Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 11. dubna 2009 v 10:40® Sander
-
Piranha > s tou Semou to byl vtip, že ano?
- Sobota 11. dubna 2009 v 10:36® Piranha
-
souhlasim t katana je na feeder dobra a hlavne je dobry mit na zacatek kvalitni veci.jen by jsi se trapil s nejakyma Semama a jinejma ludrama.Jen by jsi byl nas. a nic by jsi se nenaucil.
- Sobota 11. dubna 2009 v 9:15® Tommy
-
Bubo.b> Ahoj udělal jsi moc dobře, uvidíš že budeš spokojenej
- Sobota 11. dubna 2009 v 8:54® Bubo.b
-
Piranha>Cauky, tak jsem si vcera udelal dost a mam tu Catanu.Co se krmeni tyce,tak je mi jasne,ze to je vec zkoseni a testovani.Mam i malinko stesti a te znamej mi dal par veci otestovani, ze y mu to tam lezi a chce vedet co to dela.Ja zacatecnik a testovac,to bude prca.Ale kdyz je to zadarmo,tak uvidime,ne?Po obede vyrazim,tak dam vecer vedet.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 21:24® Piranha
-
amazon> pokud lovis na takovou vzdalenost, ze na misto kam nahazujes dohodis kouli krmeni o velikosti tenisoveho micku, tak chytej bez kosicku.Ja to tak delam taky.Pokud hazu na delsi vzdalenost, např. 30–40m, nasazuji z prvu kosicek vetsich rozmeru k takovemu zakrmeni a po cca 10 hodech nasazuji mensi kosicek, se kterym budu lovit po zbytek dne.Je dobre prakem dostrelovat mensi koule, nebo kulicky cervu slepenych lepidlem na ne urcenym. Logicky.Nebudu hodinu zakrmovat kosickem 15m od brehu, kdyz tam to krmeni dohodim rukou.A ver, ze to jde i dal jak na 15m.
- Pátek 10. dubna 2009 v 17:57® sus1
-
amazon> osprey bude asi spíš na ten feedr(články)ale určitě si z toho vybereš co budeš potřebovat.Rybaříš 11tej rok,tak to už nějakou zkušenost máš.
- Pátek 10. dubna 2009 v 17:46® amazon
-
jo položenou mrknu nato.
- Pátek 10. dubna 2009 v 17:43® sus1
-
Nejlepší bude,když si tady najdeš články od ospreye a tam najdeš opravdu snad vše,co budeš k této problematice potřebovat.
- Pátek 10. dubna 2009 v 17:36® sus1
-
amazon> A to myslíš položenou,feedr,…
- Pátek 10. dubna 2009 v 17:34® amazon
-
Čaute chlapi. Chci se zeptat, jestli je lepší chytat s krmítkem nebo bez. Co je lepši na řece a co na stojatych vodách a jaké navazce používat??? díky
- Pátek 10. dubna 2009 v 17:05® Piranha
-
Bubo.b> krmeni, a umeni krmit.Nespociva to v tom koupit si 5 kilo nejakyho ,,funebra,, nacpat to do vody a ocekavat 30 kilo ryb za den.Krmeni je strategicka cinost.Nekomu se to muze zdat trochu nafoukany, ale je dobre vedet a znat i vodu, co je tam za obsadku a hlavne, kterou rybu chci prevazne cilene lovit.Krmit se da krmenim, cervy a klidne i jen samotnou hlinou.Zalezi na plno vecech.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 14:58® Bubo.b
-
Jsou mi jasna krmitka,obratliky,karabinky,vse v mini.Ale takove neco na co bych zapomel nebo mohl zapomenout.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 14:53® Bubo.b
-
Tak já bych ji mel mit za 2.240,– , alespon tak mi to rikal. Dam vedet.Jeste si musim pripravit korunky na drobot. co mi tak doporucite jako nutne. diky
- Pátek 10. dubna 2009 ve 14:20® Tommy
-
Objednal jsem si tu catanu s navijákem od braunstaru a bylo vše precizně zabaleno a i když to šlo až do Hradce Králové vše bylo naprosto v pohodě
- Pátek 10. dubna 2009 ve 14:17® Piranha
-
Bubo.b> mas recht.Mediumko je uni. klacek.Casem si kup na zimu a chldny mesice eLko a budes spokojenej.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 14:02® Bubo.b
-
Zdravim, kluci. Tak asi nejvic mi doporucuj tady u nas Catanu BX 360 M, jdu se na ni odpo podivat a pokochat.A mozna ze zitra ji uz budu koupat.Asi nema cenu premyslet o rozdilu 2–500,–Kč.Chci aby mi sedel.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 13:58® Piranha
-
Bubo.b> ja bych sel do Shimana Katany-feeder.Delaj dobry se stavitelnou rukojeti.Ja uz se na nej taky chystam, osahal jsem si ho v prodejne a rikam ze je to celkem slusnej klacik. Pres net se da dobre koupit na www.braunstar.cz ale je lepsi osobni odber.Ja jsem kousek od prodejny, tudis to tak delam.Obedna neco pres net a cestou domu z prace se tam stavim a mam to o hodne levneji.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 13:33® Tommy
-
Bubo.b> Zdravím všechny. Osbně mám catanu 390 a moc velká spokojenost
- Pátek 10. dubna 2009 ve 13:31® Bubo.b
-
skwor> koukal jsem na to na webu, no a jak rikas, zadnej rozdil tam fakt asi neni.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 13:30® Bubo.b
-
crazykapr> do pristi sezony toho bude zase noveho
,ten kamos z rybarny mi rikal, ze loni o feedr od Awa-Shima nikdo ani nezavadil a dnes je to pry kazdy druhy,kdo ho chce alespon zkusit,kdyz uz ne koupit.Ma pry jen tlustsi blank,ale jinak srovnatelnej se Shimem.Tak jsem zvedavej, co mi tam odpoledne bude predkladat.to zase bude dilema.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 13:27® skwor
-
Freestyle už jsou jenom doprodeje, teď se místo nich dělá mayhem. Komě názvu tam rozdíl není.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 13:22® crazykapr
-
Bubo.b> Od garbolina si na příští sezonu beru určitě pikr,feeder ještě uvidi,ale pokud kopupim tak od nich…a asi freestyle
- Pátek 10. dubna 2009 v 11:38® Bubo.b
-
crazykapr> tak ten Garbolino Freestyle Feeder
nevypada spatne a je cenove stejne jako Catana od Shimana,takze ted babo rad,no. Asi taky bude zalazet,co v tom ksefte bude mit,jsem uz docela natesenej a o vikendu bych rad vyrazil,hlavne dcera mi neda pokoj.A co mi poradite za krmeni a nastrahu?Pokud bych sel podle sebe,tak cervaci,rousky,zizalky,kuku.a nejakou lepsi smes s domichanim posilovace.Ale rad si necham poradit od zkusenejch feedraku. - Pátek 10. dubna 2009 v 11:16® Bubo.b
-
skwor> tak zvyknout se da asi na spoustu veci.Mam klacky od 2 do 6 m, hihi. Treba v Chorvatsku jsem si koupil 6,20 uhlikovej teleskop a taky se tam s tim dalo
jen jsem musel prelepit polovic ocek a nechodit s nim na molo v bource
- Pátek 10. dubna 2009 v 11:03® skwor
-
Bubo.b> 360 je klasika, ale kratší není problém. Já si zvykl dokonce jenom na třímetr a vyhovuje mi to.
- Pátek 10. dubna 2009 v 10:52® Bubo.b
-
skwor> No nevypadají špatně a oproti Shimanu ušetřím spoustu peněz na zbylej cajk
- Pátek 10. dubna 2009 v 10:48® Bubo.b
-
skwor> diky za typ, kouknu na to. A jak delkove a akci. co jsem se tak docetl a slysel M.Horacka, tak asi pro zacatek ideal 3,60 a media,ne?
- Pátek 10. dubna 2009 v 10:41® skwor
-
Bubo.b> Sema z-force nebo therapy. Slušné pruty kolem 1200–1500 Kč.
- Pátek 10. dubna 2009 v 10:28® crazykapr
-
Bubo.b> Každýmu sedí něco jinýho. Já ted mít finance,vybral bych si tady… http://hanackyrybar.cz/…/default.asp?…
Koukni třeba i na Semu,Shimano atd…
- Pátek 10. dubna 2009 v 10:24® Bubo.b