Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. prosince 2008 v 18:06® Salmo
-
Michal/> TTX nepoužívám,tak nemůžu soudit.Anglický vločky jsem si jednou koupil a není to špatný.Stoupá to sloupcem a láká fišky na krmné místo,kde je to po přilákání nějakou chvíli podrží.
- Pondělí 29. prosince 2008 v 16:54® Michal/
-
jinak ete raz: jakou máte zkušenost s TTX kukuřicí a anglickýma vločkama? Lidi si to vychvalujou, tak nwm.
- Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:34® Michal/
-
lubo OV a při častých zásecích
- Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:26® lubo OV
-
Jedinou výhodu jsem proti klasické vidličce našel tu, že ta feederová je široká a proto se di ní lépe trefuje při ukládání prutu. Což je ocenitelné hlavně při častém nahazování.
- Pondělí 29. prosince 2008 ve 12:07® noba
-
Zdravíčko letos jsem začal chytat na feeder a absolutně mě to pohltilo. vživotě jsem si tak nezachytal. no ale zajímalo by mě v čem je vyhoda feederové vidličky.
- Pondělí 29. prosince 2008 v 8:28® monaster
-
Piranha: jak víš ty vořechu jeden telefeeder mám. na Labe do proudu ty špičky opravdu měkký to uznávám. ale na stoják pane jedna radost. a ta nejměkčí špička pozná i že sis uprd. a to se přes zimu hodí. já bych ty pruty neodsuzoval. jak si viděl sám i parma 63 není problém. mně slouží. i když tuhej klacek na Labe pořizovat budu děličku
- Neděle 28. prosince 2008 ve 23:36® Salmo
-
Michal/> Neboj,ten klacek je fakt dobrej.Jak už jsem psal,mám jeho novější verzi(Sema Therapy Feeder) a musím se přiznat,že bych radši vlastnil Z-Force.
albin> Tak jistě,ale teleskop s ulomenou špičkou nahrazenou feeder špicí,že je vláčecí zázrak,to mi nikdo nenamluví…
- Neděle 28. prosince 2008 ve 21:03® Kubah
-
Michal/> Budeš spokojenej, je spolehlivej a hodně vydrží. Do letošního léta jsem s ním chytal pořád, od léta mám nový Mikada a chytám s ním už jen občas..
- Neděle 28. prosince 2008 ve 20:06® Michal/
-
Hany< A jak ten hlacek hodnotíš?
- Neděle 28. prosince 2008 v 18:13® Kubajs
-
Piranha and all:jestli chcete přijedu někdy na Labe vám ukázat to správný pochytání
- Neděle 28. prosince 2008 v 17:52® Piranha
-
Lucoš vole ty a prechytat pana Piranhu?Jeste by jsi skemral, aby sis mohl jeden muj klacek pujcit ty zbabela sralboto.To je umeni si sedat pod krmiciho rybare a machrovat jaky mam skely montaze a jak to jde
:D:D ty si dycky byl sedmi lhar ulhana.Co sedmilhar desetilhar
:D:P:P:P
- Neděle 28. prosince 2008 v 15:31® albin
-
Tak hoši ještě dva dny(31 jsem v práci) a zařazuji se mezi vás feedraře.Ježíšek(manželka)mi nadělil Alivio BX tak mi k Winklu přibyl kamarád. Salmo:Nedávno jsem koupil Byron X12T picker 3–12g na UL.Má tři špice a s tou nejtvrdší se dá tahat i 00 rotna.Cena 1100.Tenhle je jen 210 a já mám radši delší ale po zkouškách v krámu jsem šel právě na 210.Delší už byly moc žvejkací.Je supr určitě ho vem do ruky a uvidíš.
- Neděle 28. prosince 2008 v 15:31® Kubah
-
Michal/> Sema Z-force byl můj první feederový prut, ještě teď s ním občas chytám
- Neděle 28. prosince 2008 v 15:26® lubo OV
-
hubertsvab: máš pravdu s tou kritikou toho vlasce na MRKu. Toho člověka, který s ním měl ty špatné zkušenosti osobně znám a vím že by nekecal. Ale na druhé straně ne vždy musí být problém ve vlasci. Jednou jsem koupil vlasec od shimama, který prodejce v e-shopu vychvaloval do nebe. I většina recenzí a doporučení vyznívala stejně. Ale mně se po pár dnech u vody začal trhat, že jej přetrhla i má 7 letá dcera. Napsal jsem o tom prodejci, že píše kraviny, ale ten trval jednoznačně na špičkové kvalitě. Nedalo mi to a po prohlídce celé jeho délky na cívce jsem zjistil, že vlasec mi špatně namotali na cívku. Byl dost zkroucený podél své osy a tím se porušila jeho struktura. Prodejce mi poslal nový a ten jsem si namotal sám. A opravdu byl vynikající, přesně, jak se o něm psalo.
- Neděle 28. prosince 2008 v 15:23® Michal/
-
Salmo, tak sem se rozhodl pro tohodle bobana. www.rybyrybkyrybicky.cz
A jinak, jakou máte zkušenost s TTX kukuřicí a anglickýma vločkama?
- Neděle 28. prosince 2008 ve 14:41® Michal/
-
Ale já za to nemohl, mě spadlo cca 6 kaprů z háčku při zdolávání a nwm proč, jestli tupej háček bo co. Ale aspoň sem vyhrál židličku, a nějaký blbůstky
Příští rok už budu muset za dospělé, tak to si koupit směs od trapera, a budu si hrát, prostě letos musim máknout
- Neděle 28. prosince 2008 ve 14:33® Salmo
-
Michal/> Taková ostuda,to bych se nejradši neviděl
- Neděle 28. prosince 2008 ve 14:31® Michal/
-
Salmo< mě se to stalo na závodech a ten synek stál vedle mě
- Neděle 28. prosince 2008 ve 14:29® Salmo
-
Michal/> Tak to se mi ještě nestalo,že by mě bobkař přechytal.Když šlo do tuhýho,tak to bylo 50 na 50.
- Neděle 28. prosince 2008 ve 14:25® Michal/
-
I když mě ji většinou natrhne feedrař
- Neděle 28. prosince 2008 ve 14:24® Michal/
-
Salmo> nebyl bych si tak jistej, je to to stejný, jako bobkař a feedrař, bobkař taky někdy dokáže natrhnout prd*el feedrařovi
- Neděle 28. prosince 2008 ve 13:50® yerrx
-
Salmo> no ja se jen tak divam, vyberu si spis asi v Brne…
- Neděle 28. prosince 2008 ve 13:45® Salmo
-
Michal/> Vláčák je vláčák,tomu se nic nevyrovná
- Neděle 28. prosince 2008 ve 13:34® Michal/
-
Salmo< By ses divil, jak je to supr. Když sem tahal okouna za okounem, tak se mi líbilo, jak se špička vždy lehce ohla a narovnala, tak sem díky tomu sekal, ale nejlepší bylo, když se mi tam zavěsila štička 39cm
To byl škub od okouna a naraz špička v pravým úhlu
- Neděle 28. prosince 2008 ve 13:31® Salmo
-
Piranha,Michal> Já vám dám Salmonela vy schmejdi.Doufám že ji dostanete
Jinak tele feeder je hrůza sama o sobě,ale o tom řeč nebyla.
Michal/> Teleskop s feeder špicí na přívlač,to si děláš srandu ne ?! Kazíš image přívlače
- Neděle 28. prosince 2008 ve 13:21® Michal/
-
Piranha< To není telefeeder je to proutek co má 1,90, Dynamic 30. Zlomil jsem mu špičku, a nenašelsem náhradní, a v té době sem měl feeder, kterej měl úplně křivý očka, tak jsem tu jeho špičku nalepil do toho proutku, a ejhle je to můj vláčecí poklad
Fakt se super, na feeder by se nehodil ale na vláčku jo.
Jinak souhlasím s tím, že telefeedery jsou ohavnosti. Piranha< trochu si to spletl, to já nazval Salma salmonelou
- Neděle 28. prosince 2008 v 9:45® lucioperce69
-
Piranha> kámo chytám s tele feederama na labi a přechytám tě kdykoliv budu chtít
- Neděle 28. prosince 2008 v 9:23® Piranha
-
Salmo> salmonela ma pravdu, tele feedery jsou ty nejohavnejsi veci, co jsem videl.I kdyz!V UL ma kamos na krame jeden teleskop je to heavy, ale panove, ten klacek nema vahu a je v rukojeti jako malicek.Krasavec je to, ani znacku neznam, ale ma takovou medenou barvu.To by asi byl jedinej feeder tele, co bych mozna vzal, ale jinak co jsem videl ty teleskopi to je děs.
- Neděle 28. prosince 2008 v 0:36® Michal/
-
haha ti dám hnus ty salmonelo
čau
- Neděle 28. prosince 2008 v 0:33® Salmo
-
Michal/> No tfuj,takovej humus bych nevzal do ruky ani za nic.Jdu chrápat tak zdar,chrr