Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 30. listopadu 2007 v 17:51® osprey
-
sus1: Ten naviják nebyl „asi větší“, byl to takový normál. Doporučoval je silné slovo – už deset let se tenhle model nedělá a zmíněnou velikost Shimano opět zařadilo do výroby u některých modelů na příští rok. Přečti si články Martina Maťáka na MRKu (to je větší průkopník feederu než já a nemíchá to s vláčkou).Martin klidně na heavy prutech používá baitrunnery (snad jsou tam někde i vidět) a dobře ví proč. Já tam tu zmínku o důležitosti robustnějšího navijáku říkal proto, že jsem párkrát házel celý den ty stogramové krmelce a viděl, jaké to té mašince dává kapky. Pokud házíš dvacetigramovým krmítkem dvacet náhozů za vycházku, není co řešit.
- Pátek 30. listopadu 2007 v 16:37@ ???
-
ahoj muzete mi poradit jak mam chytat parmy s havy feederem v zime ????? dik moc
- Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 9:05® crazykapr
-
Doporučíli by jste používání feederové gumy?Má to nějaké přednosti?nebo naopak?Jaká sestava je lepší na kapry u rákosí průběžná nebo paternoster?A jakou velikost háčku na jednu kuku?Dík za odpovědi
- Středa 28. listopadu 2007 v 17:23® Cudla
-
To máš pravdu a většinou oba naráz.
- Středa 28. listopadu 2007 v 15:27® crazykapr
-
Cudla> a myslía ~e mám dár heavy solo a medium s krmitken nebo naopak,vetsinou mi berou na oba
- Středa 28. listopadu 2007 ve 13:55® Cudla
-
Crazykapr:většinou solo vedle prokrmenýho fleku
- Středa 28. listopadu 2007 v 9:32® sus1
-
Skouk sem divko tetko to nové s Ospreyem a tam právě ukazoval ,,asi '' větší naviják a doporučoval ho na feedr tak proto se Vás tady ptam jaká je zkušenost s navijákama – velikostma –
- Středa 28. listopadu 2007 v 9:28® sus1
-
Díky za odpovědi.Čau.
- Středa 28. listopadu 2007 v 0:14® regulus
-
sus1> nejsu si jistej, jestli 30 Okuma je co do velikosti, to samý jako 030 Shakespeare, pokud ano, tak si myslím, že je to optimální.
- Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:59® b.gun
-
sus1: Třicítka by měla být v poho, kapacita dostatečná. Na obou feederech mám taky třicítkový navijáky.
- Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:25® sus1
-
Ještě se zeptam jednou,jak velkej naviják na feedrovej prut?Mam 30 okumu a zdá se mi malej – prut 80gr – 3,30m.Mam ho vyměnit nebo ponechat?
- Úterý 27. listopadu 2007 v 17:21® crazykapr
-
Cudla> A to tam das krmitko,ja kdyz ho tam dam tak mi do toho drbou sami cejni,karasi,plotice
- Úterý 27. listopadu 2007 ve 13:10® Cudla
-
Crazykapr:mam na jednom prutu navijáček cormaxx s baitrunerem(30).Tam dávam hrubší „zrno“ a většinou ho beru do ruky když už spívá
- Pondělí 26. listopadu 2007 v 19:57® sus1
-
cormaxx> Díky.
- Pondělí 26. listopadu 2007 v 17:32® cormaxx
-
sus1: Při kaprařině jsem nepoznal rozdíl jestli tam byl čirej,fluo žlutej,červenej nebo tmavej vlasec…při vláčce jsem zkoušel fluo žlutej.Když jsem chytal na zkalený vodě tak to bylo v poho a záběrů jsem měl stejně jako kámoš co chytal s čirym.Když jsem s nim chytal na čistý vodě tak bylo záběrů hodně málo ⇒ Na vláčku radši nebrat
- Pondělí 26. listopadu 2007 v 17:08® sus1
-
Mám dotaz : Jakou máte někdo zkušenost s flouroscenčním vlascem ?? Díky.
- Neděle 25. listopadu 2007 ve 14:28® skwor
-
crazykapr> Za tu cenu asi lepší neseženeš. Chtěl jsem jí taky, ale potom jsem koupil z druhé ruky za výhodnou cenu jiný (který už ale neseženeš).
- Neděle 25. listopadu 2007 ve 13:06® crazykapr
-
Myslis ze je dobra?: mas s ni zkusenost?ja chcu lehouckou,pevnou a s rychlou akci
- Neděle 25. listopadu 2007 ve 13:02® skwor
-
crazykapr> Koukni na tuhle eshop.rybarskyeshop.cz
- Neděle 25. listopadu 2007 ve 12:36® crazykapr
-
snek> No to jo,ale me uz se nekolikrát stalo ze sem zdolával kapríka na plavacku a brzda feederu jela,co potom hmm…a nejakej typ na matchku bys nemel ???
- Neděle 25. listopadu 2007 v 11:08® snek
-
® crazykapr> tip mám,povol brzdu na feederu. Když to bere tak máš co dělat s plavačkou, tak dej na feeder zrnko kuku a povol brzdu. Když to brat nebude tak za chvilku budeš šilhat.
- Neděle 25. listopadu 2007 v 9:35® crazykapr
-
Zdar all,mam takovej blbej dotaz,kdyz chodite na ryby mate nahozenej feeder a treba plavacku?stihate to?Chci si totiz poridit matchovku.Nemate nekdo nejakej tip?
- Sobota 24. listopadu 2007 v 17:31® Piranha
-
Prichy> tak ja to zkusim nejak zvetsit a vyriznout aby se to dalo precist
- Sobota 24. listopadu 2007 v 17:30® Piranha
-
regulus> ja nerikam ze si psal clanek nebo sem to tak doslovne nemyslel jen proste vyuzily spolupraci s chytej a uverejnili tvuj nazor bez tveho vedomi do casopisu ve kterym se proste na toto tema psala otevrena diskuze.Tak proto si o tom nevedel a ani ostatni co jsem psal.Podle mne casopisi o rybareni nejsou plky je to proste cteni o rybarine a rybach a neco je pravda neco ne jako jiny bulvarni casopis
- Sobota 24. listopadu 2007 v 15:53® Prichy
-
Piranha: ja se neprectu, nase chytrakoviny uz byly v kdejakem kajmanovi…tentokrat by me zajimalo, jak je to „sestrihano“, pade je k hovnu, kdyz ho na stankach nemaji
- Sobota 24. listopadu 2007 ve 14:53® sus1
-
regulus> Já odebíram Rybářství.
- Sobota 24. listopadu 2007 v 11:28® regulus
-
Piranha> „brakovou literaturu“
zásadně nečtu, problém je v tom, že jste to kapinku blbě napsali, teda spíš ty, @sus1 se jen přidal. Napsal jsi článek a nikoliv výcuc s chytejáckejch plků, proto sem čučel, protože nevím o tom, že bych do Kajmana cokoliv psal.
- Sobota 24. listopadu 2007 v 8:35® Piranha
-
regulus> jezis regu kua tak si vymejslim ne, ja uz nevim jak ti to mam vysvetlit ja ti snad poslu 50 korun na kajmana aby si ho koupil, tam to proste je.Je to opsane doslovne z diskuze z chytej o Vagnerovi.Je tam i prychyho a sanderovo psani a dudu a vychrzhor taky.Tak si to kup.Na tom skenu je malinko videt pod tim okem nadpis Sander a prichy se da taky precist.
- Pátek 23. listopadu 2007 ve 13:45® sus1
-
regulus> Doufam že namyslíš modrý?!!ha,ha,ha, . . . .
- Pátek 23. listopadu 2007 ve 13:14® regulus
-
Vy jste dva ptáci.
Já už splašil HaDa majlem, protože vím o úzké spolupráci Chytej a Kajman, co je to za kachnu, že o žádným článku nevím. Ach jo.