Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:33® Kubah
-
Petas> Dík za odkaz
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:31® Petas
-
Hany> já jsem si pořídil tento a max spokojenost. www.potreby-rybarske.cz ten můj má 5 špiček, což je výhoda.
Tvůj. www.mikado.cz
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:29® Kubah
-
Petas> Včera jsem na něj koukal u nás v krámu, ale na internetu jsem o něm nic nenašel, nevypadal špatně.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:24® Petas
-
Hany> dej odkaz prosím
- Středa 6. srpna 2008 v 17:56® Kubah
-
Zdravim, nemáte někdo zkušenosti s prutem Competition Twin Feeder 335/395 s gramáží do 120gr od Mikada? Díky
- Středa 6. srpna 2008 ve 12:02® štikař21
-
dik za rady vsem kouknu v rybarsky prodejne tady u nas aa pak vam pisnu jak jsem lovil
- Úterý 5. srpna 2008 ve 22:29® Tutan
-
a od Mivardi-taky ,,češi''
- Úterý 5. srpna 2008 ve 14:33® M.BURNES
-
® štikař21:hodně lidí si pochvaluje klacky od SEMY
- Úterý 5. srpna 2008 v 9:51® profo
-
štikař21 : je to celkem jednoduchý. Kup si jakékoliv Medium a začni. Věř mi, mám odchytáno poměrně již dost let s feederem a vím o čem mluvím. Medium je takový univerzál, se kterým je začátek rozumnou volbou. Až pak půjdeš po cca roce feederařiny do nového klacku už pak sám budeš vědět co si od něj slibuješ a budeš koukat na to co ti bude vyhovovat. Každý jsme jiný, ale začít s prutem co je na středu škály je asi to nejrozumnější. Pak podle potřeby buď zjemníš na Light nebo až picker a nebo naopak přitvrdíš na MH nebo heavy. Ale to je již na další průběh tvého vývoje.
- Pondělí 4. srpna 2008 ve 21:08® EDYS
-
štikař21> taky zacinam ale i jako laik ti to reknu co chces chytat za ryby a jaky typ vody..
- Pondělí 4. srpna 2008 ve 20:04® štikař21
-
zdar lidi jakej prut koupit kdyz chci zacit s feedrem dik za radu
- Pondělí 4. srpna 2008 ve 12:46® Vlaštovka
-
Kubajs> ale když ty ryby berou tak proč hazardovat…taky sem dostal pár kaprů (nad 50) na 16ku háček a na picker a v zarostlém terénu, ale taky mi jich hodně uteklo, v létě se držim tý desítky.
- Pondělí 4. srpna 2008 v 11:41® Kubajs
-
Meki2> klidně mužeš zkusit i menší háček protože když sedím u prutu a vezme mi to kapr a mám tam 16háček a stzihnu seknout ve správný okámžik má to kapr na kraji tlamy proto používám jen málé háčky
- Neděle 3. srpna 2008 ve 20:09® Meki2
-
tak jsem dnes zkoušel dlouhej návazec a nedočkal jsem se záberu, ale ten neměl nikdo takže uvidím příště.
- Neděle 3. srpna 2008 v 18:42® bubu
-
Meki2> a co zkusit,těžší krmítko,kratší návazec a kuku na vlas. V době,kdy má ryba dostatek přirozené potravy a jen si s nástrahou pohrává by to mohlo fungovat. Ale pozor!!! Neodcházet od prutu.
- Neděle 3. srpna 2008 v 11:59® Vlaštovka
-
Meki2> s amurem sem se zatim moc nesetkal, tak nevim co je lepší,ale na amury bych nechal feedera feederem a šel byl chytat na plavačku s kurkou chleba…
- Sobota 2. srpna 2008 ve 23:30® Meki2
-
co candík, stojatá voda a fídr už to někdo zkusil?
- Sobota 2. srpna 2008 ve 23:22® Meki2
-
děkuji, co se týče amura, je lepší nástrahu zvednout krapet nade dno, a udržet ji v rozumné výšce třeba brokem?
- Sobota 2. srpna 2008 ve 20:04® Vlaštovka
-
Meki2> Musíš stopro prodloužit návazec, já pod 50cm nejdu a ryby většinou sedí perfektně. A i ten háček je na ty amury a kapry malej, já dávam Ownery velikost asi 8 nebo 10.
- Sobota 2. srpna 2008 v 17:36® Meki2
-
Zdar všem začínám koupil jsem si feeder 33O, 7O g, na značku si teď nevzpomenu. Není to důležité. Na mělké vodě našeho rybníku vyvnadím místo, objevují se mi tam pělné ryby dle mého amuři, podle toho , že když seknu jako vždy do prázdna, tak vidím jak se obrátí a zmizí v nenávratnu. Nevím co dělám za chabu ale záběrů mám dost, nemohu nic seknout. Používám klasiku krmítko průběžně , 3O čísel návazec a na konci 12 háček s kukřicí. Zkrátka si nevím rady a tak prosím o pomoc, děkuji. Minulý týden zde kolega vyndal amura 98 čísel, není tam sám a tak bych taky rád povodil. Slibuji bude puštěn zpět. Dík.
- Pátek 1. srpna 2008 ve 20:23® EDYS
-
lajči> okej..
- Pátek 1. srpna 2008 v 15:28® lajči
-
zajtra idem na preteky, vratim sa v nedelu vecer. vecer budem pri PC.
- Pátek 1. srpna 2008 v 11:41® EDYS
-
lajči> tedka už bych tu měl byt skoro pořad jak jsi na tom ty?
- Pátek 25. července 2008 ve 13:28® EDYS
-
lajči>oka..urcite se spojim tedka jedu na par dnu pryc tak potom..
- Pátek 25. července 2008 v 11:28® lajči
-
Dlhsiu dobu som tu nebol a vidim, ze to tu celkom zije. Edys/ tak toto je vecna dilema ( nie len) zacinajucich feedristov – aky prut si vybrat a preco? osobne som zacinal s pickerkou, lebo bola cenovo dostupnejsia a nalovil som na nu pekne ryby, vratane kapra a aj parmy v pomerne silnom prude. Aj ked mala 3 m, na prudivu rieku bola velmi jemna, tak som sa zacal obzerat po pevnejsej udici. V tom case ( pred 7 rokmi) uz mavali v obchodoch celkom slusny vyber, ale nie je tu rec o mne. Takze osbne Ti odporucam nejaky M – feeder, pripadne MH, v dlzke 360 cm, ktory je akymsi univerzalom v love na feeder.Mozes s nim aj na stojak a celkom slusne zvlada aj rieku a svojou, proti Heavy, vacsou pruznostou Ti umozni robit aj viac zaciatocnickych chyb, ale nie je dobry moc makky prut. S nim by si sa trapil pocas zdolavania, hlavne vacsich ryb. Ono aj ked sa povie Medium, aj tak je to o velkom spektre pruznosti jednotlivych znaciek a kategorii. Kazda firma preferuje inu stavbu prutu a tym je ina aj jeho pruznost. Ked si vezmes aj jednu znacku a z nej inu cenovu kategoriu, prut sa sprava uplne inak. Je to zkratka ina trieda kvality. V tebou stanovenej cenovej relacii ( 1500 – 2000) najdes kopu dobrych prutov. Ver mi, ze aj mnohi, co sa sutazne venuju feedru, maju pruty v tejto cenovej relacii a dokazu s nimi obstat. Ryby totiz nelovi udica, ale rybar a ten s nou lovi tak, ako sa ju naucil pouzivat.
Prave tento mesiac mi vysiel clanok, v ktorom tento problem rozoberam. Je to tema na dlhu debatu. Ak mas nejake otazky, kludne sa pytaj. kludne mi mozes poslat aj mail, pripadne cez ICQ 466 606 115, alebo aj tu, nech aj ostatni vidia co a ako, ale bude to trvat podstatne dlhsiu dobu, lebo tu nie som casto prihlaseny.
- Čtvrtek 24. července 2008 v 19:23® Salmo
-
EDYS> Já vlastním Sema therapy feeder 330 cm / 70g.Samá chvála,s tvrdší špičkou odchytá i podjezí
- Čtvrtek 24. července 2008 ve 14:21® EDYS
-
Naskenoval jsem nějaké montáže a přidal je do encyklopedie…snad vám začínajícím pomůžou..
- Úterý 22. července 2008 ve 21:45® EDYS
-
Sander> jakto??dival sem se a uz tu nejaky cas nebyl no..
- Úterý 22. července 2008 v 17:49® Sander
-
EDYS > to zcela určitě, ale bude na netu až koncem prázdnin.
- Úterý 22. července 2008 v 15:46® EDYS
-
muj problem by mohl vyresit osprey??co vy na to?..