Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 30. dubna 2009 v 16:54® crazykapr
-
skwor> U nás na stánku rybář ještě není
- Čtvrtek 30. dubna 2009 v 15:51® skwor
-
Právě jsem zjistil, že mám ohromné mezery ve vzdělání. V květnovém rybáři jsem se dočetl, že na jaře se s lightem nachytá dvakrát víc ryb než s mediem.
A já blbec tu pořád ladím koncové sestavy výběr špičky
Přitom by stačilo mít na každé roční období jeden prut
- Čtvrtek 30. dubna 2009 v 6:38® Piranha
-
Piranha> jak myslis jakou, 3,60 a M/H.
- Čtvrtek 30. dubna 2009 v 6:36® Piranha
-
cormaxx> peknou
- Středa 29. dubna 2009 ve 22:56® cormaxx
-
Piranha> Jakou máš Middynu?
- Středa 29. dubna 2009 ve 21:09® marek2293
-
HaD>mne sa už niečo také tiež podarilo ..chytal som s feedrom na plavák a pri poriadnom švihnutí mi odletela spolu s plavákom špička…vôbec nič som si nevšimol až dokým som plavák nevytiahol a za ním bola na vlasci aj špička ..som mal šťastie že som neodtrhol silon ..fuu :oD
- Středa 29. dubna 2009 ve 20:11® HaD
-
Piranha>
- Středa 29. dubna 2009 v 19:58® Piranha
-
HaD> no ja jsem se smal asi az po 5ti minutach, ale bracha ta kurva se mlatil na zemi jak blbec.Ono sehnat origo k Middy asi nebude lehky.
- Středa 29. dubna 2009 v 15:22® BlueShark
-
Já mám naštěstí hodně co dělat, sundat špičku z feederu, když balím. Myslím si, že to je i tím, že někdo skládá prut i s vlascem a pak jen nasadí poslední díl a nezkontroluje jestli špička drží a je to. Kámoš z Děčína si koupil první feeder, byl z něj unešený a první nahoz špička v čoudu
Já vždy sestavuju prut od píky, když přijdu k vodě a to špičky zásadně dokupuju a brousím…
- Středa 29. dubna 2009 ve 14:07® Michal/
-
Piranha< Jak říkal jeden pán na veletrhu v Brně
Ten prut je výborný, výborně pruží, pán před váma s ním mával taky akorát špičku si musíte najít o 5 stánků dál
Ale mě se to už stalo taky
Naštěstí jsem nestratil špičku, jen jsem ji vytáhnul i s montáží
- Středa 29. dubna 2009 v 11:23® HaD
-
Piranha> to jsem kdysi taky zažil, i když ne na vlstní kůži. Jámoš používal feeder i na přivlač a při náhozu špička vylítla a skončila na dně přehrady. Docela jsem se hlasitě zasmál
- Středa 29. dubna 2009 v 10:39® sus1
-
BlueShark> Já jich měl u prutu 5 a dostačujou od 0,5 – 3.
- Středa 29. dubna 2009 v 10:15® BlueShark
-
Já jedině dokupuju, ty k prutům jsou téměř vždy nevyhovující a tvrdé
- Středa 29. dubna 2009 v 9:12® sus1
-
Piranha> Protože máš feedr od vietnamců,proto se tě to stalo.
)
- Středa 29. dubna 2009 v 6:43® Piranha
-
Vcera se mi povedl kousek.Nahodim a vylitla mi spicka, nevim jak nikdy se mi to nestalo, ale proste vyletela z dilu a jak vyletela zamotalose to a utrhlo.No a spicka tadá do vody a byla v prdeli.Docela mne to sralo pac jsem k tomu feederu mel jen dve.Vcera jsem byl neco sehnat a sehnal jsem uplne stejnou jen jine brvy a jeste jsem si dokoupil je mekkouckou, bilou, tu musim lehce zabroust.
- Úterý 28. dubna 2009 v 17:27® Piranha
-
pulitr> jedeme az 8.5. ale dej vedet co jsi polapal.Pokud mas prodaky jed k jezu prejdi ho a sedni na poloostrov dolu kde se slejva ohre a nahon z mini elektrarny.Vem si s sebou dost krmeni a nejakej litrik cerviku a hnojasů.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 14:03@ pulitr
-
Piranha> čus tak sem ho dohnal až na dnešní noční a rejzikov je určitě v pohodětak ať se daří.díky za tip uplně jsem zblbnul do feederu beru kolo a jedu se podívat jak to vypadá v Křesíně mám čtyři dny volna tak to tam zítra pojedu vyzkošet dej info co to dělalo v Rejzikově
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 22:46® EDYS
-
skwor> Jo jo..ja ponem koukal taky..a myslim si ze jsem zatim udelal dobre ze jsem si ho nekoupil..rikam zatim..:-d..no tak zitra dej info jak slouzi..
- Pondělí 27. dubna 2009 v 19:31® skwor
-
EDYS> Jeden obchod mi neposlal objednané woby a navíc jsem po tom proutku koukal už od zimy. Tak co řešit.
- Pondělí 27. dubna 2009 v 18:47® EDYS
-
skwor> UZ ho mas?jaktoze jses presvedcil a vzal jsis ho?
- Pondělí 27. dubna 2009 v 17:19® skwor
-
crazykapr> První pocity už jsem ti psal. Kdybych si ho předtím neosahal, tak do něj nejdu. Sedí mi víc než třeba ty byrony.
- Pondělí 27. dubna 2009 v 16:31® crazykapr
-
skwor> Napiš první pocity,asi do něj jdu taky
- Pondělí 27. dubna 2009 v 16:16® skwor
-
Garbolino Super squad picker jsem si právě donesl domů. Zítra snad otestuji.
- Neděle 26. dubna 2009 v 17:45® crazykapr
-
Losfedos> Picker Byron… Např. TR10 nebo pokud bys ještě někde sehnal X12T. Jsou to fakt dobrý proutky za good peníz.Jsou 3–12g a 3m. Pak ještě Garbolina,po těch teď koukám já…
- Neděle 26. dubna 2009 ve 14:38® Piranha
-
pulitr> ok, zjisti to.Jinak na Ohri je to dobry v libochovicich pod jezem a kousek vejs je Kresin a tam je taky skoro stejnej jez.Bud se tam da vlacet, nebo feeder a plavacka.Letos tam poprve vyzkousim feeder.Jsou tam trofejni ostroretky a podoustve a videli jsme pod mostem hejno, mozna sto kusu parem.
- Neděle 26. dubna 2009 ve 12:09@ pulitr
-
Piranha>Měla by platit po celém úseku máme v práci v partičce jednoho porybáka přímo z Orlíku dneska jdu na noční tak se zítra ozvu a zjistím ti přímo Rejzikov.Můžeš hodit nějakej tip na Ohři?
- Neděle 26. dubna 2009 v 10:50® Losfedos
-
DOBRY DEN potreboval bych poradit s koupi PICKEROVEHO PRUTU 3m.budu na nej chytat na kratkou vzdalenost a male ryby.nejaky light.do 3000kc.diky za odpovedi.
- Neděle 26. dubna 2009 v 10:19® Piranha
-
pulitr> ja mam celosvazovku, tudis mi je to fuk, ale tata s brachou maj jen sever a tak se te hci zeptat, plati severoceska povolenka vsude na orliku, nebo je to jen na urcitych usecich? Dik.
- Neděle 26. dubna 2009 v 9:25@ pulitr
-
Piranha> Nazdárek mi tam budeme 11–15.května tak dej info jak to šlo už se moc těšíme je to tam super
- Sobota 25. dubna 2009 v 19:52® Piranha
-
pulitr> na rejzikov jedu ted 8. jak je ten svatek.Jdu to tam s tatou a brachou omrknout.Jezdej tam rybari od nas a rikali ze je to tam super.