Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 19. června 2009 v 18:57® Kubajs
Kubajs

jj

Pátek 19. června 2009 v 18:55® crazykapr
crazykapr

Kubajs> Myslíš to Shimo? Akce je parabolická, je to měkký prut. Vzhled je krásnej…černý lesklý lak…

Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 18:59:53 uživatelem crazykapr.
Pátek 19. června 2009 v 18:52® Kubajs
Kubajs

crazykapr:a jaký je?myslim akci vzhled prutu atd.?

Pátek 19. června 2009 v 18:50® crazykapr
crazykapr

Hany> To je taky super proutek…já spíš ujíždím na pickerech :-) Já to heavy koupil ve spěchu…a teď ho nevyužiju :-)

Pátek 19. června 2009 v 18:42® Kubah

crazykapr> Shimano,co? Díky nechci :-)) Příští týden bude Amnesie :-)

Pátek 19. června 2009 v 18:08® crazykapr
crazykapr

Nikdo nechcete krásný heavíčko za fajn cenu? :-) Pokud někdo jo je v aukci :-D

Úterý 16. června 2009 v 19:39® Kubah

sus1> Moc topit :-))

Úterý 16. června 2009 ve 14:53® sus1

Piranha> Od vietnamců to vydrží ještě menší čas.:-) Ty už sou v tom vývoji dál.:-)) )

Úterý 16. června 2009 ve 14:45® Piranha
Piranha

sus1> presne takhle podnikam i ja.Topeni na 36 mesicu a pak hura na dalsi kseftik :-)) ) :-)) ) tohle jsem komentoval na skoleni kdy nam fa REHAU nabizela k pouzivani potrubi se 100 letou zivotnosti.Jsem jim rekl ze kdo se jim s tim ma babrat za sto let.Ze na to uz budu blbe videt. :-)) )

Úterý 16. června 2009 ve 13:56® sus1

osprey> Přesně tak.Dnešní vývojáři mají za úkol,aby se výrobek přesně po 24 měsících(doba záruky)rozsypal a tys šel koupit novej.:-)

Úterý 16. června 2009 v 11:54® osprey
osprey

CeP: Za tu hodinu a půl jsem chytil 4 tlouště a okouna. To že bys za dva měsíce nevykýbloval? (:-))

Dále – moje kultovní černá Shimana pocházejí z let 1992, 93 a 95. Za tu dobu byl prováděn pouze běžný servis. Dnes je na vláčku nahrazuji novými Twiny, ale na feeder a plavanou je ještě 10 let otočím. Uvědom si ale, že takto kvalitní zboží dnes nemůže žádná firma vyrábět – kam by přišla?

Pondělí 15. června 2009 ve 13:33® Kubajs
Kubajs

Jinakproutek se mi zatim líbí ale kapřík nepřišel ale záběry plotiček byli vidět takže strach přešel,ale asi zajdu někam na kapříky na pořádnej test

Neděle 14. června 2009 ve 20:04® Flid
Flid

Hany> :-P

Neděle 14. června 2009 v 19:10® Kubah

Flid> Můžeš, dám Ti Tapa :-))

Neděle 14. června 2009 v 18:41® Flid
Flid

Hany> A můžu být taky tvoje sestra?

Neděle 14. června 2009 ve 14:13® Kubah

skwor> Jsem s nima spokojenej :-) A to jsem ještě koupil sestře na feeder toho Dragona :-))

Neděle 14. června 2009 ve 14:03® Zcuter
Zcuter

zdravím.chci se zeptat?jak jste spokojení s krmením od traperu FEEDER SPECIAL??případně jestli to nějak nadstavujete(hlí­nou, šrotem atd..?)já ho měl dvakrát a to jsem vždy nadstavil hlínou a bylo to luxusní..?

Neděle 14. června 2009 v 11:37® skwor
skwor

Hany> No Ty taky u těch navijáků moc fantazii nemáš, všechno stejná továrna :-)) Teď jsem koukal na tohle, na pickeru bych si jí představit uměl http://www.obchod-rybareni.cz/…0-daiwa-6150 Konečně se k nám vozí i tyhle normální velikosti.

Sobota 13. června 2009 v 17:10® Kubah

CeP> Myšlen jen červený zázrak, kámoš od nich má feeder a v pohodě… Navijáků mám až dost :-) 2× Blue Arc,1× Red Arc,2× Sirio,1× Ryobi Zauber :

Sobota 13. června 2009 v 11:55® CeP
CeP

osprey> pche!! tvoje hodina a pul je evivalentni mojim dvema mesicum nejmene. proto jsi profesor, tak se nevymlouvej.

Sobota 13. června 2009 v 11:53® CeP
CeP

Sice trochu s krizkem po funuse se vam panove vlozim do diskuze o navijacich. Doufam Hany, ze jsi Team Mivardi nepausalizoval za smejd v kompletni nabidce. Treba jejich pruty smejdy rozhodne nejsou. Ale jinak je pravda, ze navijak bych si od nich asi nekoupil. Po zkusenostech s plavackarskymi znackami obecne bych si jejich navijak uz nikdy nekoupil. Ani tvuj proklamovany Tubertini. Tica sla posledni dobou kvalitativne hodne dolu, o tom se leckde hodne napsalo. Nebal bych se Shimana, ne nepravem povazovane za spicku v navijacich, i kdyz i oni dnes ziji spise z davno zasle slavy a jdou dost dolu s kvalitou. I o tom se napsalo hodne a na vlastni oci jsem loni videl jak se dva navi Shimano odporoucely do vecnejch lovist nezavisle na sobe. Na druhou stranu vim, ze osprey dodnes chyta s jejich navijakem vice nez deset let starym a tusim, ze by ho nedal za nic na svete. Ja osobne jsem spokojenej s navi Spro a Okuma velikosti 30 a 40.

Tento příspěvek byl editován 13.6.2009 11:57:15 uživatelem CeP.
Sobota 13. června 2009 v 10:21® Bubo.b

osprey> Zdravim Miro, no toho casu je pomalu. Chapu, ale myslim ze „PROFU“ si zaslouzis a ostatni mi daji jiste za pravdu. I pres tu hodinu a pul u vody. Ostatne zbylej cas jsi urcite venoval take rybarine, ale te poradenske a medialni,ne? S tema mistama, to mas asi pravdu,ale tomu se bohuzel asi neubranime nikdy. A nemusi to probehnout na obrazovce. urcite kazdy zna a poznal jak rychle se roznese,ze tam a tam na tom zakrmenem fleku to ted paradne jde a nezbyde,nez si najit a zakrmit jinej. Nemam pravdu? Hodne uspechu vic casu u vody Leoš pivo

Pátek 12. června 2009 v 15:52® Kubajs
Kubajs

tak ho testnu a po víkendu napíšu jak jsem doapdl jinak první dojem moc hezkej kousek

Pátek 12. června 2009 v 15:49® Kubajs
Kubajs

tak feeder přišel ale se zprávou že posílají dražší BX za stejnou cenu.Milé to překvapení catanka taky moc krásnej navijáček a i na feederu sedí krásně tak uvidíme jestli se osvědčí více než team mivardi

Pátek 12. června 2009 v 15:31® osprey
osprey

Bubo.b: Myslíš, že největší profa je chlap, co z celýho května odseděl za feederem hodinu a půl?

Tady vidíš, co udělá medializace. Chytli někde u vody průměrnýho vláčkaře, kterej se právě naučil s feederem, natočili s ním dvě videa a je za hvězdu:-))

Otázka je, jestli si letos na některá ta místa, co jsem musel kvůli točení provalit, sednu. Nejsou to žádné megafleky, ale ta medializace fakt dovede s lidma divy…

Pátek 12. června 2009 v 7:15® Piranha
Piranha

Hany> tlousti jen tlousti.Labe.

Pátek 12. června 2009 v 7:13® Kubah

Piranha> Jinak jsem tu někde od Tebe četl že budeš zkoušet chytat na vepř. játra. Jak jsi dopad? Já je zkoušel na řece a ven šlo pár cejnů…

Pátek 12. června 2009 v 6:29® Piranha
Piranha

Hany> Je to tezky, muzes koupit treba navijak od proflakly znacky za nemalej peniz a budes se s tim trapit, jako treba ja u Ticy za 2900, anebo muzes bejt spokojenej s navijakem za 900 jako jsem byl s Jaxonem.Myslim si ze je to tak trochu o stesti a nestesti.Mit stesti na lacinej kvalitni kousek a nemit ho na vysnenej, drahej, dlouze na nej setrenej navijak.

Čtvrtek 11. června 2009 ve 22:13® Kubah

Piranha> Team Mivardi je šmejd. Měl jsem 1 a za 3 měsíce byl pryč. Druhý kámoš oddělal ještě dřív. Za tu cenu koupíš např. Tubertini Sirio jak jsem o něm psal nebo skworův Dragon (skoro to samé jako Sirio) a kvalitou jsou někde jinde…

Čtvrtek 11. června 2009 ve 21:11® Piranha
Piranha

skwor> no vono za ty uvedeny papíry uz je celkem povedenej stroj, ale koupil jsem z hecu delo za 600 a kamo, to docela slape.Ma to muchy, ale jinak je to celkem povedena čína :-)) )