Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 23. listopadu 2007 v 9:27® sus1
-
regulus> K článku :já jsem taky žádný nečetl,jen sem se přidal ke kolegovi a pochválil Tě.Věřil sem mu.Mě si vždycky vyšel vstříc tak sem to bral za samozřejmost Tě pochválit.
- Pátek 23. listopadu 2007 v 8:08® Piranha
-
Regu, byl tam i sander dudu a prichy je to opsany od servru do kajmana ohledne diskuze o Wagnerovi,kup si kajmana a ses tam.Prikladam sken casopisu
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:31® regulus
-
Piranha> sus1> čumím jako puk, nevím o tom, že bych psal nějakej článek do kajmana (smajlík s víc votevřenou hubou tady není)
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:29® regulus
-
sus1> to je různý, většinou chodím na Svratku, řeka o šířce v průměru asi 30m. Se splávkem hážu do bližší poloviny řeky, nedá se to přesně říct, zhruba tak do 10–15m, někdy možná o trochu víc. Na stojáky skoro nechodím.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 20:11® sus1
-
regulus> K článku Gratuluju.Paráda.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 20:03® Piranha
-
regulus> kamarade dneska sem koupil kajmana a muzu rict ze si napsal peknej clanek,vim ze my dva sme se tady uz parkrat pokousaly ale jinak s tebou co se tyce L.V. souhlasim, je to pravda a navic kupovat si ryby v makru kdyz se toci pořad a neberou,tak to je ten nejubožejší sen co by se mohl rybari zdat.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 20:00® sus1
-
regulus> jak daleko házíš?Musíš na splávek vidět.To ale chodíš někam na klidnou vodu,né? i když sem u nás viděl na řece taky splávkaře to je pravda tak 2–3 metry před sebou a nebo někam ke trávě to je fakt.Já chodim na těžko( krmítko apod.)Na splávek mam jeden prut taky ale ho moc nepoužívam jen na jednom místě kde malej rybník jinak kam chodim musim házet daleko tak bych splávek neviděl a ani bych tam nedohodil.Když jsem začínal s rybama tak sem chodil jenom na plavandu a na nic jinýho,to až tet postupem času sem změnil.Docela mě tet začalo bavit vláčení ale to už jsem probral.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 14:14® regulus
-
sus1> přesně tak
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 14:11® sus1
-
regulus> Myslýš plavanou? Spláveček apod.?
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 12:42® regulus
-
sus1> Nebudu nic doporučovat, bylo by to nerelevantní. Já mám Mikado T-Rex a su s ním celkem spokojenej (má to mezikus, takže 2 možný délky, 3,30 a 3,90), stál kolem 2 tisíc, už si přesně nevzpomenu. Měl jsem v ruce asi 3 od jinejch výrobců a nějakej fatální rozdíl jsem neviděl, teda kromě ceny. Pravdou je, že feeder je pro mne spíš okrajová záležitost, pokud pominu muchu a vláčku, tak vede plavačka.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 8:27® sus1
-
regulus> Ty peníze sem připsal jen tak,nijak sem to na tebe nemyslel.Zkusim tu děličku,stejně se de k vodě jenom s jednim a autem zajedu až k vodě tak uvidíme.Řikam,akorát ta délka uskladnění ale to holt budu muset nějak vyřešit.Díky za odpověd.Jakej bys mi doporučil prut ty?Máš zkušenost s jinejma?Tychler doporučoval Shimano,že je má vyzkoušený ale začínají tak okolo 2 500kč a vejš ty kvalitní.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:36® regulus
-
sus1> já nemluvil o penězích, často je to taky jeden z limitujících faktorů, ale o tom, jestli je pro tebe důležitější skladnost (transportní délka) nebo něco jinýho. Děličky jsou asi lepší (tyto konkrétní pruty neznám), ale teleskopy budou asi horší obrazně řečeno o cca 20%, víc ne. Takže je na tobě, co si vybereš. Vše má svoje plus a mínus. Vyber co ti lépe sedne do ruky.
- Středa 21. listopadu 2007 v 19:46® crazykapr
-
CUS lidi,nevite nekdo o nejaky good vode pobliz nebo v ostrave ted na zimu jen tak na chytacku. . .
- Středa 21. listopadu 2007 v 18:25® sus1
-
regulus> Píšu až tet,byl jsem na hokeji v Klatovech.Mam zkušenost akorát s děličkama na vláčení,na to jsem se tě taky ptal .Koupil sem shimano a paráda,mam dva.Jinak co mam na kapry teleskopy 3,60m taky spokojenost.Chtěl sem teleskop ale mi tlačily do děličky,mluvil sem i s Tychlerem a ten řikal taky děličku,že je tuhejší a má lepší akci než teleskop,tak nevim.O peníze mi nejde.
- Středa 21. listopadu 2007 ve 13:00® regulus
-
sus1> no a to je právě to. Záleží na tom, z jakýho pohledu se na to díváš. Dělička má svoje jednoznačný výhody, ale skladnost teleskopu (záleží na tom jakýho) je sice obvykle na úkor řekněme akce a celkový pružnosti, z druhé strany, to co se dneska vyrábí je zcela něco jinýho než bývaly starý SONY. Osobně mám teleskopickou matchku na plavačku a nemůžu si ji vynachválit, kouzelnej jemnej proutek. Ujasni si priority, pokud ti až tak moc nevadí větší složená délka, tak si nech tu děličku, pokud preferuješ prut, kterej je ve složeným stavu podstatně kratší, tak to vyměň za teleskop. Na množství chycenej ryb to asi vliv mít nebude.
- Středa 21. listopadu 2007 ve 12:41® sus1
-
Mam novou děličku od semy,zatim ještě zabalená a můžu kdykoliv vyměnit mam to domluvené v prodejně.Snad jen ta přepravni velikost mi mrzí ale jinak asi gut.Zatim jinou děličku nemám tak s tim ani nemam zkušenost,proto se ptám.
- Středa 21. listopadu 2007 ve 12:23® Kubajs
-
jednoznačně dělička!ale Sema nevyrábí ani špatné teleskopy
- Středa 21. listopadu 2007 v 10:02® sus1
-
Zdravim všechny,chtěl bych se zeptat co jepší u feedru :prut teleskop nebo dělička ??Díky.
- Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:55® Piranha
-
crazykapr> do klasickyho hrnku na caj tak 3–5 kavovejch lzicek medu, ale nemacej to do horkyho mleka, jen do vlaznyho rychle by se rozmocily jen ponorit a hned ven a pokud to bude jeste mozny tak jeste jednou.Muzes dat do mlika s medem i trochu ramy aby se udelalo oko na hladine houska se obali mastnym a udrzi lip aroma.Je to dobry na hoooodne pomalutekouci vody.Tu housku napař a zatezkej ale hodne necim tezkym aby byli tvrdy uz za cerstva.Pak nakrajej na kostky a nech odpocinout v sacku a pak udel dipovani.Zbyli mleko muzes vychlastat je to dobry a hlavne je to na anginu.Jinak zalezi hlavne jak mas udelanou a odpocatou tu housku.Maly kapri karasi a cejni lopaty do toho tlucou jako kravy div ne ti zlomej feeder spicku.
- Úterý 20. listopadu 2007 v 17:11® crazykapr
-
Piranha>OK,hodne medu je kolik medu?Vzdycky kdyz to do neceho namocim tak to je bud bez chuti nebo mi to nabobtna kua…
ale zkusim,dik
- Pondělí 19. listopadu 2007 ve 22:03® Piranha
-
crazykapr> ohrej mleko rozmichej do nej hodne medu udelej parenou housku na kostky nebo vycvakni kulicky klestema provlekni szkz ne nit tak aby bylo dost nite v peresahu např. 50 cm na 30 kulicek nebo kostek pak to lehce namoc do mleka s medem ale bacha aby se moc nenaboptnaly a pak to nech vysusit pozvolna na novinach do tvrda.Pak to muzes hned pouzit nebo zamrazit.Nastrazuje se to na vlas pomoci ty nite kterou uvazes pod hacek. OK?
- Neděle 18. listopadu 2007 v 11:02® crazykapr
-
izzi> Zkus pareny rohlik,ale malinke kosticky…byl by sem tam jeste dele ale po dvou hodinach sem na to kaslal,tak at se dari. . .
- Sobota 17. listopadu 2007 ve 21:39® izzi
-
crazykapr> když bude takové počasí, jak dneska, tak zítra valím taky, ale nemám červy, tož se musím podívat po nějakých žížalách, ale pochybuju
- Sobota 17. listopadu 2007 ve 14:19® crazykapr
-
AAAA kosaaaa,Zdaaaaar,ted jsem prisel z ryb,ani tuk,kosa jak . . . .
a jeste k tomu ten za…nej sniiih
- Sobota 17. listopadu 2007 v 9:37® crazykapr
-
izzi> To uz sem taky slysel,ja vim,kdyz budu opatrny neni mozne aby se neco stalo,jak sem byl malej a nevedel sem to tak sem dal na 25g bolonku 40 olovo,sice se hezky prohla ale drzela
- Pátek 16. listopadu 2007 ve 23:52® izzi
-
crazykapr> když ti rupne tak ti pošlu ten můj
, když jsem si koupil Venomy, tak jsem na ně dával 40g zátěže a teď není problém 70–80g, nesmíš nahazovat švihem, ale tahem. Stejně bych řekl, že výrobci udávají o něco menší vrhačky než ve skutečnosti jsou, aby ti prut vydržel delší dobu.
- Pátek 16. listopadu 2007 ve 14:03® crazykapr
-
izzi> Snad to neprevazim no:-/,ja bych si taky objednal ale kdyz to pocitam 10*5g krmitek me vyjde na 100+postovne dalsi stovka a za 10 krmitek 2 kila nedam nikomu,Jestli se mi s tim pikrem neco stane ze to prevazim tak si me neprej
- Čtvrtek 15. listopadu 2007 ve 23:42® izzi
-
crazykapr> já jsem se taky trochu bál, ale uvidíš že se to podá
, to buď rád já sem se díval u nás v krámech(pro rejpaly mysleno jako obchod
)a 1krmítko(5g) 17CZK, tak sem na to hodil bobek
, našel si na netu, a přiobjednal ještě něco, abych měl poštovné free
- Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 9:44® crazykapr
-
izzi> Jde o to ze ja sem ty 5g krmitka nikde nesehnal,vsude maj jenom 10g,a s tim se trochu bojim hazet
ja mam kmen 0,14 stroft a forpas 0,12 beast mastera
- Středa 14. listopadu 2007 ve 23:38® izzi
-
tak si to vždy předělej buď vláčka nebo picker, stejně nechytáš na oba zároveň, krmítka já kupuju co možná nejlevnější, zkoušel jsem 5g a nic moc letělo to asi do poloviny vzdálenosti co jsem potřeboval, tak jsem nasadil 10g. Gumu tam dej jestli používáš slabší forpasy, kmen nebo jestli tam máš pletenku. Já mám kmen 0,145mm(3,65kg) Awa-Shimu Rextor Feeder a jako forpas používám Mikado 0,09mm nebo Firelinku Crystal 0,04mm