Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. února 2005 ve 22:38
-
Jo diky a ty by si mi nemohl neco poradit??
- Neděle 6. února 2005 ve 22:37® HaD
-
> pysk: oba jsou pěkný. to milo bude asi praktičtější
- Neděle 6. února 2005 ve 22:31
-
viz. url
- Neděle 6. února 2005 ve 22:29
-
viz. url
- Neděle 6. února 2005 ve 22:25® HaD
-
> pysk: máš na ty pruty odkaz někde na netu?
- Neděle 6. února 2005 ve 21:44® mirmen
-
Myslím – ty vrácené námi, v jeho případě tam plují všechny.
- Neděle 6. února 2005 ve 21:43® mirmen
-
doktor: s rybářem, který tu stránku tlačí dopředu ( tj. NOE) jsem se vloni pokoušel tu jeho parmí smůlu překonat. Pozval jsem ho na řeku a lovili jsme na třech místech, kde se mi většinou dařilo parmu dostat. A jako na potvoru, o co víc jsem se snažil, o to hůř to dopadlo
. Jinak , Noe dává rybařině hodně, a kdyby každý měl k rybám alespoň ze čtvrtiny takový vztah jako on, tak by na břehu řeky nebyl jediný papírek a co se týče ryb, tak by pluly ( ty vrácené) bez poškození, odřených šupin a slizu.
- Neděle 6. února 2005 v 18:19
-
Ahoj mam stejny peroblem jako rvanous Uz sem toho prectl si myslim dost tak nejakou tu teorii mam asi za sebou. Chci si koupit nejaky prut a rozhoduju se mezi Shimano hyperloop medium a Mikado ultra violet Nebo mi nekdo poradite prosim neco jinsiho tak kolem 2 tis.
- Neděle 6. února 2005 v 18:12® dwarf
-
rvanous: tak začni třeba tim, že si přečteš články, který jsou v levym sloupci v rubrikách..
- Neděle 6. února 2005 ve 14:07® rvanous
-
Jsem začínající „feedrař“. Poradí někdo něco do začátků?DÍKY!!!!
- Sobota 5. února 2005 ve 21:24® HaD
-
OMLOUVÁM SE VŠEM NÁVŠTĚVNÍKŮM CHYTEJ ZA DNEŠNÍ VÝPADEK SERVERU, KTERÝ NEBYL ZPŮSOBEN NAŠÍM ZAVINĚNÍM. NELZE VYLOUČIT ANI HACKERSKÝ ÚTOK. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
- Sobota 5. února 2005 v 16:31® jirka
-
ja chytam 7 let. Nejradeji na feeder. Ale plavaná je taky super
- Sobota 5. února 2005 v 16:02® pif
-
byl sem na plavučku a nechytám dlouho,vlastně sem byl potřetí v životě,pokud neburu chytání nástražních rybiček
- Sobota 5. února 2005 v 15:55® jirka
-
chytas s feederem dlouho
- Sobota 5. února 2005 v 15:47® pif
-
tak sem byl na lovu a zase klasika,nasranej,zmrzlej a bez rybičky
- Sobota 5. února 2005 v 15:33® jirka
-
ahoj je tam nekdo
- Sobota 5. února 2005 ve 14:11® Tomash
-
hraji : Doktor našel zajímavou stránku. Parma obecná – říční (Barbus barbus)
výskyt: Hejnovitá ryba. (parmové pásmo) Vyhledává proudné úseky řek, kde žije při dně.
potrava: Vodní hmyz, korýši, drobné rybky a někdy i zelené řasy.
rozmnožování: květen – červenec…
lov: Plavaná, položená (lanchmeat, drobné rybky, rousnice, atd.)
muškaření (nymphy, malé strímry) vyjímečně i vláčení.....
maximalní hranice růstu: samec se dožívá 10 let a dorůstá 60 cm… - Sobota 5. února 2005 ve 12:12® doktor
-
Nikdy som ju nechytil len párkrát videl vo vode bágrovať.
viz. url
- Sobota 5. února 2005 ve 12:02® Tomash
-
hraji : rybářské vzdělání zatím nemám. Jsem ve 3. ročníku gymnázia a potom se budu orientovat na vyšší vzdělání se zaměřením na Biologii. Netvrdím, že toho vím o rybách více než ty/vy, ale já osobně jsem vyndal mlíčí parmám o délce hodně přes 35cm – jak jsem psal 50–55cm. Jinak ještě před cca více než 5 lety jsem ryby dost masařil (já, otec i bratr). Parem jsem moc neulovil, ale také pár kolem 60cm a mlíčí měli. Já jsem někdy myslím minulý rok četl o tom, že samci od parem jen zřídkakdy přesáhnou 35cm a myslím, že je to fáma, ale rád se nechám poučit. Tt
- Sobota 5. února 2005 v 10:01® hraji
-
Tomash: to bys chlape přepsal učebnici rybí fyzilogie, což se asi nestane. Mlíčák parmy o velikosti 70 cm je bohužel téměř stoprocentně nesmysl. Neber to prosím osobně. My chováme parmy nejen pro náš revír ve spolupráci s ústavem rybářství Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně a ještě jsem tak velkého mlíčáka neviděl, a dokonce ani odborná literatura nezná takové případy. Bylo to skutečně mlíčí, to co jsi vyndaval? Jak jsi to posuzoval? Jen podle vzhledu? Máš prosím nějaké odborné rybářské vzdělání?
- Sobota 5. února 2005 v 9:14® pif
-
mirmen:dík a teď jedu to tem potvorám ukázat(nevím ,teda co)
- Sobota 5. února 2005 v 1:03® mirmen
-
pif : v zimě ryba nerada vydává energii. často se zdržuje na hlubokých, klidných místech – pokud nejsou obsazena dravci
Pokud na řece najdeš hluboké místo ( a často to může být i jediné na několikastech metrech délky úseku), tak to chce lehounce přikrmit, pár koulí. Něco strouhanky, něco zimního krmení na bílou rybu, raději přibarvit trochou potravinářské barvy na hnědo, případně trochu hlíny. Chytat raději těsně na dnem nebo na dně. Cílová ryba většinou plotice, cejn,tloušť, ojediněle kapr ( po několikadenním vzestupu odpoledních teplot alespoň na 3–5°C a cca o 1–2°C vzestupu teploty vody). Dobrou nástrahou rohlík, kombinace rohlík-kousek hnojáčka, rohlík-jeden červ. osobně dávám přednost fídru ( pickeru), nebaví mne držet plavačkový prut v ruce a vodit splávek, když zebe ( a v rukavicích není na plavačku moc cit, podobně jako u vláčky).
- Pátek 4. února 2005 ve 23:24® Tomash
-
hraji : s těmi jikernačkami a mlíčáky je to jen fáma. Soused loví jen parmy a dost je masaří. ovídal jsem si s ním o tom a on mi pak jednou ukazoval mlíčí z parem 72cm a 66 cm. Já sám jsem vyndal mlíčí parmě 55cm a i menším, které však byly nad 50cm. Tt
- Pátek 4. února 2005 ve 20:03® Tomash
-
HaD : Nemám ani jednu 80-tku!
- Pátek 4. února 2005 v 16:20® CeP
-
> Tomash: styd se hambari!
kdyz chces salat nachytej si cejny. takova ryba jakou parma je do salatu nepatri.
u nas na jihu jsou celorocne hajeny! - Pátek 4. února 2005 v 15:01® HaD
-
> Tomash: tý jo, 149 kousků je nářez, to vychází na každej druhej den v roce jedna . to bych bral. a to nemáš v takovým množství žádnou 80tku – 90tku?
- Pátek 4. února 2005 ve 13:23® hraji
-
Tomash: jestli jsi jich chytil 149 a jen 8 zabil, tak to ti odpustím. Ale je jich skutečně škoda, protože právě ty největší jsou jikrnačky, mlíčáků je dost, protože dorůstají kolem 35 cm a tím pádemje nikdo nebere. Téměř stoprocentně se odnášejí jikrnačky, což nepřispívá udržení této nádherné ryby.
- Pátek 4. února 2005 ve 13:07® Tomash
-
HaD : Pár jsem jich minulý rok killnul. To je pravda. Nechal jsem si jich celkem 8 ze 149. Z těch 8 jsme udělali dvakrát karbanátky a jednou salát.
Letos pustím všechny.
- Pátek 4. února 2005 ve 12:51® HaD
-
> Tomash: ale ty nějaký kiluješ ne?
- Pátek 4. února 2005 ve 12:48® Tomash
-
HaD : Podle mě taky!!! Myslel jsem to všeobecně o všech rybách v roce… Jinak parmy patří řece. Tt