Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. února 2005 ve 12:46® HaD
-
> Tomash: pěkná. k tomu pouštění-parmy by se měli podle mě pouštět všechny
- Pátek 4. února 2005 ve 12:20® Tomash
-
4all : Dnes jsem byl na Labi s Dwarfem. Poprvé v Novém roce. Lov na položenou „ala feeder“, na špičku s obyčejným prutem. Jedna parma z proudu na chomáč bílých červů. Délka 54cm. Krásná ryba. Ctím nepsané pravidlo o pouštění první ryby v roce, takže C&R.
- Pátek 4. února 2005 v 10:19® pif
-
jo,tak na feeder sem nikdy nechytal-:((já su zastáncem jemnýho rybaření,pokud kula po dopadu do vody nezabije aspoň jednu rybu,tak to není to pravý ořechový-:))
- Pátek 4. února 2005 v 10:17® HaD
-
> pif: třeba ne. chce to taky najít dobrej flek, jestli ti to někde funguje na feeder, tak tam nachytáš i s plavačkou
- Pátek 4. února 2005 v 10:15® pif
-
tak to prubnu a uvidím. ale asi zase klasika,zmrlé jak hovno dondu dom-:)))))
- Pátek 4. února 2005 v 10:13® HaD
-
> pif: já skoro nikdy nekrmím, takže s krmením neporadím-každopádně na řece je třeba naházet koule krmení nad místo, kde chceš chytat (podle proudu). Chytat zkus na začátku těsně nade dnem a když neuděláš za půl hodiny záběr, tak to zkus výše , nebo jinde, nebo jdi domu
- Pátek 4. února 2005 v 10:05® pif
-
HaD. a teď to duležitý(neřechté se mě). přindu,prohodím šrotem a chytám?jak daleko mám krmit?a kolik? a mám chytat u dna,nebo ve sloupci?kolik červů na háček?mám 12ctku koncovej silon,je to dobrý?
- Pátek 4. února 2005 v 10:03® HaD
-
> pif: jo, bílej červ, nebo hnoják, nebo i rohlík. parmu sem v zimě nikdy nechytil, ale Tomash tvrdí, že je v zimě chytaj, ale asi spíš ze dna
- Pátek 4. února 2005 v 9:57® pif
-
mám sen chytnout parmu,nikdy sem tu rybu živou neviděl,ale prej hodně bojuje.žere v zimě,nebo chrní?
- Pátek 4. února 2005 v 9:56® pif
-
já tam vodu neznám,je to v bílovicích nad svitavou,třeba něco chutnu. kosťák je červ?masňák?
- Pátek 4. února 2005 v 9:50® HaD
-
> pif: určitě to smysl má…šel bych hned, kdybych měl času nazbyt…3–5 kosťáků a tloušti budou lítat z vody
- Pátek 4. února 2005 v 9:46® pif
-
zdar profici,má cenu prubnout plavačku na řece,nebo je to pasé?
- Pátek 4. února 2005 v 9:31® umbra
-
takuto signalizaciu som videl v Balzeri, je to sada 3 spiciek s drziakmi na chcemicke svetlo alebo zvoncek, stoji to cca 400Sk. Len neviem aky je rozdiel v signalizacii oproti spicke…
- Pátek 4. února 2005 ve 4:16® mirmen
-
taky signalizace – scorpion
- Pátek 4. února 2005 ve 4:16® mirmen
-
.
- Pátek 4. února 2005 ve 4:15® mirmen
-
docela nápaditý zpsůb přikrmování při lovu ve sloupci
- Čtvrtek 3. února 2005 ve 22:12® mirmen
-
A takhle to vypadá naostro
- Čtvrtek 3. února 2005 ve 22:11® mirmen
-
Používáte někdo tenhle způsob nastražení pelet, pomocí kroužků? Ilustrace z Británie, chlápek takhle nastražuje na parmy.
- Čtvrtek 3. února 2005 v 0:25® pif
-
jiris,neser!!i když máš pravdu,pořídil sem si vercajk a byl sem letos dvakrát u vody a hovno,ale já jim ukážu!!!!!!!!teď v sobotu du naně zas a dostal sem fax,že mají bobky.
- Čtvrtek 3. února 2005 v 0:23® CeP
-
> jiris: hh. ty mu davas.
- Čtvrtek 3. února 2005 v 0:21® jiris
-
CeP – to je v klidu, pif stejně na matchku nic nechytí
- Čtvrtek 3. února 2005 v 0:20® CeP
-
> pif: pokud budes chtit tak muzes uzit feederovou gumu. cca 70 cm nad navazec. pouziva se hlavne ted v zime kdyz nasadis 06 forpas tak bys skubal i maly ryby pri zaseku, ale nevim estli to ma u matchky cenu. nejsem zase takovej odbornik, jen jsem sem tam neco precetl a gumu se na feeder chystam letos poprvy nasadit…
- Čtvrtek 3. února 2005 v 0:18® jiris
-
pif – amorterizer mužeš dat i na mušak ale dava se do děliček
- Čtvrtek 3. února 2005 v 0:15® jiris
-
pif – tlumy vypady velkejch ryb, nemuže se ti tak lehce urvat tenkej navazec.
- Čtvrtek 3. února 2005 v 0:12® pif
-
CeP,takže k matchovýmu prutu to je k ničemu,že jo. děkuju,to sem chtě vědět
- Čtvrtek 3. února 2005 v 0:07® CeP
-
> pif: amortizer se pouziva u bice a delicky v plavane. je to guma schovana ve spici bice nebo v topsetu jestli to rikam spravne a protoze se zde nepouziva navijak alebrz pevny uvaz, stara se amortizer svou prutaznosti o eliminaci vypadu ryby. nejsem plavackar uzivajici tyhle tecniky, ale tak nejak to funguje. kdyz mas kapra na hacku a nechce se mu na breh, rozhodne se pro vylet na volnou vodu tak pri kmenu rekneme 14 a 12 navazci ti to upali hned. no ale protoze mame amortizer kerej se natahne ja nevim na kolikanasobek puvodni delky tak si s nim muzes klido hrat. nechas ho vyrajtovat a pak je tvuj. Tt. odbornici dyztak opravte krkolomne vysvetleni laika…
- Středa 2. února 2005 ve 23:54® pif
-
k čemu je dobrý mít amortizér?je to důležitý,a na co?
- Středa 2. února 2005 v 18:35® CeP
-
> kachna: > jaryn: stechovice jsou to samy jako kamyk. vyrovnavacka ze slapu. taky tam jde studena spodni voda. max 16 stupnu v parnym lete. je to jenom pro sebevrahy a na rybach je to taky znat…
- Středa 2. února 2005 v 17:29® jaryn
-
Kachna . jde tam studená spodní voda z Orlíku. jeden čas tam vysazovali pstruhy
- Středa 2. února 2005 v 16:09
-
nevíte někdo kde bych seznam starší naviják SHIMANO BIG BAITRUNER LC?