Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 16. února 2008 ve 12:06® Vlaštovka
-
Petas- ale neni to ono, hlavně při záběru se někdy špatně seká a nepřešně se mi nahazuje ale to je spíš mou neškovností.
- Sobota 16. února 2008 v 11:14® skwor
-
Petas> S feederem se dá chytat na plavačku celkem bez problémů. Než jsem si pořídil matchku, tak jsem tak chytal dost dlouho.
- Sobota 16. února 2008 ve 3:07® regulus
-
Petas> Jo ještě ta plavačka, no je to divný, ale jde, není nějak výrazně těžkej, z tou nejtužší špičkou se dá i lehká vláčka, pravda ideální to není, ale dá se.
- Sobota 16. února 2008 ve 3:04® regulus
-
Petas> mám T-REX, je to to samý, jen má kapinku větší gramáž , tuším 100 nebo 110g a spokojenost. Toho mezikusu se bát nemusíš, naopak je to fajn, když jdeš někam, kde je míň místa, tak ho tam prostě nedáš.
- Sobota 16. února 2008 v 0:25® Petas
-
skwor> Myslíš že by se dal v krajní nouzi použít na plavačku, jsem lenoch a občas mě nebaví tahat dva pruty. :-'
- Pátek 15. února 2008 ve 21:02® skwor
-
Petas> Toho Mikada bych se nebál. Hodně lidí ho chválí a kamarád chce kupovat Mikado T-rex 3,3–3,9m což je novější verze toho UV.
- Pátek 15. února 2008 v 19:13® Petas
-
Alov> Díky
- Pátek 15. února 2008 v 19:09® Alov
-
vlastovka> No tak to jsem při výběru asi trošec podcenil tu tvrdost. Sice mi až tak nevadí, ale budu muset pořídit tvrdší trošku.Ono na delší vzdálenosti bude trošku tvrdší asi lepší. Ale počkám s tím do veletrhu v Brně, at si ho trošku na místě ošahám
- Pátek 15. února 2008 v 19:06® Alov
-
Petas. V ruce jsem ho neměl, ale asi si ho budu objednávat. Líbí se mi jeho délková variabilita a z toho vkládacího dílu bych vůbec neměl strach. Mám od Mikada Ultraviolet Light Feeder 3,6 a zatím spokojenost.Tady ho máš ještě levnější a nad 2 000kč bez poštovného…
obchod.lastia.cz
- Pátek 15. února 2008 v 17:09® Petas
-
Neměl jste tento klacek někdo v ruce, zamlouvá se mi ta dvouvariace, ale zase se jí i bojím.
- Pátek 15. února 2008 v 16:35® Vlaštovka
-
Alov> Taky mam LIGHT/MEDIUM a taky mi to dělá, ty prutu sou holt měký… Jnak sem mužského pohlavý :o)))
- Čtvrtek 14. února 2008 ve 21:52® Alov
-
Vlaštovka> No asi je to fakt jenom dojem. Budu si muset holt zvyknout
jarek b>Takže si měl recht. Mám medium light, takže proto asi ten ohyb, ale jak už psal(a) vlaštovka, musím si zvyknout.
Dík za koment lidi
- Čtvrtek 14. února 2008 ve 21:37® Vlaštovka
-
Alov> to je nortmálka, to bych ti přál vidět picker při 10g košíčku jak se ohne, klidně tak chytej dál je to jen o zvyk…
- Středa 13. února 2008 ve 21:41® jarek b
-
alov-ja chytam vesmes na media a takovy problem nemam a to pouzivam klidne i krmitko 25g(+krmeni)-klasicka prubezna sestava.nemas spis prut medium-light a nebo ti cela sestava zapadne hluboko do bahna a kdyz se ti z toho nevyplavi cele krmeni tak toho tahnes docela dost.
- Středa 13. února 2008 ve 21:10® Alov
-
Zdravím feederaři
Chtěl jsem se vás jen zeptat, jaký máte názor na tlumení záseku, když mám na konci krmelec (koš). Osobně s feederem začínám, ale podle mého ten koš při záseku klade slušný odpor. Zkoušel jsem už víc montáží, ale jako nejlepší se mi zdá jednoduchý balaton. Krmelec mám na konci, váha 15g + zobání a při záseku se mi feeder ohne jak když tam je Kapr tak 3 kila. Při vytahování pak odpor klesá. Nevím, možná je to můj dojem, ale z těch pár vycházek s feederem se mi zatím jeví jako pro mě nejlepší koncové olůvku s výstupkama váha 10 – 15 g obaleno futrem.Prut medium 30 – 90 gr. Dík za každý názor…
- Středa 13. února 2008 v 18:56® alchymistaskota
-
nazdárek borci, pokud mohu …mám 3.30 cartel od semy,80gr-tvrdší medium, na 0.18 kmen s košíkem 20+ futro,cca 45 gr,bez nějakejch problému to lítá jak píše kolega osprey dobře a okolo 40–50 a úplně v pohodě,bez problémků…
- Středa 13. února 2008 v 16:11® jarda21
-
osprey> Diky za radu.
- Středa 13. února 2008 ve 12:10® osprey
-
jarda 21: S naprostou většinou feederových prutů lze bez potíží hodit 40 m. S delšími a výkonnějšími modely i přes 70 m, kde je strop, nevím. Tvůj požadavek by mělo splnit snad každé medium.
S rostoucí dálkou ale do jisté míry klesá citlivost, což je třeba promítnout do výběru montáže – prostě si pohrát s tou sestavičkou, na kterou budeš chytat a ne tam něco navázat a pak na to celý rok nadávat. - Úterý 12. února 2008 ve 13:44® piskot
-
crazykapr> To číslo sem ti dal,abys tam zavolal! Neuvěřitelný,nejdřív píše stokrát,že to nutně potřebuje a pak měsíc čekání žádnej stres.
- Pondělí 11. února 2008 v 8:27® crazykapr
-
Mam naky cislo od reditele velkoskladu… Ale asi pockam na veletrh jestli tam neco nebude
- Neděle 10. února 2008 ve 22:48® koblih
-
crazykapr myslím že jsem někde četl že ses schaněl po těch špičkach 2 mm.už si něco zjistil? Ja bych taky možna potřeboval daj se sehnat?
- Neděle 10. února 2008 v 19:12® crazykapr
-
mirmen>A jak vypada celkoce ten telescop?Jakej ma blank?Neni moc hrubej?
- Neděle 10. února 2008 v 19:03® crazykapr
-
www.fishop.cz Mate s nim nekdo zkusenosti?vim ze za tu cenu nic moc chtit nemuzu ale ptam se,neni to nejaka hruba trubka?
- Neděle 10. února 2008 v 11:58® skwor
-
breca> Zatím byl dvakrát u vody a spokojenost je velká. Za tu cenu (1550) bych asi lepší nesehnal.
- Neděle 10. února 2008 v 1:26® breca
-
skwor – doufám, že budeš pokojený a že mě neprokleješ!!!!
- Pátek 8. února 2008 v 19:55® crazykapr
-
jarda21> Kdyz si koupis kvalitní feeder tak i víc,ale musís mí dobrej vlasec a zátez atd… Ja mam Shimano Beast master heavy a 40 metru docela v klidu,ale musim dat aspon 40 krmitko
- Pátek 8. února 2008 v 19:35® jarda21
-
Uvazuju ze zacnu s feedrem, libi se mi cim dal vic. Ale mam problem, potreboval bych nahodit aspon 40m. Je to s feederem realny? Chytal bych hlavne kapriky do 4 kg a ostatni bilou rybu. diky za rady
- Pátek 8. února 2008 v 18:14® crazykapr
-
stanley 4> Ja picker mam,X12T ale chcu jk babicce tam je takovej kacak tak co nejlevnejsi feeder,zatim mam za 400
- Pátek 8. února 2008 v 17:19® stanley 4
-
crazykapr,já sem loni skusil tenhle taky jen tak abych se to naučil a sem spokojenej,sice se mi zdá na řeku dosti měkej ale na ty začátky ideální www.sema-louny.cz
- Pátek 8. února 2008 v 16:08® crazykapr
-
mirmen> Asi ho beru,je levnej a vypada dobre,k babine to staci
a nevis jakou ma akci?Je tuhej_?nebo mekci?