Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 14. listopadu 2007 ve 14:55® crazykapr
crazykapr

Izzy:OK:-D ,sorry,tu symetre si chcu taky koupit ale az na speeda,ja mam taky 1500,jde o to ze ten cernej ma o hodne plynulejsi chod,nez ten 4 loziskovej,a to se vic hodi na vlacku ne?nevim jaky si mam koupit krmitka,a mam tam dat feeder gumu?dik

Úterý 13. listopadu 2007 ve 23:48® izzi
izzi

crazykapr> za první jestli mě budeš vykat, tak ti odepisovat nebudu, OK?? ;-)
No tak to je jasné ten těžší bych dal na picker a ten lehčí na vláčku, to aby ti neupadla ruka, když třeba vláčíš delší dobu, a při pickeru to máš celkem jedno že ten naviják je těžší, páč ho máš ve vidličce. toť můj názor, jo ještě jakou máš velikost já mám tu 1500 (270g)

Úterý 13. listopadu 2007 ve 20:15® čabi
čabi

Dneska jsem si udělal dvojnásobnou radost.Koupil jsem si dva feedery.Catanu multi a nexave medium,nejsou úplně nove,ale strašně se mi líbí.:->

Úterý 13. listopadu 2007 v 16:46® crazykapr
crazykapr

izzi> Jak si/ste mi napsal uz davno zes te si poridil toho byrona a mas/mate ten navijak cormoran......no tak ja ho mam taky,a mam jeste jeho brachu ten s temi 4 lozisky ten cervenej,a nevim kterej na to dat,me se zna ze ten 11loziskovej je o dost tezsi,zatim ho mam na vlacku,jake mate/mas silony na civkach?

Neděle 11. listopadu 2007 ve 20:24® M.BURNES
M.BURNES

® crazykapr:mam picker byron do 12ti g a házim s nim(opatrně)15ti gram.krmítkem

Neděle 11. listopadu 2007 v 18:40® izzi
izzi

crazykapr> buď v klidu já dával krmelec 10g + futro, házel jsem kolem 15–20m a vydržel:-93;

Neděle 11. listopadu 2007 v 18:31® dvorak

crazykapr> No,bacha na to.Nekdo vlhci krmeni tak moc,az je z toho blato. Udelej ho pekne sypke,jak to ma bejt. Pak se tak nejak vejdes…

Neděle 11. listopadu 2007 v 17:37® crazykapr
crazykapr

Zdravím,chci se zeptat kolik asi bude vazit male 5g krmitko po naplneni krmitkovou smesi?mam pikra 3–12g vadilo by kdybych ho trosku prevazil?dik za odpovedi :-D

Sobota 10. listopadu 2007 ve 22:01® MadMack

MiK> Nikde jsem nepsal že to je šunt, jen sem napsal osobní zkušenost. Je možný že jsem jen koupil blbej kus a ostatní jsou v poho. Jinak já na feederu mám naviják za 400,– a na pickeru za 300,–. jsou to ty nejobyčejnějsí z obyčejných a nemám s nima problém. Chtěl jsem jenom říci, že v této cenové kategorii je dostačující. Jinak samozřejmě bych na feeder doporučil jiný, ale to by bylo za jinou cenu.

Sobota 10. listopadu 2007 ve 21:46® Cudla
Cudla

MiK omluva se prijímá,ale vzpomínám na ně rád,byl to takovej"držák"voda se vylila hodily na topení za hodku šlapaly jako by se nechumelilo.Jo padly za vlast(chlast).

Sobota 10. listopadu 2007 ve 20:35® čabi
čabi

Jasný…ale když máš místo pěkně rozjetý a každou chvíli nahazuješ tak je přece jenom plašíš.Teda pokud to nehášeš víc jak dvacet metrů,tam už tak plachý nejsou.Přece jen když chytám těch 10–15 metrů od břehu,je to olůvečko lepší.

Sobota 10. listopadu 2007 v 19:47® brčkoo

čabi:Krmelec nemusí být veliký a napěchovaný.Sám používám krmítka, kde místo zátěže je pouze olověný pásek.V prázdném stavu je to velmi lehké, tipoval bych nějakých pár gramů.Při dopadu na hladinu krmítko ještě trochu přibrzdím.Nemyslím si, že by to markantně plašilo ryby.

Sobota 10. listopadu 2007 v 18:55® čabi
čabi

Já pro změnu používám krmítka jen vyjímečně.Nejradší dávám 3–5g olůvko a zakrmím prakem nebo rukou.Je to lepší páč můžu při častých záběrech furt nahazovat a neplaším si tím ryby jako velkým napěchovaným krmelcem

Sobota 10. listopadu 2007 v 17:33® MiK
MiK

cudla> omlouvám se RUHLÁM :-( myslím, že lepší příklad budou POLJOTY. Sovětské hodinky byly vždy NEJ ! Největší, nejtěžší, nejrychlejší…:-D

Sobota 10. listopadu 2007 ve 14:04® Mladý Rybář
Mladý Rybář

killbill> ja pouzivam totez!pouzivas taky nastavec na svetelko!je to v kazdem rybarstvy upnes to na spicku a chytas na feeder i ve tme super vec!kde nejcasteji chytas a na co??jaka je tvoje nej ryba na feeder?a jak dlouho na nej chytas?

Sobota 10. listopadu 2007 ve 14:01® killbill

Já používám dráťěná krmítka.Umělím sem se tak nějak vyhnul,ale nemyslím si,že by v tom byl nějaký velký rozdíl.Promě je důležitější spíš třeba gramáž.Používám nejčastěji 25–30g.Krmítko dobře drží na dně,nahodím s ním do velké vzdálenosti a ryba se lépe zasekne.Vlastně dojde k samozáseku.

Sobota 10. listopadu 2007 ve 12:54® Mladý Rybář
Mladý Rybář

jake nejradeji pouzivate krmitka na feederu?umelohmotna nebo dratene kosicky?(na stojate vode)oduvodnete proc,dekuji za odpoved!=o)

Sobota 10. listopadu 2007 ve 12:50® Mladý Rybář
Mladý Rybář

izzi-jasne ze mi tata i mama prispivaji ale mluvim o feederu rekl jsem si ze celej feeder si koupim a vybavim sam!ja 10let chytam na plavacku a  tu mam vybavenu tak ze za to co sem do ni vrazil bych mohl mi ojetou feldu:D:Dsamoz­drejmne ze tam nedam na feeder nej sunt kdyz bude na nic tak si ho necham na vlacku a reknu jeziskovy at mi koupi nejakej poradnej:)jo jinak panove ted sem dorazil z ryb rano snezilo chumelenice a ja v tom na rybach 2cejny 1kapr 52cm na psenici!a neco vetsiho sem vypnul na plavacku na rohlik!takze celkem spokojen!:)

Sobota 10. listopadu 2007 v 11:02® Cudla
Cudla

Na RUHLY nesahat mněl jsem je hluboce v minulém století od 1třídy ZDŠ,aby končily jako záloha v hospodě na vojně.po celou dobu šlapaly poctivě.Záleží na jakej kus narazíš!

Sobota 10. listopadu 2007 v 10:14® crazykapr
crazykapr

Já si na veci taky setrím sám ale mám hodnýho tatika,napr. sem mu rek ze si setrím na beast mastera a on mi ho za udelane prijím ky koupil i s navijákem:-) S tim prutem spis asi na rece,ale to uz je jedno,koupim si pikra speeda do 40 gramu:-D ,je dobrej,dik za rady,nevite nekdo kam zajit na ryby u ostravy,ted v zime????:-D :-D :-D

Sobota 10. listopadu 2007 v 7:41® aspius
aspius

All: RUHLA = hodinky z bývalej Nemeckej demokratickej republiky. :-93;

Sobota 10. listopadu 2007 v 1:30® MiK
MiK

MadMack> myslíš, že na feeder můžeš dát ten největší šunt a bude to stačit? Na picker, 0,14 kmen, 0,08 návazec ?!?… Kde jsi tuhle myšlenku prosímtě vypotil ? Naviják musí šlapat jako hodinky ( ne Ruhla ).

Sobota 10. listopadu 2007 v 0:27® izzi
izzi

mlady rybar> já jsem nepsal o 2,5 litru, ale třeba počkat a říct rodičům ať ti třeba přispějí. Já jsem si taky kupoval, pruty a navijáky za svoje, ale vždy jsem si raději počkal a koupil nějaký o něco lepší.

Sobota 10. listopadu 2007 v 0:18® Mladý Rybář
Mladý Rybář

čabi> diky moc!vyzkousim a zitra napisu jak sem dopadl!

Sobota 10. listopadu 2007 v 0:10® čabi
čabi

mlady rybar:sestavu doporučuju páternoster,háček asi 30 čísel od olůvka či krmítka.A krme­ní?Nejlepší co jsem si kdy koupil bylo krmení od Konopáska,to žlutý,kdyžtak ho trochu přibarvi hlínou,ať se ho ryby nebojí teď v zimě.

Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:25® Mladý Rybář
Mladý Rybář

chci se zeptat jakou by ste mi doporucili montaz na stojaka na tohle obdobi?a vuni krmeni mam tam orech a jahodu!jestli znate lepsi tak uvitam kazdou radu dekuji predem:))

Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:23® Mladý Rybář
Mladý Rybář

dekuji za odpovedi! Izzi-je mi 15 let newim jestli ty(vy) si mohl v 15cti dovolit navijak za 2500?a myslim ze nezalezi na cenne nejsem z bohaty rodiny a na vec na kterou sem si sam nasetril tak potesi!ale to asi nechapes no!no nic dnes na ten navijak 56cm kaprik 1ryba a slape v pohode!tak zatim

Pátek 9. listopadu 2007 v 19:43® MadMack

mlady rybar> Shok spin 30 jsem si koupil na vláčku na štiky, k vodě jsem ho vzal asi 3× a šel do haj..u. Při pomalým navíjení to v něm pěkně přeskakovalo. Pak má taky na prd navíjení kdy nedotáčí na dolní úvrati. Na feeder by ale mohl stačit.

Pátek 9. listopadu 2007 v 19:20® izzi
izzi

mlady rybar> se ptáš nějak brzo ne, když už ho máš doma;-) , ale tak za pětikilo, bych v tom navijáku neviděl nic moc extra.

Pátek 9. listopadu 2007 v 19:18® MiK
MiK

crazykapr> tvoje otázky jsou moc všeobecné. Zkus upřesnit na jaké vodě budeš chytat. Stoják? Řeka? Jak široká, hluboká, jak daleko od břehu… Taky nevíme jaké ryby? Kapry? Plotice či línky u kraje? Rád bych ti poradil, ale takhle to nejde. Každý prut má svoje určení.Nastiň svoji představu a pak uvidíme. Možná budeš muset koupit pruty dva. Picker i medium. Lightku bych přeskočil, bo horní mez pickeru a dolní media ti pokryjí i tu lightku.