Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 12:15® cormoran
-
Kubajs> Jestli je to na mostecku, tak ji spíš neznám, páč tam těch louží je víc, než hodně:)
- Sobota 3. ledna 2009 v 9:13® Piranha
-
skwor> vlacak, rotacku a na hlave sluchatka a tvrde airony do hlavy.Pak se vesej i v centru mesta na haky
:D
- Pátek 2. ledna 2009 ve 22:14® albin
-
Sander:Naopak.Rád bych viděl taky někoho jinýho jak chytá na pro něj neznámej vodě.A ty moje mrňavý rybky co jich je sice hodně,ale… by se vám možná nelíbili.Teda alespoň já když jedu někam na cizý vodu tam chci chytit něco pořádnýho.Vždyť na „potěr“ má doma každej svoje místečko na který rád chodí jen tak.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 21:46® Sander
-
albin > to spíše my od tebe, jakožto místního
- Pátek 2. ledna 2009 ve 21:41® albin
-
Sander:To by bylo skvělý.Tak se ozvěte rád se něco přiučím.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 21:04® skwor
-
Sander> Akorát to prostředí, no
Stejně tam budu v létě jezdit zase, tady v okolí si okiše tak nezachytám.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 21:02® Sander
-
skwor > tak to ale bývá, ve městech je to zarybněné zpravidla nejlépe, co se řek týče…
- Pátek 2. ledna 2009 ve 21:01® skwor
-
Urban fishing jsem dlouho odsuzoval… No a loni jsem takřka v centru města chytil svoje největší dravce
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:32® Sander
-
albin > tak buď rád a moc se tím nechlub
Už tam máme s ospreyem na ty řeky zálusk, letos se vám tam asi objevíme.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:30® albin
-
Sander:No taky se snažim někam prchnout.Ve městě je ale tutovka něco chytit.Ať jdeš s čímkoliv,plavka,feedr,a hlavně vláčka.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:30® crazykapr
-
Já si zajdu pro papíry co nejdřív. Těšim se na jarní feeder
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:29® noba
-
no ale neco by se snad naslo.
letos si prvně koupim celosvazovku tak jsem zvedav kam mě feeder zavede. - Pátek 2. ledna 2009 ve 20:27® Sander
-
noba > papíry by už byly, ale není kam, vše je pod ledem.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:26® Kubah
-
Sander> souhlas, na rybách mám rád klid..
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:25® noba
-
kua ja uz chci na ryby. ale zatim nemám papíry
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:23® Sander
-
albin > aha, tak to by nebylo nic pro mně…
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:23® albin
-
Piranha:Určitě se ozvi.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:22® albin
-
Sander:No jo,ale musíš si zvyknout na urbanfishing když ti okolojdoucí plivou za krk.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:22® Piranha
-
albin> jo plzen znam, ta je na tom dobe s rekama.Letos se tam chystam s feederem, tak doufam ze nebudes smrdet doma a domluvime spolecnou akcicku, pruvodce je danej
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:13® Sander
-
albin > sakra ty máš ale možností
- Pátek 2. ledna 2009 ve 20:12® albin
-
Piranha:Pod barákem mi teče Radbuza,super na vše hlavně candát,štika a kapr.O cejnech ani nemluvě.O 300 m níž je soutok se Mží,Mže je perfektní na lipany a pstruhy a hlavně na ní leží asi 20 km vejš moje srdeční záležitost ÚN Hracholusky. Na druhou stranu stačí jít tak 10 min a jsem na Úslavě.Sice je po celém toku Plzní regulovaná,ale super na tlouště a parmy.A tak 10 min autem je Úhlava.Ta je pro mě zatim na velký ryby skoupá,ale určitě tam jsou.
- Pátek 2. ledna 2009 v 18:37® Bell
-
Zdravím v novém roce.Konečně jsem si po dvou letech,zase koupil povolenku.Před tím jsem chytal na plavanou,letos chci zkusit feeder.Dnes jsem nakoupil nějaké vybaveníčko a rád bych co nejdříve vyrazil k vodě.Nechodíte někdo na Olši?Je tam pod hladinou v takovém počasí nějaký život?
- Pátek 2. ledna 2009 v 18:27® Piranha
-
Salmo> ja mam na zahrade reku, tataz reke tece cca 500m od meho nej fleku a dalsi, nase nejvetsi reka, reka Labe je cca 2km od bydliste, mame tu nespocet rybniku v okruhu cca 7km a ohre je cca 25km, to same ploucnice a kamenice, kde jsou dnes uz i lososoi.Ja si nestezuju na vody
- Pátek 2. ledna 2009 v 16:07® Salmo
-
Michal/> Jo a k tý řece.Já mám řeku 500 m od baráku.Sice je to regulačka,ale tloušti,plotice a nasazení kapříci tam jsou.Kdybych šel na druhou stranu(po proudu),tak dojdu na celkem mělký zarostlý úsek,kde je dost štik a tloušťů(asi 1 km od baráku).Takže já si nemůžu stěžovat
- Pátek 2. ledna 2009 v 16:00® Salmo
-
Michal/> Jo přijmačky mě taky trápí,už aby to bylo za náma.A k těm wobům – dal bych přednost Rapalkám,protože jsou dražší…
- Pátek 2. ledna 2009 ve 12:56® Michal/
-
Piranha< Pro něj je to ztráta času. Navíc je to nervák, takže by byl schopnej rozflákat i pruty
- Pátek 2. ledna 2009 v 10:29® Kubah
-
To já sednu do auta a za 10 minut jsem u řeky. A druhym směrěm jsem po proudu níž za 15 minut.
- Pátek 2. ledna 2009 v 9:53® Piranha
-
Michal, kdyz jsem tehda zacal poprve chytat ryby jako kluk, tak mne tata taky vozil k vode.Za prve mne a brachovi delal dozor a desetilety kluky pustit nekam do řite daleko k vode, to byla taky blbost.Dalsi rok, aby nemusel jen tak tam s nama sedet si udelal papiry taky a uz nesedl jen tak a ma papiry dodnes a je to taky velkej rybar.
Albin> co tam mas za reku.U nas na labi je to podobny, koncem roka se tady tahaj porad pekny ryby.Braly jak na feeder, tak i na smacka a ja jsem dokonce vytahl i mušák 30.12. a tahal podoustve a tloustiky.Na feeder to ted bude mazec, bud parmy, nebo tahle bila svoloc jako ostroretky, plotice, padoustve aj.
- Pátek 2. ledna 2009 v 0:33® Kubajs
-
cormaxx:je to stoják dokonce jsme si o něm jednou povídali myslim ale je to dýl
- Pátek 2. ledna 2009 v 0:17® cormaxx
-
Kubajs: a stoják?