Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. července 2009 v 16:17® skwor
skwor

Piranha> Už z toho blbneš. dnes v 15:45® skwor Jsem napsal schválně, protože mě zajímala tvoje reakce. Provokující jsem byl JÁ.

Úterý 7. července 2009 v 15:57® Piranha
Piranha

skwor> nepij alkohol, nemam zadnej duvod provokovat, pouze debatuju o navijaku.Proste kazdej ma tu svou znacku a tak to je.Kazdymu proste neco vyhovuje.Ja nadavam na Ticu a nekdo na ni neda dopustit.Nevim co je na tom provokativniho, pokud to tak beres tak je to holt tvuj problem.

Úterý 7. července 2009 v 15:57® skwor
skwor

Piranha> Na vel. 30 nadávám, ale rozhodně ne kvůli výdrži. Na feederu by možná jedno desetiletí odkroutil.

Úterý 7. července 2009 v 15:55® Piranha
Piranha

skwor> nemam Red Arca, nemohu posoudit, jen vim ze jsi si ho posledni dobou moc nepochvaloval.

Úterý 7. července 2009 v 15:54® skwor
skwor

Piranha> Ale pravdu mám. Kamarád má exsráče tři (takže je střídá a ten zápřah mají třetinový) a po dvou letech feederu jsou na odpis všechny. A kupuje hádej co? Ano – Spročko :-)

Tak pokus o provokaci se podařil a já zase jdu.

Úterý 7. července 2009 v 15:52® skwor
skwor

Piranha> Větší arc je taky srágora, ale to nic nemění na tom, že výdrž má parádní.

Úterý 7. července 2009 v 15:51® Piranha
Piranha

skwor> pamatuju si jak jsi o nem basnil kdyz vysel a ted je to nic jinyho nez nepovedenej zjeb.Mel bys to zahodit a sehnat neco jinyho :-)

Úterý 7. července 2009 v 15:50® Piranha
Piranha

skwor> ale di ty.Nesmis moc koukat na sci-fi.To ti driv zrezne ten red arc.

Úterý 7. července 2009 v 15:45® skwor
skwor

Piranha> Na životnost to vliv mít nebude, po dvou letech se rozsype tak jako tak.

Úterý 7. července 2009 v 10:46® lubo OV
lubo OV

si tady s tím vlascem od Mivardi začínám připadat jak exot :-)) ) Ale teda fakt si nemůžu stěžovat a to jsem na vlasce dost náročný :-)) )

Úterý 7. července 2009 v 6:51® Piranha
Piranha

V sobotu jsem byl na rybach a tak jsem si vsiml ty vule na klicce u exageho.Je to tak nepatrna vule ze kdyby to tu nekdo nenapsal, tak o tom ani nevim.Myslim si ze to na kvalitu, chod a zivotnost nema vliv.Ja jsem s tim maximalne spokojenej, zato ta Tica.Draha jako prase, jednou tolik co to exage a je to zjebka uz od prvniho nahozeni.Pri reklamaci nic nezjistili, podle mne to ani u vody nemeli.Nepreklapi se řadič podmotava se pod civku a vlasec nekdy jede na pacny strane nez je rolnicka.

Pondělí 6. července 2009 ve 22:22® Ciffik
Ciffik

dve sezony pouzivam vlasec mivardi royal feeder a spokojenej teda nejsem…sice me nijak extra za ty prachy nezklamal ale taky nenadchnul o nahodnem prasknuti tu uz byla rec…na plavku pouzivam s naprostou spokojenosti vlasec dynato od tubertiny takze dlasi volba je jasna tubertiny feeder…vyzkoudime uvidime…

Pondělí 6. července 2009 ve 22:07® skwor
skwor

cormaxx> Ta růžová zase tak výrazná není :-) Navíc už ten důvod vím od zadavatele otázky osobně :-)

Pondělí 6. července 2009 ve 20:21® vondras

pouze bych doplnil že každý barvený vlasec má nižší nosnost právě kvůli té přidané barvě ale jinak je to na každém rybáři čemu věří a jaké má zkušenosti

Pondělí 6. července 2009 v 19:21® Piranha
Piranha

co se tyce shit vlascu tak nej shit vlasec co jsem kdy mel byl fluoro. semax a shimano.To shimano mne pekne zklamalo.Mam ted nejakej feederovej, nevim jak se jmenuje ma lehce zlutej nadech a je opravdu dobrej.Dalsi OK vlasec je ten AXIAL oc COLMICu v cerveny barve.Ten je opravdu držákovej.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2009 19:21:46 uživatelem Piranha.
Pondělí 6. července 2009 v 19:10® cormaxx
cormaxx

skwor> Výhoda takových barev je ta,že přesně vidíš, jak ti jde vlasec.Takže při špatných světelných podmínkách nebo lovu u vázek je to dobrá věc.Na kaprařinu mám kvůli tomu červenej vlasec:-)

Pondělí 6. července 2009 v 17:05® caslavak
caslavak

Zcuter> ja tenhle problem mel s vlascem od Browningu a pak jsem ho začal pořádně slinit před dotažením a je to v pohodě

Pondělí 6. července 2009 ve 13:22® lubo OV
lubo OV

Zcuter> jak se chová v uzlu u paternosteru bohužel nemohu posoudit, protože chytám výhradně na průběžbou montáž. Takže jediný uzel, který mám je na obratlíku a ten je OK. Každopádně vlasec vydržel dvě a půl sezony a to dostával fakt zabrat. Musel se popasovat s cca 200 kapry!! a nebylo to na něm znát. Vyměnil jsem ho letos po těch dvou a půl letech proto, že za ty dva roky ho na cívce dost ubylo. Musím při lovu nahazovat totiž dost daleko a tak se mi podaří sem-tam montáž „upálit“ (někdy o dost častěji, než sem-tam:-)) Ale předpokládám, že uzel vážeš správně a při jeho uthování neporušíš strukturu.

Pondělí 6. července 2009 v 10:43® Zcuter
Zcuter

lubo OV-taky používám royal feeder ale dost často se mi stává, že praskne v uzlu, když mám systém ,,paternoster,, nevím jestli jsem pokaždé silon nějak předtím vytížil ale jedno vím jistě, silon je to dobrej pokud je novej, pak už jeho kvalita klesá,prostě je to za ty prachy pouze sezonní vlasec.S tou pevností plně souhlasím.

Neděle 5. července 2009 v 19:16® crazykapr
crazykapr

skwor> :-D :-D :-D škoda…už sem ti psal SZ :-D

Neděle 5. července 2009 v 18:45® skwor
skwor

crazykapr> Se mnou nepočítej :-)

Neděle 5. července 2009 v 18:36® crazykapr
crazykapr

skwor> Přesně tak… teď ještě sehnat parťáka na ryby a můžu vyrazit :-)

Neděle 5. července 2009 v 18:29® skwor
skwor

crazykapr> Jo, u KV na říčce Teplé, nebo na Teplé Vltavě by to asi smysl mělo..... A kde to koupit? V Teplicích přece!

;-) ;-)
Neděle 5. července 2009 v 18:26® crazykapr
crazykapr

skwor> Je to dobrý na teplý vody…

Neděle 5. července 2009 v 18:24® iL3gAl
iL3gAl

skwor> Já myslim že v ničem, maximálně že ryby na určité vodě jsou na růžovou ujetý :-)) .

Neděle 5. července 2009 v 18:06® skwor
skwor

V čem je výhoda růžového vlasce? Rád bych chytal i zbývajících 96% ryb, proto se ptám.

Neděle 5. července 2009 v 16:42® olda
olda

crazykapr> http://www.primarybolov.cz/…16-mm-150-m/

Neděle 5. července 2009 v 16:09® CeP
CeP

ruzovej Colmic fendrel jsem mel taky jednou namotanej a asi po dvou hodinach lovu.. teda vlastne spis neustaleho rozmotavani smodrchancu jsem nevydrzel a z civky ho seriznul. vubec nevim proc se to tak smodrchalo. nikdy pred tim ani po tom mi to zadnej vlasec neudelal.

Neděle 5. července 2009 v 15:48® Piranha
Piranha

crazykapr> :-)) ) zahřej ho a bude :-)) )

Neděle 5. července 2009 ve 13:43® crazykapr
crazykapr

Piranha> Víte kluci, snažil jsem se skrývat ale prokoukli jste mě :-) Ještě jsem scháněl růžovej navijáček ale nebyl :-((