Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. ledna 2009 ve 21:02® Michal/
Michal/

gomz< Já nejvíc nesnáším to kroucení drátu, zbytek mám rád :-) Jinak, tohle je určitě jenom část wobů, co jsi dneska dával do kupy, za rohem jich máš dalších 200 beztak :-D Ale už tě i chápu, že tě to tak baví, jakmile máš za sebou určitý počet wobů, tak máš z toho dalšího koníčka :-)

Středa 7. ledna 2009 ve 20:59® gomz
gomz

ja dnes daval dalsi vrstvu laku a kroutil nejakou kostru

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28217.jpg
Středa 7. ledna 2009 ve 20:56® Michal/
Michal/

Jo tak to jo, to se časem poddá :-) Jinak už scháním materiály.

Středa 7. ledna 2009 ve 20:52® gomz
gomz

Michal:delal jsem to silnejsim popisovacem, jenom je potreba prijit na spravny sklon a dostat to do ruky.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28216.jpg
Středa 7. ledna 2009 ve 20:51® Michal/
Michal/

gomz> Aha, chytré, zkusím to, mám pár kamarádů, kteří mají přístup k těm věcem, nebylo by foto? Zbytek dořešíme na emailu.

Středa 7. ledna 2009 ve 20:48® Michal/
Michal/

jj

Středa 7. ledna 2009 ve 20:43® gomz
gomz

Michal:podivej se do e-mailu,za chvilku poslu foto.

Středa 7. ledna 2009 ve 20:40® Michal/
Michal/

www.airnews.cz.web4ce.cz

Tady jsem našel i návod na stavbu kompresoru, jak se tady někdo ptal :-)

Středa 7. ledna 2009 ve 20:34® Michal/
Michal/

Salmo> No to je paráda. gomz< Tak na to se juknu ;-) Zítra ořežu ještě dalších tak 5 wobů, a počítám, že pistolka mi příjde tak někdy čtvrtek, pátek příští týden :-(( , Tak do té doby budu dělat tělíčka, ať se můžu vyblbnout s pistolkou. Už mám asi tak 13, 14 tělíček. Akorát nevím, jak udělat tyhle tenké pruhy.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28215.jpg
Středa 7. ledna 2009 v 19:11® gomz
gomz

pokud se nekdo zajima o airbrush a vse kolem, tady maji stranky: www.airnews.cz

Středa 7. ledna 2009 v 19:00® gomz
gomz

Salmo: uz se tesim az bude i kabat…

Středa 7. ledna 2009 v 17:17® Salmo
Salmo

Ještě foto

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28214.jpg
Středa 7. ledna 2009 v 17:10® Salmo
Salmo

Tak jsem ostrouhal balzový klacík a vzniklo z toho tohle.Má 9 cm,myslím že zubatým se bude zamlouvat :-)

Středa 7. ledna 2009 v 16:06® Michal/
Michal/

fajn, tak to je dobře. Asi nakonec fakt při nejhorším napojím tu pistolku na postřikovač :-D Mizím jdu na němčinu.

Středa 7. ledna 2009 v 16:04® gomz
gomz

Michal:odvetrani urcite ano-vyplati se.nesmis michat ruzne baze(olejovka+syn­tetika nebo aceton)to se pak srazi.vzdy jen stejna baze(aceton+a­ceton).ja co si namichal tak pokud nevyschlo vydrzelo.

Středa 7. ledna 2009 v 15:56® Michal/
Michal/

Jo a ještě jedna věc, dá se namíchaná barva skladovat? Třeba když neodhadnu množství. U některých barev se udělají hrudky a je konec :-((

Středa 7. ledna 2009 v 15:51® Michal/
Michal/

Komín nemám, ale asi se stěhovat nebudu, není to jistý, navíc se pracuje na větrání, Asi 5 cm od stropu je roura, která vede ven, Do ní bych nasadil plastovou rouru, a přivedl si ji nad stůl, kte bych vytvožil jakýsi trychtýř, doufám, že to bude alespoň lehce táhnout, pokud ne, tak něco vymyslím.

Středa 7. ledna 2009 v 15:51® gomz
gomz

nejak se mi to seklo…pardon.

Michal:to je jedno, teda pokud ti barva kryje.zacnu bilou a pak leju do nadrzky postupne tmavsi barvy abych nemusel porad cistit.

Středa 7. ledna 2009 v 15:48® gomz
gomz

Michal: at nemusis hledat..no vidis, ja ti rikal, ze treba neco najdes.nemas v tom sklepeni treba komin?s tim paskem tvrdeho dreva jsem to resil vyrazenim z vyroby.kdo vi co to bude delat pri stejne zatezi(ve vode)…navic prstik byl spatny vic jak tyden.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28213.jpg
Středa 7. ledna 2009 v 15:47® Michal/
Michal/

aha, je to parádní, akorát si musím připommínat, že se postupuje od nejtmavší, po nejsvětlejší ne?

Středa 7. ledna 2009 v 15:45® gomz
gomz

nechce se mi to hledat, ale myslim, ze tam nekde driv je.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28212.jpg
Středa 7. ledna 2009 v 15:43® Michal/
Michal/

gomz: To máš pravdu, sprej strašně stíká. Jsem zvědav na tu pistolku, Teď mě spíš štve, že mám v balze ,,ca70 cm dlouhej proušek dost tvrdýho dřeva :-(( ( Ae ono se to poddá, maximálně si rozříznu ruku :-) Jinak ty už jsis vlastně ten prst málem uříz že? :-D

Jinak asi budu mít něco jako máš ty tvoji wobdílnu, tak mě přestěhujou do sklepa, horší je, že tam není pec :-((

Středa 7. ledna 2009 v 15:37® gomz
gomz

Michal:ja si strihnul sablonu z tvrdsiho papiru a jen ji pridrzel pred telem.sitku (vzor supiny)chytnu k wobku kolikama na pradlo.pokud jsi strikal sprejem tak s tim se mizerne domlouva, protoze dava hodne barvy a staci moment a uz to steka.v tomto nema pistolka konkurenci(muj nazor).jinak ten wob co ma cervenou barvu za skrelemi(foto nekde driv)je lepici paska zastrihnuta do oblouku.

Středa 7. ledna 2009 v 15:29® Michal/
Michal/

gomz: Jinak ještě dotaz, jak barvíš přez tu šablono? Já to dřív řeřšil tak, že jsem si nastříhal kousky papírové pásky, a ty jsem potom nalepil na woby ve tvaru, jaký jsem chtěl, ale moc se to neosvědčilo.

Úterý 6. ledna 2009 ve 22:52® Michal/
Michal/

gomz: Díky moc :-) LuboO> Tak ať udělá obojí :-D

Já už se těším na tu pistolku! :-))

Úterý 6. ledna 2009 ve 22:13® inspo

Salmo, gomz> No tak u další várky mých pokusů zkusím udělat ty očka po Vašemu no a uvidíme jak to bude chodit :-D .

Úterý 6. ledna 2009 ve 21:34® LuboO
LuboO

gomz, alebo natoc instruktazne video: „Jak mozno drevo v rybu zmeniti“

Úterý 6. ledna 2009 ve 21:00® gomz
gomz

Michal:nesteka.je tak rozprasena, ze schne pod rukama.diky za radu :„Balzové šílenství po mém“…hezky nazev!
a tu prihlasku at se ti podari trefit dle predstav.

Úterý 6. ledna 2009 ve 20:27® Michal/
Michal/

Jo a gomz: Tak když už jsi ten spisovatel, tak napiš knihu, jak na domácí woby, Aneb balzové šílenství v mém podání :-D To by byla sranda :-D D

Úterý 6. ledna 2009 ve 20:25® Michal/
Michal/

Mno, tak já dneska udělal 6 kousků, z toho můj první dvoudílný :-) Akoráte jsem zkazil 2 tělíčka při ořezávání, najednou sem tam měl moc tvrdé dřevo a nůž sjel dolů, a ufikl woba moc :-(( Jinak lepit se mě teď nechce, tak to až zítra, ale nwm jestli bude čas, přijedu domů až v sedm. Navíc škola, ale ještě tento měsíc, podám přihlášku na střední a juhu! Budu na to s*át :-)

gomz: Tak to je fajn s tou pistolkou, akorát, když to nalakuješ, nestíká ta barva? Přece jen ten povrch je potom hladký.

LuboO< Tak tolik sněhu ti nezávidím, já už teď sem rád, když odhrnu cca 20 metrů příjezdovku :-) A to je teprve cca 12 cm sněhu, možná i víc a pořád sněží.