Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 21. března 2008 ve 22:16® skwor
-
rohlik003>
No vidíš, hned o Tobě něco víme.
- Pátek 21. března 2008 ve 21:52® rohlik003
-
skwor> stačí to takhle??
- Pátek 21. března 2008 ve 20:49® thomski
-
rohlik003> klikni u prihlaseni na svuj nick a tam se ti ukazou jednotlivy polozky ktery vyplnis.To je proto aby ostatni o tobe neco vedeli.Skwor je rychlejsi:)
- Pátek 21. března 2008 ve 20:48® skwor
-
rohlik003> Vpravo nahoře máš obálku, vedle které je Tvůj nick. Klikni na něj a můžeš vyplňovat
- Pátek 21. března 2008 ve 20:47® rohlik003
-
skwor> a kde tu kartu vlastně najdu?,:D
- Pátek 21. března 2008 ve 20:45® rohlik003
-
skwor> už nevím jak vyplnit co tam mam vyplnit?,
- Pátek 21. března 2008 ve 20:39® skwor
-
rohlik003> Ten Mivardi už neseženeš, ale dělá se novější verze (Imperium), která je takřka to samé. Ty ostatní neznám. Jo a vyplň si trošku kartu, ať víme, s kým máme tu čest
- Pátek 21. března 2008 ve 20:35® rohlik003
-
ahoj mate tady někdo zkušenosti s feederem CARTEL SPECIAL FEEDER nebo V-FEEDER medium/heavy nebo V-FEEDER medium/heavy DESIGN nebo o nich něco víte? prosím odepište
- Pátek 21. března 2008 ve 20:18® rohlik003
-
skwor> A který radši ten co sem daval druhý odkaz nebo od mivardi?, A jak myslíte že jsou dobrý tamty zbylý dva?,
- Pátek 21. března 2008 ve 20:12® rohlik003
-
Alov> Chci se zeptat jaké mají ty špičky gramy?? Dik
- Pátek 21. března 2008 ve 20:10® rohlik003
-
vendy.mares> Díky a co myslíte který z tamtěch tří prutů boude lepší CARTEL SPECIAL FEEDER (SEMA)nebo V-FEEDER medium/heavy nebo V-FEEDER medium/heavy DESIGN??? poraďte prosím Dík
- Pátek 21. března 2008 v 18:17® vendy.mares
-
Rohlik003– Já mám také obchod.lastia.cz a je to slušnej proutek. Byl jsem s ním zatím jen dvakrát u vody..ale jsem spokojenej. Hned první den kapřík 45cm a v pohodě jsem ho dostal ven na 0.10 návazec. Má super akci. Musím říc, že až teď je to pořádná rybačka. Aspoň si člověk s tou rybou zazápasí…
. Vřele doporučuji. A těch 5 špiček je taky super. A za tu cenu..nekup to.....
- Pátek 21. března 2008 v 16:40® Alov
-
rohlik003> Já osobně mám tenhle obchod.lastia.cz , ale tak trošku omylem, protože na obrázku je středový vkládací díl, tak jsem si řekl supr za ty prachy zkusím. Pak mi ale poslali onen feeder a já zjistil, že tam vkladaci díl chybí. Tak jsem tam volal a borec se mi omluvil, že to mají špatně vyobrazené, takže ho klidně můžu vrátit nebo že mi dá při dalším nákupu 10% slevu navrch. No a já pod tíhou slevy a že mi sedl slušně do ruky si ho teda nechal. Asi po 15ti vycházkách k vodě musím říct, že splňuje moje veškeré nároky jak na stojáku, tak na řece. S 5ti špičkama a za ten peníz určitě nelituju. Mám dělku 3,60…
- Pátek 21. března 2008 v 15:21® skwor
-
rohlik003> Ten druhý feeder, co jsi na něj dával odkaz je prakticky to samé jako Mivardi spectrum feeder (ten mám v 3,0m 20–60g). Je to prut s tužší pátěří, což oceníš při lovu v proudu. Navíc má čtyři špičky od 0,75 – 2 OZ, o tom se Ti může u Shiman stejné cenové kategorie jenom zdát.
- Pátek 21. března 2008 v 15:05® rohlik003
-
hubertsvab> nepřeje ale v neděli tak pojedu s kámošem zas asi na 2 hoďky když nás to nezavalí
- Pátek 21. března 2008 ve 14:55® hubertsvab
-
já když jsem byl letos poprvé myslím že to bylo koncem ledna u nás na potoce tak sem během hodiny chytil 8 tlouštů a 2 hrouzky taky pěkný …
ale ted nám teda počasí nepřeje
- Pátek 21. března 2008 ve 14:52® rohlik003
-
Včara bylo sice hnusně ale já chtěl jet na ryby.Tak sem vzal kolo a jel asi 7km od mýho domu do semechnic na Zlatý potok s malým prutem na plavanou byl snih a dost zima.Na háček sem dal kousek housky a nahodil.Na druhý nához záběr a výt¨áhl sem perlína 25cm.Nahodim znovu a zese perlín teď jen 20cm a pak sem ještě 4 záběry zkonil.Vše během 15 minut a vše vráceno vodě.Na tu zimu to je dobrý.
- Pátek 21. března 2008 ve 14:37® rohlik003
-
ahoj všicni můžete mi poradit ktery feeder bude lepší buď www.milobrno.cz nebo www.milobrno.cz nebo www.fishop.cz moc děkuji za odpověď a jestli nějaky z těch máte tak mi napište dík
- Pátek 21. března 2008 ve 14:36® hubertsvab
-
rohlik003: fish-pro.cz je to tenhle a značka je mivardy…myslím že na začátek je skvelej..trochu me včera zamrazilo že je vyroben v číně…řikal sem si že to asi nebude žádná sláva…dneska sem ho byl testnout na rybníce ä musim říct že me dost příjemně překvapil…jeste asi dnes pujdu na okouny tak dám info co a jak
- Pátek 21. března 2008 ve 14:23® rohlik003
-
hubertsvab> a jaka to je znacka prosim toho mivardi?,
- Pátek 21. března 2008 ve 14:21® hubertsvab
-
rohlik003:dnes sem byl vyzkoušet svu nový feeder universum od mivardi na rybníce za chvilku 2 pekní cejni cca 30–35 cm prut má peknou akci dobře se s ním chytá …mám ho sice den
ale můžu doporučit
- Pátek 21. března 2008 ve 14:16® sus1
-
prut Tele Picker od Cormoranu je to 3m – Hrůza.!!
- Pátek 21. března 2008 ve 14:00® rohlik003
-
tak moc děkuji za radu a znáte vůbec tamtu značku.Nevíte něco o ní? Děkuji za odpověď
- Pátek 21. března 2008 ve 13:25® qwerty
-
rohlik003> special od semy mám a já osobně jsem s ním spokojenej
- Pátek 21. března 2008 ve 12:32® rohlik003
-
Ahoj chci začít s feederem a nevím,který prut bude lepší.Jestli V-FEEDER medium/heavy DESIGN od slovenské firmy VECAa výrobce LOVY nebo CARTEL SPECIAL FEEDER od SEMA.Poraďte mi prosím.Budu rád za každou vaší odpověď.Děkuji
- Pátek 21. března 2008 v 10:43® skwor
-
hubertsvab> Nelituj. Držel jsem v ruce feedery od Shimana i Mivardi (to stálo polovinu) a skončilo to tak, že chytám s Mivardi, které se mi zdálo o dost lepší.
- Pátek 21. března 2008 v 10:37® monaster
-
lajči: máš naprostou pravdu. před pár lety jako jednatel jsem byl v jedné fabrice na jiné zboží. vyráběli jednu věc v 6 baleních firem velmi zvučných jmen. totožný výrobek jen jiný obal. a pak si vyber. ta „největší“ firma to pak prodávala o 1/3 dráž než ty ostatní.ono je to se vším všudy. ¨dřív když nebyla poště a ppl atd nákup u malé firmy byl levnější ale distribuce drahá. takže s Tebou plně souhlasím. ikdyž i tady platí občas srovnání Škodovky se Saabem
- Pátek 21. března 2008 v 9:43® hubertsvab
-
no mrzi mě že sem se unáhlil stačilo našetřit pár stovek a mohl jsem mít shimano…no doufám že vydrží…stejne si to shimano pak koupim…
- Čtvrtek 20. března 2008 ve 22:53® lajči
-
Ak by boli udice a aj ostatna vybava rybara vyrabana niekde v Europe, nebola by tak cenovo dostupna. Takto ked je to vyrobene v Cine, su velmi lacne a tym padom takmer kazdemu dostupne. To, ze si dnes este ludia vyberaju pruty podla znacky je len vecou akejsi naklonnosti k nej. Najdolezitejsie je, aby bol zabezpeceny servis na udicu, ktoru si prave idem kupovat. Kazda firma sa inak stavia k tejto, pre nas rybarov velmi dolezitej veci a podla tohoto postoja by sme si mali vyberat znacku. Nie je nic horsie, ako uprostred sezony cakat na nahradny diel, alebo inu opravu na poskodenej udici. Niektorym firmam to trva aj niekolko mesiacov cim nam vlastne znemoznia dalsi lov. Toto je dnes hadam jediny dovod uprednostnit nejaku znacku.
- Čtvrtek 20. března 2008 ve 22:31® dvorak
-
hubertsvab- Dost pozde se ptat na nazory…Co kdyz Ti napise 10 lidi ze je to ten nejhorsi kram? Ale asi neni,neboj nic. A na cem dnes neni made in china? Je to i na mejch novejch,dalo by se rict super botach. Kde jinde by ten klacek mel bejt vyrobenej?