Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 13. února 2005 v 15:38® HaD
-
> Mlady_rybar: ted sem ti chtel rici to samy co jaryn. rad nedefinuje co to je podberak, jak ma vypadat a jaky ma mit rozmery
- Neděle 13. února 2005 v 15:32® jaryn
-
Mlady rybar – podběrák není definován, tak si vem sítko na akvarijní rybičky nebo si dej na drát punčochu.
- Neděle 13. února 2005 ve 12:10® spinningman
-
jestli si v MRS tak podberak nepotrebujes.
- Neděle 13. února 2005 v 10:54® zedus
-
> Mlady_rybar: Jo takhle je to. Tak to ti asi neporadím, podběrák je povinná výbava, takže ho vždycky musíš mít.
- Neděle 13. února 2005 v 10:53® zedus
-
> Mlady_rybar: A co by jsi si představoval? Já u feedru používám plavačkovej podběrák, u přívlače mám podběrák v baťohu a za celou sezónu jsem ho nepoužil, všechny ryby jsem vytahoval rukama, mebo jsem je vyháčkoval ve vodě.
- Neděle 13. února 2005 v 10:50® Mlady_Rybar
-
Venku je pěkně, papíry mam, na podběrák nemam a chtěl bych na ryby…
- Neděle 13. února 2005 v 10:49® Mlady_Rybar
-
Ahoj hoši, dá se místo podběráku pouít něco jinýho?
- Neděle 13. února 2005 v 10:33® Zlinsky_lovec
-
HaD:Jasnacka,prislo mi to,jak jsi psal,jako nejaky hackersky utok,protoze mi prijde blbost,aby to vsem neslo
- Sobota 12. února 2005 ve 23:59® HaD
-
> denyg: budu to řešit. ted nenadělám nic
bohužel, moc se omlouvám, ale nemám jak. správci v sobotu v noci volat nemůžu
- Sobota 12. února 2005 ve 23:41® Zlinsky_lovec
-
HaDe:Vim,ze ty za to nemuzes,ale nejde s tim neco delat?
- Sobota 12. února 2005 ve 23:35® Zlinsky_lovec
-
Me taky ne
- Sobota 12. února 2005 ve 23:27® TH
-
zkuste něco hodit do diskuze,mě nejde..
- Sobota 12. února 2005 ve 23:27® TH
-
de přidávat??
- Sobota 12. února 2005 ve 22:33® pif
-
tak sem chtěl dneska vyrazit na plavačku,ale venku byla čína,tak to prubnu zítra.
- Pátek 11. února 2005 ve 23:46
-
piskot : kdo tě to naučil a jak se mu daří, pozdravuj
- Pátek 11. února 2005 ve 23:03® HaD
-
> piskot: to vyzkoušim
- Pátek 11. února 2005 ve 14:02® piskot
-
Poměr na asi 15lit vlhčené směsi 1 lahvička(celá). Tzn. Pokud namícháš 1lit. směsi(což teď myslím stačí) rozděl lahvičku na deset dílů a jeden díl rozmíchej ve vodě s kterou pak směs navlhčíš. Sůl myslím v tomto případě není zapotřebí neb Magi samo o sobě slané je. Další věc není magi jako magi. Doporčují polévkové koření značky KLASIK.
- Pátek 11. února 2005 ve 13:57® piskot
-
Tak mám chvilku a chytej funguje(nefungoval),Tak s magi je to ozkoušená záležitost. Jako příklad uvedu rozdíl mezi Grand Prix – podzim Klecánky. První kolo krmení zmagovaný jak blázen a bralo to. Druhé kolo magi jsme neměli,i když na nás kolega gestikuloval,že to chce magi. Kolega druhém kolo vyhrál.
- Pátek 11. února 2005 ve 12:25® pif
-
tak v nedělu hrrr na ně a beru i magi,tak uvidím-:))))))))
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 20:55® mirmen
-
Vita: ad průzkum místa. Rozhodně se to vyplatí. Někdy je lepší hodinu měřit hloubku , zejmena na řece, a pak vybrat místo, kde je nějaký úskok dna, zlom, několik metrů široký dolík, hrana. Na řece ryby mají možnost si vybrat, kde chtějí být,kam mají důvod najíždět za potravou nebo odpočinkem. Jsou úseky, které jsou z nějakého důvodu třeba několik set metrů skoro mrtvé, někdyxi dny bez záběru. Záleží i na tom jakou rybu hledáš. Jiná místa jsou pro tlouště a jeseny, jiná místa pro parmu, na jiných místech se vyplatí chytat cejny nebo kapry. A často se to mění v závislosti na průtoku a teplotě vody,poklesu či vzestupu hladiny, počasí a dalším dění v řece ( období tření, nájezdy na trdliště, líhnutí hmyzu … ).
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 20:47® HaD
-
> piskot: mě to taky zajímá
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 20:22® joysi
-
To „magi“ sa mysli to cierne tekute ochutovadlo do polievky ? /a kolko toho tam naliat/nakapat ? /
- Čtvrtek 10. února 2005 v 18:50® jaryn
-
piskot – s tím magi a solií to myslíš vážně, máš to vyzkoušené?
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 14:36® doktor
-
Kostnak: Ahoj. Kedy sa môžem zastaviť?
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 14:33® piskot
-
> Dědek: To máš jedno,výsledek je stejnej. Pif:Nic nechcu,sem taky chdej a chudej zvostanu. Ještě zkoušej měnit hloubku od převalování po dně až po chytání ve sloupci,ale myslím,že to dno bude lepší. I když,to je potřeba ozkoušet. První jarní vděčná ryba je ouklej,s kterou se bavím a je jistá. Sem tam nastřelím pár červů a chytám tak půl metru pod hladinou. Plotice je náladová a může ďobat i ze dna i ve sloupci. Což se dá zase ovlivnit vzlínajícím krmením. No moc jsem se rozkecal
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 14:32® pupak
-
pif – treba by to mohlo bejt rukama . . .
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 13:44® pif
-
dědku,nic si z toho nedělej,mám zmáklou teorii,ale praxe…
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 13:41® Dědek
-
Tak jsem asi mimo, já myslel, že se bavíte o feederu
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 13:22® pif
-
piskot,dik,prubnu to o vikendu a jestli něco chytnu,bohatě se ti odměním. jelikož su chudej,tak nic nebudeš chtít,že jo?-:)))
- Čtvrtek 10. února 2005 ve 13:19® piskot
-
> pif: V tomhle počasí a teplotách je kolikrát lepší vůbec nekrmit a když tak jemnější směsí. Jakási třítisícovka (asi Senzas) může být dost ostrá a naopak rybu odradí. Zkusil bych vnadit jen červama(prakem)pokud to průtok dovoluje,nebo jen zeminu s červama popř. hnojákama(ne dendrobeny,ty jsou na nic). Možná by nebylo na škodu krmení naředit strouhankou a jen jemně přihazovat. Nebál bych se použít krmení ve složení strohanka,šrot,sůl,magi.