Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:57® skwor
-
Kubajs> Kamaráde, Ty asi nevíš kdo Kary je, že ne? Já jo, měl jsem s ním tu čest se setkat osobně a je to jeden z lidí, co ohledně feederu radit může.
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:55® Kubajs
-
kary:na tebe jsme tu čekali až nás tu budeš kritizovat
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:52@ ???
-
Sander> Proto píšeš takové hlouposti, kdyby jsi se naučil víc, tak můžeš radit. Takhle jen prezentuješ mylné názory.
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:45® Sander
-
kary > nevím, prvoligových egohoničů se straním.
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:45® Kubajs
-
kary:no polovina zase myslím ýe klasickej motýlek je používán častěji!
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:39@ ???
-
Tak nepiš, že používání fenclovky je hloupost. Když něco neznáš, neznamená, že je to hloupost. Kdyby to tak bylo, tak jí nepoužívá polovina prvoligových závodníků ve feederu, nemyslíš?
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:33® Sander
-
kary > jak já můžu vědět co si myslíš? Jak můžu vědět že řeka u tebe znamená tok širší jak 100m? Jak můžu vědět, že za silný proud považuješ proud o rychlosti 3m/s+? Jak můžu vědět, že pořádná hloubka je u tebe 3m+?
Ach jo…
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:30@ ???
-
Sander> Já jsem psal na pořádném proudu a hloubce. Špatně čteš. Když napíšu na řece, tak myslím pořádnou řeku. Kde potřebuji nahodit třeba 40m.
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:23® Sander
-
kary > no jo, to máš říct dřív, já žehlím na čůrkách oproti tomu vašemu veletoku.
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:22@ ???
-
Sander> Tak to jsi asi ještě nechytal na Labi. Kdyby jsi si dal prut vodorovně na místě, kde musíš dát 80g krmítko tak se ti odporem vlasce v proudu ohne tak, že nepoznáš záběr. To by se asi nemusely dělat pruty 420cm a víc nemyslíš?
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:18® Sander
-
kary > nevěřím
Na řece používám horizontální postavení prutů asi stejně často, jako „hvězdářské“. Proč dávat prut nahoru, když si sednu kolmo na proud řeky a házím zpravidla pod sebe?
V tomto případě mám prut vodorovně s hladinou, a věř, vím proč. - Neděle 11. ledna 2009 v 17:15@ ???
-
Sander a crazykapr.To co dal skwor na fotce, je postavení prutů pouze na řeku. Tyto vidličky se na stoják nepoužívají. Na stojáku si dejte prut podél vody, ale na řece v pořádném proudu a hloubce nic lepšího nevymyslíte. Věřte,že vím o čem mluvím.
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:14® skwor
-
Piranha> Kdybych šel na kapry a záběrů bylo tak málo, že bych potřeboval bait, tak neberu feeder. Nemluvě o tom, že takový kapr udělá mnohdy znatelně opatrnější záběr než třeba průměrná podoustev. O jízdě nemůže být ani řeč.
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:10® Sander
-
Kubajs > gravitace je svině
Jinak vcelku dobrý vtip.
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:06® Kubajs
-
Hele mám nějaký přebytečný peníze má někdo nějakej tip k chytání na feeder co by z ruky nedal co se dá koupit?Přemýšlím o kýbli a sýtu
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:05® Kubajs
-
Sander:máš dvě vidličky a mezi nicma je ten prut prohnutej gravitace ho táhne k zemi a jsem takovej nejistej když je prohnutej
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:04® Sander
-
Kubajs > jak prohnutej?
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:03® Kubajs
-
Alov,Sander:co nejblíž k špičce dyt je ten prut hrozně prohnutej to se mi nelíbí
- Neděle 11. ledna 2009 v 17:02® Piranha
-
skwor> baitrunery jsou dobry a vhodny i na feeder.V kombinaci s heawy feederem je to dobra kombinace na kpry.Pokud chytas na miste, kde jsou vetsi ryby a chyts kousek od brehu, tak si peklopis na volno a pokud ti ro vezme nejaka osmikilovka 10m od brehu na peletku, bo boilies, tak mas jasnou sanci v klidku ho seknout.Je to dobry i na vecir, kdyz nemas chemicky svetlo a chytas po tme, brzda ti to ukaze.Jinak pink a kapr je v pi…deli
Je to malo pouzivany ale da se to.Muzes mit i navijak bez BR ale pak musis utahovat a serizovat delsi dobunez s BR.
- Neděle 11. ledna 2009 v 15:35® Alov
-
Sander & skwor> Osobně taky těmto vidličkám moc neholduju. Dost chytám na otevřené vodě, kde věčně fučí, takže si o jemnějších záběrech můžu nechat s nima zdát. Používám je jen pokud chytám na řece pod „nohama“ v hloubce a v případě, že nahazuju přes podvodní hranu a potřebuju dostat silon nad hranu at mi nedře o dno. Jinak nedám dopustit na klasickou gumovou vidličku a prut podél břehu. Teda pokud to podmínky dovolují. Citlivost záběrů je mnohem lépe rozeznatelná. Gumovku umistuju max. 50 cm od špičky
- Neděle 11. ledna 2009 ve 14:50® crazykapr
-
skwor> Já mám jednu tuto špičku a nepoužívám ji,když chci sekat opravdu poctivě každej záběr s těmito to moc nejde,s nimi zásek pouze nahoru.
- Neděle 11. ledna 2009 ve 14:41® Sander
-
skwor > samozřejmě je to věc vkusu, já jsem v mém okolí třeba tyto vidličky ve spojení s feederem ještě neviděl. Mám raději ty gumové a snažím se je dávat blízko ke špičce.
- Neděle 11. ledna 2009 ve 14:39® skwor
-
Sander> 90% feederařů v mém okolí (včetně mnoha závodníků) je používá. Mě to vyhovuje, zvyknul jsem si na ně a nehodlám měnit.
- Neděle 11. ledna 2009 ve 14:37® Sander
-
skwor > podle mně je používání těchto vidliček na feeder naprostá hloupost, obzvláště při lovu malých ryb jemnou metodou. Prut se ve větru pořád houpe, taktéž po cukancích od ryb. Měl jsem je také, na klasickou položenou, žehlil jsem s nimi asi 2× a šly z domu. Ale je to jen můj názor.
- Neděle 11. ledna 2009 ve 14:27® skwor
-
Sander> Na řeku tahám tyhle vidličky a tam ztráta prutu nehrozí. Navíc nemívám úplně utaženou brzdu. Při klasické položené to je o něčem jiném, ale na feeder bych bait nechtěl.
- Neděle 11. ledna 2009 ve 14:13® Sander
-
skwor > bait je výborný pomocník když rozbaluješ prut, to samé když se jdeš do křoví vyvenčit. A nejen pro feeder. Třeba při lovu parem, kdy není záběr každou minutu, jsem ho občas použil a jednou mi to i zachránilo prut.
- Neděle 11. ledna 2009 ve 14:08® Bell
-
SHIMANO CATANA BX FEEDER MEDIUM-chytáte někdo na takové proutky?chytám většinou větší kapry na stojácích.do teď na plavanou,od letoška to chci vyzkoušet feedrem.nevím jestli se na to hodí.
- Neděle 11. ledna 2009 ve 14:01® crazykapr
-
To já si na ni navyk od shimana a už vyhledávám navijáky s dvojitou kličkou,je to o zvyku
A bait u feederu,věc názoru. - Neděle 11. ledna 2009 ve 13:43® Michal/
-
skwor, tak to jsme 2
- Neděle 11. ledna 2009 ve 13:27® skwor
-
crazykapr> Pořád nechápu využití baitu při feederu… Vzal bych tohle, dvojklička mi nesedí. www.obchodupetra.cz