Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. března 2009 ve 21:10® cormaxx
-
skwor> To ti pracuje jenom špička ne?
- Neděle 29. března 2009 ve 21:04® skwor
-
Pamatuju si, že se tu před nedávnem řešilo, jestli feeder parabolu, nebo se špičkovou akcí. Konečně mám zdokumentované, co vyhovuje mě. Do paraboly to má daleko
- Sobota 28. března 2009 ve 23:12® Michal/
-
EDYS< Moc díky. Je to trošku z ruky, ale uvidím co se dá udělat
Dík.
- Sobota 28. března 2009 v 0:51® EDYS
-
Michal/> Tam kde je ta 1 tak tam to přímo je.. http://www.mapy.cz/#…
- Pátek 27. března 2009 v 18:41® Michal/
-
Já to zkoušel a něco šlo. Nebyli to obři, ale potěšili. Ale nemám boiles moc v oblibě, radši mám kukuřici apod. U feederu mi to moc nesedí.
- Pátek 27. března 2009 v 17:20® HaD
-
Osprey pěkné kapry
- Pátek 27. března 2009 v 16:28® yerrx
-
chytli jste někdo s feederem na boilies?
- Úterý 24. března 2009 ve 22:23® Michal/
-
EDYS< Já nesem přímo z Opavy, ale z dědinky 10 km od ní
Jinak kdyby jsi byl tak hodnej a dal mi ten odkaz na mapy.cz, tak bych byl moc rád. Nejdřív se podívám tady u nás a pak se budu koukat dál, ale vědět, kde to je se vždycky hodí
- Úterý 24. března 2009 ve 21:06® EDYS
-
Michal/> Ja jsem vubec nevedel ze jsi z Opavy..Kdyz chces prut od Semy tak ti to doporucuju a myslim si ze kdyz si tam zavolas a zeptas se na jednotlive pruty jestli je maji tak cesta nebude zbytecna..A z Opavy bys do toho obchodu zajel tak za 40–60 minut..Problem toho obchodu je ze je na mene vhodnem miste, ale da se to..Jesli budes chtit hodim ti tu primo odkaz z mapy.cz kde to je atd..
- Úterý 24. března 2009 v 16:51® Michal/
-
EDYS< Mno možná bych se tam dostal, ale pochybuju. Jinak dík za info
- Úterý 24. března 2009 v 16:44® EDYS
-
Michal/> Tak jestli jses z Opavy tak do Ostravy to neni zase tak daleko a je tam primo prodejna SEMA..je to asi 150m2..v pohode obchod..A primo si tam muzes vyzkouset ty feedry..
- Úterý 24. března 2009 v 16:02® Michal/
-
inspo> Je tam ještě na nákladní Tobiášek a jedna, která je už zrušená byla na Vaškově námestí, ale ke konci se přestěhovala za Tesco. Ale nejčastěji jsem ve včele.
- Úterý 24. března 2009 v 15:56® inspo
-
Michal/> Není zač. Já taky rád zajdu do Včelky, mám rád tu vůni vosku, ale je pravda, že tam není takový výběr. A hlavně ted studuji v Ostravě, tak tam nemívám moc cestu. Ale na to jak je Opava relativně velké město, tak tam není moc rybářských krámů. Já aspoň teda krom těchto dvou neznám žádný jiný.
- Úterý 24. března 2009 v 15:52® Michal/
-
inspo< A jooooooooo žabka, na tu sem úplně zapomněl
Díky moc. Většinou chodim do Včelky. Jakmile bude čas, tak tam sjedu na kole, dík moc
- Úterý 24. března 2009 v 15:45® inspo
-
Michal/> Jestli chceš semu, tak si zajdi do rybářských potřeb v Opavě-Kylešovicích u kostela. Nevím jak se přesně jmenují, ale je to nahoře v tom obchoďáku – tuším, že se to jmenuje Žabka. A pokud ho tam nemají, tak si řekni a oni to ho přesně podle katalogu objednají. Aspoň mi to tak udělali.
- Úterý 24. března 2009 v 15:38® Michal/
-
jarek b < Přišlo ti to správně
Nějak nemám moc hotovosti
Salmo< jj na SEMU jsem se díval delší dobu a vím, že si ji lidi chválí
Musim se kouknout po obchodech, ale pochybuju, že u nás bude.
- Úterý 24. března 2009 v 11:29® jarek b
-
Michal/-taky mam tu Z-force 360 a nedam na ni dopustit.jen mi prislo zes chtel neco levnejsiho.pokud bys mohl investonat do drasiho proutku tak skus nekde v obchode porovnat Z-force 330 a to Xko.Z-force 330 by mela byt jemnejsi naz Z-force 360ka.
- Pondělí 23. března 2009 ve 23:09® Salmo
-
Michal> Za SEMU se přimlouvám.Mám Therapy feeder(nástupce Z-FORCE) a nemůžu si stěžovat.Juraj má Z-FORCE + Amnesii a taky je nehaní…
- Neděle 22. března 2009 ve 23:02® Michal/
-
jarek b< Aha tak díky moc. Jinak na tom dodání vždycky utratim dost.
- Neděle 22. března 2009 ve 21:21® jarek b
-
Michal/-taky sem se na nej kdysi dival ale prijde my docela tuhej jinak sema dela dobry proutky(sam mam dva)a nahradni spicky ma taky na nej levny.kazdopadne si ho nekde na prodejne vem do ruky a uvydis sam jak ti padne.mrtni se tady: http://www.fishop.cz/…feeder_3901/ pokud si ho obednas odtud tak mas dodani zdarma.
- Neděle 22. března 2009 v 19:15® Michal/
-
Pánové uvažuju o něčem light na feeder. Co říkáte na tenhle''? http://www.feeder-shop.cz/…eder-300-402 Díval jsem se v Brně, ale tam to nešlo pod 1400 a výběr nic moc, většinou tam bylo Medium a Heavy
Rád bych si prostě pořídil light.
- Pátek 20. března 2009 ve 23:10® jarek b
-
albin-taky sem nad tim uvazoval ze bych ho vzal na vlacku.nejsem sice zarytej vlackar ale urcite to zkusim.zitra s nim jdu na rybky tak se snad povede neco vetsiho.
- Pátek 20. března 2009 ve 22:20® albin
-
jarek b:Já mám X12T 2.10 na vláčku na smáčky a je super.I ten miniokoun to pěkně ohne.Když mi po gumě hupla kudla 50 byl to v proudu na tenhle proutek krásnej zážitek.
- Pátek 20. března 2009 v 18:12® jarek b
-
crazykapr-presne na to se taky tesim
- Pátek 20. března 2009 v 15:22® crazykapr
-
jarek b-já ś tim pikrem chytám hodně rád,baví mě to s tím,i malinkej kapřík ti to ohne celý . . .
- Pátek 20. března 2009 v 11:18® jarek b
-
crazykapr-je dost mekej.rozhodoval sem se jestli ho vubec vzit(kvuli delce),ale tam kde ho chci pouzivat(na zimu,zarostly brehy zdejsiho potoka,na malinke rybnicky a na chytani pod „nohama“na vetsi vode)bude dostacujici.vcera sem s nim byl na vetsin rybniku cca2ha a par mensich cejnu s nim vytahl a dobry docela se s nim da i daleko nahazovat(coz mne prijemne prekvapilo).uz se tesim na nejakyho kaprika
- Pátek 20. března 2009 v 7:32® crazykapr
-
Jarek b: jakej je v 2.10?Já mám x12t v 3m a do kratšího bych asi nešel.Ale tak krátkej jsem ho nedržel tak nemůžu hodnotit
- Čtvrtek 19. března 2009 ve 22:01® 1Mara
-
Vydrž brtka vydrž vždit na tom pracujou
- Čtvrtek 19. března 2009 ve 21:25® jarek b
-
nevim proc ale nejdou mi vlozit fotky k textu tak alespon takto http://www.byron.cz/shop/index.php?…