Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. dubna 2009 v 7:12® Piranha
-
Bubo.b> kup ji nejaky mediumko 3,30.Mitchell dela dobry ty universe feeder.Ale cena nejakejch 1300,– ale je to zase novy se zarukou, zadnej preschlej starej kram.Pokud se ma ucit, tak na trochu lepsim, ne profi, ale lepsim cajku.
- Středa 15. dubna 2009 v 6:59® Bubo.b
-
crazykapr> Nerikam, ze mi to slo
jen se povedlo, ze najela ryba a z tech spousty promarnenejch se jich par dostalo na breh.Ale mysli nebo teda vim,ze me to bude bavit a holku taky.Chce to proste zkouset a premyslet,jak rika Osprey.Dost mi pomohli jeho DVD a clanky a debaty,myslim, ze spousty chyb jsem se dokazal predem vyvarovat.Ted jen premyslim,co koupit holce,jeste ji neni 7.Asi nejakej 3 m light?Co by jsi koupil ty?
- Úterý 14. dubna 2009 ve 20:25® amazon
-
čaute jak daleko davate navnadu když ji davate pod haček.
- Úterý 14. dubna 2009 ve 14:36® crazykapr
-
Bubo.b> Já když začínal moc mi to nešlo… Pár vycházek bez ryby,ale pak se na to přijde a už je to zábava
- Úterý 14. dubna 2009 v 9:04® Bubo.b
-
A to neni vse co vytahla, jeste par tloustu , nejaky cejn a cejnek, nema cenu to vypisovat. Vse na moji novou Catanu
navazec 0,12 , kmen 0,18. Vesmes kuku a bile cervi. Paternoster,krmitko 20g,hacek 12. Doufam, ze jsem napsal vse,jak se ma. Jsem novacek ve feedru, tak se omlouvam za pripadne nedostatky.
- Úterý 14. dubna 2009 v 8:52® Bubo.b
-
A jeste jeden. No nekupte ji vlastni nacini, kdyz ji to tak bavi.
- Úterý 14. dubna 2009 v 8:47® Bubo.b
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 14. dubna 2009 v 8:33® Bubo.b
-
Kdyby vam nahodou nekomu prebejval nejakej klacik, tak sem s nim.Byl jsem totiz s dcerou a ta rezolutne odmitala polozenou, kdyz videla feeder. Tak mi nezbude nic jineho, nez ji poridit neco starsiho a nebo noveho levneho. JInak me dojmy z prvniho feedrovani jsou neskutecne. Je to samozrejme umocneno tim jak braly,takze ani smutek a marnost z promarnenych zaberu mi to nemohli nijak pokazit.Prave naopak,jak radi Osprey, zkouset,hledat a zkouset a to je asi ta prava zabava, prijit tem mrcham na kloub.
- Úterý 14. dubna 2009 v 8:18® olda
-
Procházka> Ten můj Jaxon stál 700kč takže jsem stím počítal že to nebude žádný zázrak, ale říkal jsem si na začátek to musí stačit, no jsem sním druhý rok až budou many tak si udělám radost.
- Úterý 14. dubna 2009 v 7:19® Procházka
-
Olda- Já mám také Jaxona ale Laid a nemohu si ho vynachválit. Ten už Mi nachytal ryb.Můj první byl DAM a to byl kolík.
- Pondělí 13. dubna 2009 ve 23:46® pipa
-
Dnes sem po čtvrte s feedrem u vody,dnes teda první rybinda
ale těch promarněnejch zaběru,hold škoda že u nas nikdo k ty vodě nepřijde poradit..
- Pondělí 13. dubna 2009 ve 22:32® BlueShark
-
Já jsem feederový junior, teprve druhým rokem, ale jedu v kombinaci Colmic Progressive proutek s dokoupenýma špičkama jemnějšíma + naviják Shimáno. JSem velice spokojenej
Ale dneska i to bylo málo
- Pondělí 13. dubna 2009 ve 20:51® Bubo.b
-
HaD> Moc Ti dekuji.Myslim,ze jedinym nepritelem bude nanzelka
uz takhle jsem byl porad v pr..
- Pondělí 13. dubna 2009 ve 20:40® HaD
-
Bubo.b> tak gratuluji k úspěšnému vkročení do světa barevných špiček! Ať se ohýbají i nadále!
- Pondělí 13. dubna 2009 ve 20:20® Bubo.b
-
Ahojky lidicky,tak jsem zpet po mych prvnich dvou dnech s feedrem.Jsem plnej dojmu a zazitku,prevazne pozitivnich.Ty negativni jsou jen z mych nezkusenosti.Diky moc vam a clankum Miry(jeho DVD a clanky jsem sledoval a cetl posledni mesic nepretrzite)jsem se asi vyvaroval spousty zycytecnickych ryb.jeste jednou diky.Neberte to ako chlubeni,spis konstatovani a velke podekovani vsem co mi nejak radili.Za dve odpoledne jsem nachytal kolem 4 ks bile ryby as 10 tloustu a dokonce dva ricnaky a je to fantastickej pocit si vetsi kousky povodit feedrem na 0,12 navazcich a citit kazdej pohyb ryby.Jeste jednou diky Ospreyove radam a pokynum a i vam vsem.Joa adal jsemna rady a poridil Shimano Catanu a pocity z ni mam dobre,treba za par mesicu budu moci provnavat.Zdravim Leos
- Neděle 12. dubna 2009 v 16:03® pipa
-
Piranha> a jek se ti s shimanem chyta ? už sis ho pořidil
- Neděle 12. dubna 2009 ve 12:33® Beer.Beda
-
Sander>Ja to jen drobet teda úplně špatně pochopil.Omlouvám se.S tím Ospreyem je to tak a skádám veliký obdiv nad jeho prací a všeho co se rybařiny týče.
- Neděle 12. dubna 2009 v 11:31® olda
-
Já mám takové poleno od Jaxon chytám taky ale ten požitek z lovu není až takovej až budou many tak bych něco s čím bych mněl radost chytat.
- Neděle 12. dubna 2009 v 11:24® Flid
-
Tak přileju trochu oleje do ohně
ja uvažuji nad Semou a nebo nad SPRO.
- Neděle 12. dubna 2009 v 9:21® Sander
-
Beer.Beda > proč na tebe? Ty jsi mi sympatický, už jen proto, že jsi ospreyův odchovanec, a Míra by se s nějakýma … nezabýval
Komu je to adresováno je tam jasně napsáno.
- Neděle 12. dubna 2009 v 7:28® Beer.Beda
-
Piranha> Tak to je pašák jen ať dlabe.A nevíš na koho to Sander myslel že nebude ztrácet čas.Doufam že né na mě to bych ho asi vyvedl z omylu.Jelikož sem tady žádné přízpěvky do včerejška neměl tak o tom asi nic nevím.
- Neděle 12. dubna 2009 v 0:13® Cudla
-
Sander:jsi též majitelem Amnesie jako já víš jak se chová ,navíc mam ještě Cartel,ten byl dřív.Nedam na ně dopustit.Pokud „neochutná“tak neuvěří.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 21:47® Sander
-
Piranha > nebudu se k tomu více vyjadřovat. Shrnutí je asi takové, že s tou Semou jsi vystřelil nemířenou střelu od boku. A s tím, kdo píše o něčem, o čem nemá páru, nebudu ztrácet čas.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 21:38® Piranha
-
Beer.Beda> ted jsem mum dal 130, mam dneska hlidacku a vylup ji jak prd.Asi pritlacime
)
- Sobota 11. dubna 2009 ve 21:09® Beer.Beda
-
Piranha> Ahoj tak roste to dobře a na to, že mu byl 7mého měsíc tak tam foukne 120 až 150 na jeden nádech.Takže je po mě.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 21:05® Piranha
-
Beer.Beda> myslim si ze jsi ted ukoncu tuhle debatu.Jak ti to doma roste.Ten muj pachola uz lemta stovku
) tejdne balik velkyho Nutrilona
)
- Sobota 11. dubna 2009 ve 21:00® Beer.Beda
-
Chlapi není to co tady teď probíhá docela zbytečné.Vaše nzory jsou sice zajímavé, ale to že jeden napadá druhého, který prut je lepší a který ne a že ty máš horší prut než já atd.přijde mi to drobet dětinské a také jsem přesvědčen, že prut rybáře nedělá!!!!
- Sobota 11. dubna 2009 ve 20:58® skwor
-
A už na to se.em, tyhle diskuze Piranha versus zbytek světa jsou pořád o tomtéž (o howně) a k výsledku se stejně nedoberem. Howgh.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 20:55® skwor
-
Piranha> Tychler u nás feeder hodně zpopularizoval. To mu nikdo nevezme, ale tím jeho zásluhy končí, modlu bych z něj nedělal. Neznáš mě ani Tychlera, tak jak můžeš srovnávat, kdo kolik rybařině dáváme? On víc, to je jisté. Já závodník nejsem, ani tyhle ambice nemám.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 20:49® Piranha
-
skwor> tak se snaz, bud dobrej a budes taky dostavat zadara.Kolik tomu dava on a kolik ty.Ne, ze bych ho nejak musel, neznam ho, nemam o nem obrazek a navrhl jsem ho sem jen tak, jako priklad rybare, co na ne lovi.Myslim Shimana.