Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 19. června 2009 v 18:57® Kubajs
-
jj
- Pátek 19. června 2009 v 18:55® crazykapr
-
Kubajs> Myslíš to Shimo? Akce je parabolická, je to měkký prut. Vzhled je krásnej…černý lesklý lak…
Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 18:59:53 uživatelem crazykapr. - Pátek 19. června 2009 v 18:52® Kubajs
-
crazykapr:a jaký je?myslim akci vzhled prutu atd.?
- Pátek 19. června 2009 v 18:50® crazykapr
-
Hany> To je taky super proutek…já spíš ujíždím na pickerech
Já to heavy koupil ve spěchu…a teď ho nevyužiju
- Pátek 19. června 2009 v 18:42® Kubah
-
crazykapr> Shimano,co? Díky nechci
Příští týden bude Amnesie
- Pátek 19. června 2009 v 18:08® crazykapr
-
Nikdo nechcete krásný heavíčko za fajn cenu?
Pokud někdo jo je v aukci
- Úterý 16. června 2009 v 19:39® Kubah
-
sus1> Moc topit
- Úterý 16. června 2009 ve 14:53® sus1
-
Piranha> Od vietnamců to vydrží ještě menší čas.
Ty už sou v tom vývoji dál.
)
- Úterý 16. června 2009 ve 14:45® Piranha
-
sus1> presne takhle podnikam i ja.Topeni na 36 mesicu a pak hura na dalsi kseftik
)
) tohle jsem komentoval na skoleni kdy nam fa REHAU nabizela k pouzivani potrubi se 100 letou zivotnosti.Jsem jim rekl ze kdo se jim s tim ma babrat za sto let.Ze na to uz budu blbe videt.
)
- Úterý 16. června 2009 ve 13:56® sus1
-
osprey> Přesně tak.Dnešní vývojáři mají za úkol,aby se výrobek přesně po 24 měsících(doba záruky)rozsypal a tys šel koupit novej.
- Úterý 16. června 2009 v 11:54® osprey
-
CeP: Za tu hodinu a půl jsem chytil 4 tlouště a okouna. To že bys za dva měsíce nevykýbloval? (
Dále – moje kultovní černá Shimana pocházejí z let 1992, 93 a 95. Za tu dobu byl prováděn pouze běžný servis. Dnes je na vláčku nahrazuji novými Twiny, ale na feeder a plavanou je ještě 10 let otočím. Uvědom si ale, že takto kvalitní zboží dnes nemůže žádná firma vyrábět – kam by přišla?
- Pondělí 15. června 2009 ve 13:33® Kubajs
-
Jinakproutek se mi zatim líbí ale kapřík nepřišel ale záběry plotiček byli vidět takže strach přešel,ale asi zajdu někam na kapříky na pořádnej test
- Neděle 14. června 2009 ve 20:04® Flid
-
Hany>
- Neděle 14. června 2009 v 19:10® Kubah
-
Flid> Můžeš, dám Ti Tapa
- Neděle 14. června 2009 v 18:41® Flid
-
Hany> A můžu být taky tvoje sestra?
- Neděle 14. června 2009 ve 14:13® Kubah
-
skwor> Jsem s nima spokojenej
A to jsem ještě koupil sestře na feeder toho Dragona
- Neděle 14. června 2009 ve 14:03® Zcuter
-
zdravím.chci se zeptat?jak jste spokojení s krmením od traperu FEEDER SPECIAL??případně jestli to nějak nadstavujete(hlínou, šrotem atd..?)já ho měl dvakrát a to jsem vždy nadstavil hlínou a bylo to luxusní..?
- Neděle 14. června 2009 v 11:37® skwor
-
Hany> No Ty taky u těch navijáků moc fantazii nemáš, všechno stejná továrna
Teď jsem koukal na tohle, na pickeru bych si jí představit uměl http://www.obchod-rybareni.cz/…0-daiwa-6150 Konečně se k nám vozí i tyhle normální velikosti.
- Sobota 13. června 2009 v 17:10® Kubah
-
CeP> Myšlen jen červený zázrak, kámoš od nich má feeder a v pohodě… Navijáků mám až dost
2× Blue Arc,1× Red Arc,2× Sirio,1× Ryobi Zauber :
- Sobota 13. června 2009 v 11:55® CeP
-
osprey> pche!! tvoje hodina a pul je evivalentni mojim dvema mesicum nejmene. proto jsi profesor, tak se nevymlouvej.
- Sobota 13. června 2009 v 11:53® CeP
-
Sice trochu s krizkem po funuse se vam panove vlozim do diskuze o navijacich. Doufam Hany, ze jsi Team Mivardi nepausalizoval za smejd v kompletni nabidce. Treba jejich pruty smejdy rozhodne nejsou. Ale jinak je pravda, ze navijak bych si od nich asi nekoupil. Po zkusenostech s plavackarskymi znackami obecne bych si jejich navijak uz nikdy nekoupil. Ani tvuj proklamovany Tubertini. Tica sla posledni dobou kvalitativne hodne dolu, o tom se leckde hodne napsalo. Nebal bych se Shimana, ne nepravem povazovane za spicku v navijacich, i kdyz i oni dnes ziji spise z davno zasle slavy a jdou dost dolu s kvalitou. I o tom se napsalo hodne a na vlastni oci jsem loni videl jak se dva navi Shimano odporoucely do vecnejch lovist nezavisle na sobe. Na druhou stranu vim, ze osprey dodnes chyta s jejich navijakem vice nez deset let starym a tusim, ze by ho nedal za nic na svete. Ja osobne jsem spokojenej s navi Spro a Okuma velikosti 30 a 40.
Tento příspěvek byl editován 13.6.2009 11:57:15 uživatelem CeP. - Sobota 13. června 2009 v 10:21® Bubo.b
-
osprey> Zdravim Miro, no toho casu je pomalu. Chapu, ale myslim ze „PROFU“ si zaslouzis a ostatni mi daji jiste za pravdu. I pres tu hodinu a pul u vody. Ostatne zbylej cas jsi urcite venoval take rybarine, ale te poradenske a medialni,ne? S tema mistama, to mas asi pravdu,ale tomu se bohuzel asi neubranime nikdy. A nemusi to probehnout na obrazovce. urcite kazdy zna a poznal jak rychle se roznese,ze tam a tam na tom zakrmenem fleku to ted paradne jde a nezbyde,nez si najit a zakrmit jinej. Nemam pravdu? Hodne uspechu vic casu u vody Leoš
- Pátek 12. června 2009 v 15:52® Kubajs
-
tak ho testnu a po víkendu napíšu jak jsem doapdl jinak první dojem moc hezkej kousek
- Pátek 12. června 2009 v 15:49® Kubajs
-
tak feeder přišel ale se zprávou že posílají dražší BX za stejnou cenu.Milé to překvapení catanka taky moc krásnej navijáček a i na feederu sedí krásně tak uvidíme jestli se osvědčí více než team mivardi
- Pátek 12. června 2009 v 15:31® osprey
-
Bubo.b: Myslíš, že největší profa je chlap, co z celýho května odseděl za feederem hodinu a půl?
Tady vidíš, co udělá medializace. Chytli někde u vody průměrnýho vláčkaře, kterej se právě naučil s feederem, natočili s ním dvě videa a je za hvězdu
Otázka je, jestli si letos na některá ta místa, co jsem musel kvůli točení provalit, sednu. Nejsou to žádné megafleky, ale ta medializace fakt dovede s lidma divy…
- Pátek 12. června 2009 v 7:15® Piranha
-
Hany> tlousti jen tlousti.Labe.
- Pátek 12. června 2009 v 7:13® Kubah
-
Piranha> Jinak jsem tu někde od Tebe četl že budeš zkoušet chytat na vepř. játra. Jak jsi dopad? Já je zkoušel na řece a ven šlo pár cejnů…
- Pátek 12. června 2009 v 6:29® Piranha
-
Hany> Je to tezky, muzes koupit treba navijak od proflakly znacky za nemalej peniz a budes se s tim trapit, jako treba ja u Ticy za 2900, anebo muzes bejt spokojenej s navijakem za 900 jako jsem byl s Jaxonem.Myslim si ze je to tak trochu o stesti a nestesti.Mit stesti na lacinej kvalitni kousek a nemit ho na vysnenej, drahej, dlouze na nej setrenej navijak.
- Čtvrtek 11. června 2009 ve 22:13® Kubah
-
Piranha> Team Mivardi je šmejd. Měl jsem 1 a za 3 měsíce byl pryč. Druhý kámoš oddělal ještě dřív. Za tu cenu koupíš např. Tubertini Sirio jak jsem o něm psal nebo skworův Dragon (skoro to samé jako Sirio) a kvalitou jsou někde jinde…
- Čtvrtek 11. června 2009 ve 21:11® Piranha
-
skwor> no vono za ty uvedeny papíry uz je celkem povedenej stroj, ale koupil jsem z hecu delo za 600 a kamo, to docela slape.Ma to muchy, ale jinak je to celkem povedena čína
)