Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. ledna 2009 v 19:29® Kubajs
-
Taky už bych někam vyrazil ale nemám poblíž řeku která by nezamrzla a je zarybněná
- Úterý 6. ledna 2009 v 19:25® Piranha
-
standas> neni kamo, neni.Chystam se tam s feederkem, potrebuju nejaky fotky do clanku.Neco mam, ale hodne je na rychlo a nehodi se k publikaci. Jinak na labi je to porad good.V mrazu porad berou ploticky, podoustve, tlousti a ostroušky.Ono zase trap rybu kdyz je 10 pod nulou na mrazu.To nejde je to tak na 15s a sup do vody, omrzla by.
- Úterý 6. ledna 2009 v 18:04® standas
-
Piranha> čau Davide tak už je zamrzlí Labe?
- Úterý 6. ledna 2009 v 17:39® Piranha
-
BlueShark> ty voe BS, uz je to frustrujici ta kosa, fakt se tesim az v trycku s kratkym rukavem a kratacech budu sedet u vody celej den, od rana do vecera. Kdyz zapomenu zizaly, rejpnu do hliny a kdyz necham doma cervy, rejpnu do zdechly ryby a nejaky nasbiram
:D:D:D:D:D
- Úterý 6. ledna 2009 v 15:38® Flid
-
BlueShark> synu? no nekecej
Jinak se taky tesim na jaro az to poradne profeedruju
- Úterý 6. ledna 2009 v 0:47® BlueShark
-
Piranha: Diky synu
Ac ve svem nesouhlasim, ale jsi kolega z me vody a tim zustanes
Uz se tesim na jarni feederovacku
- Pondělí 5. ledna 2009 ve 21:49® Michal/
-
No to je síla
- Pondělí 5. ledna 2009 ve 21:44® Flid
-
Michal/> jj a kupoval jsem piskovou barvu 0,45 na štiku
- Pondělí 5. ledna 2009 ve 21:42® Flid
-
Michal/> jj a kupoval jsem piskovou barvu 0,45 na štiku
- Pondělí 5. ledna 2009 v 19:52® Michal/
-
No fakt 5 Kčs
Škoda, že to teď tolik nestojí tady
Jeden takovej silon mám doma, akorát průměr 0,60 myslím, někde sem ho zakopal
- Pondělí 5. ledna 2009 v 19:04® lubo OV
-
No jak tak koukám na ty únosnosti toho silonu, tak jsem fakt přestřelil, jak říká juraj
Ale jak jsme za něj byli vděčni co? A ta cena 5,–Kč ......
- Pondělí 5. ledna 2009 v 16:08® Piranha
-
BlueShark> ja jen, ze jsem si uz po nekolikaty vsiml toho, ze verejne mluvis o tom, ze jsem zacal letos s feederem a i to, ze jsem ho jako by zavrhoval.Jako by jsi mi daval na vedomi, nemluv a nerad nikomu, kdyz chytas letos poprve.Tim to neni.Myslim si ze jsem nachytal dost velkej pocet hodin a dnu a mluvim pouze z vlastni zkusenosti, byť s kratky.Nikomu bych nerikal to, co neznam.Nehlede na to, ze dost chytam plavanou a ta je feederu hodne blizko v urcitych vece. Jinak vse beru, vse prijimam a pokladam to za uzavrenou vec
- Pondělí 5. ledna 2009 v 15:08® Flid
-
BlueShark> Honzo už zase rejpes ? že ti to není blbý
- Pondělí 5. ledna 2009 v 9:33® BlueShark
-
Piranha: Prrrrrrrrrrrrrrrr… Omlouvam se jestli se Te to nejak dotklo, bylo to ze srandy. Ja osobne si myslim, ze blbej nejsem a ze za ty necely dva roky jsem neco pochytil. Ale rozhodne mam znalosti tak na 30% tech co o tom fakt vedi skoro vse. Ja Te tu jen neshazuju, top si vybiras spatne useky zprav. Ja sem rybarici miminko. Chytam 7. rokem jen, ale od mala at jsem delal kanoistiku a jezdil divokou vodu, jsem po a pred zavodama sedel na bobku a cucel celej den na rybare
Ale s listkem jsem otalel a nelituju…
Jsi proti me trosku mala ryba si myslim, ale jsi prima kluk a hlavne nadsenec. Tak sorry…
- Pondělí 5. ledna 2009 v 0:27® regulus
-
Kluci nehádejte se,
tady je důkaz, porovnejte si to s čím chcete (můžu udělat i trhací zkoušku ty cívky jsou plný), jen vemte v úvahu, že některé dnešní „supervlasce“ sice odpovídají nosností, ale často nikoliv průměrem. Jen pro info v dobách kdy byly v ČSSR k mání jen vlasce Silon jsem měl to štěstí, že jsem měl zdroj na vlasce z tehdejší NDR je na druhém obrázku a zhruba to už v tehdejší době odpovídalo tomu co psal lubo OV.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:02® Juraj
-
lubo OV> To jsi hodně přestřelil! Spíš jak 0,16
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:24® Michal/
-
Nějak moc rychle to postupuje.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:24® Michal/
-
Štěstí, že teď je to už jinak
Jak se tak dívám, tak za pár desítek let, až já budu tak ve věku 50 let, bude speed master starej krám
- Neděle 4. ledna 2009 v 19:59® lubo OV
-
Michal: se nediv, tehdy vlasec 0,25 od „slavné“ firmy SILON vydržel asi tolik, co dnes 0,20
A často v obchodě jiný ani nebyl (pokud vůbec nějaký byl) - Neděle 4. ledna 2009 v 19:58® Pavel_77
-
Prasek_2007> Dobrá zkusím se tím prokousat…:-/
- Neděle 4. ledna 2009 v 19:51® Michal/
-
Piranha: Tak to jo
To mohla být zábava
Ale s 0,25 vlascem
:D:D:D
- Neděle 4. ledna 2009 v 19:43® Prasek_2007
-
Pavel77: Na Mrku ti odpověděl mistr republiky v teamech,tady v jednotlivcích. Oba jsme napsali to samé…
))))))
- Neděle 4. ledna 2009 v 19:33® Prasek_2007
-
Pavel77: Na tohle téma se toho už napsalo moc.Pokud chceš,aby ti někdo odpověděl,musíš napsat na jakou vodu a ryby je chceš používat.Take tvé finanční limity…
- Neděle 4. ledna 2009 v 19:23® Pavel_77
-
Ahoj, kamarádi. Chtěl bych si pořídit feeder proutky a navijáčky. Mohl byste mě někdo doporučit? Dík moc
- Neděle 4. ledna 2009 v 18:34® Piranha
-
Prasek_2007> to nebylo o sikovnosti, videl jsem to jinde tak jsem to pouzival, urcitym obdobi a na urcity vode to celkem bylo ucinny.
- Neděle 4. ledna 2009 v 18:15® Prasek_2007
-
Divná ryba: No vidíš,jak jsi býval šikovný
- Neděle 4. ledna 2009 v 18:04® Piranha
-
…chytaly jsme na jemnejsi pruty,kratsi,okolo 3m na malinky oluvka a na rce jsme to hazeli na druhou stranu ke brehu a krmilo se rukou.Jinak jsme mely taky montaze, jedno, nebo dvoj navazcovy a ruzne vytuneny.Ale kosicky jsme nepouzivaly a vse bylo 0,25 vlasec
:D.Zadny gumy, zadny cervy, zadny spešl veci na feeder.Jedna vidlicka hnojaky, testa a houska z klesti.Tahali jsme na to kapriky, karasy a jinou bilou rybu.Celkem mazec.
- Neděle 4. ledna 2009 v 16:23® crazykapr
-
Michal/> Taky jsem si s tím lámal hlavu
- Neděle 4. ledna 2009 v 15:44® Michal/
-
Piranha: Sem si říkal, že mi to nějak nesedlo jen půl roku. Jinak ono se tak chytalo už dřív? Sem věděl, že něco takovýho možná bylo ale nebyl jsem si jistej. Spíš mě vždycky zajímalo jak mohli chytat ryby v řece, kde je dost velkej proud. Teď už to asi wim
- Neděle 4. ledna 2009 v 15:40® Piranha
-
BlueShark> vis co Honzo vyliz si prdel.Uz mne prestava bavit to, jak ze mne tady a na UL foru delas hlupaka.Koukej se sklidnit.Koukni se, kdy si zacal rybarit ty a kdy ja.Ja si myslim, ze mam dost zkusenosti s rybarinou, abych si zde mohl povidat s rybarema co je a co neni lepsi.Mozna jsem zacal s feederem naplno v zari, ale mozna jsem mel do konce roku vic vychezek s feederem jak ty, za mozna dva roky.Denne jsem byl u vody a za mesic jsem popsal vic jak stranku navstev v sumari.Opravdu denne.Jestli se ti nelibi nejakej muj nazor, tak na nej reaguj tak jak mas a ne, ze tu ironicky budes plkat ze vsechno vim a ze chytam pul roku.Feederm jsem chytal uz jako kluk, bohuzel se tomu tak tenkrat nerikalo.A priznam se ze i takovy veci jako guma a kosicky nebyly, ale ten zaklad, kdy se krmilo a chytalo na spicku kousek od brehu to melo.