Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 24. prosince 2008 v 16:57® skwor
-
Někde jsem slyšel že Raven u nás v březnu končí, takže i přes to, že tam mají „odborníky“, tak u nás úspěch asi moc neměli
Něco z dneška, miluju feeder na řece.
- Středa 24. prosince 2008 v 15:52® EDYS
-
Michal/> No tak jako je to prece jen 1200m ctverecnich..a jak je tam 50 lidi a je tam 6 prodavacu tak se ho ani nedockas..na jednu stranu je to dobre..velky veber atd..ale skoda ze tam neni vice tech znacek jak pise inspo..pruty jsou tam hlavne x2..
- Středa 24. prosince 2008 ve 14:29® Michal/
-
EDYS,inspo> měl sem pár letáků, fotek apod. V každé sekci prý je jeden „odborník“ který poradí. Ale jak řekl inspo, velký obchody taky nemusim. Edys pokud je to jako hypernova, tak to se tam taky lítá ze strany na stranu a scháněj se drobnosti, jako když hledáš např strouhanku v hypru?
- Úterý 23. prosince 2008 ve 22:50® EDYS
-
inspo> no nevim jak to snema maj je fakt ze tam vladne X2 a jvs a to v beznych obchodech snad ani neni ne?nebo j ale v malem mnozstvi..
- Úterý 23. prosince 2008 ve 22:48® inspo
-
EDYS> no podle eshopu nic moc, alespon podle mě
- Úterý 23. prosince 2008 ve 22:44® EDYS
-
inspo> No j..kdyby tam byli kosiky je to jak Hypernova
..no tak hlavne tam maj X2 JVS a Shimano..ale ja tam dlouho nebyl ale podle me uz tam je hodne znacek i v prutech a navijacich..
- Úterý 23. prosince 2008 ve 22:10® inspo
-
EDYS> Nejde o to, na co jsem zvyklý. Značek je tam zastoupených dost (ikdyž dosti pro mě neznámých), ale většina znich tam má jen drobnosti. Co se týče prutů a navijáků, tak tam není moc co vybírat (nejde mi o množství, ale o počet dobrých značek). Stejně jak raději nakupuji v malém krámu jídlo, tak i raději nakupuji rybářské věci v obchůdcích, kde si na mě prodávající najde čas a velmi ochotně mi poradí. Neříkám, že v Ravenu to tak není, nikdy jsem tam nebyl, tak nemohu soudit. Ale z velkých krámů nemám dobrý pocit
- Úterý 23. prosince 2008 v 18:45® EDYS
-
inspo> Jestli ti toto nestaci potom nevim na co jsi zvyklej www.ravenbrno.cz ..
- Úterý 23. prosince 2008 ve 14:08® Michal/
-
inspo< super puch> to nevím, ten neznám.
- Úterý 23. prosince 2008 ve 14:05® puch
-
Zdravim, nemáte někdo zkušenosti s prutem Mitchell Universe Feeder 3,6m 60–120g a navijákem flex 2000? Hlavně by mě zajmalo, jak se s nim chytá ve velkým proudu?
- Úterý 23. prosince 2008 ve 14:02® inspo
-
Michal/> OK…tak až budeš vědět tak napiš. Jo a když tak se poptej kolik by bylo možno lidí ještě vzít…určitě bych našel pár kolegů co by se přidali
- Úterý 23. prosince 2008 ve 14:00® Michal/
-
inspo> Podrobnosti ti sdělím po novém roce, ale cena bude cca nějakých 250–300 kč. A Asi se pojede v pátek nwm datum.
- Úterý 23. prosince 2008 ve 13:37® inspo
-
EDYS> O těch značkách X2 a JVS jsem se naposled zmiňoval asi já, ale každopádně jsem netvrdil, že tam mají jen tyhlety značky, ale že zrovna tyhlety značky mi neimponují. Nic to však nemění na tom, že když je to tak velký obchod, tak by tam mohlo být zastoupeno přeci jen více známých značek.
- Úterý 23. prosince 2008 ve 13:31® inspo
-
Michal/> Jasně, že se tam najdou drobnosti, které se vždy hodí, ale mám Brno trochu z ruky
A není problém se k Vám dopravit, stačí jen napsat v kolik a který den přesně a případně cenu. Pak se rozhodnu, zda bych jel s Vámi nebo jinou alternativní cestou
- Úterý 23. prosince 2008 ve 13:01® EDYS
-
Michal/> No ze tam maj nejake nekvalitni veci..A jak tu nekdo psal ze tam maj jen X2 a JVS tak to neni pravda..ja tam byl asi cca 3 krat ale uz je to nejaky patek tekze nemuzu soudit..
- Úterý 23. prosince 2008 ve 12:55® Michal/
-
inspo< tak ty značky taky nemusim, ale najde se tam i spousta jiných drobností:) A místo v buse se najde, to není problém, jen by jsi se musel dopravit k nám, a předem mi říct, že by jsi jel ať se rezervne místo
EDYS< osobně tam jedu letos, ale od kamarádů rybářů sem slyšel samou chválu. Co jsi myslel, že to není zrovna ok?
Jinak teď sem přišel z ryb. Chytil sem úplný howno a taky sem zmrzlej jak howno. Du se dívat na dvd. Dneska mi přišel od chytejáků
- Úterý 23. prosince 2008 ve 12:54® EDYS
-
crazykapr> No uvazuju nad tim Byronem TRX10..dneska jdu jeste do jednoho kramu
- Úterý 23. prosince 2008 ve 12:42® crazykapr
-
EDYS> Ty si mi říkal že s tím vláčet budeš jen občas. Vyber si picker kterej bude good na feederový chytání,s tím se podle mě bude dobře i vláčet.
- Úterý 23. prosince 2008 ve 12:29® EDYS
-
crazykapr> No a prave toto me zajma..tak muzes vlacet s kazdym prutem ale ja to myslel tak ze bych chtel vedet jestli je vhodny na vlacku..:-/
- Úterý 23. prosince 2008 ve 12:25® crazykapr
-
EDYS> Dá se vláčet s každým wp,jen jde o to jak se s ním bude vláčet
- Úterý 23. prosince 2008 ve 12:17® EDYS
-
Vlaštovka> No jako ja nevim stim Shimanem..:-/..ale ten Byron je za nejakych 1200..
…a da se snim i vlacet?
- Úterý 23. prosince 2008 v 11:52® crazykapr
-
Vlaštovka> Co na to shimano říkáš ty?
- Úterý 23. prosince 2008 v 10:29® Vlaštovka
-
edys- www.rybareni.cz tady je něco tvrdšího…
- Úterý 23. prosince 2008 v 0:11® hubertsvab
-
já mám Jaxon Crystalis 2,70m 10–25 gramů – obrovská spokojenost, ale vláčel sem s ním jen jednou, tak nemůžu říct objektivně jak je na to vhodný, ale na klasický chytání bezva a super citlivej…seženeš ho na www.fish-pro.cz
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:53® EDYS
-
Tak co by jste mi doporucili za proutky na WP ale at stim muzu i vlacet..ale prevazne to chci jako WP..krom tadyk tohoto..Byron TRX 10 Winklepicker WP 250 www.rybarske-centrum.cz
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 21:37® inspo
-
Michal/> ne v Ravenu jsem ještě nebyl a ani mě to tam nějak neláká…značky typu X2 a JVC nebo co to j mi nějak neimponují
Našlo by se když tak místo v autobuse?
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 21:36® inspo
-
Vlaštovka> já než jsem si ho koupil, tak jsem taky dlouho rozvažoval a četl jsem nepříliš pochvalné názory, ale šel jsem do toho a jsem spokojen…
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 21:24® EDYS
-
Michal/> Jak je to stim Ravenem slysel jsem uz nekolikrat ze to tam neni ok..Jak to vidis ty?:-/
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 21:24® Alov
-
crazykapr > Jak jsem napsal. Pár slušných rybek už jsem na něj potahal. Vyhovuje mi jak na přívlač, tak na feeder. Hold dobrá přední brzda je dobra přední brzda. Takže pro mě nemá chybu
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 21:23® Michal/
-
inspo< prdlajs už mě to trklo, jede se v pátek ráno
Minule sme tam nějak tak byli a už to balili. Akorát sem tam potkal HaDa a stánek chytej.cz
Jinak mivardi apod měli akce, ale k feederu nic moc. Byl už si v ravenu?