Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:23® Piranha
Piranha

sus1> co ses ty :-P

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:21® sus1

Nemam rád přeběhlíky,co chodí sem i tam a pak to prezentujou zde.Bud sem chyteják nebo to druhé,ale sedět prdelí na dvou hrncích ,to dost dobře nejde.

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:18® sus1

skwor> Bodejd bys byl naštvanej,když se Tě zastal?!Nikdo by neřek ani slovo,kdyby svuj názor prezentoval trochu jinak.Asi to nebylo v pořádku,když hned na to lidi reagovali negativně.Je to asi tim,že na takovouhle diskusi tady nejsme zvědavý?!Jinak at samozřejmě přijde,zaregistruje se,at víme s kým máme tu čest a je to..-)Každá rada je dobrá i pro zkušeného rybáře.

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:17® Piranha
Piranha

Kubajs> ne urcite se nehdam kor se skworem, je to dobrej vlackar a rybar jak ma bejt.Jen jsme se asi nejak nedorozumeli.Uvedl jsem to na pravou miru.A pokud na feeder nebere baita, tak je to jeho verc ja taky ne :-D :D:D ale pokud bych ho zase mel a sel s feederem na kapry kde bych je lovil na kratkou vzdalenost, tak bych ho vyuzil.

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:10® Kubajs
Kubajs

My se tu snad ještě rozhádáme:-D pivo

Neděle 11. ledna 2009 ve 20:03® Piranha
Piranha

skwor> pasal jsi toto-Na řeku tahám tyhle vidličky a tam ztráta prutu nehrozí. Navíc nemívám úplně utaženou brzdu. Při klasické položené to je o něčem jiném, ale na feeder bych bait nechtěl.

Ja jsem odpovedel ze se da pouzit.Myslim si ze za tech 19 let co se venuju rybarine, vim a znam rozdil mezi navijakem s bojovou brzdou a navijakem s volnobezkou.Nic jsem si nepopletl a reagoval jsem na BR (bait runner) Reagoval jsem na to posledni.

Neděle 11. ledna 2009 v 19:15® Alov
Alov

skwor> Ale já samozřejmě jsem rád, když sem kary napíše svou zkušenost. Šlo mi jen o styl, jakým to napsal. Ale máš recht. Kašlu už na to. Nepatří to sem…

Neděle 11. ledna 2009 v 19:08® skwor
skwor

Alov> Každému se povede napsat někdy vzkaz tak, že to vyzní blbě. Ale kary řekl svůj názor a to je mi stokrát milejší než číst názory, které dotyčný kdesi vyčetl. Zrovna tady ve feederu to bývá pravidelně a ještě u toho často nechybí odvolání se na ospreye. Dál se k tomu nebudu vyjadřovat, svůj názor jsem napsal.

Neděle 11. ledna 2009 v 19:05® Alov
Alov

skwor> Citace:„Napřed se něco naučte a potom můžete psát co je a co není hloupost.“ Tak on může vědět leda tak hovno, co umíme a co ne. Tímto zřejmě chtěl říct, že umíme prd…

Jeho názor by si určitě více lidí vzalo k srdci, kdyby ho prezentoval řekněme v mírnějším přátelštějším tónu. Ale namistrované hlášky fakt nemusím. Tebe se snad Sander nějak svým příspěvkem dotknul nebo se do tebe navezl? Jestli ne, pak nechápu karyho ton vůči němu…:-|

Neděle 11. ledna 2009 v 18:51® skwor
skwor

Alov, sus1: Kary je opravdu v pohodě a sympaťák. Poměrně rád bych věděl, co tu napsal tak strašného? Že potvrdil jakou funkci mají fenclovky (o kterých tu mimochodem bylo napsáno, že to je hloupost)? Tak to měl pravdu a já s ním souhlasím. Jinak myslím, že nic, za co by si zasloužil označení hovádko nenapsal. Trošku jste to přehnali…

Neděle 11. ledna 2009 v 18:42® Alov
Alov

Tak pokud to je ten stejný „kary“ jako u sousedů (což zřejmě ano), tak na fotkách vypadá jako sympaták a i dle příspěvků vypadá v poho. Takže tu mame asi jiného karyho :-| Nebo se pletu?? Co ty na to kary?:-/

Neděle 11. ledna 2009 v 18:37® Alov
Alov

sus1> Naprostý souhlas. Prozatím se tu chová jak hovádko…:-|

Neděle 11. ledna 2009 v 18:35® sus1

Prasek_2007> No právě,tak si myslí dovíjakej neni borec.Mohl by také trénovat slušné chování,když už je ten ,,mistr":-/

Neděle 11. ledna 2009 v 18:31® Prasek_2007
Prasek_2007

Pro ty,které to skutečně zajímá: Kary je úřadující mistr ČR ve feederu v kategorii teamů.

Neděle 11. ledna 2009 v 18:30® crazykapr
crazykapr

WoW,to se tady nějak rozjelo :-))

Neděle 11. ledna 2009 v 18:26® Kubah

Sander> chytám stejně jako ty :-)

Neděle 11. ledna 2009 v 18:25® Alov
Alov

dnes v 16:59:13@ kary

Tak kolego kary. Ad1) Nevím, že by tu někdo skworovi napsal, že používání těch vidliček je hloupost. Pravda.Sander to slovně napsal, ale hned dodal, že je to pouze jeho názor. Ad2) Tvůj styl, jakým si tady vletěl je slušně řečeno revolucionářský. Dle tvých pár příspěvků jsem pojmul názor, že vlastně ty jsi špička a my tady jsme feederoví cucáci. No budiž. Nechám tě v Tvém bláhovém názoru. Ad3) Ani si nevyplníš kartu, takže se tady neví, kdo s kým má vlastně tu čest. Jestli si nějaký mladas, co vytáhl pár rybek na feeder nebo ligový závodník, který má oporu ve svých zkušenostech a úspěších. Takže vzhledem k výše uvedeným zkušenostem a k tonu tvých příspěvků jsi pro mě blb. Zatím…
A i když skwor napsal, kdo že vlastně asi si, tak pokud se o tom nepřesvědčím sám, tak mu věřit můžu, ale taky ne. Takže ode mě nějaké řitní horolezectví nečekej. I když ti to bude asi fuk. Pa…pivo

Neděle 11. ledna 2009 v 18:25® sus1

skwor> Tak nám toho ,,borce" lépe představ,když ho znáš?!docela by mě to také zajímalo.:-)

Neděle 11. ledna 2009 v 18:18® skwor
skwor

Sander> Chytávám i s normální vidličkou, tohle použít všude nejde, takže se toho nebojím.

Neděle 11. ledna 2009 v 18:16® Sander
Sander

skwor > to Ti neradím, bo poznáš že je to s tou trojnožkou lepší :-D

Neděle 11. ledna 2009 v 18:15® skwor
skwor

Sander> Jasný. Já zůstávám u fenclovky, maximálně si na řeku ještě pořídím trojnožku do míst, kde tohle nezapíchnu. Howgh.

Neděle 11. ledna 2009 v 18:11® Sander
Sander

skwor > no zas tak si nefandi :-D , napsal jsem, že je to poze můj názor, všimni si toho pod textem. To znamená, že ho nikomu nevnucuji. Na řece, když házím přes proud a je nutné mít prut vzhůru, prostě raději používám klasické feederové vidličky. A to z jednoho důvodu – prut je opřen dejme tomu ve třetině své výšky (délky), tímpádem má větší stabilitu ve větru i při záběrech a vniknuvší kmity se tak i snadněji utlumí. EDIT: opět můj názor, prosím nechytat za slovo :-)

Neděle 11. ledna 2009 v 18:07® skwor
skwor

Sander> No proto :-D Na říční feederovačku jsou ty fenclovky praktické, dneska bych se bez toho sotva obešel.

Neděle 11. ledna 2009 v 18:06® Sander
Sander

skwor > v pohodě, umím přijímat prohry :-)

Neděle 11. ledna 2009 v 18:04® skwor
skwor

Sander> Nic ve zlým, ale měl bys číst pozorně. Už v tom příspěvku u fotky jsem psal, že ty vidličky tahám NA ŘEKU. A podle fotky poznáš, že ta řeka není nejmenší. Víš, že jsi jeden z lidí, které jako rybáře uznávám, ale tady souhlasím s karym.

Piranha> Já o voze, ty o koze. Bojovka a bait je kurva rozdíl.

Neděle 11. ledna 2009 v 18:04® Sander
Sander

Piranha > Míra tam používal ta stará Shimana, a ty jsou myslím s bojovkou, nikoli s baitem.

Neděle 11. ledna 2009 v 18:02® Piranha
Piranha

skwor> tak ja nevim kde chytas, ale pokud mi to bral kapr tak z 90% razantne. Pokud myslis zimni obdobi, tak ok ale v lete bo na podzim, jsou to jeby.Videl jsi ospreyovo video?Tam ma jizdy a mam pocit ze mel BR na prute.

Neděle 11. ledna 2009 v 17:59@ ???

Nechci kritizovat, jen jsem se zastal skwora, který chtěl poradit a bylo mu napsáno, že je to hloupost. Neznalost neomlouvá. Napřed se něco naučte a potom můžete psát co je a co není hloupost.

Neděle 11. ledna 2009 v 17:58® Sander
Sander

skwor > já to také nevím, když není ani schopný se zde registrovat.

Neděle 11. ledna 2009 v 17:57® Sander
Sander

kary > že ty jsi jedním z nich? :-D