Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. ledna 2008 ve 20:35® jarek b
jarek b

kdyz uz je tu rec o znacce tokoz.mam doma od nich prut-plnej laminat znacky lipno 240.docela bych o nem neco chtel vedet.na co se konkretne pouzival.nahodou jsem ho zehnal jako funglac.dik za pomoc.

Pondělí 21. ledna 2008 v 19:26® Piranha
Piranha

crazykapr> Rexik je moje detstvi.A vsimni si toho druhyho, je to tokozak taky a je to prvni muskarske VRHACI navijak na pstruhy.Je to klasickej bubinek ale muzes ho otocit na prute o 90* a nahodit jako s normalnim navijakem.Je z hliniku a lehouckej jako pirko.Chtel bych sehnat bambusovej starej mušák a osadil bych ho timhle.Tak kdo mate, nebo vite o necem tak dejte vedet.Jinak bych chtel sehnat ceskej navijak vyrobeny okolo roku 1960, chytala na nej mama kdyz ji bylo asi 13

Pondělí 21. ledna 2008 v 17:16® crazykapr
crazykapr

Piranha> JE to bezva navijacek,taky ho nedam,Uz je jenom muj,mam i stary delicky,upe bezva…

Pondělí 21. ledna 2008 ve 13:44® HaD
HaD

regulus: jo, bylo to za „pro Vás“. Ale i ta vyšší cena podle mě odpovídá. Sportex je dobrá značka.

Pondělí 21. ledna 2008 v 11:47® breca

Jenom malý příspěvek k navíjákům Mivardi a Jaxson. Obojí dováží do české republiky firma Fish Pro www.fish-pro.cz Podle informací které mám, je značka Mivardi určená pro v podstatě pro český trh a podobnost s Jaxonem je více než zřejmá. Co se týče samotných navijáků, osadil jsem feeder Jaxonem, s vlastním chodem problémy nejsou, bojová brzda víc než super, trochu slabší stránku vidím v použitých ložiscích, třeba na rolničce překlapěče se mi objevila rez a ložisko začalo chrastit. :-|

Neděle 20. ledna 2008 ve 12:28® Piranha
Piranha

jaky> dik a vrele doporucuju ale vyzkousej tu packu na boj jak se ti bude zdat tezka tak at uka jinej:->

Neděle 20. ledna 2008 v 11:59@ ???

Piranha> tak ty nemaji chybu! Na ten pravěk si taky pamatuju :-) Půjdu asi také do toho Jaxona, za ty peníze to vypadá víc než slušně. Jinak dík za info a přeju samé pěkné zážitky u vody.

Neděle 20. ledna 2008 v 11:52® Piranha
Piranha

crazykapr> ja ho po letech konecne sehnal nepouzitej ani jednou jen vlasec na nej natocily.Mam ho i s origo kufrem a je na nem napsan rok v. 1981 a cena 65 Kčs. Je o rok mladsi nez ja a mam ho rad a nikdy neprodam ani za 100 000,–- :->

Neděle 20. ledna 2008 v 11:47® crazykapr
crazykapr

Toho rexe mam taky,chytam s nim na takovem kacaku kapry a karasy,docela sranda a porad slape:-D

Neděle 20. ledna 2008 v 11:33® Piranha
Piranha

jaky> je to lehci takovy proste pri preklopeni je to malicko jiny.Kdyz si vemu do ruky treba ticu a preklopim a vratim a hned po tom vemu Jaxona tak je to jiny urcite ale behem lovu ti to neprijde:jo a je to tichy preklopeni.Ten drat preklapovaci tak to neni drat ale trubicka takova masivni a dobre se drzi je to jinej pocut s timhle navijakem nez s ticou kterou kritizuju a ktera je 3× tak draha.Prekvapilo mne ze se dokaze udelat navijacek za takovou cenu a takovy kvality. Jinak posilam jeste jeden resp. dva co sou bezkonkurencni :-P

foto/diskuze/feeder/2008/th-img15876.jpg
Neděle 20. ledna 2008 v 11:24® crazykapr
crazykapr

zkus najit na netu…

Sobota 19. ledna 2008 ve 23:26® jarek b
jarek b

co takhle nějakej navijak od mitchellu.jeden mam asi tak dva roky jak na feeder tak na vlačeni a nedam na nej dopustit.naprosto običejnej ale oto lepši.funguje super-hlavně brzda.stal kolem 750kč.boužel jsem to na netu už nesehnal ale do té značky bych šel nejspíš znova.

Sobota 19. ledna 2008 ve 22:35@ ???

Piranha> ještě mi prosím řekni, jak pracuje ten vzduchovej překlapěč? Je to v něčem lepší než klasika?

Sobota 19. ledna 2008 ve 22:21® Piranha
Piranha

jaky> bojovka dobry akorad packa bojovky jde malicko z tuha nez treba co jsem mel u kaprovyho ZEBKA ale podle mne je to jen otazka nekolikrateryho precvaknuti.Kupoval jsem si ho nekdy okolo konce zari 07 a mel sem tzo u vody asi 6× takze novotka ale letos to protahnu poradne hlavne na vlacku je super.Jinak je to presne Penax PL300 a ta cena asi odpovida ja za nej dal 999,–- tak sel asi dolu.

Sobota 19. ledna 2008 ve 22:01® dam
dam

skwor> Siria používají Ouředníčkové na feedery už pár let, jsou to velmi dobří závodníci, takže vědí proč…jinak určitě se vyplatí zeptat se na www.fish-pro.cz, kluci rídi poradí, mají tam i Jaxon a Mivardi:-)

Sobota 19. ledna 2008 ve 21:30® crazykapr
crazykapr

ten Mivardi je na disain good,ale nevim jak slape…

Sobota 19. ledna 2008 ve 21:21@ ???

Piranha> tak jsem kouknul na Jaxony a našel jsem Penax PXL 300 s dvěma náhradníma cívkama za 890,–Kč. Je to ten tvůj? Píšou 8 ložisek a vzduchový překlapěč. Jak ti na něm šlape ta bojovka?

Sobota 19. ledna 2008 v 17:46® skwor
skwor

crazykapr> Za tu cenu seženeš Tubertini sirio (fish-pro.cz), nebo ten Cormoran, co jsem dával níž na fotce.

Sobota 19. ledna 2008 v 17:27® Piranha
Piranha

jaky> na fotce to neni tolik videt ale mel jsem ho v ruce pred monitorem a koukal na ten co si poslal a ma to stejny detaily jako hrany guma na zadni brzde dirkovani na spodku civky akorad mam zlatej smekač a kraj cívky.Jinak stejny :-93;

Sobota 19. ledna 2008 v 17:23® Piranha
Piranha

jaky> ja mam Jaxona a jak tak koukam mame identickej navijak akorad ty mas napsano mivadi a ja jaxon.je to uplne stejny, jinak super navijacec krasne slape brzda vyborna a daleko se s nim haze.A cena? 999,–-

foto/diskuze/feeder/2008/th-img15854.jpg
Sobota 19. ledna 2008 v 16:38@ ???

Zdarec, padl mi do oka tento Mivardi Hypercast 2000 za 750,–Kč Nemáte s ním někdo nějakou zkušenost?

foto/diskuze/feeder/2008/th-img15851.jpg
Sobota 19. ledna 2008 v 15:57® crazykapr
crazykapr

Zdravim,shanim dobrej navijacek na feeder medium s jemnym chodem,nevite nekdo o nejakym do 1000?

Sobota 19. ledna 2008 v 10:51® jarek b
jarek b

ahoj Panové co řikate na pruty od semy Z.force 360,70g a na special feeder 360,70g.

Pátek 18. ledna 2008 v 9:35® skwor
skwor

cormaxx> Radši si ho nech opravit ;-) Ale díky za nabídku.

Pátek 18. ledna 2008 v 1:04® hecht
hecht

libza> Jo a proč to dáváš sem, to je budeš tahat na feeder ? Doporučuji v tom případě w.picker vlasec 0,12 a máš o zábavu postaráno.

Pátek 18. ledna 2008 v 1:01® libza

ahoj chlapy rád bych se letos podíval na Pád na sumce.mohl by mi někdo poradit do jakého úseku by to bylo nejlepší nebo poradit kam se obrátit o pomoc nebo radu. děkuji.

Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 23:36® cormaxx
cormaxx

skwor:Jestli se nedokopu abych ten můj navijáček neodnesl do servisu(jen pérko v překlapěči) tak ti ty 2 moje cívky pošlu:-P

Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:00® skwor
skwor

Vlaštovka> Měl jsem jednoho Cormaxxe už před lety, takže mám cívky z něj.

Sander> Zapomínáš, že se s digitálem teprve učím ;-)

Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 20:36® Sander
Sander

skwor > že jsi si dal prst přes blesk, když jsi zmáčkl spoušť? :-D

Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 20:25® Vlaštovka
Vlaštovka

skwor: to je ten novej Cormoránek?? Nějak hodně je těch cívek né? to bylo k jednomu navijáku??