Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. ledna 2009 ve 22:03® gomz
-
inspo:ty, ktere uz nejdou nahradit, protoze je nekouúpis.
Michal:snad si nemyslis, ze bych vas tady vynechal.jasne, foto bude.
- Středa 7. ledna 2009 ve 22:01® Michal/
-
inspo< No jooo a ty se u toho tak nadřeš
- Středa 7. ledna 2009 ve 22:00® Michal/
-
gomz< Sám jsem si už říkal, že nedělá starý woby. Dělá jen shad rapy a x rapy atd, akorát barvy pořád melou dokola. Až to budeš mít, tak sem hoď foto, nejlíp s úlovkem
- Středa 7. ledna 2009 ve 22:00® inspo
-
gomz> Kterou nástrahu myslíš?
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:59® inspo
-
Michal/> A já krom všeho tahám ještě větve, igelity, lísti a plno dalšího smetí…by mi to měli počítat jako brigádu, když tak čistím vodu
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:58® gomz
-
inspo:mozna neco bude, ale zatim nic neslibuju!
Michal:ja bych radeji chtel udelat(pokusit se) neco co uz rapala nedela, protoze maji novinky.a je skoda, ze to nedela, protoze to byla nastraha co chytala.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:57® Michal/
-
inspo< No vidíš, tak díky tomu, že objevily woblery, tak vytáhneš z wody alespoň na každý nához rybu umělou
Kdyby toho nebylo, tak sedíš mezi dědulama a jsi bezrybka
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:55® gomz
-
LuboO:nejsi blby a pochopil jsi to spravne.jedine co mi na tom vadi, ze dostat to lepidlo to zarezu pro kostru je trochu pakarna.na druhou stranu je to jak beton a na hrube srovnani povrchu pouzivam pilnik.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:54® inspo
-
gomz> Ale nebýt toho skvělého objevu, tak ted sedím u vody mezi dědulama a chytám jak oni
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:54® Michal/
-
No jo, tak vymysli nějaký revoluční wobler, a prodej jeho plány Rapale, dostaneš honorář + něco na víc. Slyšel jsem, že každoročně maj nějakou akci, kam se sjede spousta wob maniaků, a od pár z nich Rapala odkoupí návrhy a skombinuje je v jednoho woblera, když ho pak daj na trh, tak maj milióny.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:51® gomz
-
Michal:pan Rapala to mel v zacatku tezke, protoze mu to nikdo nechtel verit, ze je mozne na kus dreva nebo kury ze stromu jako umelou rybku neco chytit.jak jim to zacal dokazovat u vody tak uz bylo vyhrano teda skoro.jeste par let nez se to ujalo to trvalo.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:51® inspo
-
gomz> No vidíš. Tak se do toho dej
. Budem všichni rádi
.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:46® LuboO
-
gomz, vdaka Mam na teba dotaz, to lepidlo, co si spominal, s pilinkami kovu, to je ten tekuty kov, ci jako sa to vola? To pouzivas na vlepenie kostry? Mozno som blby a neviem, ci som to pochopil, ale to je ten epoxid?
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:44® Michal/
-
gomz< Já nevím
Kolikrát jsem překvapenej, když po pár rokách vidím babču od naproti, si vždycky řeknu, a já myslel, že už je po ní
Ale Rapala je už pod drnem, myslím. Ale ze začátku, prý málem krachnul, než to začal víc propagovat
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:43® gomz
-
LuboO:preju kazdemu at mu vyjde po cem touzi, s tim Rollsem jsi me dostal!pisu za 1*
Michal:on uz umrel?to je skoda.tech penez si moc neuzije, co?
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:40® Michal/
-
LuboO< Tak to je skok, od veverek, k optice
Ale jen tak dál, neznám moc lidí, co si dělaj takhle školu.
gomz> Proč ne? Vem si příklad z Rapaly, kde je ten chlapík teď? Prachy má, firmu pocelým světě
(Akorát myslím, že už je na hřbitově
)
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:36® LuboO
-
ja si nemozem zriadit ordinaciu, nie som lekar, jedine ocnu optiku. Ale nerobim si to preto, manzelka je opticka uz 5 rokov, cize toto by som mal osetrene. Btw, original som vystudovany lesnik, dobry odskok od specializacie, nie?:))) Viem, ze skore nevyrovnam, ale aj Rolls Royce sa robi po par kusoch, a Kia na kvanta:))) Len rypkam…
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:34® gomz
-
Michal:jeste ted se smeju…ne, firmu urcite ne.ceho je moc toho je prilis a to nechci.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:32® gomz
-
LuboO:ne, ze bych ti to nepral,ale to si pak budes chtit poridit nejakou soukromou ordinaci a na ryby ti nezustane cas…a ty wobky, no nevim jestli srovnas skore…
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:29® gomz
-
Michal: DIKY.
inspo:za posledni dva dny jsi uz treti co ma stejny napad.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:29® LuboO
-
robim si vlastne zvysenie kvalifikacie, chodim na postgradual na zdravotnu strednu, a ked skoncim (ak), tak budem ocny optik. Stuka je paradna, toto asi nestvorim, ale uvidime. Musim zohnat ten epoxid a mozno aj letoxit, preto zatial len struzlikam.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:28® Michal/
-
Jinak gomz< Já vím, jak to urychlíš, zajdeš na úřad, a založíš si firmu gomz wobblers
Přibereš pár lidí, potopíš Rapalu a Salmo, a budeš king
Co kus to originál.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:27® inspo
-
gomz> Tak myslím, že těm, kteří navštěvují tohlé fórum by to nevadilo, ale chápu tě. Co takhle třeba zkusit všechny poznatky dát nějak uceleně do kupy, přihodit k tomu pár fotek a udělat z toho článek?
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:26® Michal/
-
lol LuboO< Co děláš za školu? inspo< Ty rejpalisto, Jinak, co jsem viděl woby od 3Stana, tak to byly fakt jak originály. Moc mu to jde, ještě se mi líbily woby od Uno, myslím, jak se to tu rozjíždělo, tak je sem dával, a samozřejmě od gomze:)
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:24® gomz
-
inspo:toho textu bylo tolik, ze bych zasr… pul stranky a nevim kolik lidi by to zajimalo.
LuboO:dyt netvrdim, ze mas zitra poslat foto hotoveho wobka.narazil jsem na ni tak jako inspirace by sla, ne?na jake studium jsi se dal?
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:21® inspo
-
Jinak ta štika vypadá úplně jak živá a 3stan se určitě zlobit nebude
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:21® LuboO
-
gomz, dakujem, ja od dnes do sobota nemam cas na woby, musim sa ucit do skoly, mam toho hodne. To je tak, ked si stary pako na rodinu, decka, robotu, ryby prida este skolu. Potom nestiham tych 300 kuskov…:))))
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:20® inspo
-
Chlapi co tak tajíte, že to musíte řešit emailem
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:08® gomz
-
Michal:porad se ucim a mozna to bude vypadat divne, ale pokud delas jen kus nebo dva(stejne) tak nemusis prijit na rychlejsi zpusob at uz vyriznuti tela nebo krouceni kostry.mas zavedeny nejaky postup a drzis se ho.v pripade, ze chces valit kusy at to lita uz musis premyslet jak to vsechno urychlit, ale tak at nezustane pozadu kvalita.snad prijdu jeste na neco rychlejsiho…
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:04® gomz
-
LuboO:nasel jsem ti fotku stiky co ji delal 3stan.snad se nebude zlobit za zapujceni jeho fotky.