Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 8. března 2008 ve 20:52® Kobr
Kobr

crazykapr> ja tomu nerozumim, ja proste prijdu vyberu si spicky podle toho jak mi pasujou do posledniho dilu no a pak si je ohybam v ruce, ta spicka co ma nejlepsi a me nejmilejsi akci jde domu se mnou :-'

Sobota 8. března 2008 ve 20:01® crazykapr
crazykapr

Kobr> Mas tam ruzny prumery… ja mam zase shimano beast nmaster a spicka stoji 600 Tak si radeji beru ty mivardi… Akorat sou trosku tuhy tak si beru ty nejmekci myslim 0,50

Sobota 8. března 2008 v 19:06® Kobr
Kobr

crazykapr> jo jo zkusim to !!! diky za typ, doufam ze budou mit stejnej prumer jako shakespearovky :-))

Sobota 8. března 2008 v 17:49® crazykapr
crazykapr

Kobr> Mivardi sou levny a slusny…

Sobota 8. března 2008 ve 12:41® Kobr
Kobr

no ja uz svoje shakespeare spicky nemam, vsechny jsem je znicil :-)) ) takze ted pouzivam vsechny mozny spicky ruznejch firem :-'

Pátek 7. března 2008 ve 21:13® Vlaštovka
Vlaštovka

crazykapr> tu červenou sem používal jen na přívlač, jinak sem si vystačil jen s těma dvěma ale kdybys chytal na řece s výraznějším proudem tak bys jinou možnost neměl než tu červenou…

Pátek 7. března 2008 ve 20:38® crazykapr
crazykapr

Vlaštovka> Ja jsem zlomil tu cervenou…
A nevim jestli si ji mam doobjednat

Pátek 7. března 2008 ve 20:37® skwor
skwor

crazykapr> To chytáš týden, že máš takové dotazy? Měl bys vědět, že to není jenom o gramáži prutu, ale velkou roli hraje vlasec a kvalitní brzda navijáku (mám např. boleny přes 55cm na 7g vláčák).

Pátek 7. března 2008 v 19:45® Vlaštovka
Vlaštovka

crazykapr> já volim žlutou(nejměkčí), podle hloubky, dálky a hlavně větru…

Pátek 7. března 2008 v 19:37® crazykapr
crazykapr

A ta spicka :-D

Pátek 7. března 2008 v 19:28® Kobr
Kobr

crazykapr> neblazni ja mam medium a taky 12 teda alespon myslim, a uplne v pohode. To bys to musel rvat jak magor abys to zlomil. Tyhle pruty maj krasnou parabolickou akci, dokud ho neprivres do dveri vod auta tak je vsechno v cajku :->

Pátek 7. března 2008 v 19:15® crazykapr
crazykapr

A jeste jedna otazka,s jakou spickou z vybavy chytate?

Pátek 7. března 2008 v 19:14® crazykapr
crazykapr

Vlaštovka> Hele hrdino :-D Je normalni ze se bojim s takhle jemnym proutkem jit na kapry…:-D Ale rikate ze to vydrzi . . .

Pátek 7. března 2008 v 19:11® Vlaštovka
Vlaštovka

crazykapr> hele, posero :oP vem si pro jistotu ploutve a šnorchl :o)) kdyby tě tam ten šedesátník ztádnul i s tim klackem do 12g na pěktrát zlomeným… :oP :oD

Pátek 7. března 2008 v 18:54® crazykapr
crazykapr

Kobr> Ty kraso… Vzdyt to je proutek do 12g Zkusim to s nim . . .

Čtvrtek 6. března 2008 v 17:57® skwor
skwor

crazykapr> Kolega Vlaštovka s ním kapry chytá, zeptej se jeho. Podle mě by to nebyl problém.

Čtvrtek 6. března 2008 v 10:26® Kobr
Kobr

crazykapr> ted jsem na ten tvuj prut koukal, ja osobne myslim ze uplne v pohode, pokud nepudes na 15 a vys kg hovada 9-)

Čtvrtek 6. března 2008 v 9:42® crazykapr
crazykapr

skwor> MYSLIS ZE S TIM MUZU ZAJIT NA SVAZOVKU NA KAPRY? NEVIM MNO…

Středa 5. března 2008 v 19:22® thomski

Zdarec chlapci,dnes jsem navstivil pana Ourednicka v jeho prodejne a byl jsem prijemne prekvapen,ma tam novinky letosniho roku,tak jsem mel v ruce Imperium Feedr,moc peknej kousek a moc se mi zamlouva,tak vaham jestli mam jit do Spectrumu nebo Imperia.

Pondělí 3. března 2008 v 10:45® Kobr
Kobr

první letošní úlovky na feeder. Lokace Berounka Nižbor. Neskutečnou radost jsem z toho měl, obě ryby vráceny vodě, ostatně jako vždy :-93;

foto/diskuze/feeder/2008/th-img16784.jpgfoto/diskuze/feeder/2008/th-img16785.jpg
Neděle 2. března 2008 ve 20:25® Kobr
Kobr

no dole na Berounce, to zas tak nefoukalo, akorat navalove, kazdopadne v noci nam to trochu hazelo s maringotkou :-)

Neděle 2. března 2008 ve 20:23® Vlaštovka
Vlaštovka

Kobr> tak to smekam, to si hrdina
V takovim „fajnovim“ počásku se koukat na ty špičky…
a ještě chytit takový pěkný ryby.

Neděle 2. března 2008 ve 20:23® Vlaštovka
Vlaštovka

Kobr> tak to smekam, to si hrdina
V takovim „fajnovim“ počásku se koukat na ty špičky…
a ještě chytit takový pěkný ryby.

Neděle 2. března 2008 ve 20:06® Kobr
Kobr

jsem zpet ziv a zdrav…chytil jsem 50cm kaprika na cerviky 45 kraaaasnyho tlouste na zizalku

no a nejaky perliny na vsechno mozny peknej vikend a to jsem dokonce prezil i vitr :-)

Pátek 29. února 2008 v 19:58® Matěj86

Kobr> tak snad nas ta vichrice neodfoukne:-(( , taky to jdu zkusit na tune do Dolan..

Pátek 29. února 2008 v 18:32® sifu007
sifu007

fedeer ja moc neprovozuju akorat strejda mi to obcas pujci jinak ja jsem na tu kaprarinu a tu provozuju jenom ze svejch penez a ze to je ale práce nez sezenu naky prachy ktery muzu utratit:-D

Pátek 29. února 2008 v 11:24® Kobr
Kobr

skwor> no to se máš, já přes týden kvůli fofru v práci před auditem nemůžu :-(( ale o víkendu jedu promrskat na Jáchymov moje milé okounky pod vrbičkama, pak sjíždíme do Nižbora na chatu těsně nad vracečkou nad jezem, takže doufam nějakou tu bílou rybičku bych taky mohl vyndat..... Mám konečně komplet nové vlasce a zakoupil jsem pár nových špiček na feeder, tak se těšim jak malej :->

Čtvrtek 28. února 2008 v 15:23® osprey
osprey

skwor: Viděl jsem jeho předchůdce (Byron Brown) v akci. Prut ohnutý a naviják vrčel a vrčel a … pak vrčel dál. Majitel to tak držel v ruce a smutně koukal, jak mu hubne návin na cívce. Byl to nějaký kapřík kolem 5 kilo na soukromáku a nakonec spadl, aniž by změnil směr jízdy. Kdyby nespadl, nezamotal se a všechno vydrželo, jistě by skončil kapr na břehu. Ale prutu bych velkou zásluhu nedával. Mimochodem mám na tyhle Byrony velmi pozitivní názor a toho Browna používám celkem dost, ale všechno má své meze.

Čtvrtek 28. února 2008 ve 14:33® skwor
skwor

crazykapr> A X12T jako větší rybu nezvládne? :-/

Kobr> Za chvíli jedu na Záplavy…

Čtvrtek 28. února 2008 v 11:51® Kobr
Kobr

medium ti bude uplne bohate stacit 9-)