Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 25. dubna 2009 v 19:35® marven
-
čus scháním prostřední díl na fídr shimano alivio kdyby nahodou ho někdo měl dík 360/100g
- Pátek 24. dubna 2009 v 8:01® Bubo.b
-
BlueShark> BlueShark> Cauky chlape, nechci ti nic vnucovat(je to Vltava). ja sem chodim celorocne a v dosahu mas Kralupske a Dusnicke tune,piskovnu Vojkovice,...... vse do 5 km od kampu. a muzeme skaknout na pivko.
http://campveltrusy.webpark.cz/obora.html
Hlavne tam nejezdete, kdyz je FOE – velkej motorkarskej sraz. to tam neni k hnuti, ale paradni motorky vsude.
Leos
- Pátek 24. dubna 2009 v 7:14® cormoran
-
BlueShark> Myslím, že ať je nasypali pod zdymadla, nebo nad zdymadla, je to jedno…Do léta jich tam stejně moc nevydrží…
- Pátek 24. dubna 2009 v 6:30® Piranha
-
BlueShark> jak jsem koupil, tak jsem prodal.Slysel jsem to od vice rybaru a jinou variantu jsem neslysel.Nasazovali je pozde aby se rozjeli a v lete je mohli bastit.Je mi to u pylte, co a jak.Liny si pujdu zachytat s VODAKEM a komejnem.
- Pátek 24. dubna 2009 v 0:03® BlueShark
-
Omlouvám se, předloni
- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 23:58® BlueShark
-
Piranha: Co to meleš??? Líny tam vysadili úplně z jiného důvodu, ale to bys musel vědět odkud a proč a nepsat sem ty bláboly od pasu. Budou nasazovat líny na týden sumcům ne???
Loni na Labi Lín 52cm a hned po něm 47 samička. Jen to chce najít místo, v proudech nebo bez řas nebudou …
- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 21:31® Piranha
-
olda> kamarade z Labe, pokud chces zelenorybu, tak bez nad zdymdla.Nasadili tam quanta linu.A zkus had proc. Maj na sadkach docela dost techto potfor a diky premnozenym sumcum na Labi je tam umyslne nasadili, aby ochranili lonskou nasadu kapra.On totiz sumec velice rad liny.Nerikam ze je to na 100% pravda, ale uz jsem to slysel od nejednoho usteckyho rybare. Nevim sice, jestli to bude mit ucel, ale kazdopadne dik za kazdou nasazenou rybu.Ja si myslim ze sumci maj dost poravy od jelcu a mozna i bolenu, kterych je na Labi plno a hlavne tech podprumernych.Je to chamrad a meli by je trochu zbastit.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 20:38® skwor
-
Alov> To je hezký, máme letos stejný maximum
ten na samostatné fotce má taky 38cm. Loni jsem jich na plavačku nachytal dost, ale vesměs menší ryby. Letos jsem změnil taktiku a funguje to.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 20:14® Alov
-
skwor> Já mám zatím letos nej Línka 38, ale mám na ně místečko a věřím, že ten padesátník tam je. Postupně prodlužuju ulovenou délku. Ještě pořádně vychytat montáž a přijde. Fotky ale hold nedělám, protože na ryby foták dycky zapomenu a mobilem to je mimo. Ale je fakt, zže na spláveček mi to jde s brčálníkama líp než na feeder.
Ale i tento krásný vepřík malý se tam našel. Kapry sice nějak extra nelovím, ale tenhle byl ukázkově stavěný. To se musí nechat
- Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 20:01® skwor
-
olda> Díky. Co na ně vyjet spíš někam na stoják?
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:23® olda
-
skwor> Krásný rybky,pošli něco do Ustí tady na Labku nic takového není asi se to všechno sežralo.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:04® skwor
-
a letos nej na závěr
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 18:03® skwor
-
trošku to tady zarybním, aby se neřeklo. Tlouště jsem letos vyměnil za tohle.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:48® crazykapr
-
Alov>Jojo,myslím že nás tam moc s feederem nebude…háčky chytám 12,a cíleně na kapry 8
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:08® Alov
-
crazykapr> Ptám se proto, protože když jsou nasadáci v rybníčku chvilku, tak sežerou co uvidí. Proto vesměs kluk volí žluté foukačky na 15 – 20 cm návazec. Pokud už se trošku zabydlí, tak už to není tak žhavé a docela jde na feederovou klasiku. Tzn na malinký háček ( číslování v hlavě nenosím) 2 červíky + 1 bonduelka a vodu prohodit z ruky nebo lopatkou případně prakem červama a hrstkou bonduelky. To vesměs zabere.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:08® crazykapr
-
Alov> je tam obsádka i z minulého roku,ja newim,dlouho jsem tam nebyl
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:05® Alov
-
crazykapr> Kolik to je pár? 2 týdny? nebo víc?
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:02® crazykapr
-
Alov> Pár tejdnů tam jsou,nemaj na tom rybníku prostor vyrůst do větších rozměrů
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 16:59® Alov
-
crazykapr> Čerstvě nasazení nebo už tam jsou pár týdnů???
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 16:57® crazykapr
-
V sobotu mám zlatou udici.Nevelkej rybník.Obsádka kapr kolem 40 max 50.Myslim že je velká šance na výhru.Většina lidí chytá normall položená,vytáhnu feeder a snad se zadaří.
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 16:05@ pulitr
-
Nazdárek ja sem byl osobně nadšenejhttp://www.chatatour.cz/cz/oo313-chata-mlaka-trebon a nebo http://www.rejzikov.cz/ kam jezdíš na Ohři já sem z Loun máš nějakej tip poblíž
BlueShark>
BlueShark>
- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 15:05® BlueShark
-
Klucí mám na Vás velkou prosbu. Neví někdo o nějakém autocampu nebo ubytování pro 3–4 na konec června? Jedeme vždy s klukama na týden někam na ryby pod stan není problém nedrahá chatka. Preferuju řeku, Ohře, Sázava, Labe… Každý rok jsme jezdili do vesničky Lounky u Labe nedaleko Litoměřic. Bohužel co se týče ryb bída. Samozřejmě nějaká ta hospůdka poblíž by byla super. Nějak se nemůžu na netu dopátrat.
Dostal jsem tip: Vlastějovice (Sázava), ale tam je to samý penzion
Někde kde je klid a ne samej rybář, kde se dá utábořit nebo zkrátka ubytovat u řeky pro 4 lidi. Třeba už někdo někde byl a dal by mi tip. Díky moc!
- Středa 22. dubna 2009 v 17:46® sus1
-
HaD> jo,jo je mě to jasný.Jako nedavno tady forum auto na ryby
Tak až takhle??,to ne..-))
- Středa 22. dubna 2009 v 16:38® monaster
-
Piranha: Na Laby?
njn mně si slíbil jako prvnímu a nakonec prd. aspoň žes mi je neurhnul když si mně tak přechytal. olovo sháním. a vymejšlím nějakej kravinismus i bez olova. na podhoří do toho olovo přeci nepotřebuju. při náhozu váha futra a pak se to nehne.
- Středa 22. dubna 2009 v 15:05® HaD
-
sus1: já osobně recenze téměř nečtu, takže nevím. Snažím se vždy vybírat podle svých pocitů. Je to jako u aut: někdo nedá dopustit na WV, někdo na forda, někdo zase jinou značku a ty ostatní často neuznávají. Přitom skutečný stav tomu neodpovídá. Taky mám značky, které preferuji, i když mohou být ve skutečnosti horší než ty, které mi sympatické nejsou…
- Středa 22. dubna 2009 ve 14:18® sus1
-
HaD> Já si právě nejsem jistej,ale myslim si,že ho má asi hecht,ale nevim,proto jsem se ptal. V ruce jsem ho právě taky držel,líbil se,tak proto mě zajímá něčí zkušenost přímo od vody.Čet sem na něj různý recenze a skoro vždy kladné.
- Středa 22. dubna 2009 ve 14:05® HaD
-
sus1> já ho v praxi nezažil, ale když jsem ho držel v ruce, zdál se mi OK. U prutů je to ale vždy i o vkusu a o tom, co komu sedne do ruky. Líbivej univerzál pro všechny podle mě neexistuje.
- Středa 22. dubna 2009 v 11:10® sus1
-
Nedavno si tady někdo z vás pořídil tenhle prut – Mivardi Profesional Feeder(asi 3,6m) – Jak to vypadá v praxi??Díky.
- Neděle 19. dubna 2009 ve 21:33® ladamaj
-
crazykapr>jestli budeš mít také zájem tak písni mejlík a není problém.
- Neděle 19. dubna 2009 v 17:06® BlueShark
-
Máš maila