Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 12. října 2008 v 17:24® skwor
-
Teď jsem přijel z MiČR ve feederu z Mělníka. Kamarád KóĎA, kterému jsem tam byl fandit skončil v jednotlivcích třetí a ve družstvech zvítězili.
- Neděle 12. října 2008 v 10:22® Flid
-
Piranha> S tím lepidlem musis opatrne ,jinak to budes mít jako dělovou kouli.Jinak se toho dava malo,asi tak jako by jsi je chtel obalit na řízky a potom jenom mlžit vodou a musis pozorovat jejich pohyb.Až se budou pohybovat o 70%pomaleji tak mas hotovo.Takle jsem to delal já.Nejlepsi je na to klasickej rozstrikovač nastavenej na mlžení.
- Sobota 11. října 2008 v 18:00® Kubah
-
Piranha> Já je taky nelepim, dávám je do plastovýho krmítka, nebo do normálního klecovýho- zavírám je směsí.
- Sobota 11. října 2008 v 17:32® crazykapr
-
Piranha> Já to nikdy nepoužil a ani se nechystám
- Sobota 11. října 2008 v 8:22® Piranha
-
Kua tady je uz tejden mrtvo, to nikdo nechodite vyklepavat špice? Vcera jsem byl na parmach a poprve jsem zkousel lepidlo ne cervy
:D asi jsem to s tim lepidlem prehnal.Porad nic a tak jsem sypal a sypal az mi cervy pak nesly odlepit od mysly
:D:DTy kur… tam maj navod jen v an, spa, a ita, takze jsem byl v pr…:D jinak koule drzely podstive a cena? 125kc za 350g to jde.Co vy jaky mate zkusenosti s lepenim cervu a jak jsou u vas k dostni.Ja mel problem, ale kamos mi udelal cenu a za litr chce 180,–- jeste se zeptam v ZOO odkud je schanej popř. vokradu nejakou zvěř
- Pátek 3. října 2008 v 17:40® crazykapr
-
osprey> Je mi jasné že je to těžké . . .,Ale i přesto . . .zkusit to…
- Pátek 3. října 2008 v 15:22® osprey
-
crazykapr: Letos jsem chytil dva cejny – všichni ostatní se mi třeli pod nohama. Není to takjová sranda jak to vypadá. Ale ryby jsou tam pěkné.
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 13:36® crazykapr
-
Na tu Moravu bych si chtěl někdy zajít,slyším o tom často
- Čtvrtek 2. října 2008 v 9:44® sus1
-
Jak praví učitel:učit se, učit se,pozorovat a pamatovat si vše na příště.Už to tady bylo napsáno několikrát,chodit, zkoušet a zkoušet.Praxe je nejlepší učitel.
- Čtvrtek 2. října 2008 v 8:40® osprey
-
No – nesekám je. Snažím se sekat rybu na háčku, většinou je to rozdílné oproti pohybům při vyžírání krmelce. To jste ještě nechytali na jaře cejny na jihu Moravy. Když si dvoukilová strupatá lopata lehne na vlasec, ohne se půl metru prutu, ale sekat se nesmí – není co.
- Středa 1. října 2008 ve 13:28® Flid
-
3impy> Tak to by mě taky zajímalo
- Středa 1. října 2008 v 11:14® 3impy
-
Jak řešíte falešné záběry, když ryby posunují krmítko?
- Středa 1. října 2008 v 11:13® 3impy
-
Jak tak koukám hodně s vás používá a doporučuje smyčky, mě to nenapadlo takže to jdu hned zkusit:o) …Když přijdu k vodě tak většinou nasadím balaton se 2 háčky, zjistím tak jak daleko od krmítka a taky jakou nástrahu ryby preferují, potom přejdu k jednomu návazci protože je to nejen bezbečnější proti utržení nebo zamotání, ale hlavně pro rybu které se druhý háček může zapíchnout kdekoliv..
- Středa 1. října 2008 v 10:39® 3impy
-
Piranha> děkuji za odkaz je to fakt dobra stranka,, vim co jsi myslel ( taky občas zajdu muškařit) ta propojka funguje na principu pasti na prsty :o) jenže je stavěná na muškařskou šnůru a má tudíž větší průměr, takže se dostatečně nestáhne.
- Středa 1. října 2008 v 7:02® Piranha
-
ta stranka co jsem sem zadal je na tohle uplne super.Je tam jak spojovat dva navazce odlisnych prumeru.
- Úterý 30. září 2008 ve 21:27® MiK
-
Taky se přidám. Gumu vážu smyčka – smyčka, za tři roky žádný problém. Při průběžce karabinka – smyčka. Učit smyčky po netu se mi zdá trochu out. Ale i tady jsem myslím někde viděl článek o uzlech. Stačí trochu pohledat. Návazec samo jen jeden. Výjimka v zimě na stojáku při slabém braní balaton s trochou přesáté strouhanky na koncovém krmítku.
- Úterý 30. září 2008 v 15:22® crazykapr
-
Taky jen jeden,má to mnoho výhod
- Úterý 30. září 2008 v 9:48® Flid
-
Používám také jeden návazec.V jednoduchosti je síla
- Pondělí 29. září 2008 ve 21:39® Tutan
-
misi6> 1
- Pondělí 29. září 2008 ve 21:34® Piranha
-
misi6> videl jsem i dva, ale je to vic uzlu a nejak tomu neverim pri zaberu vetsi ryby a je tam podle mne i vetsi sance zamotvani. Ja vetsinou na jeden.
- Pondělí 29. září 2008 ve 21:10® misi6
-
používáte jeden nebo více háčku na systému
- Pondělí 29. září 2008 ve 21:03® Flid
-
Piranha> Ty háčky jsou s očkem,ale je to špatně vidět
- Pondělí 29. září 2008 v 19:14® Piranha
-
Dnes jsem koupiul taky takovy ale s ockem.Nevim ale dvakrat se mi vyrizla vetsi ryba, jednou to bylo mozna lajdackym zaseknutim.Jeden hacek se mi zasekl za kamen a presto ze jsem mel koncovou 14ku se vlasec nepretrhnul ale hacek se zlomil.Tak nevim.Budu na ne dal chytat a uvidim, treba to byla nahoda.Ale cervy se na to pekne vesej.
- Pondělí 29. září 2008 v 19:03® olda
-
Flid:K těm háčkům podobné jsou Colmic N500 má je Braunstar.
- Pondělí 29. září 2008 v 17:47® olda
-
3impy:Nevím jestli to pochopíš.Provlékneš gumu očkem pak se vrátíš a několikrát omotáš potom zpět před očko kde ti vzniklo oko z gumy tím to provlékneš nasliníš dotáhneš neexistuje to rozvázat tahal jsem na to i kapry.Bohužel ten popis nevím.
- Pondělí 29. září 2008 v 6:59® Piranha
-
A co treba si na gume udelat ocko a pres karabinku to spojovat?Existuje plno uzlu, takovych kdy nam zustane pevna smycka.Muskari pouzivaji na spojeni snur tzv. spojky, kdy spojka je sylonova trubicka s ocken na konci, do niz se vsunuje snura.Vsunutou snuru pretahnem potom silikonovou buzirkou a je to.Drzi to tak, ze proste nejde, aby se to vysunulo.Cena nejakejch 30 kacek, nejsem si ale jistej.Mozna to bude drzet i na gume, coz je velice pravdepodobne.Jinak bych asi udelal smycku na gume a obratlikem spojoval.
Na techto strankach si myslim ze to kazdej vyresi.Jsou tam vsechny uzly a spojky co existuji.
gord.gringo.cz
- Neděle 28. září 2008 ve 21:17® Majsher
-
Ahoj, k té gumě-zkus obratlíky a grinner nebo krvák-jeden z techto dvou uzlů používám (ted zrovna nevím který) a drží to jak helvetská víra. Musíš to pred dotažením naslinit a pak dotáhnout až na krev – buď povolí nebo bude držet fest.
- Neděle 28. září 2008 v 18:55® Michal2
-
Ja to vazu pres obratliky a potom ten uzel zakapnu vterinovym lepidlem a vubec s tim nejsou problemy......Jenom se to musi pripravovat doma(u vody to asi nenavazes)
- Neděle 28. září 2008 ve 14:27® 3impy
-
Ahoj všichni, neví někdo jak navázat gumu? Myslím tím jaký použít spojovací uzel. Když ji spojím přímo s vlascem tak ji v uzlu postupně jak se stahuje uřízne, a když ji vážu přes kroužek nebo obratlík tak se v uzliku uškrtí a praskne taky. Používám 40ku.
- Sobota 27. září 2008 ve 21:41® čabi
-
já dávám gumu na návazec