Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 30. ledna 2008 v 17:42® crazykapr
-
Shanim pickerové spicky s prumerem 2mm nejlepe v cervene barve-kdo ma a proda piste na profil
- Středa 30. ledna 2008 v 15:43® skwor
-
breca> Tak jsem si objednal ten Spectrum feeder. Našel jsem ho ve slevě za 1500 a neodolal jsem
- Středa 30. ledna 2008 v 9:36® jarek b
-
piskot>hlavne chytam na stojatych-mensich i vetsich rybnicich.traper pouzivam samozrejmne i s prisadou nejakeho partiklu.rybu nejak zvlaste neresim-kapr,ploticka a cejn zaberou snad na vse.pouzivam vyhradne krmani pro feeder.chtel jsem spis poradit nejakou novou a overenou znacku
- Pondělí 28. ledna 2008 ve 22:29® piskot
-
jarek b> Je třeba aby jsi trošku lépe popsal vodu kde chceš chytat a cílovou rybu. Takhle bez upřesnění,snad jen 5kg Traper,tekoucí,nebo stojatá(jsou k mání obě.),do toho trošku vloček nebo kukuřičky a samo červy(masňáky).Na řece hlínu vázací,na stojáku rozpadavou atd. Toliko nejlevnější a přesto funkční krmení na trhu.
- Pátek 25. ledna 2008 v 15:11® HaD
-
Náš tip na NOVOU DISKUZNÍ RUBRIKU PĚST NA OKO:
Po reportáži o chytání parem v Ústí nad Labem jsme pro Vás zřídili novou rubriku „Pěst na oko“ www.chytej.cz , ve které můžete upozorňovat na nešvary u vody, stěžovat si fóru, podávat náměty atd.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:11® Piranha
-
Kinder feeder
Dcera uz se zaucuje.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:51® Piranha
-
breca> to se masarilo co.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 16:46® breca
-
thomski – skwor: pravda je na obou stranách, o cenách jsem se nebavil, protože to pán na krámě nevěděl. Ale pokud není tlak, počkal bych a podle ceny zvážil. Každopádně na Mivardi Spectrum chytám dva roky… A to jsem s feederem začínal. Absolutní spokojenost, dobrá akce proutku… a ani jako začátečník jsem ještě nezlomil jedinou špičku!!! Koupil jsem si jen jednu rezervní, která je nejvíc používaná, stála tuším nějakých 140,–, což je cena hodně slušná!
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 16:27® crazykapr
-
Piranha> napis na mail,domluvime se
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:57® Piranha
-
crazykapr> to nevadi ja si ho osadim tim navijackem a dam si ho nad krb mezi jiny budouci rarity.Domluvime se a skodnej nebudes,dam ti za nej treba nejaky knihy o rybach mam plno kaprovych a kapry jsem prestal chytat
- Středa 23. ledna 2008 ve 21:45® Ricci
-
jarek b: na rybnících se mi osvědčilo tohle eshop.rybarskyeshop.cz Má to takovou příjemnou sladovou vůni.. Dá se to sehnat i v 2,5 kg balení. Směs dovlhčuji rozmočenou TTX
- Středa 23. ledna 2008 ve 20:25® skwor
-
breca> Chce to chvíli počkat a potom koupit ten starší ve slevě
- Středa 23. ledna 2008 ve 20:22® Petas
-
jarek b – Larpio Feeder a max spokojenost.
- Středa 23. ledna 2008 ve 20:13® jarek b
-
nazdar panove.chtel bych vas poprosit o radu.jakou pouzivate vnadici smes.ja od traperu,ale chtel bych skusit neco noviho.co vam nejvic vyhovuje?dik za tip.
- Středa 23. ledna 2008 v 19:52® thomski
-
breca,to jsi me mile prekvapil,prave na to cekam ze si ho v Brne koupim,myslis ze budou za stejnou cenu co stavajici,nebo na ne budou mit vystavni ceny?
- Středa 23. ledna 2008 v 19:13® breca
-
K nákupu feederu od Mivardi: Stavoval jsem se včera u Fish pro v Mohelnici. Připravuje se inovovaná nabídka feederu řady Spectrum, který by měl být v prodeji od brněnského veletrhu. Pokud nepospícháte, chce to ještě chvíli počkat.
- Středa 23. ledna 2008 ve 14:25® crazykapr
-
Piranha> klido ti ho dam,ale bude to chtit mensi upravy-je naskriplej na spicce
- Středa 23. ledna 2008 ve 14:14® Piranha
-
crazykapr> za kolik je k mani jestli je
- Středa 23. ledna 2008 ve 13:51® crazykapr
-
Piranha> ja mam starej bambusak-musak
- Úterý 22. ledna 2008 v 18:24® Piranha
-
dnes jsem byl s dcerou v potrebach, zena vybehavala papiry tak sem ji vzal do taju tatova snení.Mala Piranha cucela co to tam je a skolila tam prodavace jako ,, to je splavek, tohle je wobler"
sem se tlemil a oni valili nejsou ji jeste 3 roky. Jinak koukal sem na feeder klacky a takovej vyber co tam byl to snad ani nejde vybrat
zaulali mne sportexy vetsinou v cenach okolo 3000,–- to sou slusny klacky.
- Úterý 22. ledna 2008 v 17:52® thomski
-
Koukam ze s obema proutky je spokojenost,zkusim je jeste na vystave do ruky a pak se rozhodnu,diky za nazory.
- Úterý 22. ledna 2008 v 16:53® jarek b
-
semacky feedry mam dva z-force 360 a drasi special feeder360 taky od semy.s obema si nadherne vystacim( ta specialka je o neco lepsi).z-force ma jednu ze tri spicek jen 0,5oz (14g) takze se da pouzit snad na vse.nahradni spicky-zadnej problem.kupuju oryginal kolem 170kc a daji se sehnat v kazdym solidnim rybarstvi.vrele doporucuju
- Úterý 22. ledna 2008 v 15:21® skwor
-
thomski> Dokoupit se určitě dají, ale možná od jiné firmy…
Piranha> Jo, Milo má pěkný web.
- Úterý 22. ledna 2008 v 8:44® Piranha
-
skwor> koukal sem na ty stranky a sou super covece,tak krasne prehledny a je tam toho mraky ze si vybere kazdej rybar.Pekny a ty feederovy klacky ma taky pekny.
- Pondělí 21. ledna 2008 ve 22:41® Kubah
-
thomski>Já mám tu Semu, akorát délku 3,30 a je v pohodě
- Pondělí 21. ledna 2008 ve 22:39® thomski
-
skwor,ten vypada taky slusne,myslis ze se k tomu daj potom dokoupit spice?
- Pondělí 21. ledna 2008 ve 22:19® skwor
-
thomski> Ten Spectrum používají kamarádi a jsou spokojení. Taky si chci letos pořídit nový feeder a vítězí buď právě ten Spectrum, nebo toto www.milobrno.cz
- Pondělí 21. ledna 2008 ve 22:13® thomski
-
Zdravim chlapaci,vyhlid jsem si tydle proutky Z-Force 3,6m od Semy a Spektrum Cross 3,6m od Mivardi,budu s feedrem zacinat,tak kterej byste mi doporucili?Mozna jen opakuju otazku jinych,ale diky za odpovedi.Zdarec
- Pondělí 21. ledna 2008 ve 21:10® Piranha
-
mihy.san> jj vyklapeci ocko to jsem uz taky vydel jinak s tim porizenim prutu za minulyho r. to je presne tekovy, bud byla nejaka ludra o ktery se rikalo ze je to prut a vzal ho, nebo mel howňo a ne prut.Nebyl vyber.A dneska je tolik prutu ze si clovek musi vzit dovolenou nez si vybere ten pravej ale pri pristi navsteve potreb si drbe hlavu ze nepockal a nevzal tenhle nebo tamten
moje zkusenosti
- Pondělí 21. ledna 2008 ve 20:57® mihy.san
-
jarek b> no Lipno byla sklolaminatova klasika, delaly se od proutku delky 1,7 m (ktery stal tusim 91,– Kcs) az po delku 3,4 nebo 3,6 m, ktery mel sklapeci ocko a byl uz patricne „klackovity“. Konkretne se pouzival na vsechno
. Kdysi byla ponekud jina nabidka, nez dneska, sehnat duty sklolaminat Sona, nedej boze v teleskopickem provedeni byl opravdu vykon. Kdyz jsi na nejaky natrefil, kupovalo se, co bylo. Nejaky vyber podle delky nebo akce? To neexistovalo, bud jsi vzal co bylo, nebo jsi nekoupil nic.