Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 22:25® schimi
-
Michal:to je momentální problém u všech dodavatelů…poštovné…a jak takové množství uchováš zdravé a bez újmy a co říkáte na Shakespeare,dostal jsem prut , naviák i vlasec ale nemám žádnou zkušenost s tímhle tipem lovu.jsem kaprař a z loďky okouňák a dost candátovej,tak se mi nedivte,že jsem i po 37 letech rybaření trochu víc vykulenej,člověk se učí celej život a oběvuje stále nové věci
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 22:23® HaD
-
Po mnoha měsících usilovné práce spouštíme databázi svazových revírů, která nemá na českém internetu obdoby. Všechny revíry byly zaneseny do map GOOGLE včetně jejich vyznačení. Vždy krok napřed. Jsme tu pro Vás. Odkaz naleznete v menu „Ostatní“ nebo přímo zde: www.chytej.cz . Revíry MRS budou spuštěny během několika dní.
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 21:32® Kubah
-
Salmo> Já byl ráno na potoce s plavačkou na Konopišťským potoce, odpoledne jsem chtěl s feederem na řeku a přijel jsem a začalo pršet:-/ Tak jsem sednul zpátky do auta a jel domu
Ale zítra chci ject i když bude hnusně
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 21:26® Michal/
-
Salmo> Asi měsíc nikde, ale teď se chystám jet někdy 27, nebo 28
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 21:16® LojzaRybka
-
Salmo>čus,já byl dnes na hoďku na mníkách,ale nic,brácha jednoho potočáka na rohlík
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 21:15® Salmo
-
Michal,Hany>
Byli jste někdo někde zafeederovat ??
- Čtvrtek 18. prosince 2008 v 15:09® Michal/
-
Hany> ondrášovky
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 14:56® Kubah
-
Michal/> Flašku čeho
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 14:49® Michal/
-
inspo: Ani jeden. Byl jsem spokojen. Přibalili mi k tomu flašku, ve který byl led a doručí ti to do 24 hod.
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 14:35® inspo
-
Michal/> A došli ti ti červi v pohodě a bez úhony? Nebylo jich třeba už moc zakuklených?
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 13:54® Michal/
-
čabi< Proti Shimanu taky nic nemám, dokonce mám od něj i prut a jsem nadmíru spokojen. I Sensas apod mám rád, ale prostě se mi v tom dvd v tu chvíli nelíbilo tolik značek pohromadě, působilo to rušivě
Ale to je jedno. P. Tychler je fajn chlapík, hlavně jeho knížky jsou dobrý. Nejvíc se mi líbilo, jak je tam vždy nějaká ta příhoda
@schimi < Červy najdeš na netu vždy, ale teď je jenom otázkou poštovné. Z milobrno.cz sem si objednával aspoň 2 litry, aby se mi to vyplatilo kvůli poštovnýmu.
- Čtvrtek 18. prosince 2008 v 10:48® čabi
-
Náhodou mi nevadí,že Tychler propaguje shimano.Moc se mi líbí jejich „design“.A Tychler je dobrej chlápek,pokecal jsem s ním.Všechno ti poradí.Je to prostě jeho práce propagovat tyhle značky.Taky bych chtěl mít takovej job!
- Čtvrtek 18. prosince 2008 v 7:54® Prasek_2007
-
@schimi: ahoj,můžeš zkusit take www.fishpro.cz
- Středa 17. prosince 2008 ve 23:59® schimi
-
Salmo> pravopis a slušné chování mi je cyzí,rizý,hovězý,jsem rád mezy váma a rád se učym hihi,nic špatného ale právě to je už asi jedna. díky nejsem nato zvyklý,jsem tu krátce ,mluvím v německu a v franstine ale se pokusím udělat náprav.zatim čusi
- Středa 17. prosince 2008 ve 23:46® Salmo
-
schimi> Jo a taky by jsi se mohl zaregistrovat,ať vím(e) s kým mám(e) tu čest.Takových lidí jako jsi ty je tu celkem málo(už jenom z hlediska pravopisu nebo slušného chování,dokonce píšeš i háčky a čárky…)
- Středa 17. prosince 2008 ve 23:43® Salmo
-
schimi> Jj,já tobě taky.A kdyby jsi chtěl objasnit něco o tom feederu,tak se klidně zeptej.Neříkám že jsem bůhvíjakej mistr,ale nejhořší to není…
- Středa 17. prosince 2008 ve 23:36® schimi
-
Salmo> jsi jeden z mála,moc ti děkuji a přeji ti krásné a ničím nerušené svátky,hodně zdraví,štěstí a jen samé pěkné úspěchy a pohodu u vody
- Středa 17. prosince 2008 ve 23:17® Salmo
-
schimi> Abys neřekl že jenom reju – www.milobrno.cz
- Středa 17. prosince 2008 ve 23:15® schimi
-
rybářky a rybáři…kdo mi poradí kde seženu červíky…nechci kupovat pět deka za třicet korun ..snad mi rozumíte…chtěl bych něco víc a s lepší cenou
- Středa 17. prosince 2008 ve 22:09® Salmo
-
Michal/> Tak nasaď chrániče na kolena a obuj pantofle,třeba to pomůže
- Středa 17. prosince 2008 v 19:04® Michal/
-
Salmo: Radši bordel, než rozbodaný kolena a chodidla
Bordel se uklidí, ale kolena bolej
- Středa 17. prosince 2008 v 17:44® Salmo
-
Michal/> Živej nechtěj,je z toho strašnej bordel,hrůza…
- Středa 17. prosince 2008 v 17:17® Michal/
-
Mno já počítám s tím, že jakmile to pošťačka přinese a já to zaplatím, tak to máti zabaví a dostanu to pod tou umělou věcí, která si u nás říká stromeček. (Už několik let se snažím, ať máme živej, jelikož to docela bolí, když se ti umělohmotná jehlička zabodne do kolena při rozbalování dárků, ale marně.)
- Středa 17. prosince 2008 v 16:16® Salmo
-
Michal/> Tak co jinýho mu na to máš napsat.Jak sestavit prut je celkem podivná otázka…
Jinak ospreyovo DVD dostanu k vánocům,taky se těším jak malej
- Středa 17. prosince 2008 ve 13:34® Michal/
-
skwor: Tak jako zhnusilo. To zase ne to sem přehnal,
ale otravovalo mě to tam. Jinak s Ospreyem se mi taky líbilo víc. Teď se těším na druhý díl. Má mi přijít poštou někdy tento týden, tak se těšim jak babka na důchod.
- Středa 17. prosince 2008 ve 13:30® skwor
-
Michal/> Dvd s ospreyem se mi líbilo víc, ale nebylo to špatné. Pokud jde o to krmení, tak to je mi celkem volné a nevidím důvod, proč by mi to mělo „zhnusit“ film.
- Středa 17. prosince 2008 ve 13:24® Michal/
-
skwor: a co na to říkáš? Co se mi trochu hnusilo, bylo, když míchal směs a všude kam ses podíval měl značky od Sensasu až po nevim co. Jinak to šlo.
- Středa 17. prosince 2008 ve 13:06® skwor
-
Michal/> Pokud se nepletu, tak jsem ho viděl o víkendu
- Středa 17. prosince 2008 ve 13:01® Michal/
-
Salmo:
To sem chtěl taky napsat
- Středa 17. prosince 2008 ve 13:00® Michal/
-
skwor: Tychler je u mě pořád jednička. Jeho knížky mi všechno ujasnili. Viděl už si jeho dvd?