Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 17. ledna 2008 v 17:29® skwor
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 17. ledna 2008 v 16:04® skwor
-
Tož náhradních cívek není při feederu nikdy dost
Pokusím se sem hodit jedno foto…
- Čtvrtek 17. ledna 2008 v 7:57® Piranha
-
breca> musis dat na tech strankach do vyhledavace vidlička FOX a ono ti to ukaze kategorie podle abecedy tak si pak nalistujes ,,V" a tam jsou vidlicky a i tato co tam je.
- Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 3:11® breca
-
cormaxx – v které sekci jsi tu vidličku našel?
- Středa 16. ledna 2008 v 15:11® cormaxx
-
a co tohle? Vidlička teleskopická, zavrtávací délka 122cm/225cm, průměr 19,2mm. Je vybavena zavrtávací koncovkou, díky čemuž tuto vidličku zavrtáte i do velmi tvrdého břehu cena:435 Kč www.carpproduct.cz …FOX
- Středa 16. ledna 2008 ve 12:52® regulus
-
sramas> tak to jedině vyrobit si nějakou speciální hóódně dlouhou vidličku.
- Středa 16. ledna 2008 ve 12:51® regulus
-
hajan> Celkem si to představit dovedu, samo trubka musí mít kapku větší průměr než držadlo prutu a nesmí být tak dlouhá, že to tam budeš mít vražený až po naviják. Dá se to řešit i tím seříznutím jak psal Cudla, je jedno jestli je to kartuš nebo novodurová trubka.
- Středa 16. ledna 2008 ve 12:45® regulus
-
CeP> nevím kondore
Co z tebe zase vypadne za ptákovinu?
- Středa 16. ledna 2008 v 11:50® hajan
-
sramas> O.K. chápu.
- Středa 16. ledna 2008 v 10:31® sramas
-
regulus> Nejsem si jistej jestli jsem se vyžvejkl dost přesně. Když o tom znovu přemýšlím, nejde mi ani tak o stabilitu, ale o to, podepřít prut přední vidličkou co nejblíž u špičky tak, aby signalizovala pouze špička a né celej prut. hajan> Cudla píše, že je tu trubku třeba v podélné ose seříznout. Vznikne jen žlábek. Konec tuby necháš celej, aby byl prut o co opřít.
- Středa 16. ledna 2008 v 7:22® hajan
-
regulus> Nedovedu si představit, jak se s prutem v trubce musí sekat. To se jako napřed vysune prut z tý trubky a pak se teprve může přiseknout? Mám pocit, že pokud se ryba nesekne sama, není šance jí trefit.
- Středa 16. ledna 2008 v 0:26® CeP
-
regulus> kontrolni otazka vasnosto.. co je to feeder?
- Středa 16. ledna 2008 v 0:10® regulus
-
sramas> je úplně jedno z čeho to uděláš, hlavně aby ti to vyhovovalo, jsou v roce doby, kdy chytám na feeder z ruky, páč z držáku to neseknu. Nahodím a do 10 vteřin je záběr, ale takovej, že to z držáku prodrbu. Je to trochu podle toho kde chytáš a co bere. Ber to tak, že zarazíš trubku do země a ta ti drží prut, kašli na stabilitu nebo jak psal Osprey kup si dlouhou vidličku, hlavně když seš zchopnej zaregistrovat záběr.
- Úterý 15. ledna 2008 ve 20:48® Vlaštovka
-
sramas> ono se dá koupit přesně to co řikal Cudla, já to měl v setu z lídlu a tam když dáš ten prut a ještě do vidle tak to drží jak židovská víra
- Úterý 15. ledna 2008 v 16:41® sramas
-
Cudla> Je pak prut v takovém udělátku stabilní? Když to bodnu do země až po tu tubu, tak se zdá, že by to stabilní mohlo být, nemýlím-li se.
- Úterý 15. ledna 2008 ve 14:35® Cudla
-
Ideální je tuba od tmelú(silikon atd…)do trysky kudy se vytlačuje tmel jde nasadit trn dole špic nahoře závit a matice.Seříznout ho do dvou třetin v půlce,dole nechat celý jako zarážku.nemačká to prut a práznou tubu najdeš na každým staveništi hlavně kde zateplujou domy.Snadno vyrobíš i „na koleně“
- Úterý 15. ledna 2008 ve 14:24® sramas
-
regulus> Myslim, že vim co myslíš. Tam by to chtělo asi pořešit možnost rychle brát prut do ruky při záseku.
osprey> Ještě se pokusim ladit vidličku dřív, než pořídím novej prut
Díky oběma. Až se trochu oteplí a rozmrzne mi řeka, tak se uvidí…
- Úterý 15. ledna 2008 ve 13:32® osprey
-
sramas: Vypadá to na krátkou vidličku. Kup tu nejdelší teleskopickou vidli a s feederovou hlavicí to metr deset udělá. Pak je prut daleko stabilnější. Jinak heavy prut je právě od toho, aby nastoupil když medium začíná mít dost – klidně i na menší vodě, když je takový proud. Mám dva heavy pruty a prakticky s nimi nechytám kapry – mám je kvůli proudům, těžkým krmelcům a dlouhým hodům – nezávisle na tom, co skončí na háčku.
- Úterý 15. ledna 2008 ve 13:27® regulus
-
sramas> jestli tam nemáš na břehu regulaci nebo kameny, ale normální hlínu (lze vidličku zapíchnout do země) tak si sežeň kus vodařské novodurové trubky, pevnou izolařkou k ní přimotej nějakou kovovou tyčku, píchni to do země a do toho dávej prut, je to něco podobnýho jako stojan při lovu sumců, akorát to nemusí být tam fest. Takhle na dálku se blbě radí, nevím jak to na tom fleku vypadá. Je prostě potřeba mít ve vodě co nejmíň vlasce.
- Úterý 15. ledna 2008 v 9:31® sramas
-
regulus> Čím víc dávám špičku nahoru, tím víc musím cpát naviják k vidličce. Právě proto je to takový nestabilní. V opačném případě je zase velká část silonu pod vodou. Je to prostě oříšek.
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 23:19® regulus
-
sramas> jestli je tam velkej proud, tak postav prut špičkou k obloze, aby byla co nejmenší část silonu ve vodě, dej tvrdší špičku.
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 23:13® sramas
-
Dle dostupné literatury je feeder výhra v proudech, kde ostatní techniky selhávají. Mně se to ale s mým mediem moc nedaří, i když dám takovou zátěž, která se udrží na místě. Chvěje se mi celej prut. Nejdřív mě napadlo, že to vyřeší heavy. Pak si ale řikám, že Sázava neni Labe. Help! Díky předem.
- Pondělí 14. ledna 2008 v 17:15® Boscikl
-
Chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s tímto setem od shakespeare: Shakespeare – IN2 Feeder 3,3m + naviják Odyssey 30. Chtěl bych s feederem začít, nechci se však spálit první koupí. Lumír
- Pátek 11. ledna 2008 v 15:30® regulus
-
HaD> hmm jestli je to za tu cenu „pro vás“ tak je to velice zajímavý, za tu první je to ovšem nářez.
- Pátek 11. ledna 2008 ve 14:53® breca
-
HaD – taky mě zahřál u srdce. Ta délka je pro mě optimální s ohledem na zarostlé říční břehy, a to jak ve směru horizontálním, tak i vertikálním. Měl jsem možnost zkoušet i delší, ale rychle jsem ho kamáradovi vrátil. Ten krátký proutek dokáže zvládat veškeré potřebné akce dostatečně.
- Pátek 11. ledna 2008 v 10:59® HaD
-
regulus> to je on: mavep.inshop.cz
- Středa 9. ledna 2008 v 16:16® crazykapr
-
Kdo jede na vystavu???Jaaaaaaa
- Středa 9. ledna 2008 ve 13:30® skwor
-
HaD> Já se v tom taky tolik nevyznám (s vláčákem a plavačkou trávím víc času). Problém je u mě délka, zatím jsem chytal s 2,7m pickerem a na dlouhé feedery nejsem zvyklý (uvidíme na výstavě
)
- Úterý 8. ledna 2008 v 17:09® regulus
-
HaD> No já ho tak ani moc nechci ukázat, jen mě zajímalo kterej. www.ockert.net
- Úterý 8. ledna 2008 v 16:18® HaD
-
regulus> až přijde, ukážu