Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.754 příspěvků, z toho 22754 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:51® sus1

skwor> To sem rád,žes ho pochválil.:-)

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:50® skwor
skwor

sus1: Prut pracoval ukázkově a parma se dostala na břeh :-)

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:47® sus1

skwor> A???

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:46® skwor
skwor

Sander> A mít moje červené miláčky opatlané od futra nechci :-)) Dneska jsem viděl amnesii při zdolávání pěkné parmice.

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:43® skwor
skwor

Sander: Asi u něj skončím, ta cena je v pohodě.

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:41® Sander
Sander

skwor > na feedera stačí.

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:16® skwor
skwor

Zatím má největší šance tenhle model http://www.rybolov.cz/…l-na-navijak

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:07® skwor
skwor

Tak to vypadá, že je přede mnou nákup nového navijáku na feeder. Můj Dragon je po třech letech vesměs těžší rybařiny u konce s dechem. Máte nějaký tip? Cena kolem dvou tisíc, velikost 20–30. Jestli přední nebo bojová brzda je mi celkem šumák. Díky.

Sobota 4. dubna 2009 v 11:06® cormaxx
cormaxx

albin> Ty si fídrař jak já:-D Já než jsem předloni prodal svůj feeder tak jsem 2 roky chytal na průběžnou montáž(jen olůvko,bez krmelce) s návazcem 10–20cm.Nachytal jsem toho dost,takže jsem nemusel nic vymýšlet.Vždycky když jsem seděl kousek od jinýho feedraře,tak jsem toho nachytal o dost víc…

Sobota 4. dubna 2009 v 6:42® Piranha
Piranha

albin> ja jsem jen zjistil, ze kdyz je voda trosku proudnejsi a tahla, tak kdyz nasadim dlouhej konec, tak boduju.Jak je kratkej, tak jsou to trhany zebery a nic.Na labi v zime kdyz jdou pekny plotice davam 80–100cm navazec.Ted jsem mel 50 cm navazec, chytal jsem taky na laby, ale v zatoce, kde to stoji a mel jsem problemy se zasekama.Podle mne dlouhej pater co lezi smotanej na dne a neni natazenej, tak to ryby skoumaj delsi dobu a na spicce se to neprojevi tahaj za nej a natahujou navazec.Proto radeji bud kratkej, obracenej paternoster, nebo asi nejlepsi tu prubezku, nebo prubeznej paternoster.

Pátek 3. dubna 2009 ve 23:38® Salmo
Salmo

albin> Mluvíš mi z duše,vláčka for ever :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:35® albin
albin

piranha,čabi:No jo když já většinou feedruju jenom s průběhem a bez trubiček.Když se to začne šoupat pod karabinkou s krmelcem tak převazuju.Když pro mě je pořád feedr jen zábava před vláčkařením.Při vláčce jsem ochotnej 1000× něco převázat a vylepšit u feedru mi stačí když sem tam něco chytim.Páternostery jsem vázal vloni a nepoznal jsem žádnej rozdíl mezi ním a průběhem.Podotýkám však,že s feedrem jdu opravdu jen tam,kde vím,že něco chytím.Tak kromě dýlky návazce neměním nic.Pokud to ani nebrnkne tak to pro mě prostě nebere a jdu domů.Při vláčce jsem schopnej na některejch místech házet třeba 4 hodiny a prostě říkám,že tam ta ryba musí být a že na něco skočí.Fuj to sem se zase rozepsal.

Pátek 3. dubna 2009 v 6:44® Piranha
Piranha

albin> ja mam temer porad patera s navazcem okolo 50cm a kosicek tak 20 nad hackem.Ale zjistil jsem, jak je to stojata voda, tak zabery jsou, ale neseknu je.Asi budu zase davat na stojaky zlaty osvedseny prubezny montaze se zahlou trubickou.

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 22:33® čabi
čabi

albin:zkracuju většinou na stojáku,když to mají ryby často zažraný,jinak na řece většinou prodlužuju

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:52® albin
albin

čabi> Jo já si taky hraju s dýlkou když to nejde.Máš pravdu,že většinou když nejde sekat prodlužuju.Dneska ale to bylo obráceně.Kdybych neměl ten druhej feedr s kratšim návazcem a chytal jen na ten jeden tak sem možná taky skončil na 2 metrech a nas.anej.V tom je ta rybařina tak krásná…

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:46® čabi
čabi

skwor:já na něj odchytal celej loňskej rok a bylo to super. albin:já teď na Malši používám návazec od 100 do 150cm.Předtím jsem měl pod 80 čísel a hodně jsem sekal do prázdna.Prodlou­žením návazce úspěšnost záseku mnohem zvýšilo!

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:36® Michal/
Michal/

skwor< Ta moje nej měla jenom něco kolem 30 cm. U nás je systematicky vybíjeli, protože to jest dle jejich názoru plevel. Ale dle mého názoru to tak není. Ony tu byly dřív, než lidi :-) Všechno má svůj význam.

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:33® Michal/
Michal/

To já se teď nějak zbláznil a mám kmen 0,14 a návazec 0,10. Chytám na páternoster, tak sem měl strach, že to urvu a prd. V úterý se mi povedl první větší kapřík, měřil 51 cm :-) Naštěstí se moc nebránil :-D ------ Co myslíte, má feederová guma v tak lehké montáži smysl? Připadá mi to jako nesmysl rvát tam hrubou gumu a pak ještě návazec. Co si o tom myslíte vy?

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:26® albin
albin

skwor>Na Hracholuskách jdou mezi pěknejma cejnama i pěkný plotice.Za 14 dní tam jedu na chatu tak doufám,že pošlu nějaké fotky.Loni se mi tam povedlo pár kolem 40(žádnou sem neměřil).Dnes se mi opět potvrdila všem feedrákům známá pravda,že 10 cm návazce je setsakra znát.Jeden prut návazec 20 a záběry lomcováky a na druhým 30 a nešlo seknout.Když jsem to srovnal tak na oba pruty super.

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:35® skwor
skwor

Piranha: Díky. Před lety jsem chytil plotici 43cm, jenomže tenkrát jsem foťák neměl. Chytám je rád, ty větší už slušně bojují.

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:32® Piranha
Piranha

skwor> Pekny plotice.Nedavno jsem obevil flek, kde jsou taky kousky okolo 30, ale na tu pravou obludu, naducanou jeste cekam.

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:24® skwor
skwor

čabi: Loni s tímhle krmením chytal kamarád a docela ho chválil.

Pár aktuálních fotek. Velké plotice mám rád…

foto/diskuze/feeder/2009/th-img22900.jpgfoto/diskuze/feeder/2009/th-img22901.jpg
Čtvrtek 2. dubna 2009 v 19:16® olda
olda

Dnes rybačka na Labku já zase 0 kolega pár cejnů a z vody vylovil tohodle krasavce ,jinak se asi utopil.

foto/diskuze/feeder/2009/th-img22899.jpg
Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 12:09® Flid
Flid

Krásné počasí a feeder taky ,jen tak dál počasí :-D

foto/diskuze/feeder/2009/th-img22892.jpgfoto/diskuze/feeder/2009/th-img22893.jpgfoto/diskuze/feeder/2009/th-img22894.jpg
Čtvrtek 2. dubna 2009 v 11:57® čabi
čabi

okolo 40kč,pak dám vědět,o víkendu bych to chtěl vyzkoušet

Čtvrtek 2. dubna 2009 v 11:15® olda
olda

čabi> Jaká je cena ? mohlo by to fungírovat pak poreferuj.

Čtvrtek 2. dubna 2009 v 10:36® čabi
čabi

Nějak to tu stagnuje…tak něco pro oživení:dneska mi kámoš dovezl příchut pernik na vyzkoušení.Voní úžasně,jako kdyby jste si koupily perník na jídlo.Až vyzkouším,tak poreferuju

foto/diskuze/feeder/2009/th-img22885.jpg
Úterý 31. března 2009 ve 14:18® skwor
skwor

čabi: Je to o typu vody kde chytáš. Mě baví feeder v proudu, většinou i dost daleko od břehu. Tam mi tohle vyhovuje a s tvrdší špičkou má ten prut úplně jinou akci. Na stoják zajdu spíš s plavačkou a když jdu s feederem, tak beru tvrďák. A neměnil bych.

Úterý 31. března 2009 ve 14:00® Michal/
Michal/

čabi< Moje řeč :-)

Úterý 31. března 2009 ve 2:14® čabi
čabi

skwor:já zas miluju,když se prut ohýbá až k rukojeti…