Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. března 2009 ve 22:45® Salmo
-
proutnik> Podle toho co jsi napsal bych vzal nějaké hevíčko,ale vykonější medium by to možná taky zvládlo
- Pondělí 9. března 2009 ve 21:58® proutnik
-
dobry vecir panove a damy chtel bych sa poptatna na nejakej feeder na ostroretky a parmy???
na proudnejsi rece becva 6
jestly znate jelikoz uz mam zajistene nejake penize tak jse se chtel kuknut na veletrh do brna tak kdyztak aspon paramatry prutu vhodneho pro lov techto ryb diky moc
- Pondělí 9. března 2009 ve 21:09® Michal/
-
mno jen aby najela. Mám obavy, že je nedokážu přivíst k žravosti…
- Pondělí 9. března 2009 ve 20:33® Salmo
-
Michal/> Já mám teda přes zimu najraději hnojky(jako nástrahu).Jinak do krmení bych přidal kostňáky,sice ti ztuhnou a nebudou se hýbat,ale to je jedno.Hlavně,že tam tu rybu,která najede něco udrží.
- Pondělí 9. března 2009 v 19:59® shurry
-
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s prutem Vertigo Feeder 3,60 od Albastaru? Mám zkušenost s teleskopy Blue Gentleman a jsem spokojený. Ale nevim jak je na tom ten feeder. Už 2 roky používám feeder od Shakespearu v kategorii light a chtěl bych to obměnit. Děkuju za názory. Popřípadě poraďte nějaký jiný feeder v této kategorii.
- Pondělí 9. března 2009 v 17:39® Michal/
-
Shimano Alivio AX feeder medium
Mám ho a nemůžu si stěžovat, ale mám chuť na speeda nebo na Catanu
Ale asi dám přednost v Brně nějakýmu lightu. Ete nwm jakýmu ale mám něco vytipovaný.
Piranha< jj já o tom četl, ale moje zkušenosti v zimě…:-' To já radši přez zimu v teple a doma
- Pondělí 9. března 2009 v 16:48® Mary
-
jaký, by jste doporučili feederový prut ve slušné ceně?
- Pondělí 9. března 2009 v 16:28® standas
-
Piranha> aha tak to tě budu muset vyškolit,budeš se holt koukat na ruce
- Pondělí 9. března 2009 v 16:05® Piranha
-
standas> ja na housku nerad, po nahodu nevydrzi na haku v labi
- Pondělí 9. března 2009 v 15:45® standas
-
Piranha> asi máte u vás tvrdou vodu,já mám největší úspěch na housku,ty červe.
- Pondělí 9. března 2009 ve 12:37® Piranha
-
Michal/> nezmrzne, ztuhne, pod vodou nemrzne to by byla voda zamrzla
:D je to nastraha s vysokym obsahem proteinu a nezasiti rybu.Ryba si radeji vezme sousto s proteinem, nez nejakou sracku co z ni nic na zimu nema.Opravdu je to vyzkouseny a pise se o tom v clankach a knihach.Pokut tomu neveris, tak si neco o tom precti.Ja jsem na cervy chytal celej podzim a zimu.
- Neděle 8. března 2009 ve 22:16® Michal/
-
to jo
- Neděle 8. března 2009 ve 22:05® albin
-
Pozor,když zmrzne jedná se o vláčecí nástrahu.
- Neděle 8. března 2009 ve 21:58® Michal/
-
Piranha< No jooooo vy tam beztak máte obchod pro extra malinký novorozeňata, tak tam nakoupíš hadry pro červy
Ale jinak. Červ ti přece na tom háčku dlouho nevydrží ne? Zmrzne a je z něj kus klacku
- Neděle 8. března 2009 ve 20:07® Piranha
-
Michal/> cervy jsou v zime hoooodne ucinny a kdyz tak je oblikam
- Neděle 8. března 2009 v 18:39® Michal/
-
Piranha< Ha tak to jo, akorát na červy, není trochu moc chladná voda? Přeci jen má 5 stupňů.
- Neděle 8. března 2009 v 18:30® Sander
-
skwor > první fišky s Amnésií, nic velkého, ale teče pořád spousta vody a v tom proudu super zdolávačka.
- Neděle 8. března 2009 v 17:46® Piranha
-
Michal/> Ja jsem byl na stojaku a michal jsem trapera plotice cerna a hgnedou plotici sensas gordon 3000 a pridal jsem jak cervy tak i kukuricky.Vysledek 2 kaprici a kolega kapr a cejn.Celkem doberj lov.
- Neděle 8. března 2009 v 16:08® Michal/
-
Nějak to tady zamrzlo, tak to tady trochu probudim
Myslíte, že je dobrý dávat do krmné směsky, která v sobě nemá ani posilovač, skoro nic přidat už teď v březnu nějaký semínka? Třeba hořčici, řepku, nebo i slunečnice? Co třeba kukuřice? Bonduelka by šla ne? Máme totiž na konci března u nás na rybníku zahájení, tak bych si rád zachytal. Je tam skoro jen kapr, tak mě to napadlo. S kukuřicí to jde, ale přes léto, tak nevím, jak by to šlo teď
- Pondělí 2. března 2009 v 15:21® OndraČ
-
tak to je pěkny!
- Pondělí 2. března 2009 v 8:05® Piranha
-
OndraČ> jo to vis ze jsem neco vyndal od 41 do 56 cm.
- Pondělí 2. března 2009 v 6:15® OndraČ
-
Piranha> A zabrala ti nějaká lopata?
- Neděle 1. března 2009 v 16:27® Piranha
-
Zdar feedereri, vcera jsem byl vyvencit feeder a docela povedeny, viz z lovu.Hodne vody a ryby zacaly jezdit a zrat.Po skoro dvou hodinach jsem to chtel vzdat a vyhazel jsem krmeni, asi 4 hrstě ploticivyho cca 5m od brehu a hrst cervu.Mnozstvi ktery bych pouzil v klidku v lete.No ale nedalo mi to a nahodil jsem tam.Byl tam sotva proud a krmeni se pomalicku postupne usazovalo do pasu.Tak jsem tam teda jeste hodil a vida.Zacali tam courat cejni jako lopata.Tudis chce to opravdu krmit, aspon teda na Labi a bez partiklu jen prosety na sucho, aby je to jen podrazdilo a nenazrali se.
- Sobota 28. února 2009 ve 13:18® skwor
-
www.fishing-mart.com.pl Dneska jsem měl v ruce ten třímetr. Velmi povedená věc, nemít domluvený picker, tak už se se mnou veze domů
- Čtvrtek 26. února 2009 v 19:48® Piranha
-
lubo OV> skopiruj mi sem to, co jsem teda psal, ze jsem nikomu nechtel rict nejakej material.Pokud slo o gumu, to se rozebiralo a pletivo netajim, nemam proc co tajit, nevim co jsi to vyzvracel.A jestli jsem nekdy neco nutne musel tajit, tak v pripade, ze jsem k tomu mel nejaky duvod, ale ze by to bylo okolo vyroby?Tomu neverim.Mozna tak okolo místa, nebo kvuli clanku, abych nevyžvanil neco driv.
- Čtvrtek 26. února 2009 v 17:39® lubo OV
-
Nějak jsi to nepochopil piranho. Nejde o forum, potud vše v pořádku. Jde o to, že tam jakoby nenápadně a tajuplně machruješ s novým materiálem na košíky krmítka, jako bys objevil Ameriku a na přímý dotaz o co jde, se pak vykrucuješ a neprozradíš nic. Když se teda s druhých snažíš dělat hlupáky, tak je na čase, aby ti to taky někdo hochu vrátil. A teď si můžeš howgovat jak chceš. Tohle totiž máš u pár lidí schované.
- Čtvrtek 26. února 2009 v 16:25® EDYS
-
cormaxx> No ja jsem volal do te prodejny v OV a rikal ze ji maj..Takze zitra se tam pujdu podivat..Tak uvidim..
- Středa 25. února 2009 ve 22:23® cormaxx
-
EDYS> já ti jí zítra vyfotim s hlavou a PETkou
Měkouš to není ale zase ani uhlík.Za tu cenu se mi zdá dobrá.Na to moje občasný čudlaření to bude stačit.
- Středa 25. února 2009 ve 22:07® EDYS
-
cormaxx> A co na ni rikas?Je mekka?Mas tu za tech necelich 300?Ale na tu semu se ptam protoze kousek je novej obchod sema takze bych to mel pro ni kousek..
- Středa 25. února 2009 ve 21:55® cormaxx
-
EDYS> obchod.vipa-sro.cz Tady máš taky jednu levnou.Já mám tu mivarďáckou jak si sem dával nedavno.