Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:02® Michal/
-
gomz< Já nejvíc nesnáším to kroucení drátu, zbytek mám rád
Jinak, tohle je určitě jenom část wobů, co jsi dneska dával do kupy, za rohem jich máš dalších 200 beztak
Ale už tě i chápu, že tě to tak baví, jakmile máš za sebou určitý počet wobů, tak máš z toho dalšího koníčka
- Středa 7. ledna 2009 ve 20:59® gomz
-
ja dnes daval dalsi vrstvu laku a kroutil nejakou kostru
- Středa 7. ledna 2009 ve 20:56® Michal/
-
Jo tak to jo, to se časem poddá
Jinak už scháním materiály.
- Středa 7. ledna 2009 ve 20:52® gomz
-
Michal:delal jsem to silnejsim popisovacem, jenom je potreba prijit na spravny sklon a dostat to do ruky.
- Středa 7. ledna 2009 ve 20:51® Michal/
-
gomz> Aha, chytré, zkusím to, mám pár kamarádů, kteří mají přístup k těm věcem, nebylo by foto? Zbytek dořešíme na emailu.
- Středa 7. ledna 2009 ve 20:48® Michal/
-
jj
- Středa 7. ledna 2009 ve 20:43® gomz
-
Michal:podivej se do e-mailu,za chvilku poslu foto.
- Středa 7. ledna 2009 ve 20:40® Michal/
-
Tady jsem našel i návod na stavbu kompresoru, jak se tady někdo ptal
- Středa 7. ledna 2009 ve 20:34® Michal/
-
Salmo> No to je paráda. gomz< Tak na to se juknu
Zítra ořežu ještě dalších tak 5 wobů, a počítám, že pistolka mi příjde tak někdy čtvrtek, pátek příští týden
, Tak do té doby budu dělat tělíčka, ať se můžu vyblbnout s pistolkou. Už mám asi tak 13, 14 tělíček. Akorát nevím, jak udělat tyhle tenké pruhy.
- Středa 7. ledna 2009 v 19:11® gomz
-
pokud se nekdo zajima o airbrush a vse kolem, tady maji stranky: www.airnews.cz
- Středa 7. ledna 2009 v 19:00® gomz
-
Salmo: uz se tesim az bude i kabat…
- Středa 7. ledna 2009 v 17:17® Salmo
-
Ještě foto
- Středa 7. ledna 2009 v 17:10® Salmo
-
Tak jsem ostrouhal balzový klacík a vzniklo z toho tohle.Má 9 cm,myslím že zubatým se bude zamlouvat
- Středa 7. ledna 2009 v 16:06® Michal/
-
fajn, tak to je dobře. Asi nakonec fakt při nejhorším napojím tu pistolku na postřikovač
Mizím jdu na němčinu.
- Středa 7. ledna 2009 v 16:04® gomz
-
Michal:odvetrani urcite ano-vyplati se.nesmis michat ruzne baze(olejovka+syntetika nebo aceton)to se pak srazi.vzdy jen stejna baze(aceton+aceton).ja co si namichal tak pokud nevyschlo vydrzelo.
- Středa 7. ledna 2009 v 15:56® Michal/
-
Jo a ještě jedna věc, dá se namíchaná barva skladovat? Třeba když neodhadnu množství. U některých barev se udělají hrudky a je konec
- Středa 7. ledna 2009 v 15:51® Michal/
-
Komín nemám, ale asi se stěhovat nebudu, není to jistý, navíc se pracuje na větrání, Asi 5 cm od stropu je roura, která vede ven, Do ní bych nasadil plastovou rouru, a přivedl si ji nad stůl, kte bych vytvožil jakýsi trychtýř, doufám, že to bude alespoň lehce táhnout, pokud ne, tak něco vymyslím.
- Středa 7. ledna 2009 v 15:51® gomz
-
nejak se mi to seklo…pardon.
Michal:to je jedno, teda pokud ti barva kryje.zacnu bilou a pak leju do nadrzky postupne tmavsi barvy abych nemusel porad cistit.
- Středa 7. ledna 2009 v 15:48® gomz
-
Michal: at nemusis hledat..no vidis, ja ti rikal, ze treba neco najdes.nemas v tom sklepeni treba komin?s tim paskem tvrdeho dreva jsem to resil vyrazenim z vyroby.kdo vi co to bude delat pri stejne zatezi(ve vode)…navic prstik byl spatny vic jak tyden.
- Středa 7. ledna 2009 v 15:47® Michal/
-
aha, je to parádní, akorát si musím připommínat, že se postupuje od nejtmavší, po nejsvětlejší ne?
- Středa 7. ledna 2009 v 15:45® gomz
-
nechce se mi to hledat, ale myslim, ze tam nekde driv je.
- Středa 7. ledna 2009 v 15:43® Michal/
-
gomz: To máš pravdu, sprej strašně stíká. Jsem zvědav na tu pistolku, Teď mě spíš štve, že mám v balze ,,ca70 cm dlouhej proušek dost tvrdýho dřeva
( Ae ono se to poddá, maximálně si rozříznu ruku
Jinak ty už jsis vlastně ten prst málem uříz že?
Jinak asi budu mít něco jako máš ty tvoji wobdílnu, tak mě přestěhujou do sklepa, horší je, že tam není pec
- Středa 7. ledna 2009 v 15:37® gomz
-
Michal:ja si strihnul sablonu z tvrdsiho papiru a jen ji pridrzel pred telem.sitku (vzor supiny)chytnu k wobku kolikama na pradlo.pokud jsi strikal sprejem tak s tim se mizerne domlouva, protoze dava hodne barvy a staci moment a uz to steka.v tomto nema pistolka konkurenci(muj nazor).jinak ten wob co ma cervenou barvu za skrelemi(foto nekde driv)je lepici paska zastrihnuta do oblouku.
- Středa 7. ledna 2009 v 15:29® Michal/
-
gomz: Jinak ještě dotaz, jak barvíš přez tu šablono? Já to dřív řeřšil tak, že jsem si nastříhal kousky papírové pásky, a ty jsem potom nalepil na woby ve tvaru, jaký jsem chtěl, ale moc se to neosvědčilo.
- Úterý 6. ledna 2009 ve 22:52® Michal/
-
gomz: Díky moc
LuboO> Tak ať udělá obojí
Já už se těším na tu pistolku!
- Úterý 6. ledna 2009 ve 22:13® inspo
-
Salmo, gomz> No tak u další várky mých pokusů zkusím udělat ty očka po Vašemu no a uvidíme jak to bude chodit
.
- Úterý 6. ledna 2009 ve 21:34® LuboO
-
gomz, alebo natoc instruktazne video: „Jak mozno drevo v rybu zmeniti“
- Úterý 6. ledna 2009 ve 21:00® gomz
-
Michal:nesteka.je tak rozprasena, ze schne pod rukama.diky za radu :„Balzové šílenství po mém“…hezky nazev!
a tu prihlasku at se ti podari trefit dle predstav. - Úterý 6. ledna 2009 ve 20:27® Michal/
-
Jo a gomz: Tak když už jsi ten spisovatel, tak napiš knihu, jak na domácí woby, Aneb balzové šílenství v mém podání
To by byla sranda
D
- Úterý 6. ledna 2009 ve 20:25® Michal/
-
Mno, tak já dneska udělal 6 kousků, z toho můj první dvoudílný
Akoráte jsem zkazil 2 tělíčka při ořezávání, najednou sem tam měl moc tvrdé dřevo a nůž sjel dolů, a ufikl woba moc
Jinak lepit se mě teď nechce, tak to až zítra, ale nwm jestli bude čas, přijedu domů až v sedm. Navíc škola, ale ještě tento měsíc, podám přihlášku na střední a juhu! Budu na to s*át
gomz: Tak to je fajn s tou pistolkou, akorát, když to nalakuješ, nestíká ta barva? Přece jen ten povrch je potom hladký.
LuboO< Tak tolik sněhu ti nezávidím, já už teď sem rád, když odhrnu cca 20 metrů příjezdovku
A to je teprve cca 12 cm sněhu, možná i víc a pořád sněží.