Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. dubna 2008 v 19:29® hubertsvab
-
já bych rád:D akorát že sem z plzně:D:D:D:D:D
- Neděle 27. dubna 2008 v 18:50® jarek b
-
čau chlapi.nerad bych aby to vypadalo jako nějaká seznamka
ale nechtěl by ste někdo se mnou vyrazit na ryby.bohužel tu v okolí nemám žádného známého-feederaře.Bydlím kousek od Vyškova(jižní morava).Jinak přeju kupu krasnejch zážitku u vody.
- Neděle 27. dubna 2008 ve 13:26® Leonardo
-
crazykapr> Tak dík vyzkouším co se dá.
- Pátek 25. dubna 2008 v 16:45® crazykapr
-
Leonardo> Tak to není dobře
bud to chce jinou spicku nebo chytat v klidnych mistech
- Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 21:00® Leonardo
-
crazykapr> já mám dycky na stojáku prut na šikmo k vodě, ale na řece dycky nahorů k nebi ale právě nevím jak má být ta špička ohnutá protože mě ju proud uhne i tu nejtvrdší úplně natvrdo, tak nevím jestli je to dobře?
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 19:53® crazykapr
-
Leonardo>
to musíš poznat sám,jestli to skoro stojí tak je to jedno… já chytám i na stojáku špičkou mírně k nebi
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 19:51® Leonardo
-
Poradil by mi někdo pls, jak má být postavený prut na řece mírně proudné? a jak má být ohnutá špička??předem díky
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 19:43® crazykapr
-
hubertsvab> Budou určo,ale kdybys to viděl tak mluvíš jinak,na jedné straně jez a nad ním 3m a pod tím ůsekem jez a 20 cm.Jinde se tam chytat nedá…
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 19:27® hubertsvab
-
a myslíš že na té mimopstruhové části tloušti nebudou?
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 15:51® crazykapr
-
osprey> Něco takovýho sem čekal,a sem rád
dík
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 15:18® osprey
-
crazykapr: Čekáš, že ti to někdo posvětí? Pokud tam chodí pytláci, bylo by tam v tvém případě o jednoho víc. Je tvůj problém, jestli to zkusíš, ale ber to tak, že prostě jen rozmnožíš jejich řady – bez ohledu na to, co si myslíš o ušlechtilosti svého počínání.
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 15:10® crazykapr
-
Mám kousek od baráku docela dobrou vodu na tlouště,ale je tady problém,je to poslední 100m usek pstruhovky. chodí tam chytat pytláci,kolikrát sem je tam potkal.Jsou tam velcí tloušti ale já se bojim tam jít kvůli kontrole,mám jenom mimopstruhovku,i když sem ta 5 let nikoho nepotkal,je to tam takový zapoměnutý . . .Myslíte že to mám zkusit?
- Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 12:10® Cudla
-
Rohlík :druhý rok bez problémů,za tu cenu dost dobrý
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 7:14® miragaba
-
snek> tak jdu do něj až ho oskouším ozvu se. jedeme na ryby příští týden. Dík za popis
- Středa 23. dubna 2008 ve 22:09® rohlik003
-
ahoj vsichni jeste se vas chci zeptat jestli někdo nemá zkušenosti nebo o něm něco ví o CARTEL SPECIAL FEEDER.Děkuji
- Středa 23. dubna 2008 v 18:43® snek
-
miragaba> přepravní délka je cca 110cm, Dva díly mají po 110cm, špičky 60cm a 60cm dlouhý díl vkládáš mezi ty dva dlouhý, když chceš delší variantu. Já sním chytám všude jak na řece tak na přehradě těch 40m není problém, používám ho ve zkrácené verzi aji na jemnou vláčku. Jinak hodnotit moc nemůžu protože je to můj jedinej feeder.
- Středa 23. dubna 2008 v 15:04® crazykapr
-
Brendy> Nějak tak no,já se taky bál ale když s tím bude mít krapec citu tak to jde . . .
- Středa 23. dubna 2008 ve 14:15® cormaxx
-
Brendy: ať radši nenahazuje a hází tam to olovo rukou a nebo prakem na větší vzdálenost
…Neboj,něco to vydrží.Když si nebude tolik jistej,tak ať chytá nejdřív s čistym olůvkem a až později,když si to osahá,ať chytá s krmelcem
- Středa 23. dubna 2008 ve 14:03® Brendy
-
Tak jsem synkovi koupil první feeder. A mám z toho trochu zamotanou hlavu
. Vydrží ta špička nahazování? Vždyť je to měký jak blázen fakt s tim mám normálně nahodit?
- Středa 23. dubna 2008 ve 13:19® miragaba
-
snek> zaskočila mi přepravní délka a jakým zpusobem je docílená různá delka.Jezdím na přehradu na kapry a cejny.Dohoz cca 40 m . Doporučil bys ho? Omluvám se zboři se mi počítač nemohu , tak rychle odpovídat .
- Středa 23. dubna 2008 v 7:49® crazykapr
-
Droždí> Ja si ho koupim,ale ted mam beast mastery od shimana a myslim ze mi to zatim staci,na mensi rybky mam X12T
- Úterý 22. dubna 2008 v 19:28® Droždí
-
crazykapr-ja si myslim ze se rukojeti nic nestane mam ho a chytal sem s nim už několikrát v dešti a pořád drží jako novej je to opravdu supr prut
- Úterý 22. dubna 2008 v 16:39® crazykapr
-
Já sem ho chtěl taky ale kámoš tomu skritizoval rukojet tak nevim
- Úterý 22. dubna 2008 v 15:11® hubertsvab
-
já ho mám taky a sem max. spokojen
- Pondělí 21. dubna 2008 ve 21:09® Droždí
-
čau všichni kdo si chce koupit prut Mivardi Universum feeder tak si ho určitě kupte je to skvělí prut je i na větší ryby zrovna včera sem na něj vytáhl kapra 50cm a devět menších bolenů největší měli jen 37cm a 46cm,ale i tak to byla nádhera.Na tento prut si vychutnáte,ale i menší ryby je to prostě super prut.DOPORUČUJI!
- Neděle 20. dubna 2008 ve 20:15® roby
-
Určitě souhlasím s tím co napsal hubertsvab , jenom snad větší kusy bud brzo ráno nebo večer přes den jsou zalezlí někdě v korytě nebo v ve větších hloubkách
- Sobota 19. dubna 2008 v 18:35® hubertsvab
-
nevím jestli toho platí i u fídru ale když chytam na řece na splávek tak si nakrmim jedno místo kde sou menší ryby …ty větší většinou krouží kolem a jen občas neco sezobnou…tagže je třeba házet mimo hlavní krmné místo…jenže když tam budeš mít krmítko tak to tam dycky budeš mít dříf prcky oukleje atd…tagže spíš olovo a krmit ručně…určitě to stojí za pokus
- Sobota 19. dubna 2008 v 17:40® skwor
-
crazykapr> Zaručený recept na tlouště kolem 50cm je úplně jednoduchý – neexistuje.
- Sobota 19. dubna 2008 v 16:44® crazykapr
-
Zdar,dneska sem byl na fishach a neměl sem chvíli klid,tahal jsem jednoho tlouště za druhým,ale jenom malý,sem si jistej že tam sou i větší kiolem 50cm ale nevím jak na ně,nemáte někdo nějakej tip?dík moc
- Pátek 18. dubna 2008 v 11:05® CeP
-
Droždí> tohle uz se tady taky resilo mooockrat, ale to by se ti muselo chtit. zejo… kazdopadne moznosti je spousta. staci jen trochu vlastni invence.
Lorpio kapr sekret extra, nebo Lorpio kapr ořech extra – 40% Lorpio plotice tmavá – 20% Lorpio cejn speciál – 20% Grand Prix Plotice black – 10% Grand Prix Cejn – 10% Lorpio Pečivo mix – hrsticka, dve Lorpio Melasa
doplnit az polovinou mnozstvi hliny z krtince, opatrne navlhcit, peclive promichat, protlacit sitem.
pridat partikl – kukrici z plechovky, konopi, a hlavne zivou slozku – cervy, nebo nasekane zizaly. lehce promichnout vnadit.
nebo treba ekonomictejsi složeni Traper z 5kg baleni, nastavit hlinou, pridat predem navlhcene (ne rozmocene) ovesne vlocky, partikl rozhodne ano, ziva slozka nezbytna.
a to nejobycejnejsi kuku srot. cast sparit, pridat strouhanku, trochu nahrubo mleteho sucheho chleba, zapomenute vanocni pecivo, ochutit pernikovym, nebo strudlovym korenim, staci treba skoricovej, nebo vanilkovej cukr. hlina, partikl, ziva a odchod… fantazii se meze nekladou. rado se stalo…
P.S.: dopln si kartu. nevim jak ostatni, ale ja se s duchama moc nekamaradim.