Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.754 příspěvků, z toho 22754 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 11. dubna 2009 ve 20:55® skwor
skwor

Piranha> Tychler u nás feeder hodně zpopularizoval. To mu nikdo nevezme, ale tím jeho zásluhy končí, modlu bych z něj nedělal. Neznáš mě ani Tychlera, tak jak můžeš srovnávat, kdo kolik rybařině dáváme? On víc, to je jisté. Já závodník nejsem, ani tyhle ambice nemám.

Sobota 11. dubna 2009 ve 20:49® Piranha
Piranha

skwor> tak se snaz, bud dobrej a budes taky dostavat zadara.Kolik tomu dava on a kolik ty.Ne, ze bych ho nejak musel, neznam ho, nemam o nem obrazek a navrhl jsem ho sem jen tak, jako priklad rybare, co na ne lovi.Myslim Shimana.

Sobota 11. dubna 2009 ve 20:46® Piranha
Piranha

Sander> a co si predstavujes pod pojmem kvalita u feederovyho prutu, kdyz o ni mluvis. Neznam feeder, ktery by se zlomil o rybu ani Sema se o ni nezlomi, ani jaky koliv klacek, mozna vyjimecny pripady se staly, ale neznam zadnej osobne,useky ohybu?Kazdej je stavenej jinak, nelze srovnavat, jestli spickovej nebo para.Vaha?Jestli je ten, nebo onen tezsi o 30g to ani v ruce nepoznas.Barva?Oc­ka?Vsechny maj SIC vetsinou.Mozna spicky, nekdo rad sklovky, nekdo grafitky.Ruko­jeti?V cem je kterej jinej a lepsi.Spis je to tak, ze si kazdej z vas koupil nejakej klacek, na kterej setril jak mohl a tak se za nej bije :-)) ) jj je to tak.

Sobota 11. dubna 2009 ve 20:45® skwor
skwor

Teda argument že Tychler chytá na shimana nemá chybu. Dostávat do zadara, tak dělám reklamu snad i na to shimano :-D :-D :-D

Sobota 11. dubna 2009 ve 20:40® Piranha
Piranha

Hany> ja nepisu kraviny je to muj nazor a ten zdili i plno lidi.

Sander> beast mnaster, nexave a speed master multi feeder radeji nebudu zminovat, to je okolo peti. Kvalitu si urci kazdy sam .

Sobota 11. dubna 2009 ve 20:28® Sander
Sander

Piranha > Sema má přetažené ceny? Ukaž mi Shimano ve srovnatelné kvalitě jako Amnesia a ceně do 4000.

Vlastně, možná ukážeš, protože kvalitu prutu si určuje každý sám.

Sobota 11. dubna 2009 ve 20:05® Kubah

Piranha> Tak nepiš kraviny…

Sobota 11. dubna 2009 v 19:51® Beer.Beda
Beer.Beda

Taktéž bych měl dotaz.Máte někdo zkušenost s Ron Thompson Vendetta feeder??Nebo alespoň odkaz nemohu ho najít.

Sobota 11. dubna 2009 v 19:34® Švejk
Švejk

Pickerovými pruty se označují pruty zpravidla o délce 2,7m až 3,0m Co je nad 3m je už feeder. V jemnosti špiček až zase takový rozdíl není, záleží na tom jakou se rozhodneš použít. I pro feeder jsou špičky 1/4oz a na picker nebo jiné označení může být quiver, můžu nasadit špičku 1,5oz. Záleží na situaci.

Sobota 11. dubna 2009 v 19:20® Beer.Beda
Beer.Beda

Zavináč Dobeš> picker je z pravidla kratší, má ještě jemnější špičky než feeder je dobrý na zimní a jarní lov z důvodu velké jemnosti a dá se použít i na UL vláčku.

Sobota 11. dubna 2009 v 19:10@ vasek13

Zdravím, potřeboval bych poradit jaký je rozdíl mezi feederovým a pickerovým prutem. Předem moc děkuji za odpověď. S pozdravem Dobeš.

Sobota 11. dubna 2009 v 19:08® Piranha
Piranha

Hany> kazdyho vec a nazor.Uz opravdu o tom nebudu debatovat.Chytejte si na Semy a jiny pruty, pokud s nimi jste spokojeny.Ja dam prednost Shimanu.Tecka.

Sobota 11. dubna 2009 v 18:55® Kubah

Piranha> mimo jiných feederů mám i Semu Z-force( asi za 1250) a kam se na ní hrabe posraný Alivio i Hypeloop,který je asi o 800 dražší…

Sobota 11. dubna 2009 v 18:09® Piranha
Piranha

skwor> ,,Prasek,, Michal Řehoř ma shimana.Je to MiČR 2008-feeder.Tychler taky ma shimana, ja si je neberu kvuli tomu ze je ma ten, ci onen, ale je to svetova znacka, rozhodl jsem se pro tu znacku a tim to u mne hasne.

Sobota 11. dubna 2009 v 17:49® sus1

Klídek :-) ,každej má to svoje a je to.:-) Každej si koupí na co má a hlavní je,že spokojenej,at je na prutu napsáno co chce.Hádání je pro prcky.:-)) )

Sobota 11. dubna 2009 v 17:14® skwor
skwor

Piranha> Ale když ti stačí shimano, tak tě nebudu přesvědčovat o opaku. Stejně to nemá smysl.

Sobota 11. dubna 2009 v 17:13® skwor
skwor

Piranha> Omyl :-) Právě ten můj kamarád co ty šíma prodal, tak MiČR ve feederu vyhrál (týmově). Znám i ostatní z jeho týmu a šímo prut nemají ani jeden. PS: Myslíš že když jsem vláčkař, tak feeder obcházím? Vedle, je to moje hlavní způsob v první polovině roku a feederuju už zhruba šest let.

Sobota 11. dubna 2009 v 16:42® Piranha
Piranha

Piranha> jinak proc tedy mistr republiky ve feederu chyta prave na shimana a ostatni byvali taktez.Proc nemaj Semy.Tady se asi projevila kvalita.A urcite si prectu recenzi na feederovy pruty od feederaru, nez od vlackare.Nic ve zlem, ale je to tak.

Sobota 11. dubna 2009 v 16:37® Piranha
Piranha

skwor> proto ze je podle mne vul a basta.Ja rikam shimano, ty tohle. Dale uz se o tom radeji bavit nechci.

Sobota 11. dubna 2009 ve 14:25® skwor
skwor

sus1> První fotka co jsem našel :-))

Sobota 11. dubna 2009 ve 13:53® sus1

skwor> Nooo,tak tohle je čudla a ne ryba.:-)

Sobota 11. dubna 2009 ve 13:52® skwor
skwor

sus1> Správě. A zpátky k rybám :->

foto/diskuze/feeder/2009/th-img23052.jpg
Sobota 11. dubna 2009 ve 13:49® sus1

skwor> Jasný,existujou­,,asi"lepší,net­vrdim,že ne.:-) Jak bylo napsáno 1000× jeden nad míru spokojen a druhej??,,nikdy bych si ho nekoupil".Je to prostě těžký vybrat.Neni nad to ho vzít do ruky a dát na něj naviják a trochu si ho ,,osahat"a udělat svuj názor, ale to by sme tady psali do nekonečna.:-)

Sobota 11. dubna 2009 ve 13:42® skwor
skwor

sus1> Minulý víkend jsem ale měl v ruce tohle http://www.tropicliberec.cz/…er-rods-12ft a to je naprostá bomba. Před tím se i amnestie trošku ztrácela :-)

Sobota 11. dubna 2009 ve 13:38® sus1

skwor> Správně.Amnésie a hotovo.V ústí chytají na dubové klacky a řikají tomu ,,Šíma".:-)) ),tak se nediv.

Sobota 11. dubna 2009 ve 13:10® skwor
skwor

Piranha> O žádný špičkový akci nebyla řeč. Označil jsi Semu za ludru (10:36), což je kravina. V mnohém to „slavné“ šímo převyšuje. Proč by jinak kamarád prodával dvě katany (ani ne za litr) a kupoval dvě Semy? Hm… Tím je řečeno všechno, dál to rozpitvávat nemá cenu.

Sobota 11. dubna 2009 ve 13:04® Piranha
Piranha

skwor> ja rikam, nelze rict definitivne, ze je ten, ci onen prut lepsi, nez ten druhej.Je to vec nazoru, 10 lidi rekne, ze je lepsi ten a dalsich 10, ze onen.Kazdej ma svuj klacek, nebo znacku a za tou si pevne stoji.Nekdo ma rad kdyz ma feeder akci spickovou, nekdo zase plne parabolickou.Je to vec nazoru.

Sobota 11. dubna 2009 ve 12:58® crazykapr
crazykapr

Kdysi jsem si tel TeleFeeder od Semy koupil… Ani jendou nebyl u vody ale spicky jsem vyuzil k Milu :-)

Sobota 11. dubna 2009 ve 12:43® skwor
skwor

Piranha> Tele feedery jsou šmejdy od všech firem, ale o těch tu před tím nepadlo ani slovo. Amnesia má za prvé úplně jinou akci než šíma, za druhé cena je na takový prut víc než slušná a za třetí šímo vysoce převyšuje (minulý víkend jsem chytal s Antaresem, můžu porovnávat). Jak jsem říkal, zatím jsem našel jediný prut, co se mi líbil víc než Amnesia.

Sobota 11. dubna 2009 ve 12:21® Piranha
Piranha

Sander> skwor> Mozna jsem nedefinoval jaky model.Amnesia je dobrej prut ale na to ze je to cesky je to pretazeny ta cena.Jinak myslel jsem ty tele semy.To jsou klumpy.Amnesia je temer srovnatelna, mozna ne temer, ale na stejno se shimanem.