Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 22:59® cormaxx
-
EDYS:Já na něj chytal 2 roky ale pak jsem ho dal pryč.Ale asi začnu znova
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 22:40® EDYS
-
cormaxx> Taky chces zacit s feedrem?
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 22:34® Kubah
-
cormaxx> Přibližně je L do 65gr a M do 100gr
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 22:26® cormaxx
-
Nevíte pls do jakých gramáží jsou ± L a M feedery? dík
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:47® Jak.novi
-
Salmo-tak to aspon funguje mě.
- Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:51® Michal/
-
Kubajs: Mno tak já mám 2 ale používám jen jeden a to je medium.
- Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:40® Salmo
-
Jak.novi> Netrvdil bych že na delší návazec bude víc záběrů,stalo se mi že ryby chtěly úplně jinou délku návazce než jsem čekal…
- Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:38® Kubajs
-
Michal/> tak při káždém způsobu je pro mě těžší než vybrat místo vybrat vhodný prut
- Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:32® Michal/
-
Piranha
Na feeder chytám už 4 roky a na stojáku mi jde skvěle, ale přece jen řeka je něco jinýho. Jinak mám knížky od M. Tychlera a to DVD od něj i od Chytej.cz. Už hodlám předobjednávat další díl
Akorát mám trochu strach z toho, že tam budu jen tak zbůhdarma sedět u vody
Největší problém je vždy s výběrem místa lovu. Teď to mám doporučený…
- Neděle 2. listopadu 2008 v 19:48® Jak.novi
-
Michal/> Krmení by mělo být namíchné podle druhu ryby na kterou jdeš a mělo by být více lepivé. Montáže můžeš použít jakékoliv, ale spíše se ovlivňuj podle druhu ryb a nástrahy (na parmy průběžnou, na tlouště páternoster). A délka návazce by se měla pohybovat do 40 cm do 100 cm. Čím bude návazec delší, tím pravděpodobně budeš mít více záběrů, ale nevýhodou bude že ryby to budou mít příliš hluboko. Přeji ti úspěšný lov a Petrův zdar
- Neděle 2. listopadu 2008 v 19:42® Piranha
-
Michal/> davaj se i navzce 80–120 cm od krmitka.Precti si radeji knihu, nebo si kup DVD o feederu z chytej.cz a tam ti to jasne vysvetlej. Rozmanitost montazi a krmeni je velika.
- Neděle 2. listopadu 2008 v 18:30® Michal/
-
Chystám se na řeku a chtěl bych se zeptat na nějaký základy jak mít krmení ( moc mokre, suche…) montáže, a hlavně na délku návazce. Mám pocit, když dám tak 30–40 cm, tak mám málo záběrů. Ale na řece to tak asi má být co?
- Pátek 31. října 2008 ve 21:26® EDYS
-
Salmo> Chytal jsem na řece..A navazec jsem měl dlouhy 40–80cm zkoušel jsem ruzné velikosti..bylo to možná tím hačkem byl na ně prostě moc velký..
- Pátek 31. října 2008 v 18:49® Salmo
-
A na háček dávám 2 červíky
- Pátek 31. října 2008 v 18:49® Salmo
-
EDYS> A kde jsi chytal ?? Jestli na řece tak tam platí pravidlo delší návazec(na průběžku dávám 50 cm) a na stojáku kratší(dávám 30 cm).Když je něco v nepořádku tak návazec prodloužím(při nedobírání nástrahy) a nebo zkrátím(když to mají fišky hluboko)
- Pátek 31. října 2008 v 16:12® EDYS
-
Hany> No je to mozne koupil jsem hacky 14 a uvidime montaz byla prubezna..ale asi to bylo moc velke sousto..ti cervy byli vzdycky ocucani.. tak jsem jich dal mene a nic..prodlouzil jsem navazec nic
mozna jsem mel pockat se zasekem..
- Pátek 31. října 2008 v 16:06® Kubah
-
EDYS> To já chytám 0,18 a 0,16 kmen a návazce z 0,16 a 0,14 a chytám pokaždý, podle mně to bude spíš háčkem nebo montáží
- Pátek 31. října 2008 v 15:58® EDYS
-
Salmo> Koupil jsem 0,12mm Tectan premium plus..snad to bude ok..
- Pátek 31. října 2008 v 8:05® Piranha
-
ja jsem chytal na malinky polikacky 22 a tahal jsem na ne 50+ cejny a i parmu jsem na to vytahl.Chce to jemnej navazecek a je to parada.Na 0,125 jsem vyndaval krasny prmy.Je to sice trochu delsi boj ale kdyz jsem videl kamose jak je pral na nejakou 0,28 tak to radeji budu u 0,125.Mam kmen 0,16 tak to mam pres gumu, ta guma mi uz zachranila navazcu
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 23:08® EDYS
-
Salmo> no taky jsem nad tim uvazoval..jako nejake zabery byli ale asi nejaky cejnek nebo ploticka a to sousto bylo moc velke..ale uz jsem to napravil koupil jsem mensi hacky a 0,12 vlasec..
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:23® Salmo
-
EDYS> 0,14 je moc,já používám FireLine Crystal 0,04 a 0,06 mm,nebo 0,12 vlasec s 12 háčkem(na něm 2 kostňáky) a ještě se mi nestalo že bych nic nechytil…
Jo a ještě bych rád zdůraznil že nebejt Juraje tak tápu ještě teď
- Středa 29. října 2008 ve 12:35® EDYS
-
Salmo> No byl jsem dvakrat a mozna jeden tukanec
dneska jdu znovu ikdyz pocasi nic moc..nvm cim to muze byt mam 0,14mm silnej navazec a 0,18mm kmen..prou neni moc silny tak 1oz spicka a 20g krmelec..ale nejsem si jist jestli ten vlasec ma opravdu 0,14mmm jak uvadi vyrobce..
- Úterý 28. října 2008 ve 23:56® Salmo
-
EDYS> Dávám přesitej krtinec.A množství ?? Jak kdy,na bílou rybu víc,na kapra apod. míň.
Jinak jak se ti líbí chytání na feeder,paráda ne ??
- Úterý 28. října 2008 ve 22:33® CeP
-
Piranha> no to prave neni zase tak uplne jiste. predstav si ze zaprsi nekde 50km na sumave a otava je z toho pak dva dny hneda. myslis ze to ryby poznaj? mozna se mejlim, ale troufam si tvdrdit ze jim je to fuk. dulezitej je zakal vody. uz jen tohle pro ne znamena prisun potravy ktery se bezne nedostava. splavena semena, brouci, cervi, larvy atd… rekl bych takovej pavlovuv reflex
- Úterý 28. října 2008 ve 22:23® Piranha
-
Ja davam zasedne zem od vody tedy bud hned tesne u brehu ve vode, nebo v okoli behu. Ryby ji znaj a myslim si ze jilova puda by byůa rybam podezrela.Tohle je citit domovinou
- Úterý 28. října 2008 ve 22:10® sus1
-
CeP> No nekecej??!Zápis.
- Úterý 28. října 2008 ve 22:05® CeP
-
EDYS> jestli hlinu od reky, nebo krtinec. na to se nazory ruzni. ani ja v tom nemam jasno. ale pokud mam pripravene krtince, pouzivam je spis. krtince samy o sobe se snad ani nemusi presivat, protoze jsou nacechrane a nadychane vzduchem. jen v pripade ze by v nich bylo moc kameni, nebo nejake jine nezadouci primesi. kdyz krtinec lezi delsi dobu a slehne, pak urcite presat, stejne jako zem od reky. jednak se zem vycisti a hlavne provzdusni. mnozstvi zeme do krmeni se dava podle toho, jestli chces jenom mracit, nebo mit vylozene tmave krmeni, do ktereho nektere druhy ryb lepe najizdeji. bezne pridavam tak deset procent zeminy do krmeni, ale taky micham zem s krmenim jedna k jedny.
a kdyz uz jsi u zeminy, tak se obcas pridava i kameni. drobnej sterk. to kdyz chytas v silnym proudu a potrebujes koule hodne pritizit, aby ti je proud neodnasel prilis daleko. - Úterý 28. října 2008 v 19:09® yerrx
-
EDYS> tak to ti nepovim, ja se v tom zas tak nevyznam, davam ji tam jen kdyz dam do krmeni moc vody abych to dohustil
- Úterý 28. října 2008 v 18:26® EDYS
-
yerrx> A kolik se te hliny tak do krmeni dava?a mas se to presivat,?
- Úterý 28. října 2008 v 18:06® yerrx
-
EDYS> krtinec dela lepsi konzistenci ale rekl bych ze lepsi je ricni…