát mu na té tyčce od koštětě ryba utrhne návazec, tak tam dá 0,20, ale to mu zase ubyde záběrů, tak zase návazec zjemní a bude se shánět po feederové gumě a nakonec se naštve a začne šetřit na šíímááno :-)) ))

lUbiC.xD: neber to výše uvedené tak úplně do písmene vážně, já už hold jsem takový srandista :-)) ))

Tento příspěvek byl editován 30.7.2009 09:52:19 uživatelem lubo OV.
Čtvrtek 30. července 2009 v 9:41® lubo OV
lubo OV

lUbiC.xD> hmm, když myslíš …

Čtvrtek 30. července 2009 v 9:35® Sander
Sander

lUbiC.xD > jak vybrat feeder v kamenném obchodě?

Přijdeš tam, řekneš prodejci, že by jsi potřeboval feeder, on by se tě měl zeptat na jaké ryby to chceš a podle toho ti nabídne něco z jeho sortimentu odpovídajícího tvým požadavkům. Ty pruty si vyzkoušíš a pokud budeš s některým spokojen, vemeš ho.

Čtvrtek 30. července 2009 v 9:01® lUbiC.xD

tak jsem se rozhodl, koupím si feeder http://www.hobby-g.cz/…-ZDARMA-Shak?… nebo http://www.tropicliberec.cz/…/prut-konger?…- nebo http://www.tropicliberec.cz/…prut-shakesp?…- a prosim odpovedzte mi jeste na otazku ktery by jste si koupili a jak vybrat dobry feeder v kamennem obchode?

Čtvrtek 30. července 2009 v 6:58® Piranha
Piranha

osprey> co se tyce tech pletenek, jakou silu a nosnost pletenky pouzivas, popř. znacku. Dik.

Čtvrtek 30. července 2009 v 6:58® Piranha
Piranha

osprey> co se tyce tech pletenek, jakou silu a nosnost pletenky pouzivas, popř. znacku. Dik.

Čtvrtek 30. července 2009 v 6:50® Piranha
Piranha

osprey> Jako č. 1 jsi mel napsat to co jsi psal uplne dole a jeste bych k tomu doporucil se podivat na nejaky DVD o feederu, nebo knihu.To nakopne kazdyho a da zaklad.

Středa 29. července 2009 ve 23:22® osprey
osprey

lUbiC.xD: Zdar. Tak ty tvoje dotazy:

1. Ve většině E-shopů lze bez problémů bezpečně nakupovat.
  2. Vlasec 0.22 mm je na feeder v podstatě strop. Poslední vlasec, se kterým to ještě tak nějak jde. Dá se dát i silnější, ale dost blbě se s tím zachází.
  3. Nejběžnější montáže jsou průběžná a paternoster, ale fór je v tom jak silné a dlouhé návazce, jak velké háčky, jakou zátěž.

Je to otázka zkušeností, ale je třeba si s tím hrát – přinejmenším, když se nedaří sekat záběry.

1. Zlomit se dá každý prut. Já deset let nezlomil nic a loni tři.
  2. Za 800 Kč jsou na dobrý prut tak očka. Co bys za to chtěl za kvalitu? Něco bys na to vytáhl, ale fakt jsou problémem příliš necitlivé špičky a ten prut je obvykle hrozný klacek.

Prohlédni si pruty v obchodech, ať máš vůbec představu, co kupuješ.

Středa 29. července 2009 ve 21:50® Kubajs
Kubajs

jestli můžu doporučit vem tento http://www.abc-rybarske-potreby.cz/…ail-323.html měl jsem ho 3,5 roku a byl jsem na výsost spokojený

Středa 29. července 2009 ve 21:31® lubo OV
lubo OV

lUbiC.xD> když vidím v nabídce nějaký „akční set no name“ a ještě za osm stovek, jímá mě hrůza :-)

Středa 29. července 2009 v 17:24® crazykapr
crazykapr

lUbiC.xD> Myslim si že ty sady a sety nejsou to pravé ořechové jak si psal… Některé jsou možná povedené ale já newim které :-) Já kdybych teď začínal tak bych asi vzal to co radí skwor a nějaký navijáček.

Středa 29. července 2009 ve 14:46® lUbiC.xD

http://www.hobby-g.cz/…-ZDARMA.html?…

a co říkáte na tento?

Středa 29. července 2009 ve 14:04® lUbiC.xD

a jak to je vlastně se špičkama? jsou nějaké universální?

Středa 29. července 2009 ve 13:53® lUbiC.xD

ok, já tedy koupím nějaký jiný ale pořád jsem se nedozvěděl odpovědi na otázky a když tak mi můžete doporučit nějaký do 1000kč

Středa 29. července 2009 ve 13:52® lUbiC.xD

ok, já tedy koupím nějaký jiný ale pořád jsem se nedozvěděl odpovědi na otázky

Středa 29. července 2009 ve 13:47® skwor
skwor

lUbiC.xD> Chlapi radí dobře, nekupuj to. Za slušný peníz můžu doporučit tohle, sám jsem s ním začínal a několik let odchytal http://milfa.cz/…dpicker.html

Středa 29. července 2009 ve 13:46® lUbiC.xD

aha, takže já tě asi radši poslechnu ale kdybych si ho koupil tak bych ne něj nic nechytl nebo bo bych ho hned zlomil? nobo by to prostě nebylo to pravé ořechové?

Středa 29. července 2009 ve 13:21® Sander
Sander

lUbiC.xD > nikoli z hlediska profesionálního, ale z hlediska použitelnosti. Kamarád mi ukazoval někdy před třemi lety feeder, co sehnal za 600 ve vedlejším okresním městě – 3.30 dlouhý těžký a měkký kůl se dvěma špičkami. Ty špičky měly u koncového očka průměr (když to přeženu) asi jako slabá propiska. Tohle nemělo s feederem nic moc společného. Obrázek prutu, po kterém toužíš, mi ten kamarádův „feeder“ docela připomíná.

S tím by jsi se trápil, věř mi. Nemusíš pro začátek kupovat nic extra, a stejnětak nic nového – protože po splnění účelu stejně brzy koupíš nový, pokud tomu přijdeš na chuť. V internetových bazarech na Chytej.cz a MRKu se objevuje spousta použitelných prutů za solidní ceny. Stejným způsobem můžeš pořídit i naviják. Nevím jestli se vejdeš do osmi stovek, ale myslím že se ti takový nákup pro začátek vyplatí.

Středa 29. července 2009 ve 12:47® crazykapr
crazykapr

lUbiC.xD> Bude ti tam pracovat pouze špička… nebude „to“ mít žádnou zdolávací akci

crazykapr

lUbiC.xD> Bude ti tam pracovat pouze špička… nebude „to“ mít žádnou zdolávací akci

crazykapr

crazykapr

crazykapr

Středa 29. července 2009 ve 12:36® lUbiC.xD

no já ještě uvidím, ale prut chci nový a nemáte někdo zkušenosti s prodejnou tropicliberec.cz? a v čem bude feeder špatný? a neberete to náhodou z takového toho profesionálnějšího hlediska? já jsem se ještě s feederem nesetkal tak mě to ani nepřijde že prut není dobrý ne? ale ještě jste mi neodpověděli v čem přesnš bude špatný (špatná signalizace záběru?) jsem úplný nováček tak prosím o pochopení

Středa 29. července 2009 v 11:58® sus1

lUbiC.xD> To skus tohle.

Středa 29. července 2009 v 11:58® sus1

lUbiC.xD> Nabízím: Prodám Feeder 360 Esox Neptun medium spolu s navijákem Cormorran. Původní cena celkem 3 100 Kč. Nyní za 2 000 Kč. Prut i naviják jsou ve výborném stavu, dá se říci jako nové. Prut byl použit jen párkrát. Pokud by byl zájem tak mě prosím kontaktujte buď to na email kubicek.pk@seznam.cz nebo na ICQ 224–222–330 .